41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    nem azt mondtam hogy azonos néven regeljen vissza :] de hagyjuk is, inkább járassa az agyát akinek conteszt indítási szándéka van.
  • PyRex
    végleges bannál ha jól tudom azonnali bant kap újraregkor x ideig, nem?
  • VRSDM
    végleges, de ha akarná újraregelhetne...
  • braaa
    ja, igy van, de valami egyszerű kontesztet (valami péntekszerűt), egyébként ez az ambrózia-bann végleges vagy 1-2 napos,hetes vagy hogy?
  • Bexter
    [center]
  • VRSDM
    akkor nyílt verseny ma estig, ha nem raktok contesztet 22:00ig akkor rakok egyet ;)
  • PyRex
    Erre nem nagyon tudok mit alkotni - szerintem nem is lenne szép dolog. Javaslom váltsunk contest-et. (Amúgy meg: örülök, hogy végre normális lesz a topic)
  • VRSDM
    futárcéges házhozszállítással 23.245 HUF 4-7 nap a szállítás, +6ezereért, 36órán belül hozzák. nekem 5nap alatt hozták volna, csak mint irtam a szomszédnál próbálkozott a futár :D rá 1hétre hívott hogy miafasz :D mondtam egyel arrébb ha jönne átvenném, aztán ennyivolt.

nem antireklám de a MediaMar...-tba 19.800 volt ennek az A6os verziója :]
  • Shiwo
    mennyibe is fájt ez a kütyü ?
  • VRSDM
    nemtudom nem használtam még corel paintert. csak draw-t, de megnézem, kiváncsivá tettél ahogy megnéztem pár abban készült alkotást :]

mondjuk a brush beállításainál itt is lehet eléggé jó ecsethatást elérni... ez most ilyen vízfestékes nekem picit. na egy szó mint száz.

a tábla nagyon jól működik. nagyobb mint egy A4-es... (12x9inch) érzékenysége megfelelő, a kéz remegése miatt nem lehet vele perpixel dolgozni mint ugye az egérnél ugye... ( 3048 sor/hüvelyk )
    nagysága bőőőven elég. talán fele ekkora is elég annak aki inkább csuklóból szeret rajzolni, én inkább könyékből indítom a mozgást, és a csuklóm fix... kinek hogy, ízlés kérdése. hibát még semmit nem észleltem, nyomásérzékenysége rendkívül érzékeny, legkissebb beállításon szinte az önsúlyától beindul, ami kb. megegyezik egy mini-elemével. a mellé kapott egeret nem használom, jobban kézreesik a saját régim. egyenlőre ennyi, remélem sokáig kibírja hiba nélkül.
  • braaa
    csak ismételni tudom önmagam, nekem teccik ez is teljesen, grat, de ezeket psbe csinálod? mér nem corel painterbe, az inkább erre való, nem?
  • VRSDM
    vol.3
    játszottam még picit a fényekkel-árnyékokkal.
  • Shiwo
    lol, gonosz téma :) bár lehet csak holnap lesz időm alkotni rá
  • VRSDM
    tesz W.I.P. vol.2
    /mostlátom a mellény nincs árnyékolva, na majd nexttime :]
  • braaa
    vrsdm ps-es képeit én ritkán szoktam dicsérni, nemjönnek be annyira "hangulat"ra nekem, tegnap nem tudom mit osztott ambróza barátunk (én is lemaradtam a beef-ről ), de vrsdmnek ezek a digitáblás képei TÉNYLEG BAROMI JÓK!
  • Shiwo
    Véres ! dobsz majd fel vmi contestet ? úgy láccik az enyémeimre sose vevő a nép :(
  • Shiwo
    fú..mikröl marad le az ember, ha dolgozik..
  • Bexter
    az mp5 öt cseréld le egy g36 osra vagy egy m4 esre :D
  • VRSDM
    na akkor ittvan amin most kezdtem el dolgozni, EZ MÉG CSAK A VÁZA AZ EGÉSZNEK. EBBŐL EGY VÉGLEGES VONAL SEM MARAD !!!

de azért berakom
    [center]
  • Ability
    Ugyanakkor arra is gondolj, hogy mindenkinél máshol van a határ, amit sértésnek vesz. Lehet, hogy ez Neked semmi, hogy ez számodra nem fikázás, de vannak, akik szerint az. A többség szava a döntő, és ha Ők azt akarják, hogy vegyél finabb hangvételű stílust, akkor nem nekik kell alkalmazkodni...
  • Ability
    Tudod Dzsuvajoe, attól, hogy még nem tetszik valami, még el lehet mondani szépen. Nem azt várja senki sem, hogy kinyald a seggét az illetőnek, de akkor konkrétan a hibákra világíts rá, és ne azt mond, hogy "úgy szar ahogy van". Igen, pontosan ilyen beszólást már sokszor láttam tőled. A másik meg, hogy akárkinek akámilyen szar munkája van, akkor sem illik azt mondani, hogy szar, mert dolgozott vele. Miért érzel kényszert arra, hogy leszarozd? Sokszor semmi kritikát nem mondasz, csak becsmérelsz. Ha meg mondassz is, akkor is hozzáteszel bántó megjegyzést, ami teljesen felesleges, és tudod, hogy másnak nem esik jól. Most is: minek kellett azt mondani, hogy egy ötödikes is tud ilyet csinálni? Leírta az alkotó, hogy egyelőre csak próbálkozik, és Te is tudod, hogy nehéz lehet egy digitáblával dolgozni, még le is írtad. Meg egyáltalán minek teszed hozzá? Ettől jobban érzed magad, vagy azt hiszed, hogy ezzel bármi pozitívat változást tudsz okozni? Szerinted ez így jól van? Ide -- gondolom -- nem csak olyanok raknak képeket, akik vérprofi munkára törekednek, hanem azok is, akik csak szórakozásból dolgoznak. Ez a folyamatos negatív hangvétel senkinek sem esik jól, erre gondolj. Amúgy vicces lehetsz, amint habzó szájjal beírsz egy ilyen kommentet...

