PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
Nah az offot hagyjuk abba.

Mindnekinek megvan a maga izlése és senkinek nincs joga ezért amásikat kritizálni.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Dynamic
Megfertõzödik? Attól elég messze vagyunk. Én megnéztem 2-3 részt, nehogy az legyen, hogy az sem tudom mirõl beszélek. De marhára nem láttam benne többet, mint hogy ez egy tizenkettõ egy tucat, faék egyszerûségû mese.
És továbbra is az, aminek látszik: színes lánypónik 5 éveseknek. Kár is lenne többet belemagyarázni.
az emberiség megérett a kihalásra

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

VRSDM
senki se normális. de kérlek privátban õrüljünk meg, ne itt.

u dont have to listen anybody else but me

Ezek az emberek nem normálisak bmeg, ilyenekrõl szól a national-en a "Tabú" nevû mûsor 😄D
Ezek fognak 40 évesen kis pónikkal a kezükben mászkálni félmeztelenül a buszvégen és gyerekeket molesztálni 😄

3 percnél aki van azt meg lehet pónizni mondjuk
LeWyTy
Szinte minden fan úgy kezte , hogy mi ez a szar?

Am az e téma beli vitáknak az átlag szerint 3 vége lehet.
-Az brony unja meg a vitát.
-A kotekedö unja meg a vitát.
-A kotekedö, egy kis utánnajárás után megfertözödik.

(Én meg az e témában keletkezett dubstep számok alapján lettem megfertözve)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

MANOWAR
Oh Yeah, en is imadom az indiai pshidelikus hardcore depi technot vagy mi ez raadasul szines is.<#wink> hmmmmm <#banplz>

Bexter
Azért annyira ne huzzátok le a pónis dolgot.
Ez is pónis és nekem tetszik 😄

uristen... mi lett már itt? 😄

akkor már inkabb ez.. legalabb jo is:

http://www.youtube.com/watch?v=Hg2mcsb_7IA

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

zsolesz92
<#violent><#violent><#gun><#guluszem1>

Így címrõl már megvan. Atyagatya 😊 Nyilván ismeretlenül nem minõsíthetem, de ez rosszabb mint amire én gondoltam, azt hittem valami trollkodás 😊
De nem, ez az Én Kicsi Pónim 😄

LeWyTy
Az a durva az egészben hogy több 15-20-30év feletti követõje van mint ahány kisgyerek nézi.<#buck>

EPIC RAGELTETÕS ÚGYSENÉZITEKMEG OFF VIDI CSAK NEKTEK!(de itt nagyából elmagyarázzák)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
Én kicsi pónim varázslatos barátság

ez a sorozat címe. 7végén szokta nézni a 3.5 éves fiam <#eplus2>

All hail the double x!

zsolesz92
A Yugioh fiús, mégsem nézem 21 évesen..

Am tényleg, mi ez? Ez komolyan megy valahol mûsorban vagy mi?

LeWyTy
Mért lenne buzoid? Elég sok millióan a fanjai, akikbõl talán 0.1%-!sem! meleg.
És eredetileg ki mondta hogy a pónik kislányoknak valók???
"Az csak egy sztereotípia"(EZ CSAK EGY DARAB MESE!!)

(Egyébként a 4.szériájának van egy megnyerõ megjelenése, és értelmes elõadásmódja.Én szerintem erre a sok fan.)

Dynamic
Belekötök mert nem értem: mi a rák ez a buzoid póni mánia?
LeWyTy
Csak a témája miatt nem köthettek bele!
(és arra való tekintettel CSAK linkben)
Kép

VRSDM
Dynamic
Laptopon grafikai munkát végezni nemhogy "nem egészen jó", hanem konkrétan kurva szar és komolytalan. Kb. mint a mobiltelefonnal fotózás. Egy olcsóbb kompakt géppel többet érsz, mint a profi okos telefonnal. Ugyanígy egy olcsó monitorral is több értelme van dolgozni, mint a laptop kijelzõjével. Majd akkor jössz rá, amikor panaszkodnak, hogy túl sötét a kép (holott te tök világosnak látod), vagy nem kívánt színek és árnyalatok is megjelennek az átlag user gépen (holott te egyszínûnek látod) stb. A print munkákról nem is beszélve. Színek szempontjából az a legkritikusabb része a grafikai munkának, és pont ilyet akarsz laptopon? Hát...

A második kérdést nem értem. A színkód egy konkrét érték, ami az RGB színek arányát adja meg hexadecimális értékben. Ezek keveredése egy konkrét színt eredményez, és nem arról van szó, hogy hasracsapás-szerûen eldöntötték, hogy pl. a magenta legyen a "ec008c".
Bexter
Még anno kezembe akadt egy nag yköteg szines lapos tömb, ami mutatta milyen kinyomtatva az adott szinkód. Akkoriban 50k volt hazsnáltan egy olyan. Nemtudom létezik e még, de biztosan használható.

