41998
-
#9482 Az tul egyszerü elmagyaarázni :) -
#9481 CSináld ugy mintha Wordel csinálnád:) -
#9480 Akkor kijelölöd az P betüt nyomod a ctrlt és kijelölöd az utols A betüt és megváltoztatod a betütipust. -
braaa #9479 na, szóval "papa", ha mondjuk van egy "PAPA" feliratom de csak a első "P" betüt és az utolsó "A" betűt akarom kijelölni, és azokon betűtípust cserélni??? akkor????? -
#9478 Ez olyan mint egy sci-fi melltaró, legyél már anyira ugyes és türelmes és ne várda azth PS el rajzolgasuuk neked! % perc nincxs megrajzolni kézzel:S -
#9477 MEnj rá, papa, aszöveg eszközzel kattints két beű közé h azon a layeren legyél, jelold ki a megváltoztatni kivánt szöveget is voila:) -
braaa #9476 erre senki?? szóval a probléma az hogy csinálatm egy több soros szöveget, aminek az elejére mindegyiknek egy szimbólumot(egy symbol-os betűtipussal), szóval én csak az utánuk következő szöveget szeretném kijelölni, és átváltani a betűtípust, de csak ugy tudo kijelölni, hogy az egészet jelöli, de akkor meg ugrik az elöttük lévő szimbólom, azt meg ujra belöni... -
#9475 Üdv!
Vállalkozó emberektől kérnék kis segítséget. Akarok összevarni magamnak alvószemüveget és kellene egy alapvászon. Ha megszerekesztene vki A/4-esre az jó lenne. Köszönetem naon.
Erre gondoltam
-
#9474 hát egy ilyet találtam...nem tekercs, csak felhajtás.. -
#9473 Olyat keresek ami fel van tekerve
pl ilyet. -
braaa #9472 helo, kérdésem lenne hozzátok: a type layerben ha több, nem összefüggő betüt, szót (egyetlen layerröl van szó) akarok kijelölni azt hogyan??( a wordben, ... megszokott CONTROL+egér megoldás nem megy, mer arra a Move funkció jön elő)
másik: ugyanígy type layer, mikor más méretű bet...(jééé, miközbe ezt írtam , assziszem rájöttem magamtól is :) második kérdés kihúzva) , na szóval az elsöt azt hogyan? -
#9471 ez jó lesz ? -
#9470 Üdv.
Nem tud valaki esetleg véletlenül egy öreg papir tekercs tutorialt? nem találok sehol :( -
#9469 Azt könynen meg lehet csinálni, alap ecsettel is... :)) -
#9468 kérdésedre megadtad a választ :D
minden csak ecset, a minden az minden :) -
#9467 A szeme az brush? Vagy te csináltad?(A szemgödröt.)
Bár hülye kérdés mert " ezen minden csak sima ecsetrajz..." -
#9466 én magam rajzolom ecsettel, sötét színektől haladva a világosig
pl, ezen minden csak sima ecsetrajz...
-
#9465 bár a képet elnézve a zombie / human felirat jobban passzolna.. -
#9464 A sebek: BRUSH
A szem:(helyi javító ecset)
Nekem nem tetszenek:) Nem ilyen egy valóságos seb:( Hogy kell élethű, véres sebeket készíteni?) -
#9463 pedig sokkal jobb ;] -
#9462 Ez kegyetlen. Sebek és a szem hogy készült? Nagyon faszáak. -
#9461 Van egy ilyen verzióm is de ez nekem nem tetszik:)
[center][center]
Sebek az brush! (viszont én nekem nem tetszik, nem így néz ki valóságba egy seb:S Hogy kell élethű, véres sebet csinálni?)
A szemet meg már leírtam.(helyi javító ecset) -
#9460 elkezdtem visszaolvasni de meguntam az istenes képnél
A SZEMÉLYES VITÁKAT HAGYJÁTOK ITT ÉS MOST ABBA , MENJETEK ANYÁZÓDNI VALAMI GUMIBA. KÖSZÖNÖM
MerlinW - te hogyhogy passzívkodtál ennyi ideig? -
#9459 9456 Thx a HSZ-t reszben igazad van:) sajnos engem nem izgat enyire a kép:) átalakitani mar nem vala kedvöm:)
9457 A határát én mindeképp elmosnám,, nagyon szogletes es ha nagyon evilt akranek csinalni akkor nemallnek meg a szem elcsufitasanal es a bor elszienezsenel, sokal többet is bele lehet vinni. -
#9458 komoly képeket láttam mióta nem voltam itt :) grat mindenkinek :) -
#9457 Na és így jó?
