PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak mert az összes szar
#462 az elsõ három tetszik, csak így tovább
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Idézek akkor én is:
#362:
nem akarok beleszólni, mert nemvagoyk MÉG moderátor, de EZT MOST TÖRLÖD és KIS képet raksz be helyette... !!!
másrészt ha gondolnád egy CONTEST nemvéletelen SOKSOK ÓRÁS !!!! azért mert SOK ÓRÁN ÁT KÉNE SZÉP KÉPET CSINÁLNI, hát ez egy HÁNYADÉK...
kérni nem tanultál meg, esetleg udvariasságot is kihagyták az életedbõl, nem baj, de akkor nézzed meg a többiek milyen sjlusban írnak és próbálj meg ahhoz igazodni!
#450:
jo értem azt hogy van benne némi sajátkezõség is, de ez kreativitás nulla, még mindig nem üti meg az amatõr szintet sem... hugom is megcsinálja ugyan ezt, 12 éves létére, annyibol amit tõlem ellesett. szóval... na mind1 link-ként rakd és nem lesz gond belõle...
ha megnézed mit válaszolt ugyanarra a hsz.-re BerlinBoy amire te így "kifakadtál" akkor beláthatod, hogy nem volt világos számomra, hogy kell akkor egy filter-szemétnek titulált képet, ide berakni. Szerintem szép és ami a te idézeteidbõl kiderül, az amit egy ember szépnek mond az már szép.
Egy szó, mint száz:
Nincs baj az elméleteddel, és az elveiddel. Egyedül a modorod és a hozzáállásod a dolgokhoz az ami kibírhatatlan.
Arsene meg te mint öregek, meg tudjátok mi a mérce... Ehhez nem is fûzök kommentárt. Mindig van nálad jobb. Ezért nem érdemes itt mindenkit aki bénábban teljesít rögtön atomtámadás alá venni, jön valaki és lemos a pályáról mert ezerszer tehetségesebb. Aztán elkezdi a te alkotásaidat hányadéknak, meg mittomminek nevezni, nem esne jól az biztos. Legközelebb ha valaki belinkel egy filterhalmazt vagy egy 8000x9000-es képet amin két fekete pötty van, kedvesen közöld vele, hogy hogyan kéne ezt csinálni és nem kell elküldeni a kurvaanyjába.
Ennyi.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
amugy a filteres dologban van vmi, de az se ugy csinálják itt jelenlévõ forumozók h észnélkül nyomkodják.. egy másfajta stilusban dolgoznak mit mi.. ennyi ..énis csinálok néha ilyen képeket...ha tudnád ezeket hivják absztrakt képeknek.
Nahh de ez már megint egy más tészta.
ArtlessDesign!!!
azthiszem ARSENE-el mint öregek csak jobban tudjuk mi mit üt meg és mi a mérce... csak tudjátok irtak egy jót még régebben a ps topicba kikeresem...
lacee : egy meg nem értett zseni... van egy ötletem, lehetne verseny hogy ki tud legalább ötféle gyári filtert ráereszteni egy tetszõleges képre, hogy lehetõleg ne is nézzen ki jól.
ren design : Szia! Szerintem a Photoshop lényege éppen abban áll, hogy szabadságot ad, s (szinte) korlátlan lehetöséget nyújt az alkotáshoz, ahhoz, hogy olyat hozz létre, amire idáig senki nem gondolt, vagy olyat, ami tetszést, feltünést arat. Éppen emiatt szerintem nem lehetnek szabályok, mert azok csak korlátok. S pont az cél, hogy ezeket átugorjuk, nem? Szerintem az, ami egy embernek is tetszik az már szép! (leszámítva az alkotót, mert ö elfogult lehet.) S a végleges alkotáson nem vehetö észre pontosan, hogy milyen megoldásokkal dolgoztál, így csak az értékelhetö.
Persze, minél több módszert, eljárást ismersz annál nagyobb szabadságot kapsz az alkotásban, s annál több lehetöséged is nyílik valami különlegeset alkotni. A word-ben is elég a "space-megoldás" egészen addig, amíg nincs szükséged mondjuk hasábokra, mert ott már jóval gyorsabban végzel Tab-bal. De még ez sem számít, ha a kinyomtatott dokumentumon katonás rendben állnak a betük.