LeWyTy
Jé! tényleg<#idiota> Engem nem zavar<#idiota>

még a másik kérdesre is valaszolhatsz amit kezdtem boncolgatni.. kivancsi vagyok 😄

koszi. pont ilyen hszt vartam..lenyegretoro ertelmes.. tobb lehetoseget nyujto.. es igen..szinte termeszete amit leszurtel
"majd ha annyi a monitor mint a laptop, akkor érdemes kalibrálni külsõleg".. teljesen igazolja amit eddig is tudotam hogy figyelmes, fair valaszokat adsz 😉 thx meg 1x

VRSDM
laptopon sosem fogsz hiteles színeket kapni.
persze a jó kijelzõ mindig elõny!

-léteznek kalibráló cégek / emberek akik mûszerrel belövik (profi cégek ezt választják)
-vagy otthon szemre lehet játszani vele pl. ez (hobbizásnál ezt választják)

de laptopnál, lõdd be magad, és jó is lesz.
majd ha annyi a monitor mint a laptop, akkor érdemes kalibrálni külsõleg.

passatgt
"Csak többször is bennevan néhány háttér figura"

mit nem értetek?

egy az egyben ismetlodik kis csoportokban.. .. valaki megmondja.. amit latszodik..erre te letagadod.. grat .. áá..ugyse derul ki hogy hazudsz 😄 😄

más:

vrsdm es tobbi szaki.. grafikai munkara mivel/hogyan lehet a monitort legjobban beallitani hogy lathassam a szineket ugy ahogy majd nyomtatásba papiron fogom latni, .. (ez nyakatekert lett 😄 ) .. szal a monitor szinoptimizalasa nyomtatasra..
meg valamit hallottam hogy laptop display nem egeszen jo ilyesmire.. szal esetleg azt is evgyetek figyelembe hogy azt hasznalnek, hogy lehet ebbol a legjobban valamit kihozni..

(eleve a temahoz kapcsolodo "nem értem dolog":
van pl a #AA0078 szín tegyuk fel hogy én azt rozsaszinnek látom.. mivel allapitjak azt meg hogy nem e mindenki szinvak es az alapbol pl kék ? 😄 .. szal mi monja meg hogy ez a szinkod rozsaszin.. vagy mas arnyalata? ugy szamoljak ki ezeket % bol..es ki milyen szinnek látja..az már az õ problemaja ..pl szinvakok, .. marmint lehet hogy en a pirosat halvanyabb pirosnal latom mint egy random masik ember.. egy harmadik meg egy arnyalattal sotetebbnek.. hogy derul ki hogy megis melyik arnyalat a valodi? 😄 )

na de a fõ kérdés a lenyeg... szinpotimizalas pc monitoron es nyomtataó között.. (en esetemben laptop display).. hogyan/mivel???

VRSDM
tehát a p.s.y. - pedobear + apróságok azok nem ismétlõdnek?
háromszor is megtalálom ugyan azt a csoportot picit elforgatva.
nem baj. én is másolok és csalok. csak ne látszódjék 😊

amúgy meg biztos hogy találok olyant

LeWyTy
Nem ismétlõdik. Csak többször is bennevan néhány háttér figura.(nem fogsz olyant találni a világon amiben nincs legalább 2x ugyan az a kép)

VRSDM
3mp után feltûnõen ismétlõdik.

LeWyTy
Stickerbomb

Bexter
Ilyennel én is szorakoztam, csak a gond h telon meg tableten máshogy jeleniti meg 😞

ScarY MAN
még tavaly valamikor unatkoztam, nesze neked faszbuk<#idiota><#banplz>

még páran jöhetnének ilyen elemekkel aztán megidézzük a bolygó kapitányát <#eplus2><#hehe>

...

zsolesz92
are akart lenni sztem, de annak se sikerül 😊

Meg kár, h aki a képen van annak alapból nem tetszik magáról az a kép amibõl ez lett 😄
Bexter
Kár hogy a vizes dolgok életlenek 😞

LeWyTy
jajj heeee"új lemezszerzõdést írt alá"

Spészgószt
visszatér? mikor tûnt el? <#bohoc>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

LeWyTy
ha rosszul írtam ... nekem azt mondták így jó.
ha a jelentésére gondolsz a Daft Punk visszatér

VRSDM
the droids our back again?

LeWyTy

pxxl
<#law><#nevetes1>

All hail the double x!

Bexter
Okés 😄 Bocs most keltem koma vagyok 😊
Ha nagyobb gumicsizmám lett volna... 😄

pxxl
tegnap néztem az oldalad 😉
am nem beszólás volt csak poén 😛

All hail the double x!

Bexter
nézd meg oldalamon mit fotoztam aztán szólj be 😊

pxxl
és lefotóztad a vizet 😛 <#eljen><#taps>

All hail the double x!

Bexter
Én pl kimentem az árvizbe fotózni 😄
Kell egy kis izgalom is 😛

LeWyTy
nem mer mind megvan...ez egészen más <#buck>

VRSDM
az internet segít!
" Hogyan küzdhetem le a tél végi depressziót? "

-sok zöldség, gyümölcs, mozgás, csoki
ezeket próbáltad már?

-Sok fény! Használd ki ezeket a gyönyörû tavaszi napokat, és menj ki sétálni, futni, biciklizni, vagy csak ülj le egy padra a napon!

-Szexszel,például.

😄

remélem tudtam segíteni

LeWyTy
Mostanában kezd ilyen hangulatom lenni<#gonosz3>

pxxl
fõ a pozitív hozzáállás 😄

All hail the double x!