41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    Az tul egyszerü elmagyaarázni :)
  • dzsuvajoe
    CSináld ugy mintha Wordel csinálnád:)
  • Bexter
    Akkor kijelölöd az P betüt nyomod a ctrlt és kijelölöd az utols A betüt és megváltoztatod a betütipust.
  • braaa
    na, szóval "papa", ha mondjuk van egy "PAPA" feliratom de csak a első "P" betüt és az utolsó "A" betűt akarom kijelölni, és azokon betűtípust cserélni??? akkor?????
  • dzsuvajoe
    Ez olyan mint egy sci-fi melltaró, legyél már anyira ugyes és türelmes és ne várda azth PS el rajzolgasuuk neked! % perc nincxs megrajzolni kézzel:S
  • dzsuvajoe
    MEnj rá, papa, aszöveg eszközzel kattints két beű közé h azon a layeren legyél, jelold ki a megváltoztatni kivánt szöveget is voila:)
  • braaa
    erre senki?? szóval a probléma az hogy csinálatm egy több soros szöveget, aminek az elejére mindegyiknek egy szimbólumot(egy symbol-os betűtipussal), szóval én csak az utánuk következő szöveget szeretném kijelölni, és átváltani a betűtípust, de csak ugy tudo kijelölni, hogy az egészet jelöli, de akkor meg ugrik az elöttük lévő szimbólom, azt meg ujra belöni...
  • ffxi
    Üdv!
    Vállalkozó emberektől kérnék kis segítséget. Akarok összevarni magamnak alvószemüveget és kellene egy alapvászon. Ha megszerekesztene vki A/4-esre az jó lenne. Köszönetem naon.

Erre gondoltam
  • Shiwo
    hát egy ilyet találtam...nem tekercs, csak felhajtás..
  • Bexter
    Olyat keresek ami fel van tekerve
    pl ilyet.
  • braaa
    helo, kérdésem lenne hozzátok: a type layerben ha több, nem összefüggő betüt, szót (egyetlen layerröl van szó) akarok kijelölni azt hogyan??( a wordben, ... megszokott CONTROL+egér megoldás nem megy, mer arra a Move funkció jön elő)
    másik: ugyanígy type layer, mikor más méretű bet...(jééé, miközbe ezt írtam , assziszem rájöttem magamtól is :) második kérdés kihúzva) , na szóval az elsöt azt hogyan?
  • Shiwo
    ez jó lesz ?
  • Bexter
    Üdv.
    Nem tud valaki esetleg véletlenül egy öreg papir tekercs tutorialt? nem találok sehol :(
  • Benc16
    Azt könynen meg lehet csinálni, alap ecsettel is... :))
  • VRSDM
    kérdésedre megadtad a választ :D
    minden csak ecset, a minden az minden :)
  • AntiHero
    A szeme az brush? Vagy te csináltad?(A szemgödröt.)

Bár hülye kérdés mert " ezen minden csak sima ecsetrajz..."
  • VRSDM
    én magam rajzolom ecsettel, sötét színektől haladva a világosig
    pl, ezen minden csak sima ecsetrajz...
  • Shiwo
    bár a képet elnézve a zombie / human felirat jobban passzolna..
  • AntiHero
    A sebek: BRUSH
    A szem:(helyi javító ecset)

Nekem nem tetszenek:) Nem ilyen egy valóságos seb:( Hogy kell élethű, véres sebeket készíteni?)
  • VRSDM
    pedig sokkal jobb ;]
  • KILLER2
    Ez kegyetlen. Sebek és a szem hogy készült? Nagyon faszáak.
  • AntiHero
    Van egy ilyen verzióm is de ez nekem nem tetszik:)
    [center][center]
    Sebek az brush! (viszont én nekem nem tetszik, nem így néz ki valóságba egy seb:S Hogy kell élethű, véres sebet csinálni?)
    A szemet meg már leírtam.(helyi javító ecset)
  • VRSDM
    elkezdtem visszaolvasni de meguntam az istenes képnél

A SZEMÉLYES VITÁKAT HAGYJÁTOK ITT ÉS MOST ABBA , MENJETEK ANYÁZÓDNI VALAMI GUMIBA. KÖSZÖNÖM

MerlinW - te hogyhogy passzívkodtál ennyi ideig?
  • dzsuvajoe
    9456 Thx a HSZ-t reszben igazad van:) sajnos engem nem izgat enyire a kép:) átalakitani mar nem vala kedvöm:)

9457 A határát én mindeképp elmosnám,, nagyon szogletes es ha nagyon evilt akranek csinalni akkor nemallnek meg a szem elcsufitasanal es a bor elszienezsenel, sokal többet is bele lehet vinni.
  • Benc16
    komoly képeket láttam mióta nem voltam itt :) grat mindenkinek :)
  • AntiHero
    Na és így jó?
  • MerlinW
    Antihero:
    Pattanásokat lesikálod a jobb homlokáról, kicsit leveszel jobb oldali szaturációból, tolsz rá kis kontrasztot és klassz lesz.

