41998
-
#8879 nekem nem jön be, sry. -
Icey87 #8878 kicsit eljátszadoztam a szinekkel...
-
#8877 Akkor meg Select(kijelölés) Color range(valmi színséma talán) és ott tuc szineket kijelölni pipettával aztán törölni -
#8876 Nekem nem így kéne , hanem hogy kitörölje az adott színt a képről, úgy mintha radírral csinálnám -
#8875 Rétegek paletta--> chanels(csatornák) ott lehet ki x-elgetni -
#8874 Olyat lehet csinálni, hogy a van egy réteg, azon ugye többféle szín van, és hogy egy darab színt minden kijelölés nélkül teljesen kitöröljön a képről? -
#8873 Hát Gyöngyösfalun lakom de az meg már majdnem Szhely!
Hú webdesign-től azért még messze vagyok csak próbélkozgatok!
Fénykép meg most necces lenne mert Pécsen tanulok de az oldalon megnézem hátha találok valamit!
-
#8872 Ha szhelyi vagy kimész és lefotozod vagy szhely város oldalára felmész ott van nagytepmlomrol pár kép meg tájfoto amit jobban meg tudsz csinálni headernek.
Örülök h van még egy szhelyi webdesignos srác :) -
#8871 1. A kocsi helyén majd taxi lesz csak még nem kaptam képet a társaság kocsiairól
2. hm valamit akkor próbálok rajta alakítani
3. sajnos több ötletem nincs mit lehetne még rárakni túlzsúfolni meg nem akarom
4. Na legalább felismerted a Nagytemplomot igazából a tornyokat nekem kellett odaképzelnem mert hiányzott a teteje de ehez is megpróbálok még hozzányúlni!
kösz a tippeket! -
#8870 [center]
-
#8869 Szuuszá haver! Hova huzod fel magad vazze? Ugye nem vártad h az egekbe fogjuk emelni azt a képet amire ráírtál 2 dolgot? -
#8868 1. Ha taxi oldal akkor ne sima autot tegyél ki hanem taxit :P És ha lehet választani a körlámpás merciset tedd ki :D
2- menünem tetszik.
3. fejlécet még designold
4. A szombathelyi nagy templomnak legyen normális alakja -
Dénes é #8867 szöveget alig lehet elolvasni a csíkon szvsz -
#8866 Véleményeket kérek erről:
-
#8865 Biztos nincs fenn ACPI drivered!? -
#8864 Ha ide nem tudod kirakni, akkor add át msn-en: [email protected] -
#8863 add a képet -
#8862 ugy se szereti a virt meghajtokat a gépem. legutobb is uj xp kellet... -
#8861 Használ alcohol 120%-ot a deamon helyett... -
#8860 KÉne help.
Van két képem amit corel draw 12 vel csináltak. Vektoros kép.
A progit nem tudom feltenni mivel virt meghajto kéne neki mert isoban van, azt meg gépem nem szereti és belehal.
A két képet fel kéne nagyitani 1000*1000 be é lementeni png be.
Tud valaki segiteni? -
#8859 hm nem oltogatás :) de ismerd el icey, ez a kép nem a tőled megszokott szintet nyújta... -
Icey87 #8858 tessék itt az alapkép, csinálj belőle amit akarsz!ha akarod painttel... -
Icey87 #8857 akkor csinálj b*zmdeg! -
#8856 Legyen önimádat, leszarom milyen indittatasbol keszül akép:) csak ha már ennyi kép készült, akkor legyen megcvsinálva rendesen, mer ez valljuk be nem nagy cucc, és meg csak nem is jo, mert a szöveg perspektívájával ill hajlásával nagy gondok vannak. Meg nem is túl esztétikus. Ezek a szinekmeg akkor legaláb a csepp tetjére tetted volna mert igy az elrendezes sem tul jó sztem.(Most jönn e az azsöveg h painttel is csinálok.) -
#8855 Önimádat:D -
Icey87 #8854 csak a szöveget, a cseppen csak a fényeket állítottam -
#8853 Cseppet is te csináltad vagy csak a szövegeket? -
Icey87 #8852 hát nosza egy új kép :)
-
BladeW #8851 Neha nem is olyan egyszeru ám temat talalni -
Icey87 #8850 próbáltam, de gusztustalan lett, szóval marad így egyszerüen! azért köszi a segítséget! :) -
Shadow_THH #8849 nekem is tetszik, de próbáld meg élénk neon szinekkel is, árnyékok nélkül -
Icey87 #8848 Droidika, lehet megfogadom a tanácsod! :) -
Icey87 #8847 köszönöm az elismerést! -
John1987 #8846 Jók a képeid.. -
#8845 ...úgy értem, hogy nekem (persze ez ugye szubjektív) nem jönnek be az önmagát, v. nevét hangsúlyozó, a kép tartalmi részét háttérbetoló alkotók!
a műveid, stilusukban teljesen jók, lépj tovább! -
Icey87 #8844 akár :D köszönöm mégegyszer a hozzászólást :) -
#8843 icey, ez igy gáz hogy devianton és ittis "beszélünk", mert most irjam mindig le 2x ugyan azt? :D -
Icey87 #8842 ...elöbb-utóbb a tartalom sinyli meg!
ezt hogy érted?
Igen, az sokaknak tetszik :) -
#8841 ...elöbb-utóbb a tartalom sinyli meg! ( a "vízcseppesszivecskés" már majdnem "fav." :D) -
#8840 Az lesz az lesz, csak aza baj h a topikjában nincs igazán tul nagy sikere, legalábbis eleg vegyes...