41998
-
braaa #12248 egy kis segítség kéne:
>>> valaki magyarázza már el nekem a vonalzó(ruler) tool használatát : hogy tudok egy v. több szerkesztővonalat feltenni ugy hogy ahhoz tudjak snap-olni???
>>> valami keyboard shortcuttal nem lehet a brush méretét menetközbe állítani (+/-)? esetleg még a soft-ságát is? -
#12247 koszi
-
#12246 látom unatkozol meló közben :) -
#12245 Nekem nem tetszik a nick képem. nektek se igaz? Túl egyszerű, mind1 majd holnap alkotok valamit -
#12244 Hát Bexter, le a kalappal. Nagyon teccenek a képeid
-
#12243 köszi meg mindnekinek. holnap is egész napom ps el fogom tölteni mint ma szóval remélem lesz ahhoz hasonlo alkotásom :) -
Shadow_THH #12242 bexter kurvajók lettek a képeid! Talán a legjobbak amiket itt láttam, csinálj még! -
pako #12241 SIRÁLY -
#12240 j ameg még van egy két gonditt ott zimetriával, de este van nincs kedvem méricsgélni, csak igy szemre
option2: Ennek már ilyen reőülős letta hangulattya:)
-
#12239 Két vízszintes csikkal van gond nem szimetrikusak. -
#12238 Csináltam egy logócskát csak úgy:
Nagyban érdemes nézni
Sztem kifejezetten kellemes ránézni :) -
#12237 -
#12236 [right][apro]elbújik mert írígy...
amúgymeg...
[center] -
#12235 [center] -
#12234 Tessék -
Code92 #12233 ez a 3. a legjobb -
#12232 nem csinálnád emg 8.E -s szöveggel? ^^ -
#12231 nagyon jóóó ^^ -
#12230 javuló tendencia :] de nekem akkoris a 2. jönbe, csak színtelenített falevelekkel. -
#12229 Közkívánatra itt egy javított változat , így jó-e? :D
Link -
#12228 a virágok nem olyan gázok. de a betüszín az :D -
#12227 A virágok nem tetszenek vagy a betűszín? :D Az utóbbin még javíthatok :) -
braaa #12226 ezt mér nem dicséri senki?!??
sztem jóaz, a nevet meg a "oh yes..."re más betűtipus (szerintem) aztán
rmx: a tied (#12171) is jó lesz, meg látom felkerültek a honlapra a képek.........ezt a képet meg ki csinálta amugy mer az meg rohatttttjó! -
#12225 No emo, no gay, just zolo :D
#12223 Köszi. Az eleén nekem is nevetségesek voltak. -
#12224 lol második ránézésre, az m1 reklámja jutott ezsembe, meg a magyar népmesék amikor a kis galamb ül az ágon :D -
#12223 Üdv, hát régen voltam erre, elkezdődött a suli...
Bex, le a kalappal, nagyon tetszik a stílusod, a weblap design is állati (én ha elkezdek weblap designt csinálni, a végére olyan gyerekes lesz xD) nem bánok jól a színekkel...
Zolo az első elég egyhangu a másodikmeg buzis, találd el a kettő közti átmenetet, és jó lesz az ;) -
#12222 Nem akartam se fehéret, se vöröset, és ez beleillett a képbe szerintem:)
Fiúként tetszik(no emo, no gay ) :D -
#12221 Jah a fesztiválon is olyanba rohangáltam :D -
#12220 vald be Bex, neked tetszik a szine :) -
#12219 Rózsaszín betű miatt :D -
#12218 20-13 az arány a csajok javára :)
Miért is fontos? :)
-
#12217 Osztályodba több a csaj mint a fiu? -
#12216 Látom megfogadtad a tanácsaimat:) Jobb is lett!, Sztem nagyon faszás most. Még egy kicsit több szín és profi:) -
#12215 egyértelműen jobb. (ilyen nagy képek esetén, a többszöri berakás során, ált. csak link-ként szoktunk hogy ne egy képpel és annak variációival legyen tele a topik. nem basztatás. szokás közlése volt :D)
/egyedül az őszi leveleket nem színesíteném. -
#12214 Kész lett az új verzió, nekem jobban tetszik így , várom a véleményeket:
A régi:
és az új változat:
-
#12213 Sziasztok! Igazából nem bemutatni szeretnék képet, hanem megkérni valakit hogy csináljon nekem egyet. Próbáltam én is de nem ment. , egy játékból van.
nem tudom meg lehetne-e oldani, hogy a két ajtó fölé, kiírni hogy "Catzi's Boutique" úgy, mintha az valóban ott lenne a játékban... valamiféle táblát odatenni az ajtó fölé, és arra ráírni... ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék. Ja és valahogy úgy kéne hogy ne annyira látszódjon hogy ez pluszban van odatéve, tehát a színek egyezzenek kicsit. Előre is nagyon köszönöm!Ez az eredeti kép -
rmx rider #12212 Én vagyok rajta, és én is meglepődtem amikor megláttam a képet :D:D (természetesen nincs ilyen elb*$zott fejem =)
Amúgy köszi a képet!!!! nagyon jó lett -
#12211 Köszi -
#12210 #12200
nagyon jóak, bejönnek az alkotásaid -
#12209 Fogd a képet nyisd meg ps ben utána menj az Image - Mode - CMYK Xolor-ra
Mivel a képernyőd rgb szineket használ és meg abban szerkesztetted igy a nyomtató álltal használt CYMK szinek megváltoznak ig ylesz a feketből szürke.