41998

photoshop-banner.jpg
  • Benc16
    Mostcsináltam, ,sztem egyszerű, de nagyszerű... ^^

• PyRex
    hmm, ez igen durva lett szerintem!!
  • VRSDM
    na akkor itt a mais is :] asszem már csak én rakok képet ?!

immáron nyomásérzékenyen ;) asszem meglátszik azért :] (főleg ha azt nézzük hogy 22perc munkája) egérrel annyiszor kellett volna állítgatni az opacity-t meg a shape dynamics-t ott is a fade értékét hogy az valami eszméletlen idő lett volna.
    szóval ittvan, valami varázslós akart lenni. (az árnéyka nekem nem tetszik)

[center]
  • RaZoK
    ez durva, csak ki kéne szinezni....(Y)
  • VRSDM
    namégegy ... arcát nem volt kedvem már kidolgozni, vannak részek ahol tetszik. hasa környékén stb. mind1. próbálgatom hogy mittudok-mittod a tablet :]
  • NeverwinterKING
    gohanos nagyon jó
  • VRSDM
    grr. megtaláltam ps-be hogy hol lehetne átkapcsolni hogy legyen-e nyomásérzékenységem, de ahogy rányomom hogy " pen pressure " kitesz egy felkiálltójelet mellé, és a mögötte lévő értékmegadó szekció elszürkül. kb. mintha nem érzékelné hogy van tablet-em :S fakk. :S
  • braaa
    ezek tényleg fatyák!! emelem kalapom!!

ha vannak még jöhetnek...
  • PyRex
    egész jók!
  • VRSDM
    na akkor itt lennének. vannak benne régiek újabbak. ezeket találtam hirtelenjébe...
    lehet szemezgetni...
    lancer evo I malac I depis izmos véres I ufo vagymi I lancer evo szintén I izmos ember árnyékos faszás I son gohan I tau I doom3 I ford focus minimal
  • PyRex
    király!

várom a rajzokat!
  • VRSDM
    na ittvan mégegy, ezmár jobban tetszik picit, CSAK LENNE MÁ' NYOMÁSÉRZÉKENY :S
    [center]

hm. akkor linkelek pár rajzot hamarosan...
  • braaa
    szkennelj linkelj egózz, kiváncsiak vagyunk... (én tényleg)
  • VRSDM
    nem fogok most rajzaimat scannelgetni meg linkelgetni stb. de izé hozéé kb. na mind1. nem egózás de eléggé faszán rajzolok szabad kézzel. ezért zavaró hogy digitáblával csak bénázok ahhoz képest.

na meg sehogy sem sikerül elő csalni ps-ben a nyomásérzékenységet. nemtaltam rá semmit... :S úgy lenne az igazi, így elég szharos.
  • braaa

jók lesznek azok ha az első cuccod ilyen vele. grat!
    én szabadkézzel egy nulla vagyok, szal nekem egy ilyen rajzolása örök álom marad :(
  • VRSDM
    ja, és a nyomásérzékenységet nem sikerült még ps-ben is életre kelteni, csak a saját driver-ébe mükszik. majd ha az összejön akkor látszik meg igazán a rajzokon hogy cerkával van.
  • VRSDM
    na akkor íme az első amit rajzoltam is nemcsak firkálgattam.
    :D hááát szokni kell még az tény :D lesz ez még jobbis... ;)
    /sry hogy ilyen fosminőségbe mentettem, de annyira úgyse jó hogy többet érdemeljen :D
    [center]
  • droidika
    ...jöhet adat is, kép is
  • VRSDM
    egyenlőre egy szép karikát nemtudtam rajzolni vele. egy songoku arc ami egész tűrhető lett :D tényleg meg kell szokni, nagyon fura, nevemet nemtudtam alárni :] a pozícíók nagyon furák elsőre hogy most holis van a kezem a kurzorhoz képest. de hozzászokik majd az ügyes-agyam (remélem) :D és akkor aprítok majd :]
  • Bexter
    Képet kérünk nem adatot :D meg alkotásokat :P
  • VRSDM
    [apro] megjött a digitábla végre. 3x volt már a futár, de nem találta a kecónkat :D pedig 23 után a 25jön :D na mind1, elsőre nagyon-nagoyn fura, gecinagy ez az A4. bár kétségtelen jobb mint egy A5. apróbbakat lehet rajzolni zoomolgatás nélkül...

részletesebb leírást ha kértek majd később adok.
  • tsarffi
    Ja hát még nincs kész. Azért vmit még kéne csinálni vele.
  • dzsuvajoe
    Hát nincs agyondesignelve,tulajdonképpen tök eccerű, de lehet nem is kell tulbonyolitani XD
  • tsarffi
    Hy! Régen jártam erre. Az új oldalunkkal voltam elfoglalva. Sztem egész jó lett: ZankaMovies
    Igénybe vettem pár tutoriált, amit a közelmúltban raktatok be. Véleményeket és tanácsokat várok!
  • Bexter
    megynitod a képet a kép layeréhez hozáadsz egy layer maszkot utána a gradient toolal csinálsz egy átmenetett lehetőleg világos szürke fekete legyen utána hamég nem jo az image - adjustment - brightness/contrastal tudod igazitani.
  • drater
    Aza problémám hogy nemtok olyan fénybeállítást és szinbeállítást létrehozni hogy hasonló legyen!
  • Bexter
    Leirtad mi a problémád?
  • drater
    jah jó 5let ha a mérettel lenne a problémám!
  • Bexter
    Image - Image size :DD
  • drater
    hy valami ehez hasonló képet szeretnék csinálni csak nem jövök rá hogy hogyan kéne megcsinálni!!
    várom a tippeket!

link
  • VRSDM
    jólvan összeesküvő kecsegek :D le lehet állni. folyt köv iwiw-en :D
  • oO VinyuS Oo
    Mennyi Szhelyi van itt! :D
    Én is csatlakozom a "clanhoz"
  • Bexter
    Az érzés kölcsönös :D

#12416 Ha egész életedben azt várod hogy más csinálja meg helyetted ne lepödj meg ha néger gyerekek fognak apunak szólítani!
  • Shiwo
    sőt, megsugom én is... szintén szhely..ismerem is ezt az aberrált állatot, aki Bexter néven irogat itten :)
  • ppk
    én körmend melletti, Egyházashollós . .. . ha mond vmit
  • Benc16
    nekem csinálhatnál unalmadban egy kinlézetet, mondjuk legyeen, vmi klános... ^^
  • Bexter
    De! szerintem szar :D ha lesz ihlet cisnálok ennél jobbat :)
    #12413 Szombathelyi vagyok.
  • Benc16
    nem olyan rossz ez ^^
  • ppk
    Vas megyei vagy? én is
  • kraawz
    (Y)(Y)