41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    Egy régebbi alkotás ami sose öltött html formát és nem is fog :D

• Benc16
    sztem hagyd abba -.-
  • Bexter
    Figyu szerintem ne rakj ki minden egyes képet.
    Csinálj nagyobakat és használ dki kreativitásod.
    Az utobbinál pl ha nem irod le h ló nem tudtam volna megfejteni.
  • ppk

lol
  • oO VinyuS Oo
    Ok bex felhő jó ötlet a menü nekem se igazán jön be de nincs most akkora kreativitás rohamom mint neked!
  • ppk
    nekem teccik, felhő tényleg jo lenne, bár mivel földmunkáról szól a kép, ne legyen annyira "steril" szerintem :-)
  • ppk
  • Bexter
    Háttérbe tennék felhőket, mentü meg elöröl gondolnám az nem tetszik. kereszt vonalak meg nem kellenek minednhova.
  • ppk
    köszi :-)

na itt meg az árnyékot csesztem el ni

• oO VinyuS Oo
    Jól jönne egy kis (negatív/pozitív) kritika meg pár pozitív ötlet ehez a webdesign-hoz!
  • Bexter
    Inkább menj és alkoss te is valamit ahelyett, h megint személyeskedni kezdesz!
  • dzsuvajoe
    Terhes vagy?
  • dzsuvajoe
    OK :) a gondolat már tiszta, a megvalositas még nem stimm
  • Bexter
    A terhes nők már cask így néznek ki, látom még nem láttál.
    A képpel a gondot fejezem ki, h mi frfiak nem is gondolunk beleh ilyenkor a npk min is mennek keresztül. Egy életnek adnak életett és nekik ez az élet jelenti magát a világot. vagyis amit ott látsz.
  • dzsuvajoe
    Nem csináltak 3 szög kijelölést, legalábbis en meg soha nem talakoztam vele, lehet h van vmi pluginja de nem hiszem. MEgoldas: Fogod a szögletes laszót (jobb klikk a laszora) és azzal tuc jo kis 3szögeket csinalni!
  • ppk
    Hátez elég gusztustalan :-D de érdekes elgondolás

kijelölésnél a kör, és négyzeten kívül lehet más formákat is bevinni? pl háromszöges kijelölés érdekelne.
  • dzsuvajoe
    Nekem ez nagyon nem teccik, egyszért elég csunya ez a néni, vágom h terhes meg minden de sztem eleg izlestelen, es nemise ertem h tulajdonkeppen mit akarsz ezzel kifejezni, Valahogy jobban bele lehetett volna dolgozni a földet, ez ig yeleg gyengus, kezdőn néz ki. főleg h ilyen aromi fehlrt a bolygó széle, valahogy az egész nem kelt olyan hatást mitha benne lenne a hasában. kicsit probald meg ugy h elmosod a bolygó szélét. De akkor sem értem h mi is ez...
  • Bexter
    [center]
    Info
  • ppk
    hajlamos vagyok a variálásra, ugyhogy lesz ez még cifrább is :-D
  • VRSDM
    nincs baj azzal hogy tutorialokat használsz a ps nem ismerése dolog csökkentésére :]énis ezt csináltam jó ideig, még manapság is néha rákeresek valamire, ha gyorsan kell a megoldás. de alapvető tudással, amit már pl. ebből a tutorból is megszerezhettél-kivágás-árnyékolás-fények-csillanás-kijelölések stb. alkothatsz sokkal látványosabbat is. a tudás nem arányos a végeredménnyel :D

BE CREATIVE

és egyből nem leszünk " mogorvák "...
  • ppk
    Amugy meg ez alapján csináltam, és megküzdöttem vele, hisz csak pár napja Ps-ozok

Katt ide :-P
  • Bexter
    Nekem nagyon is ugy tünik hogy csak a sablonban cserélgeted a képeket.
    És ha az neked leugatás h nekem nem tetszik akkor:
    wau wau!
  • ppk
    nem cserálgetem, bár gondolom ugy is lehet . .. nem tom,

Azé látom itt jol leugatják az embert, no sebaj még kezdő vagyok, nekem ezek még tetszenek, fél év mulva majd én is gagyizom, és kuka.
  • dzsuvajoe
    csatlakozom
  • Bexter
    Ez micsoda?
    A cserélgetős a sablonban nekem se jön be.
  • VRSDM
    tökjó. csinálsz egyet egy tutorial alapján, aztán meg kicseréled a belsejében a képet :]ez csak engem nem mozgat meg?
  • ppk
    R.I.P.

• ppk
  • dzsuvajoe
    szürke, nem jön ki a csiga,
  • Kicsikiraly
    EDIT 2: mégsem :D
  • Kicsikiraly
    userball :) voltnekik vmi topik. megkeresem csinálokegyet :D (már csak mer unatkozom :[ )

EDIT:
    úgynéz ki törölték. :(
  • ppk

most ezekben utazom :-D
  • ppk
    oksa ;-)
  • Kicsikiraly
    htx :)
  • NeverwinterKING
    van néhány fórum ahol lehet használni. pl aláírásnak.
  • Kicsikiraly
    /OFF:
    noob kérdés: tul.képp a sig az mire jó? hol használják?

/ON
  • robos
    Google a barátod...., meg itt is...
  • Busmann
    Hello!
    Nagyon nagy segítségre lenne szükségem.Van egy Trust TB-4200-as igitalizáló táblám aminek a driver lemeze hazsnálhatatlanná vált.Tudtok adni vmi megoldást pl honnan tudnék letölteni,esetleg ismertek vkit aki szintén ilyen kütyüvel dolgozik és lemásolná nekem a Drivert?Meghálálnám.
    Ha tudtok megoldást a [email protected] elértek
  • sztyui2
    Most, hogy így elnéztem, nekem is jobban tetszik a kék. Mi lenne, ha kicsit levennék a sárga részek Saturation-jéből?
  • sztyui2
    Persze, hogy érdekel a véleményed. Mindenki véleménye érdekel! MInél több kritika, annál jobb lesz a kép, mert akkor anniy dolgot javítok rajta. MAjd megpróbálom kivenni az eget