41998
-
#12126 [right][apro]komolyan néha aztérzem hogy trend lett itt egymás szivatása. esik a színvonal srácok. kúltúra? ja hogyaz minek? akkor eltapossátok a fórumot a gecibe. köszönöm. moderálást kérek belefelé magatokba. -
Shadow_THH #12125 jó lett nagyon de nem fogom megdicsérni hanem rohadj meg te is inkább -
Shadow_THH #12124 mindannyian ritkakurvák vagytok és színvakok is -
#12123 [center]TÉNYLEG CSAK A LEGRÖVIDEBBEN FOGALMAZZUNK . SZEMÉLYKEDÉSEKET HAGYJUK . NEM AKAROK DE MUSZÁLY LESZEK MÁSOKAT IS dzsuvajoe UTÁN KÜLDENI HA ROSSZALKODTOK. -
#12122 Ha így megtevvet emberünknek én neki se állok :)
NEmrossz... -
rmx rider #12121 amúgy kb. mennyi idő mire elkészül egy ilyen ? én is szokatm phtoshoppolni de azért nem ilyen szinten.. -
#12120 hmm... ügyes :) -
#12119 Hát ez iszonyat jóóó lett.
grat. -
rmx rider #12118 de jó pár honlapon és fórumon biztos elő fog fordulni valamilyen formában -
rmx rider #12117 Hát ha a bringás csapat tagjai 5-6 év múlva new world disorder -ekbe (Leg ismertebb bringás film sorozat) fognak szerepelni és világkupákat nyerni akkor majd a munkád rengeteget érhet :) De nekem így is aranyat ér -
braaa #12116 nem a feliratér, arra szarok, csak hogy hova/merre/meddig jut...
ambróziáé?!??!?!???! :) SIMÁÁÁN.... ....te még nem ismered a NAGY PS-MÁJERT!!!!! -
rmx rider #12115 biztos fel fog kerülni a honlapra, másra is. Szóval ha akarsz rá valami 'by braaa' feliratot a sarkára nyugodtan tehetsz.
"rmx rider: ambrózia verzíója szerintem ugyis jobb lesz..." Ennél?? :)) -
braaa #12114 jaa, izéé... ha a kép esetleg felkerülne vmi honlapra (http://bmrgdh.skynetblogs.be/ (???)),vagy használnád, azér szólj vissza itt a topikba, kiváncsi vagyok mi lesz a sorsa... -
braaa #12113 kösz!
rmx rider: ambrózia verzíója szerintem ugyis jobb lesz.... -
rmx rider #12112 ÁÁÁÁÁÁ nagoyn jók vagytok emberek!!!!!!!!!! Gratulálok, és nagyon szépen köszönöm braaa! Ha még vannak másnak verziói azt szívesen fogadom! -
#12111 Ez a kép hihetetlenül jó lett, minden elismerésem! -
braaa #12110 rmx biker, itt egy verzió tőlem, ha teccik, szólj, fölrakom a psd-t, aztán állíthatsz a betüszineken (ha kell(?!)), nálam volt világoskék/narancssárga, sötétpiros/..., ...,... aztán a sötétkék/zöldnél kötöttem ki...
itt a kép : KLIKK
ez meg a 700pixelre butitott esgés verzió:
-
#12109 innen jött egy PS ötletem :DDDDDDDDDDDDD -
#12108 Bexel most csak poénkodunk... legalább történik valami és nem olyan mint a pangea -
Shadow_THH #12107 lassan lealacsonyodtok a lohere szintjére -
#12106 qrva unalmas már ez a sok flame, töröljél már please... :(
...mármint ne engem :)) -
#12105 [b][center]!K-U-S-S!
...ezmost mindenkinek szólt... -
#12104 me me mé ne me PS es:) elkéstem az tény későn gondolkodtam, de mondomaki igazán akarja használni az leszedi róla a jelet:) vagy ako vmi nagyon spécin kell megcsinani.
#12103: Én azon mar nem alkotok:) az már tökéletes :) -
#12103 Oki elbujtam, alkos nyugodtan mester :) -
#12102 Ha nem akarod, hogy használják, minek tetted fel? Vagy miért nem tettél rá valami jelet? Elcseszted, már késő... xD -
#12101 Én meg nem akarom h 10 éven alulijak is hasznaljak, ez egyedi ellenőrző:) nem holmi kicspöcsöknek készült.
És azért nem néz ki vérnek h ne legyen egyből egyértelmű, mert akor nem tehetném fel,,,
A toéden még a tecso lógó sem olyan mint az eredeti :S sztem bujj el vele :) -
#12100 Az én ellenőrzőm szokot uggy kinézni amikor még megettem a kecsapot ^^ -
#12099 az a maszatolás vér akart lenni ? azt hittem valaki leette -
#12098 Szerinted mire lehet használni egy ellenőrző borítót? :)
A véres dolgokat a szülők nem szeretik igy az enyémet 10 éven aluliak is használhatják :D -
#12097 MIt fognak vele csinálni???
AZ enyémen vér is van bibibi -
#12096 Ez meg egyszerübb tisztább :) Nah meg hajtásnál nem megy át a piros vonal :P
Nah meg ezt eddig 3 helyen IR fogják használni :D -
#12095 Enyém szebb jobb okosabb :) -
#12094 joe után szabadon :)
-
#12093 vanrá külön program. neatimage. -
#12092 Van egy 2 megapixeles képem , sötétben készült , mobillal, és így elég zajos.
Melyik filterrel tudnék csökkenteni a zaj mértékén valamelyest? -
#12090 [center]MOST BEJEZENI. FLAME OFF
POPÓM ELÉG TISZTA NEMKELL NYELVET PÖRGETNI ;) /SHIWO nem akarsz segédmodi lenni? / de tényleg . DOLGOZNI !!! -
#12089 ez nem nyalás, ez tény...van aki főleg ugatni tud mint te, meg van aki alkotni is.. -
#12088 Csontig... -
#12087 azért nem mind1, hogy a széle vagy az egész homályos..
de nyugodt lehetsz, Véresdéem simán csinál még abból is jó hátteret, ha akar -
#12086 Föl kell még töltenem pár fotót az t neki esek én is!
De nem ingyen XD