41998

photoshop-banner.jpg
  • zsolesz92
    ha ezek után vissza mersz irni olyat neki hogy utána tovább folytatjátok, bérgyilkost fogadok, és mindkettőtöket kinyiratlak xD
  • xelag
    Amúgy azt vágod hogy olyan apróságokon veszekszünk,amit egy photoshopot nemtudó ember észre sem vesz? szerintem ez röhejes. na mind1
  • zsolesz92
    nekem is pont az jutott eszembe h b&w utána meg te jutotál eszembe, mert tom h szereted
  • xelag
    a villám meg nem elég élethű,túl homályos . :P
  • xelag
    hát szerintem meg egyáltalán nem illik bele az a jobb kéz :S ha mindkettő világos lenne akkor jólenne. a bal kéz alján meg egy kicsit recés,szarul vágtad ki :P nekem egyáltalán nemjön be ,na jó de bejön,lyan black and white feeling.
  • zsolesz92
    ha ugyanolyan hosszu lenne a két kéz tök jó lenne. mintha egy ember csinálná mindkettőt. szal nem két külön kéz. az nem baj h színen eltér, sőt jó is, csak ugyanolyan hosszu legyen. szal érted
  • dzsuvajoe
    Kedvem támat istenesdist jáccani :)

MIből Nézed el Xelag (De most komyolan es utoljára) AZt h nem tudnek egy olyan képet megcsinalni! Ne idegesiccs mar
  • AntiHero
    Naja, megyek és össze szűröm a levet Croft kisasszonnyal:) Az eredmény az meg coming soon..(max 9 hónap)
  • Rockynhooo
    többet PS-el mint oltással xD
  • AntiHero
    KUSS!
    Minek veszed fel? Ő elmondta a véleményét, te meg megsértődől.:S
    "Gyerekek" ennyi erőből inkább PSezzetek:)
  • xelag
    MInden hozzáállás kérdése,ha ő kötekedni akar ( tudtommal ez a célja) akko r legyen,de akkor sosem lessz vége a vitának... befejeztem. XD :P
  • xelag
    Ha emgvan valakinek a véleménye azt többféleképpen is előtudja adni ,(agresszívan , lenézően, stb) Nem mind1 hogyan adja elő a véleményét.
    Ha kérdeznek tőled valamit ,nemhinném hogy örülnének neki ha leordítanád a fejét,vagy lehordanád minden szarnak/vagy nyugodtan viccesen próbálod leoltani amit talán fel se fog.
  • xelag
    Szerintem nemtudsz 4-5 csíkot +2 effectet :P ahogy elnézlek .... ;)
  • dzsuvajoe
    befejeztem... :)
  • droidika
    ...a sárkányos fa*za, verebet + mindenki felismerné, úgy hogy szerintem felesleges a szöveg.
  • dzsuvajoe
    Versenyezhetunkh ki szanalmasabb en v te:S, mutass ráa képeim hibájira nagyon kiváncsi vagyok rájuk. HA nem teccik h elmondom a véleményem ird ki h ne velemenyezzem v valami... nemsetödök be rajta. Szted komolyan nem tudok ilyet csinálni? Nemtok 4-5 csikot huzni és rádobni két effektet. Áh.... no comment
  • v150r

bár picit szögletesek a csápok...
  • zsolesz92

Írjatok már rájuk valamit a másik topikban eddig nem voltak hajlandóak hozzászólni... talán mertmég nem is nézték mewg :D
    MSN képeknek készült. a Pirate-et olyannak szántam amilyen. mintha víz alatt lenne.
    Hogy sikerültek?
  • droidika
    ...google: matrix, tomb raider! matrixból csináltam szoba nézetet, larát körbevágtam, külső ragyogás, bevésés domborítás, átteszőség levesz, finomítgatás!
  • keymaker
    Nagyon komoly, hogy kell megcsinálni ezt a mátrix feelinget?
  • zsolesz92
    ügyes
  • droidika

...na újra gépközelben!
  • zsolesz92
    A másik meg hogy sztem többet láttunk tőle mint tőled -.-
    Mármint képeket. Tudását sztem ugyanugy el lehet ismerni mint itt bárkinek, és nem értem hogy ha valakinek megvan a véleménye mér kell lehordani. Oké h bunkó volt az elején, de én pl már rég el is felejtettem, látom h x új üzenet, vágyakozva nyitom meg h hátha vmi faxa kép, és mit látok...
    na mind1, legjobb lenne ha mindnkilenyuxana azt abbahagynátok
  • zsolesz92
    mi lenne ha abbahagynátok? Mint az óvodások baxi. Egyik abbahagyja, kezdi a másik.
    Már engem idegesít...
  • Rockynhooo
    mr dzsuvajoe csak fikázódni tud.. nekem már felsem tűnik mit ír!

