41998

photoshop-banner.jpg
  • modellmaker
    Sziasztok!

Szerentém kikérni a véleményeteket, van rajta egy-két hiba, de ma már nem lesz rá időm... =/

• Dragooon #9521
    hm majd meglesem azt is, de már csak holnap. aludás van:) jóéjt
  • Dragooon #9520
    nagyon unatkoztam, szóval eljátszottam egy picit a toolokkal :)
    arra a stroke-ra gondoltam, amik a "felhőkön" vannak:)

:D
  • MerlinW
    Lehet én értem félre, de sima stroke-ot select/contract -al visszavágnám. Aztán lehet nem ugyanarról a stroke-ról beszélünk. Lehet a betegség is:D
  • Dragooon #9518
    köszi killer és droidika, ezekre gondoltam, még ma megpróbálom ^^
    köszi szepen a segítséget!
  • KILLER2
    Igen, tudom. Szeritnem az. Mármint, hát nem is tudom hogy fogalmazhatnék még. Szóval mintha picit túl lenne nagyítva. No de mingy. Lényeg, hogy tudom mi az a pixeles :)
  • AntiHero
    Nyaralnak:D

Ilyen volt a képen. Én csak kontrasztot állítottam rajta:D
  • VRSDM
    csinálj egy üres réteget fölé és olvaszd össze azzal és máris törölgethetsz bele, ahol akarsz...

a fókusznak ez jó megoldás, a pixeles az tudod mien kill4? :D

ami zavaró sztem az a csaj haja, mintha rákentek volna 15tubus zselét :D a szálak hol vannak?
  • KILLER2
    Ja és még annyit, hogy a kontraszttól tényleg jobb lett, de a jobb vállán az a fém cucc, az meg így nagyon csillog, picit talán zavaró is, szóval javasolnám, hogy abból az eredetit vágd rá.
  • KILLER2
    De akkor is más a hatás. Ez inkább pixeles, mint homályos. Hajjal emg csak annyi a gond, hogy a bal oldalon van egy hegyes rész. Arra egy kis radír és rendben is van. esetleg úgy az egész csajra körbe egy kis blur.
  • AntiHero
    A háttér azért ilyen mert a "kamera" a csajra fúkuszál:)
  • droidika
    ... olvaszd össze a rétegeket, mentsd el jpeg-nek és utómunkával klónozd a környezetéből azt a részt amit feleslegesnek találsz! (konkrétabb válaszhoz dobj egy képet, hogy láthassuk miről van szó)

AntiHero: ha a csajt nézem jó a kép (3D-s) (háttér lehetne kicsit tisztább)
  • KILLER2
    Arra a storke-ra gondolsz, amit te teszel rá a bediling optionsnál? Mert azt szrientem sehogy. Átlag leyert kell csinálni belőle, azaz hogy ne mutassa már mellette, hogy tettél rá storket vagy outher glowot, stb és akkor ki tudod. Remélem erre gondoltál. Más megoldás most enm jutott eszembe.
  • Dragooon #9509
    sziasztok! lenne egy kérdésem! ha egy testről (de lehet az szöveg is) a stroke-ot, vagyis a keretet szeretném egy szakaszban törölni, akkor azt mivel kell? mert radírral abba törlök bele, amibe nem kéne és a keret ugyan úgy megmarad :)
    előre is köszi a választ, remélem érthetően írtam le:P
  • AntiHero
    + Kontraszt ( a hajával meg nem tok mit kezdeni:)
  • VRSDM
    még kontrasztot a lányra,
    meg a haja széle nagyon egyenes...
  • AntiHero
    Nam nagy szám, csak mondom készítek már valamit a Contestre:)
  • soma62
    De jó ugyanolyan egerem van!! Iszonyatosan jó!!
  • MerlinW
    Józanul is lehet ám alkotni...:D
  • VRSDM
    indokolatlanul nagy, ezáltal az egerek homályosak/zajosak/ életlenek, nemtudom jól leirni, szóval az egér homályos, a többi vektor, ezért az meg éles, :S zavaró
    /számomra...
    az 5let mindenestre jó, bár én először két erősen megrúgott és ezért eltorzult focilabdának néztem :D
  • dzsuvajoe
    A feketéket mindenkép ved ki, szemminden feketet cserelj kékre v fehérre, ez a feket nem illik bele meg a betűtípus sem, ennek valami baratsagosnak kéne lennim nem pedig fekete Times new roMANNAK:) MEg a háttér is eleg szocerálra sikeredett:) Tobb gombolyded foramt raknek meg bele, es ezt azt domboritanek:) h olyan jo kis happy hangulata legyen:), kicsit eccerűnek találom
  • Rockynhooo
    pfff uram...
  • MerlinW
    Ez a kattintgatás nagyon hülye játéknak indult, de hihetetlen jópofa nemzetek közötti bohóckodás lett a vége. Én nem kattintgatok ugyan, de tök jó olvasgatni a Magyar-Japán, Japán-Magyar barátságos üzeneteket.