Egy kép értékelése pedig szerintem kizárólag szubjektív dolgokon alapulhat. Tetszik, vagy nem tetszik... Esetleg mi az, amin lehetne változtatni. Ha találsz ilyet, akkor arra rámondható, hogy hiba, de lehet, hogy pont egy ilyen adja meg a kép varázsát. Mondjuk #4023 esetében több ilyen fals megoldást fel lehetne hozni, de ez csak a saját véleményem.
Huhh, ezt nem is folytatom, mert mindjárt átmegyek Platonba...
érdemes megnézni eztis: #5047
met : javaslat: örülj, hogy sikerült hosszas munkával rárakni filtert a képre, rúgj a falba, kérj elnézést amiért beraktad a képet és kérd, hogy töröljék (utóbbit kérés nélkül is megteszik)
most komolyan ez a trendy, hogy húzok egy vonalat és belinkelem mik a vélemények
csocso : sajna igaza van.. en is viccesnek talalom hogy raraksz akepekre 4 katitntassal 18 filtert es belinkeled hogy fotosoppoltal...
artschi : nem a tieddel van a gond, hanem a késõbbi illetõvel, aki gyári filtereket alkalmazott egy képen, és próbált vele vagánykodni.
dichter : Nem, itt tényleg Te vagy az egyetlen aki rá tud rakni egy filtert egy képre (ezt irónikusan irta ugye)
mint látjátok nem egy olyan ember irta már azt amit én, igy beláthatjátok hogy mi értelme is van amit csináltok, na mind1, ha akarjátok akkor csináljátok, legalább nemlesznek contest-ek meg a munkáimat sem láthatjátok,,, AMIK MIND JOBBAK LETTEK MINT EBBEN A TOPICBAN AKÁRMI ÉS EZ NEM A SAJÁT EGÓM MEG DÜHÖM HANEM TÉNY JÓLENNE HA TI IS BEISMERNÉTEK ...
részemrõl akkor ennyi.<#wave>#wave>
u dont have to listen anybody else but me
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Greg Martin féle PROFESSIONAL
és egy majdnem ugyanolyan ITT
mindkettõ tök jól néz ki! Ez csak tanács a tied is király BerlinBoy!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
És sztem kurvára leszarnak, ha valaki akar akkor filteres képet rak be..
Gondolom te is voltál olyan szinten h nem tudlál uj lapot kérni...
És itt vannak kezdõk és meg szeretnék mutatni a munkájukat. Ez egy nyilvános forum, ha nem teccik akkor menj a gecibe senki nem kért meg h zsûriskedjél itt..
MINDEN ROSSZINDULAT IRIGYSÉGBÕL FAKAD!!!
<#mf2>#mf2><#nezze>#nezze>
ArtlessDesign!!!
Elsõnek meg pláne. Gyönyörû!
Contest:

Nálad a hiba az volt, hogy ua-t tetted, amit Ádám írt, de lehagytad a "http://" elõtagot.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
De itt a nagy logo ha érdekel...
Egyébként meg itt van a robbanó bolygó tutorialja
meg akkor ha úgy kell ahogy Berlinboy(akinek egyébként elég jók a munkái szó ami szó) akkor írjam rá alulra hogy "Robbanó bolygó" - és akkó már jó vagy mi?
-A polygonal lasso-t használom ha kicsi a kép amit ki akarok vágni és egyszterûbb.
-A kiragadást használom bonyolult alakzatoknál.
-A varázspálcát specko eseteknél használom pl. egy adott szint vagy hasinlókat szeretnék csak kijelölni a képen.
A magnetic lasso tool-t akkor használom ha a háttér és akivágandó alak között nagy a szin eltérés
ArtlessDesign!!!
BERLINBOY - köszi, na végre valaki aki megértette, IGY KELL A FILTERHALMAZ KÉPET AHOGY Õ
NUXA - én mindenhol csak a polygonal lasso-t használom, jol ránagyítok és ugy,,, még mikor kezdtem a ps-t ( 1éve ) akkor a magnetyc lassora eksüdtem de mikor téved akkor a falra mászik, inkább magamra bízom...
de tessék egy kis leirás én irtam még régen hogy melyik maszokló mire jó
bal felsõ/négyzet, egyszerû kijelölõ(mask-olo)
/kör ue- cask kör formában
/többi nem fontos
akkor alatta:
a lasszók...
