41998

photoshop-banner.jpg
  • Shiwo
    kismillió olyan weblap van, ahol humoros képeket találhatsz..mazsolázd ki, hogy melyiken van, én nem fogom megkeresni a kedvedért...annó én láttam már ilyet, az meg nem izgat, hogy te elhiszed-e...ugyis elvagy szállva magadtól és nem fogod..
  • Bexter
    [link]
  • dzsuvajoe
    Na muti mert én még sehol nem láttam...

jólva sívó látom felfogtad mit akarok okos gyerek vagy te
  • Shiwo
    remélem téged nem...nem vok se homo, se pedo
  • Bexter
    A más babérokrol szolo részt olvasd el #12158 ebben a kommentben.
  • dzsuvajoe
    Más babérjaival aracc! H szakadnál szét :)
  • Bexter
    Nem hiszem h tt talált rá, mivel máshol is reklámozom :P
  • dzsuvajoe
    #12157 AZ nem baj:) biztos azt látta meg előb és azt nyomtatta ki mert az van feljebb:) mer ugye te linkelted később:) szal h én linkelem később akkor azt nyomtatja:)

Shiwo: szted izgat valakit?
  • Shiwo
    nem azért, de a teszkós borító ellenörzőre már régebben is volt, szval nem Ambrózia találta fel a spanyol viaszt
  • Bexter
    Nem de az enyémet nyomatta ki :)
  • Shiwo
    szerinted gyenge, szerintem csak más és egyedibb
  • rmx rider
    nagyon jók lettek a képek ! 1000köszönet!
  • dzsuvajoe
    Jók lettek a bringás cumók, jó kis freestyl hangulat:) amilyennek kell lennie. Egyedül Shiwo-é nem teccik, semmi személyes, de a többit látva elég gyenge lett. Nem hozza a jó kis bringás hangulatot. A feliratok sem illenek oda. (semmi személyes)

LOOOL- eggyik oszttarsam meglátta a tecsos ellenőrzőmet mondja jé az én unoka valakim is vagy ki ilyent nyomtatott ki neki csak a "minőségét megőrziset" ismer valaki Zrufkó Pankát?
  • braaa
    ember, én se
  • Shadow_THH
    ember nem komolyan mondtam ftw
  • braaa
    a másik képpel is bepróbálkoztam, de az előző jóvaljóvaljóval jobb lett...
    1024pixelesbe

700asba:
  • braaa
    nemhozzabe nálam

na, itt a végleges kicsit javitott kép
    klikk
    ebből
  • gazgoblin
    ehh...

• rmx rider
    Na én is próbálkoztam valamivel :) Nem igazán értek a ps-hez, nem voltak fő szempontok, kritériumok és ez meg is látszik a képen, de azért belinkelem :
    http://img512.imageshack.us/img512/2512/bmrgwprmxzu9.jpg
  • droidika
  • Bexter
    igen én vagyok :)
    #12144 - Igy már okés értem a képet :) grat hozzá tetszik :)
  • Dénes é
    nem is tudtam hogy te a kuulnyuuzos bexter vagy:) persze még elején megfordult fejembe
  • VRSDM
    az spec a box lenne amiről ugrik a rider, énis furcsálltam, de a fényviszonyok mellé, hogy fotóhoz hű legyen, muszálykell így lennie a fényeknek hogy töksötét, ha meg nem rakom oda a boxot, akkor olyan effektus van mintha kb. 10centi magasan lenne csak a cshávi.
  • rmx rider
    Jó lett ez is! köszönöm!
  • Shiwo

világosabb hátterek kedvelőinek...
  • PJack
    :D
  • zolo
    De ha én ezt Ps-sel szeretném, és nem szeretnék mégegy programot fölöslegesen feltenni, akkor milyen módon tudom megoldani Ps-sel?
  • Bexter
    Bejön a kép. Picit vágás néhol durva.
    Középen feketével mi célod?
  • VRSDM
    ja és hogy gyarapodjon is a topic képekkel, alkottam, hamár esik és nemtudok kinnt bicózni, akkor legalább bennt nyom(t)atom :]
    [center]
  • VRSDM
    [apro][right]nem azzal van a baj hogy megbeszélitek, de amikor " enyém jobblesz, nemmert enyém és apám űrhajós. meg személyeskedések, poénkodások, amik amúgy nagyonnemazok. eddig max, ha 10x beraktam a topikba ilyen szöveget. de sztem 5 sincsen, aztán mostanság tényleg elharapódzott. Shedó is megírta.Pyrex is ... neménlettem bolond
  • rmx rider
    oks köszi! Többiek?
  • braaa
    oks, már rohadok is... .)

a képemet ma láttam egy másik monitorrol, mer az enyém az elég régi darab, sokszor megviccel a fényerővel meg a szinekkel, és 1-2 dolog még rohadtul nem teccik (AZON a monitoron, az enyémen nézve minden oké), szóval sok helyen a fehér vektor a bicikli "elé" mászik, ugyhogy holnap dobok még egy update-et, azt még várd meg rmx...

#12121 rmx: mennyi idő? kb. 10kor szedtem le a képeid+szünetek, igy utólag megcsinálni kb 10 perc lenne, az agyalás sok idő, elöször máshogy volt a vektor, meg volt olyan "vonal" is hogy 3 nyilm ment a kezek, lábak közt, meg... ...szóval ha tudod mit akarsz akkor nem sok idő...

#12123 vrsdm: ((tényleg vrsdm, itt képekről szabad beszélni, tanácsot kérni, kérdezni, dumálni,képet elemezni?, mer néha sima fikamentes dumakor is benyomod a FLAME OFF-ot, vagy akkor ez csak "szurd be a képet azt szevasz" topik, vagy hogy van??? ))
  • Bexter
    ps hez szokott vagyok.
  • Shiwo
    mondjuk érdekes, hogy ilyen alapvetően vektor-alapú képeket photoshoppal alkottok és nem illusztrátorral
  • dzsuvajoe
    POén volt ne ved magadra:) de nekem akkor is teccik
  • Bexter
    Mért mostaniakat láttad?
  • KILLER2
    Nekem tetszik. Akkor is tetszett, most is tetszik. Szeritnem kifejezetten jó.
  • dzsuvajoe
    Hatjob mint a mostaniak :) ;)
  • Bexter
    [center]
    Egyik ősképem még ps noob korombol:
  • rmx rider
    szivatás helyett inkább dolgoznátok :)))))