41998

photoshop-banner.jpg
  • Bircsike
    Igazából még mindig a 12319-ben feltett kérdésre keresem a választ, köszi!
  • Bircsike
    a patterns-eket hogyan lehet betölteni, mi ezeknek a magyar megfelelője?
  • Shiwo
    flémelj csak, legalább megint kapsz pár felkiáltójelecskét
  • dzsuvajoe
    Jeeee! Lejárt a büntim!!! Újra lehet fléééémelni!!! Reszkes vrresdém:)

#12321_ Háááát nagyon egyik sem teccik, nem tul jok
  • Benc16
    Hajszín, túl pixeles, ha a tete ilyen, a "szárnyára" is lehetne valami hatást tenni. ^^
  • Bircsike
    Milyen hibákat vettél észre benne?
  • Benc16
    nem rossz, csak még van mit fejlődni ^^ /hajrá/
  • Bircsike
    2. képem, 2 nap gyakorlás után:

http://www.kepfeltolto.hu/?img=53cr
  • Benc16
    Csináltam egy oldalnak, szerintem ismeritek, de a lényeg, hogy szavazzatok!!!
    Egyenként, hogy az 1. képből a bal vagy a jobb tetszik jobban. Kérlek jól nézzétek meg a képet, és szavazzatok!!!

{a bal oldali sor, nem teljesen így néz ki, ezeket kivágásokkal csináltam... ^^}
  • BlackShadow
    hali. az lenne a kérdésem, hogy nem igazán jut eszembe semmi, hogy, hogy tudnék megoldani egy olyan műveletet, hogy van egy homokos tengerpart képem, és arra "élethű" lábnyomokat rakjak. Rá akarok rakni még 1 mufftit aki megy a parton, de nagyon hülyén nézne ki, ha a homok meg tök tiszta alatta/mögötte :)
  • Bircsike
    Sziasztok! Egy alap műveletet még nem tudok. Szeretnék betenni egy rozsdás repedezett mintaképet egy női arcra úgy hogy az majd úgy nézzen ki mintha az arca repedezne. Eltudjátok mondani ezt hogyan kell? Megköszönném.
  • braaa
    :) ja, én se akartam okoskodni itten, de végülis kikerült...
    a rosszabbul...-ba remélem nem tervezel ilyet
  • Pupcika
    köszönöm :)
  • robos
    Ez is segíthet neked....
  • VRSDM
    [center]A virtuális autótuning jóvoltából. Ez az oldal segít.
  • zolo
    Vrsdm, a neat imaget hogyan kell használni?

[On]
  • gazgoblin
    asszony,meló, fordítás, psp, warhammeronline....
  • Bexter
  • VRSDM
    [apro] iskola
  • Bexter
    senki nem rajzol semmit?
  • VRSDM
    hát sokan kérdezték már, jó választ még sosem láttam rá. talán némi, filter-sharpen-sharpen mask . asszem ígyvan segíthet... de semmi jóra ne számíts, az a kép el van baszva :]
  • Bircsike
    Abban az esetben ha készült egy kép vaku nélkül de a záridő miatt eltolódott egy kicsit a kép, biztos tudjátok miről van szó, olyan mintha két agyanaz a kép egymásra lenne téve de picit eltolva. Mit javasoltok, mivel lehet a legtökéletesebben kitisztítani a képet?
  • PyRex
    engem is zavart nem picit, csak gondoltam nem okoskodok :)
  • sztyui2
    Bexter:Te aztán nyomod a képeket elég sűrűn. Nemtom honnan jön az ihlet, de a bolygós képeid nagyon jók. Nagyon tetszenek. Nyomjál már be légyszi ilyen bolygós Source-kat.
  • braaa
    ok, kösz
    engem is zavar, csak nem mertem szólni
  • Bexter
    A piramosok teteje már csak ilyen.
  • Bexter
    Jé nem csak engem zavar :DD
  • dzsuvajoe
    mitha egy ici picit pici lenne, nem nagyon cak eg íykicsit:)

BEX: MIlyen darker hangulatbanvagy:) A piramis tetje szvsz elég ratyesz lett. én a csajt meg jobban bele mostam volna felhőkbe, h ennyire ne üssön el. De amugy királyak jója hangulattyuk
  • Bircsike
    Akkor így:

http://www.kepfeltolto.hu/?img=52n4
  • robos
    A ruler tool-t távolságmérésre használják....
    Amit szeretnél azt úgy próbáld meg, h előbb összerakod a két objektumot vizszintesen, bepozicíónálod és a legvégén forgatod el őket egyszerre...

Off: ezt a photoshop munkák feliratot vegyétek már ki a beírásnál, mert nem lehet látni, h mit ír az ember...
  • Bircsike
    Életem legelső próbálozása, CS3-al készítettem.

• Bexter
    [center]
  • braaa
    vrsdm,robos kösz...én is É Á ra állitottam, meglátjuk...

amugy nem erre a vonalzósra gondoltam (nem is tudtam hogy van ilyen), ez is jól jön mondjuk, hanem mikor rámegyek a vonalzó toolra, és ugy tudok huzni egy bármilyen hosszú, bármilyen ferde vonalat, csak az a voal csak addig látszik mig a vonalzó tool az aktiv, és nem is snap-ol hozzá. Szóval ferde vonalhoz hogy lehet snap-olnai?
    kérdésem képpel illusztrálva
  • Bexter
    Ne add fel és jo leszel :)
  • Bircsike
    Köszi, még kezdő vagyok de most nagyon elkezdett érdekelni a dolog, sikerült.
  • Bexter
    körbevágnám a helyet amit szineznék ráhelyezném az eredeti képre nyomnéák rá egy fekete-fehérítést utána meg egy ctrl-u-t kiválasztom szint és kész.
  • Bircsike
    Egy lánynak rózsszín rúzs van az ajkán és szeretném jó sötét lilára vagy akár feketére változtatni, tudsz segíteni benne hogy lépésről lépésre mit tegyek? Már kivágtam a lány ajkát egy külön maszkra.
  • Bircsike
    Köszi szépen, ez volt tényleg a probléma, most kicsit ég a fejem. :)
  • Bexter
    Meghajtód nicns tele?
  • Bircsike
    Sziasztok ez mit jelent? Az ecset eszköz nem használható mert a lemeztárak megteltek, Ha ezt az üzenetet kapom akkor mit kell tennem? Előre is köszi!