Mellesleg ezen a hétvégén róják le a magyarok tiszteletüket a Japán klikkelőtábornak a hősök terén meg asszem a nagykövetség előtt:) Játék hülyeség, de ez tetszik:)
  • Shiwo
    forever -t egybe szokás írni...
  • Bexter
    kép bazmeg :)
  • dzsuvajoe
    XDMIjezbazmeg?XD
  • Bexter
  • braaa
    #9490 & #9493 --> jaja...ugytűnik, akkor azthiszem előre kell gondolkodnom...azér kösssz
  • Shiwo
    sztem sehogy..a photoshop nem egy szövegszerkesztő.. wordben lenet (összevissza ctrl-lal, 1más alattit érdemes alt-tal), de ps-ben ez nem müxik így..sztem kénytelen leszel 1esével megformázni..
  • MerlinW
    Ez ilyen, előre kell gondolkodni:)

Egyébként létrehozod a kívánt szöveget, aztán Alt-ot lenyomva tartva katt a layer-re (a munkafelületen) és elhúzod. Ezzel villámgyorsan tudod másolni és pozicionálni az új layer másolatokat. Sokszor gyorsabb így elölről kezdeni mint cserélgetni.
  • braaa
    és han nem 15 PAPA feliratom van, hanem mindegyik más?
  • Shadow_THH
    egérrel egy java chaten ami olyan mint a windows paint csak van átlátszóság

#9487 thx :)
  • Bexter
    Ha van egymás alatt 12 oldalnyi PAPA feliratom és abbol két betüt X betütipus másik kettő meg Y betütipus könnyen megoldom :)
    Megcsinálom az elsőt utána meg ctrl - c ctrl -v. vagyis másolom és beilesztem ahányszor kell.
  • braaa
    oké , jogos, ez így ALAP, de akkor hogy csinálnád ha van egymás alatt mondjuk 15-20 "PAPA" feliratod, és mindegyiknek csak az első "P" betűjét szeretnéd cserélni???
    Mer egy-két szónál asztmondom, oké, egyenként lecserelém, de 20-nél már macerás, főleg hogy még keresed hogy milyen betűtípusra szeretnéd cseréni, csak próbálgatsz, szóval nekem ARRA KÉNE MEGOLDÁS HOGY !!!!NEM!!!! ÖSSZEFÜGGŐ BETŰKIJELÖLÉST HOGY LEHET (ha létre lehet egyáltalán, de hát ez a CS3 bazz'..) LÉTREHOZNI, meg bocs hogy ennyit szarozok egy ilyen semmi témán, de nekem ez fontos lenne...
  • MerlinW
    Sok a munka nagyon nincs idő sajna. Másrészt linuxon kell dolgoznom, és Gimp-et baromira nem tudom használni/nincs türelmem most megtanulni:) Talán majd nyáron... Tavalyi képeimet is strandon laptopon alkottam:)
  • droidika
    (lepd meg magad egy digitalizálótáblával)
  • Bexter
    #9484 :KÉzzel rajzoltad vagy panitel vagy ps el?

#9483 : Sokszor a wordot nem használtad, no sebaj, mopndok mást. Fogod kijelölöd a PAPA ban az A betüt és megváltoztatod a betütipusát. Leokézod vagy kipipálod. utána megint szerkeszted a szöveget csak most a P betüvel csinálod ugyanazt mint az A betüvel.
  • AntiHero
    Nekem tetszik
  • Shadow_THH
    most rajzoltam a painthoz hasonló japán java chaten
  • braaa
    most szivattok...? :)
    kijelölöm a P betűt, oké, DE... ...amint lenyomom a Ctrl-t a mozgatás (megjelenik egy keret a teljes szöveg(akkor már maradjun kennél-PAPA) körül) funkcio jelenik meg, nem tudok tovább kijelölni, mer bárhóvá klikkolok csak huzni/tolni... tudom a szöveget.