41998

photoshop-banner.jpg
  • zolo
    Osztályból csak páran látták, tetszett nekik, de csinálok másik verziót, mert sajnos nem tudok a világért sem feketét nyomtatni :(
    Win Fotórátból világosszürke lett, Irfanviewből csak a számokat nyomtatta ki, a PS-ből pedig tiszta csík az egész :(

Nemsokára jön az újabb változat :)

• Bexter
    deviantart.com
  • Atika :o)
    az ok de honnan szedted???
  • Bexter
    Az csak egy pattern
    Igen arra a haterben levo ismetlodos matyohimzesre gondolok :D
  • acsati
    nagyon bejön az avatarod!
  • Bexter
    [center]
  • HyperGames
    :)
  • Bexter
    [center]Kipróbáltam ezt is :)

• Roger6
    Ami nagyon nem tetszik benne: a főszereplők nevei túságosan hangsúlyosak, túl kövér ez a betűtípus, túlságosan kiugrik a többi közül, valamint a színek. A fehér és ez a vörös/piros szerintem nincs összhangban a plakát többi részével. A kép szerintem ok, nem baj, hogy zajos, az kell oda.

Ez persze nem kötözködés csak a véleményem.
  • Bexter
    A matyó hímzésre gondolsz? :D vagy a csikban lővőre?
    Haterben arra a patternre vagy minek hivjak
  • Bexter
    Mire gondolsz?
    Hello ami haterban van neked kep azt igazithatnad kozepre szerintem mert egy picit balra van. Meg amugy azt honnan szedted mert tetszik.
  • dzsuvajoe
    kicsit nagyobb leveleket tennék, h lehessen larni mi is az, ne csak 10 centiről. meg probald ki szinesben , éehet h feldobja. vmi jó kis őszi szineket belevinni. h ne legyen ilyen komor fekete fehér, bér komornak sem mondanám :) Az osztály látta már?
  • dzsuvajoe
    Sajnos Brushokban nem vagyok otthon nem tudom hol találhatnál. HA megnézed az 1esek inkább szabályosak, meg még ilyen kis talpuk is van :) ara gondoltam hogy olyan kis hivatalos
  • zolo
    A betűkön Outer Glow + Graphic Pen , de valszeg az OG miatt vibrál kicsit.

A D betűtípusának (Segoe Print) nagyon nem tetszik az 1-se , ez volt még az, amit a legjobbnak találtam mellé.

Szigorú kockán mit értesz?

Az üres helyre ilyen egyszínű benyúló virágot szeretnék/szerettem volna, de sajnos nem sikerült megvalósítani :( Esetleg a Deviantarton milyen címszó alatt találok ilyen képet?( Olyanra gondolok, mint pl. az oldalam háttere - cím az aláírásomban)

• dzsuvajoe
    NA jó így második ráézésre elég jó :)
  • dzsuvajoe
    Nekem nem teccik, nem tudom h a betűk bevésve akarnak lenni, vagy hog yakarnak kinezni de egy kicsit durák, mintha vibrálnának. A helyedben én egy kicsit homályosítanák a patternek szélén. Meg kicsit besűríteném a dolgokat, mintha tul sok lenne az ures hely. Meg a 11 lefejelné a 3 csikot, Meg az ilyen szigorű kocka, meg talpas 1esek mellé jobban stimmelne egy szabályos D, vagy akkor legyenek lazábbaj az 1esek. AZ alja teccik az jó lett.

• zolo
    Osztályfőnököm kiírt egy Contestet, valakinek csinálnia kell egy névtáblát, amit az ajtóra teszünk ki, mert sajnos első D-osztály révén, ilyen az iskolának nincs.Én meg fogtam magam, és ezt csináltam, nem bonyolult, de nekem tetszik, és jó lesz az ajtón:

• dzsuvajoe
    Ohh, mióta keresem azta progit, a Neat image az azajszűrős progi nem? v csak vmi filter? régen megvolt ilyen kis virág volt az ikonja:)
  • VRSDM
    a fotó nagyon zajos (neat image-t neki)

dzsuvajoe - nekem tetszik.
  • tsarffi
    Mai alkotásom: egyik készülőben lévő filmünk plakátja.
  • NeverwinterKING

ez nagyon kiri
  • Bexter
    Nekem a bicajos nagyon furának tünik, picit nevetséges :)
  • dzsuvajoe
    Valahoygh a fgeliratok nem simmelnek, mindegy ez sikerált:
  • HyperGames
    nice :P
  • Bexter
    Thx :DD
  • VRSDM
    tökjó dizájnokat csinálsz, erre olyan a lógód mint amit a hugom paintol :$ :]

jók-jók ;)
  • Bexter
    Mert csak úgy.
    http://fc01.deviantart.com/fs19/f/2007/252/a/f/Wallpaper_by_SiDiusBexter.jpg
  • ColdFire
    tudom hogy nem leszólás volt, tényleg kösz:)
  • Shiwo
    mondjuk vagyunk páran, akik a bannerműhelyt is szoktuk figyelni
  • VRSDM
    nem leszólás volt, de ott kif. ezzel foglalkoznak... ettőlmég ha valakinek van ideje, megcsinálja ittis.
  • ColdFire
    kösz
  • VRSDM
    bannerműhely?
  • ColdFire
    Üdv!

Akinek van ideje, szeretnék PSP topikba egy uj bannert!
    Légyszives, ha vki ráért, csináljon egyet, köszönöm!
  • rmx rider
    Ebből a képből nekem ezt sikerült összehozni:
    http://img170.imageshack.us/img170/5792/wp4uy2.jpg
    vélemény? mit érdemes még rajta változtatni?
  • rmx rider
    Látván az elbávőlő ps tudásotokat bátorkodok berakni még egy képet ugyanebben a bmrgdh-s témában hátha valakinek van még egy kis szabadideje :$ http://bmrgdh.skynetblogs.be/

A kép:
    http://img267.imageshack.us/img267/6548/source5wd5.jpg
  • Bexter
    http://www.gettyimages.com
  • examinee
    Sziasztok!
    Szeretnék kérni háttérként egy utcát/utat ami sötétbe van!
    Nagy szükségem lenne rá. autot szeretnék rátenni.
    Előre is köszi.