41998
-
#12411 Egy régebbi alkotás ami sose öltött html formát és nem is fog :D
-
#12410 sztem hagyd abba -.- -
#12409 Figyu szerintem ne rakj ki minden egyes képet.
Csinálj nagyobakat és használ dki kreativitásod.
Az utobbinál pl ha nem irod le h ló nem tudtam volna megfejteni. -
lol -
#12407 Ok bex felhő jó ötlet a menü nekem se igazán jön be de nincs most akkora kreativitás rohamom mint neked! -
#12406 nekem teccik, felhő tényleg jo lenne, bár mivel földmunkáról szól a kép, ne legyen annyira "steril" szerintem :-) -
#12405 -
#12404 Háttérbe tennék felhőket, mentü meg elöröl gondolnám az nem tetszik. kereszt vonalak meg nem kellenek minednhova. -
#12403 köszi :-)
na itt meg az árnyékot csesztem el ni
-
#12402 Jól jönne egy kis (negatív/pozitív) kritika meg pár pozitív ötlet ehez a webdesign-hoz! -
#12401 Inkább menj és alkoss te is valamit ahelyett, h megint személyeskedni kezdesz! -
#12400 Terhes vagy? -
#12399 OK :) a gondolat már tiszta, a megvalositas még nem stimm
-
#12398 A terhes nők már cask így néznek ki, látom még nem láttál.
A képpel a gondot fejezem ki, h mi frfiak nem is gondolunk beleh ilyenkor a npk min is mennek keresztül. Egy életnek adnak életett és nekik ez az élet jelenti magát a világot. vagyis amit ott látsz. -
#12397 Nem csináltak 3 szög kijelölést, legalábbis en meg soha nem talakoztam vele, lehet h van vmi pluginja de nem hiszem. MEgoldas: Fogod a szögletes laszót (jobb klikk a laszora) és azzal tuc jo kis 3szögeket csinalni! -
#12396 Hátez elég gusztustalan :-D de érdekes elgondolás
kijelölésnél a kör, és négyzeten kívül lehet más formákat is bevinni? pl háromszöges kijelölés érdekelne. -
#12395 Nekem ez nagyon nem teccik, egyszért elég csunya ez a néni, vágom h terhes meg minden de sztem eleg izlestelen, es nemise ertem h tulajdonkeppen mit akarsz ezzel kifejezni, Valahogy jobban bele lehetett volna dolgozni a földet, ez ig yeleg gyengus, kezdőn néz ki. főleg h ilyen aromi fehlrt a bolygó széle, valahogy az egész nem kelt olyan hatást mitha benne lenne a hasában. kicsit probald meg ugy h elmosod a bolygó szélét. De akkor sem értem h mi is ez... -
#12394 [center]
Info -
#12393 hajlamos vagyok a variálásra, ugyhogy lesz ez még cifrább is :-D -
#12392 nincs baj azzal hogy tutorialokat használsz a ps nem ismerése dolog csökkentésére :]énis ezt csináltam jó ideig, még manapság is néha rákeresek valamire, ha gyorsan kell a megoldás. de alapvető tudással, amit már pl. ebből a tutorból is megszerezhettél-kivágás-árnyékolás-fények-csillanás-kijelölések stb. alkothatsz sokkal látványosabbat is. a tudás nem arányos a végeredménnyel :D
BE CREATIVE
és egyből nem leszünk " mogorvák "... -
#12391 Amugy meg ez alapján csináltam, és megküzdöttem vele, hisz csak pár napja Ps-ozok
Katt ide :-P -
#12390 Nekem nagyon is ugy tünik hogy csak a sablonban cserélgeted a képeket.
És ha az neked leugatás h nekem nem tetszik akkor:
wau wau! -
#12389 nem cserálgetem, bár gondolom ugy is lehet . .. nem tom,
Azé látom itt jol leugatják az embert, no sebaj még kezdő vagyok, nekem ezek még tetszenek, fél év mulva majd én is gagyizom, és kuka. -
#12388 csatlakozom -
#12387 Ez micsoda?
A cserélgetős a sablonban nekem se jön be. -
#12386 tökjó. csinálsz egyet egy tutorial alapján, aztán meg kicseréled a belsejében a képet :]ez csak engem nem mozgat meg? -
#12385 R.I.P.
-
#12384 -
#12383 szürke, nem jön ki a csiga, -
#12382 EDIT 2: mégsem :D -
#12381 userball :) voltnekik vmi topik. megkeresem csinálokegyet :D (már csak mer unatkozom :[ )
EDIT:
úgynéz ki törölték. :( -
most ezekben utazom :-D -
#12379 oksa ;-)
-
#12378 htx :) -
#12377 van néhány fórum ahol lehet használni. pl aláírásnak. -
#12376 /OFF:
noob kérdés: tul.képp a sig az mire jó? hol használják?
/ON -
#12374 Google a barátod...., meg itt is... -
#12373 Hello!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem.Van egy Trust TB-4200-as igitalizáló táblám aminek a driver lemeze hazsnálhatatlanná vált.Tudtok adni vmi megoldást pl honnan tudnék letölteni,esetleg ismertek vkit aki szintén ilyen kütyüvel dolgozik és lemásolná nekem a Drivert?Meghálálnám.
Ha tudtok megoldást a [email protected] elértek
-
#12372 Most, hogy így elnéztem, nekem is jobban tetszik a kék. Mi lenne, ha kicsit levennék a sárga részek Saturation-jéből? -
#12371 Persze, hogy érdekel a véleményed. Mindenki véleménye érdekel! MInél több kritika, annál jobb lesz a kép, mert akkor anniy dolgot javítok rajta. MAjd megpróbálom kivenni az eget