-
#9456 Antihero:
Pattanásokat lesikálod a jobb homlokáról, kicsit leveszel jobb oldali szaturációból, tolsz rá kis kontrasztot és klassz lesz.
Dzsuvajoe: A nap ne flare legyen hanem keress vagy rajzolj napot-napfényt vagy valami hasonló élethű cuccot. A jobb kezet morph-old, hosszabbítsd meg, bal kézről húzz le egy kis brightnesst, pici szaturációt, ill adj rá pici kontrasztot amíg passzentos nem lesz. Valamint bal kéz aljánál blőrözz. Nem csak a recék látszanak hanem így a fényviszonyok miatt (szembecsapósdi) szélessége sem stimmel az alkarnak a jobbhoz viszonyítva. (ezen segít a fényviszonyokon való változtatás)
Én a jobb kezet raknám a bal oldalra is kicsit átalakítva, átfényezve, szőrzettet megtartva, tetkót lekaparva.
Xelag: Te képed is tetszik, a csíkokkal kapcsolatos dolgokat már írták, én azt mondanám, hogy a fák vagy ne látszódjanak, vagy jobban látszódjanak. Illetve ha lebegést akarod ábrázolni hagyj alul egy kisebb űrt, ne érjen le a lábad a kép aljáig teljesen. Esetleg valami effektet tolhatsz a talpad alá, hogy nyomatékosítsa a témát.
Mára ennyi:) -
#9455 Hátna:) A szeme tényleg nagyon jóra sikerűlt:) Ilyenre akartam. Ja és csak egy dolgot használtam a szeménél (helyi javító ecset)
A jó oldal meg azér fehér mert picit ragyog is:) -
#9454 a betűtípus teccik, sőt a szövegek elég jók lettek, namost a lány is jól meg van csinálva, habár a jó oldala túl fehér talán, inkább hullaszerű... egyébként nincs probléma, ja a szeme ritkagusztustalanul néz ki, micsináltál már vele, szegény. -
#9453 Na meg a hullámzás is fura kicsit:)
Csináltam egy képet.
Véleményt kérek!:)Szar vagy fos? Estleg jó?
(bocsesz a nagy képért)
-
#9452 bal oldalsó fal sztem túl egyenes lett..mintha vonalzóval vágták volna oda..illetve tudom, hogy a hajóhoz tartozik a víz, de sztem marhára nem passzol a jobb oldali számítógépes grafikához -
#9451 rosszul fogalmaztam. ne legyenek keretek, inkább átmenetek... -
Dénes é #9450 hát kinek mi;) -
#9449 szvsz egy háttérben ne legyenek keretek meg ilyesmik, az nem is hátteres inkább átmenetes, de ez csak az én véleményem. -
Dénes é #9448 csináltam egy hátteret és gondoltam megmutatom nektek úgyhogy véleményt pls -
#9447 holnap megcsinálom, köszi -
#9446 Háttt:) Nem legjobb de nem is legrosszab.
Azért grat hozzá, de van még mit javitani rajta.
pl. víz, az épűlet széleket kicsit elhomályosíthatnád:), na meg a kivágot csávót is(a körvonalát). -
Úgy érzem hogy pár óra alatt elég jól össze tudtam szerelni. Ma meg vagyok magammal elégedve:D Érdemes megnézni hogy miből lett, mert elég nehéz volt összevágni a képeket és talán ha megnézitek a sourceöket érezhetitek is.
amiből lett:
repülő
CoD emberke
CS map
MoH ship -
#9444 A Jobb kéz azért sötétebb mert ok az isten gonosz fele:) ;)
Apróságokra is fellehet hivni a figyelmet h maskor jobban odafigyeljen rá a z ember, na de természetesen nem az ilyenek fogják eldonteni h teccik e egy kép v nem...
BW: Nekem is eszembe jutott, jaccotam is vele de sajnos nem birt a gépem:) -
#9443 én full nem értek a ps-hez, szal kívül állóként lesem a topikot! de mind kettőtök műve tetszik nagyon, a Xelag-é a goas hatás miatt! a A dzsuvajoe-é pedig a B&w-s feeling miatt!