41998
-
#12370 Ha linkelni akarok, akkor azt írja, hogy nem linkelhetek, mert nemrég regisztráltam. Asszem 30 napot ír, amíg linkelhetek -
#12369 Ammenyiben érdekel a véleményem sztem ugy jobb volt h sötétebbaz ég, va akkor kicsit több átmentet kéne csinalni, sőt ét egyaltalan nem tennek ra olyan füstöt vagy legalább kicsit halványabban, :) -
#12368 jo lenne vennétek a fáradtságot és a linket linkelnétek!!!! köszi -
#12367 Ez a Tutorial tényleg vicces. Bexter: így esetleg jó lenne tetszik a képem? Sajnos a kék égboltot már nem tudtam átfesteni sárgára, de nem is akartam. Ki látott már sárga égboltot? Nemtom, hogy lenne jobb. A kék éghez nem illik jobban a kék bolygó? Végülis az átmenet meglenne. Na mind1. Itt a javított kiadás:
http://img413.imageshack.us/img413/3140/msodikbolygskpemhb8.jpg
-
#12366 -
#12365 -
#12364 EZT! A tutorialt kajakra te csinaltad kedves benc16? Hallode ez ritka szar? XD 1: lépés keres valamit ami teccik, 2.:lépés izlés szerint tegyér rája brushtot ami teccik, 3. lépés írjá rá valamit XD -
#12363 :),
Bex: akkor feladom :) -
#12362 Köszi hogy iortál a képemre.
Nem tom, nem jön be a fehér csaj kék szemmel vörös hajjal, a színek annyira világítanak, hogy nekem már nem tetszik.
a kék szem a legroszab,a haj talán még elmenne, egy sokkal világossabb és kisebb opacitys szemmel -
#12361 oh télleg.. sry kocsányon lógnak a szemeim .. nem aludtam túl sokat benéztem ^^ csak a szöveget néztem s nem a választ ^^ (és még megyek bulizni..ajh :D) -
#12360 Eddig ahogy leirtam ugy használtam de valami átálitás miatt png be ment nekem akármit cisnálok ... :( -
#12359 Ki szolt hozzád már nem azért :D
Tudom h nagyon vrtad a választ de nem neked irtam. názd már meg elözményeket elöször :) -
#12358 ott van a link alatt a 3 alapanyag.. plusz még volt a pillangó de azt gondolom nem kéred :D
amúgy igen, a színekkel eléggé gondban voltam, mert alapból ilyen 'bronzok' a drágaságok.
a nappali partnak az éjszakaivá kreálását is most próbáltam először
szerk: wait a sec.. te az enyimet nézted? nem az alatta lévőt? :) -
#12357 Muti a képeket miből dolgoztál utána tudunk véleményt mondani.
Amugy szinkombináció pocsék. lent sárga fennt kék, nicns öszhang. -
#12356 vmi ps szaki légyszi véleményezze a művemet. nagyon érdekel mit szóltok hozzá :) #12344 -
#12355 Az én képemről nem mond véleményt senki?
http://img337.imageshack.us/img337/4863/sztyuidesignbolygkbl4.jpg -
#12354 neem, save for webben kell tolatni asszem, nekem ugy jött össze
other: a bolygókat hagyjatok meg bexternek:) neki jobban megy
Zsolsze: fura a bolygó meg meg a fű határa, a tűzgolyó is olyan furcsa lett, legalábis oylan fura :) a vége, méé gáz?
P.P. (töbit nem tomelolvasni) méért sötéteka casjok???? -
#12353 cska nem a háttérben levő rókaforma csillag? -
Bircsike #12352 köszi, már minden szuper! -
#12351 katt arra a layerre amint az ecset van duplikáld utána edit- transform - flip horizontal. -
Bircsike #12350 Sziasztok, az ecseteket lehet tükrözni? Ha igen, hogyan? Egy angyal szárnyat szeretnék egy lányra tenni de fodítva kéne, a lányt meg nem tudom már tükrözni. -
#12349 Pontosítanék a kérdésen képet slice al fevágtam és felvágva szeretném elmenteni ami ugye a File- optimalise As helyeb történik és ott menti png be és ezzen akarok változtatni. -
#12348 Fájl-->Mentés másként--> és itt kiválasztod mien formátum legyen. -
#12347 Nemtujda valaki pontosan hol lehet ImageReadyben beálitani hogy a képeket ne png be mentse hanem gif be?
IE nem olvassa be jol a png ket :/ -
#12346 -
#12345 Első ps munkám, mind háttérkép :-D
jo, tudom gagyi, de most kezdtem :-)Hatterkepem -
#12344 rendszer telepítés utáni rituális új háttér kreálás.
háttér
-
alapanyag 1, 2, 3
vélemény? :) (aki megtalálja az easteregg-et, kap egy csokit :P) -
#12343 fél órás munkám, jöhetnek a fikázások. rgen pseztem.
-
#12342 békahegy -
#12341 Na én is csináltam egy ilyen bolygós képet. Remélem tetszik. Vélemény?
http://img295.imageshack.us/img295/2802/sztyuidesignbolygkdf5.jpg -
#12339 olyan mintha borostás lenne a csaj... -
#12338 elég gáz xD -
#12337 csak a te kedvedért! :) -
#12336 remélem folytatod és hoszabb bannt kapsz :) -
#12335 -
#12334 alakul! ^^ -
#12333 csináltam egy sigszerűséget eg yleányzonak, What you say:
-
Bircsike #12332 Így gondoltad?
http://www.kepfeltolto.hu/?img=53hr -
#12331 huh, hát a legegszerűbb ha átcopy-zol párat (google-footsteps),
de a layer sytle -bevel emboss-al is próbálkozhatsz, bár azok inkább frontálisan szépek, hülyén nézne ki a térbe distortolva sztem. -
Bircsike #12330 Már sikerült! :)