Dzsuvajoe: A nap ne flare legyen hanem keress vagy rajzolj napot-napfényt vagy valami hasonló élethű cuccot. A jobb kezet morph-old, hosszabbítsd meg, bal kézről húzz le egy kis brightnesst, pici szaturációt, ill adj rá pici kontrasztot amíg passzentos nem lesz. Valamint bal kéz aljánál blőrözz. Nem csak a recék látszanak hanem így a fényviszonyok miatt (szembecsapósdi) szélessége sem stimmel az alkarnak a jobbhoz viszonyítva. (ezen segít a fényviszonyokon való változtatás)
    Én a jobb kezet raknám a bal oldalra is kicsit átalakítva, átfényezve, szőrzettet megtartva, tetkót lekaparva.

Xelag: Te képed is tetszik, a csíkokkal kapcsolatos dolgokat már írták, én azt mondanám, hogy a fák vagy ne látszódjanak, vagy jobban látszódjanak. Illetve ha lebegést akarod ábrázolni hagyj alul egy kisebb űrt, ne érjen le a lábad a kép aljáig teljesen. Esetleg valami effektet tolhatsz a talpad alá, hogy nyomatékosítsa a témát.

Mára ennyi:)
  • AntiHero
    Hátna:) A szeme tényleg nagyon jóra sikerűlt:) Ilyenre akartam. Ja és csak egy dolgot használtam a szeménél (helyi javító ecset)
    A jó oldal meg azér fehér mert picit ragyog is:)
  • Hixer
    a betűtípus teccik, sőt a szövegek elég jók lettek, namost a lány is jól meg van csinálva, habár a jó oldala túl fehér talán, inkább hullaszerű... egyébként nincs probléma, ja a szeme ritkagusztustalanul néz ki, micsináltál már vele, szegény.
  • AntiHero
    Na meg a hullámzás is fura kicsit:)
    Csináltam egy képet.
    Véleményt kérek!:)Szar vagy fos? Estleg jó?
    (bocsesz a nagy képért)

• Shiwo
    bal oldalsó fal sztem túl egyenes lett..mintha vonalzóval vágták volna oda..illetve tudom, hogy a hajóhoz tartozik a víz, de sztem marhára nem passzol a jobb oldali számítógépes grafikához
  • zsolesz92
    rosszul fogalmaztam. ne legyenek keretek, inkább átmenetek...
  • Dénes é
    hát kinek mi;)
  • zsolesz92
    szvsz egy háttérben ne legyenek keretek meg ilyesmik, az nem is hátteres inkább átmenetes, de ez csak az én véleményem.
  • Dénes é
    csináltam egy hátteret és gondoltam megmutatom nektek úgyhogy véleményt pls
  • zsolesz92
    holnap megcsinálom, köszi
  • AntiHero
    Háttt:) Nem legjobb de nem is legrosszab.
    Azért grat hozzá, de van még mit javitani rajta.
    pl. víz, az épűlet széleket kicsit elhomályosíthatnád:), na meg a kivágot csávót is(a körvonalát).
  • zsolesz92

Úgy érzem hogy pár óra alatt elég jól össze tudtam szerelni. Ma meg vagyok magammal elégedve:D Érdemes megnézni hogy miből lett, mert elég nehéz volt összevágni a képeket és talán ha megnézitek a sourceöket érezhetitek is.

amiből lett:
    repülő
    CoD emberke
    CS map
    MoH ship
  • dzsuvajoe
    A Jobb kéz azért sötétebb mert ok az isten gonosz fele:) ;)

Apróságokra is fellehet hivni a figyelmet h maskor jobban odafigyeljen rá a z ember, na de természetesen nem az ilyenek fogják eldonteni h teccik e egy kép v nem...

BW: Nekem is eszembe jutott, jaccotam is vele de sajnos nem birt a gépem:)
  • Rockynhooo
    én full nem értek a ps-hez, szal kívül állóként lesem a topikot! de mind kettőtök műve tetszik nagyon, a Xelag-é a goas hatás miatt! a A dzsuvajoe-é pedig a B&w-s feeling miatt!