ui.: Ja és ne hidd, hogy új vagyok erre felé, régóta látogatom a topicot, csak nem szólok hozzá.
  • ZSIZSKO
    mekkora problémák.szerintem mindenki szívesen fogadja a kritikát és ha tudja ki is javítja az ember és igazat ad.de ennyire már nem kell leszarozni szerintem vkinek a munkáját, amit nem azért csinált, hogy mindenki istenítse hogy milyen ügyes, hanem szimplán gyakrolgatja a digi táblát, előbb utóbb sokkal részletesebben kifogja dolgozni a képeket.és majd csak leshettek mekkora jokat csinál -.-
    jahm és ezek a szövegek: "imos köcsög, szarfasz, pondor csicska, baromarcú seggfej" háát szerintem lehetne mellőzni az ilyen szavakat.

viszlát. :]
  • Kicsikiraly
    nem az, de kicsit szolidabban írja le. meg van egy olyan szólás h : ha már mondasz vmit, jót mondj. nem azt mondom hogy nem kell a rossz kritika, de kicsit máshogy is lehetne.

"Ez engem annyira nem fog meg. Mondjuk én a többitöl sem esem hanyat, télleg szép formak meg jo vonalvezetes, de ezt egy 5ödikes megtudja csinalni ha gyakorol egy kicsit. Ki kéne dolgozni őket kicsit árnyékolgatni őket meg ilyesmi, általában 2 szinten van az összes egy tök fehér meg egy kicsit sötétebb... "

Ez az 5ödikes is meg tudja csinálni stb. lehetett volna úgy hogy jók-jók, de azért van mit javítani rajta, és itt leírni a hibákat. nem a rossz kritika a baj, hanem a tálalás. szerintem.
  • AntiHero
    Én dzsuvajoe-val érteke 1-et minden tekintetben.
    Ha valaki elmondja a véleményét miért kell besértődni? Nem óvodások vagyunk:S
  • PJack
    nem tudom minek készülsz, de kritikusnak biztos elmennél :D
  • Bexter
    [center]
  • Benc16
    kidülemkedik az ész.
  • VRSDM
    1napja vagy itt, abrózia 200napja, fikáz-képet alig rak. és ezt ki is nyilvánítja mint láthattuk... nem besértődtem de hidd el téged is bosszantana már idővel...

másrészt nem azt írtam a képem mellé, hogy 5napos munka izzadt vérrel festve... :S aztírtam 20perc, kipróbáltam milyen immáron nyomásérzékenyen, mert eddig nem sikerült elővarázsolni a ps-ben -_-
  • Kovács legény
    nemkell megsértődni ,annyit mondott hogy vázlatszintűek a munkáid ,továb kell lépni azen a szinten ,gazdagitani a tonusokat ,és jobban megfigyelni a formákat pl a 12447# rajznál nemfordul a test ,rossz helyen vannak az árnyékok sok esetben.
  • VRSDM
    kezedbe fognál egy digitáblát, rájönnél hogy egy vízszintest nem tudsz húzni...
    de tudod mit? a hugom most ment gimi elsőbe. megkérem rajzoljon valamit ;) (előtte ugyan abba a művészeti általánosba járt amibe énis anno, szóval azonos az alapképzésünk) és majd meglátod milyet rajzol egy 2xolyan idős mint egy 5es... -_-
  • Kovács legény
    ezt hijják kritikusnak:)
  • Bexter
    Én felfogtam, de kérlek alkoss te is valamit ne csak kommentelj :)
  • Kovács legény
    ha rak be képet ha nem ,abszolut igaza van
  • Bexter
    Jó lenne ha ameglátásaidat ötleteidet nem csak irásban nyilvánitanád meg hanem kép formájában :) Had lássuk mit tud a mester :)
  • Kovács legény
    ezt mondom;)
  • Benc16
    oops egy hiba, megcsináltam mostmár jól ^^
  • Bexter
    jobb oldlai függöleges vonalak nicnsenek felcserélve?
  • Kovács legény
    a jobboldali függöleges lécet nemkéne tükrözni?
  • Benc16
    kösz ^^ :D
  • AntiHero
    ha egyszerüséggel őlni lehetne:D amúgy jó.