41998
-
#12166 kismillió olyan weblap van, ahol humoros képeket találhatsz..mazsolázd ki, hogy melyiken van, én nem fogom megkeresni a kedvedért...annó én láttam már ilyet, az meg nem izgat, hogy te elhiszed-e...ugyis elvagy szállva magadtól és nem fogod.. -
#12165 [link] -
#12164 Na muti mert én még sehol nem láttam...
jólva sívó látom felfogtad mit akarok okos gyerek vagy te -
#12163 remélem téged nem...nem vok se homo, se pedo -
#12162 A más babérokrol szolo részt olvasd el #12158 ebben a kommentben. -
#12161 Más babérjaival aracc! H szakadnál szét :) -
#12160 Nem hiszem h tt talált rá, mivel máshol is reklámozom :P -
#12159 #12157 AZ nem baj:) biztos azt látta meg előb és azt nyomtatta ki mert az van feljebb:) mer ugye te linkelted később:) szal h én linkelem később akkor azt nyomtatja:)
Shiwo: szted izgat valakit? -
#12158 nem azért, de a teszkós borító ellenörzőre már régebben is volt, szval nem Ambrózia találta fel a spanyol viaszt -
#12157 Nem de az enyémet nyomatta ki :) -
#12156 szerinted gyenge, szerintem csak más és egyedibb -
rmx rider #12155 nagyon jók lettek a képek ! 1000köszönet! -
#12154 Jók lettek a bringás cumók, jó kis freestyl hangulat:) amilyennek kell lennie. Egyedül Shiwo-é nem teccik, semmi személyes, de a többit látva elég gyenge lett. Nem hozza a jó kis bringás hangulatot. A feliratok sem illenek oda. (semmi személyes)
LOOOL- eggyik oszttarsam meglátta a tecsos ellenőrzőmet mondja jé az én unoka valakim is vagy ki ilyent nyomtatott ki neki csak a "minőségét megőrziset" ismer valaki Zrufkó Pankát?
-
braaa #12153 ember, én se -
Shadow_THH #12152 ember nem komolyan mondtam ftw -
braaa #12151 a másik képpel is bepróbálkoztam, de az előző jóvaljóvaljóval jobb lett...
1024pixelesbe
700asba:
-
braaa #12150 nemhozzabe nálam
na, itt a végleges kicsit javitott kép
klikk
ebből -
#12149 ehh...
-
rmx rider #12148 Na én is próbálkoztam valamivel :) Nem igazán értek a ps-hez, nem voltak fő szempontok, kritériumok és ez meg is látszik a képen, de azért belinkelem :
http://img512.imageshack.us/img512/2512/bmrgwprmxzu9.jpg
-
#12147 -
#12146 igen én vagyok :)
#12144 - Igy már okés értem a képet :) grat hozzá tetszik :) -
Dénes é #12145 nem is tudtam hogy te a kuulnyuuzos bexter vagy:) persze még elején megfordult fejembe -
#12144 az spec a box lenne amiről ugrik a rider, énis furcsálltam, de a fényviszonyok mellé, hogy fotóhoz hű legyen, muszálykell így lennie a fényeknek hogy töksötét, ha meg nem rakom oda a boxot, akkor olyan effektus van mintha kb. 10centi magasan lenne csak a cshávi. -
rmx rider #12143 Jó lett ez is! köszönöm! -
világosabb hátterek kedvelőinek... -
#12141 :D -
#12140 De ha én ezt Ps-sel szeretném, és nem szeretnék mégegy programot fölöslegesen feltenni, akkor milyen módon tudom megoldani Ps-sel? -
#12139 Bejön a kép. Picit vágás néhol durva.
Középen feketével mi célod? -
#12138 ja és hogy gyarapodjon is a topic képekkel, alkottam, hamár esik és nemtudok kinnt bicózni, akkor legalább bennt nyom(t)atom :]
[center] -
#12137 [apro][right]nem azzal van a baj hogy megbeszélitek, de amikor " enyém jobblesz, nemmert enyém és apám űrhajós. meg személyeskedések, poénkodások, amik amúgy nagyonnemazok. eddig max, ha 10x beraktam a topikba ilyen szöveget. de sztem 5 sincsen, aztán mostanság tényleg elharapódzott. Shedó is megírta.Pyrex is ... neménlettem bolond -
rmx rider #12136 oks köszi! Többiek? -
braaa #12135 oks, már rohadok is... .)
a képemet ma láttam egy másik monitorrol, mer az enyém az elég régi darab, sokszor megviccel a fényerővel meg a szinekkel, és 1-2 dolog még rohadtul nem teccik (AZON a monitoron, az enyémen nézve minden oké), szóval sok helyen a fehér vektor a bicikli "elé" mászik, ugyhogy holnap dobok még egy update-et, azt még várd meg rmx...
#12121 rmx: mennyi idő? kb. 10kor szedtem le a képeid+szünetek, igy utólag megcsinálni kb 10 perc lenne, az agyalás sok idő, elöször máshogy volt a vektor, meg volt olyan "vonal" is hogy 3 nyilm ment a kezek, lábak közt, meg... ...szóval ha tudod mit akarsz akkor nem sok idő...
#12123 vrsdm: ((tényleg vrsdm, itt képekről szabad beszélni, tanácsot kérni, kérdezni, dumálni,képet elemezni?, mer néha sima fikamentes dumakor is benyomod a FLAME OFF-ot, vagy akkor ez csak "szurd be a képet azt szevasz" topik, vagy hogy van??? ))
-
#12134 ps hez szokott vagyok. -
#12133 mondjuk érdekes, hogy ilyen alapvetően vektor-alapú képeket photoshoppal alkottok és nem illusztrátorral -
#12132 POén volt ne ved magadra:) de nekem akkor is teccik -
#12131 Mért mostaniakat láttad? -
#12130 Nekem tetszik. Akkor is tetszett, most is tetszik. Szeritnem kifejezetten jó. -
#12129 Hatjob mint a mostaniak :) ;) -
#12128 [center]
Egyik ősképem még ps noob korombol:
-
rmx rider #12127 szivatás helyett inkább dolgoznátok :)))))