szvsz Xelag a képeddel full goas hatást akarsz kelteni nem, mivel h írtad h goas vagy?!
    sztem sikerült
  • droidika
    VRSDM: jó ez a katonás kép! (szemüveg hol van hol nincs) (régi logo jobb volt)
    xelag: a sok vita után az én meglátásom az, hogy teljesen jó, főleg az egyén perspektívája, ha tennél alá egy lámpást te lehetnél a lámpa szelleme :D azok a hullámok indulhatnának a kép közepéből és körbeölelhetnének
  • xelag
    Természetesen játszhatunk versenyt is,akármilyen témával kapcsolatba,meglátjuk hogy kinek lessz több hibája ;)
  • xelag
    Jó,az tény,,, azért raktam be aképet hogy kommentáljátok,de igazán visszafoghatnád magad,mert ezt nemszeretem, hány munkádat oltottam le idáig,szeritnem jóval több hiba van azokba mint az enyéimbe,ráadásul akármilyen képben lehet hibát találni.
    Nemtudom, de egyáltaán nem az EGO-ról van itt szó,nem azért csináltam ezt a képet,csak unatkoztam és össze....tam .
    Na most,vagy azért ugatolsz bele a képembe,mert te ilyet sosem fogsz tudni csinálni, (akármilyen egyszerűnek tünik is) vagy azért mert nincs jobb dolgod,tudod mint az öregembereknek. na szevasz
  • xelag
    látom van akinek bejön,és van akinek kevésbé,hát nemtudom én szerintem a zöld nadrággal semi baj nincs :S goás vagyok ember ne köss belém :D köszi a hszeket,majd fél év mulva megint rakok vmit :D
  • PJack

[bocs a spam-ért, de legalább egy szmájlival szeretném érzékeltetni, hogy milyen "kavarodás" van itt. megint...]
  • VRSDM
    jó xelag, akkor most 1hónapig megint légy inaktív kérlek :D vagy kevésbé tömegmozgató képet rakj :D köszönöm :D

/viccelek csak ;]
  • zsolesz92
    Vagy most készül leegni, és el akar emelkedni, szvsz ez a legtürhetőbb megfejtés, megoldás, vagy nem tom mi.
  • VRSDM
    ne kössé' belém, ezért irtam a 2 lehetőséget, hogy vagy lebeg, és mint egy erősebb ember nézünk fel rá, vagy azt hogy valami magaslaton áll, szintén az ő fölényét érzékeltetve...

• dzsuvajoe
    Már csak azért is: Ha azzal azt akarná érzékeltetni h lebeg akkor látszana a másik lábának is az alja:)
  • LaliK
  • zsolesz92
    Tetszik a kép, talán az a ognd hogy a csikok vagy nem vektografikusak, vagy pedig túlnagyítottak, mert nem egyenes(illeve értitek, vannak kiugrások, nem tom megfogalmazni) szal olyan mintha kézzel lenne rajzola nem pen tool-al.<ez csak egy példa volt. remélem értitek.
    dzsuvajoe - véleményed lehet, és inkább ird le hogy nem tetszik mint hogy háttérbe szorulva érezd magad(lol mekkora vagyok, ettől a beszéldtől):D na lényeg h ird le amit gondolsz de ha többen is mondják PROBÁLD elfogadni a véleményeket, persze ne hagyd magad de azért ne is legyél túl "makacs"
    CSak ugy dől belőlem a szó xD
    Mit irjak még? Nem tom, lényeg h nekem tetszik, köszönöm, hogy szólhattam a mélyen tisztelt Társaság előtt, a legközelebbi viszontláltsra ;)
  • VRSDM
    akkor azok a belógó fák, totál mind1, legalább látszik hogy kb. milyen magasságban lebeghet / milyen magas tárgyon áll
    mind1
    hagyjuk már, szted szar, szerintünk meg jó...
    ennyi
  • dzsuvajoe
    Nem a cipo fekete foltjarol beszeltem! A cipon nincs is folt
  • dzsuvajoe
    Média grafikus? Viccelsz? Sztem egy kép elemzés baromira relativ dolog. Nos az h merre viszi el a szemet a kép az nem feltétlenül csak a perspektivatol fug, fug az sok mindnetol de ha van egy alapvetően vilagos kép akor anak mia faszt keres a sarában egy fekete paca. Perspektiva: Hat a közelebi dolgot nem elob nezi meg az ember? Nem azt nezi meg h honnan jut el hova? Egy harmonikus csik? Ez valmi lágy dolog kaar leni valami fény v ilyesmi, hát akkor könyörgöm de ne legyen már szögletes itt ott:S
    Meg amugyis milyen egoista kép mar ez, ha vki "isteniti" magat akor csinajja rendesen:)

(Én se bírom ám a búrádat XD)
  • Hixer
    ha pedig valakinek rosszkedve van, akkor ne mások munkájának fikázásával vezesse le az energiáit, hanem húzzon ide, és itt kiélheti magát, én is ezt teszem:

Szóld le az előtted írót! topic