a sima: alap lasszó a maszkot az egér huzására csinálja szabad formájura
polygonal: a maszkod egy sokszög lesz, minden egyes klikkre egy sarkát adod, meg és igy jön létre a maszk...
magnetic:a kontraszt/szinek alapján tudsz vele maszkolni,,, és egész jol megy sok esetben, egy klikk majd huzod, aztán a végén még1 klikk
érdekességek a lasszokkal:
ha a kezdõ és a végpont nem egy helyen van akkor azt összeköti a legrövidebb uttal, és igy modosulhat a kivánt maszk formálya.
egy meglévõ maszkhoz hozzáadhatsz illetve elvehetsz:
a file menü alatt mindig ottvan az éppen aktuális tool-nak a beállítása ott látod ezeket
a sima négyzet:
az egyik meglévõ maszk után a következõ csinállásakor eltünik az elõzõ maszk
kettõ négyzet egymásban: hozzáadhatsz a meglévõ maszkohoz, azaz a egyszerre több maszkot csinálhatsz vele
fekte/fehér egymásban, egy meglévõ maszkokbol tudsz kivágni.
két négyzet metszi egymást: értelemszerûen a meglévõ maszkbol azt tartja meg amely része az ujonnan csinált maszk-al metszésbe van.
ottlesz még jobbra egy feather rész, ennek a hasznlata:
ha a maszk amit kijelölsz pl. egy szõr amit az arcomra akarsz rakni akkor ezzel a értéket növelve(ált. elég lesz 30is max), lehet a maszkod szélét a semmig halványitani is nemlesz széle, hanem elhalványodik, próbálkd ki hasznos...
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
u.i.:Ha tutorialt kerestek:[/url=www.good-tutorials.com]tutorok[/url]
Vagy a négyzet kijelölõvel(bal felsõ sarok)Húzol vonalat,de vonalat szal nagyon össze kell húznod az oldalakat külön layerre és a kijelölõ melletti mozgató fukncióval a oda mozgatod ahova kell mint a 2. képen,de a bio-nál elég odahúzni mert nem nehéz,azt án adsz neki fehér színt mert színezésnél majd úgy lesz jó.
2. ugyanott a négyzetes kijelölõnél van,ha lenyomot a jobb egeret 2 vonal:1 vízszintes,meg 1 függõleges,na azokat is használhatod,és ez 1xûbb módszer is,de én a másik, az 1. szoktam hasznánli,mert itt néha elõfordul,hogy nem jelenik meg a vonal ahova behúztad és akkor inkább használt a négyzetest.
Ha ezzel kész vagy,én 25% strength-tel használok blurt az eszköztárból oldalt és halvánítom el,aztán adok rá módot,erre már nem tom mit raktam.Na mind1 tulképp ennyi,aztán adsz neki színt,v pedig eõtte adsz színt és utána rá a vonalat de ez nem tok milyen lesz.
Meg ajándék tutorial,ha nem ismered 😉:A négyzet kijelölõvel csinálsz random helyre random nagyságú téglalapokat shift bill lenyomásával,az alt-tal prdig bele vághatsz a mintáidba,és ha azt gondolod elég volt,színezd ki feketére,ctrl+d és filter->distort>polar coordinates és a kör alakú les az lesz a jó 😉 .
Because cheese...
Because cheese...
biohazardba hogy nyomatsz olyan csíkot? tehát az a két vékony vonal am keresztezi egymást és világoskék, nah vonalnak vonal, de hogy csinálod, hogy ahol találkoznak az pl. elmosódott a többi meg nem, illetve tehát hogy csinálod ilyenre? 😄
Circle Of Doom
Biohazard
Eddigi munkáim.Volt több is(60 db),de sajna Lfelejtettem másolni õket format c: elõtt,így hát pápá. 😞

Because cheese...
de ezt nem te rajzoltad, hanem a photoshop rajzolta, te csak nyomtál x gombot... nem? ergó kreativitás 0...
Akkor bocs! És még1X bocs!
Destiny. The design is clearly ancient.
és EL LETT MONDVA HOGY FILTERHALMAZ KÉPEKET NE... akármilyen szép...
csinálok egy banner-t amiba irok szabályt meg mindnent... !!!
De azért magamnak csinálok a képekbõl egy nagyon pro hátteret...
Destiny. The design is clearly ancient.