41998

photoshop-banner.jpg
  • zolo
    Teljesen komolyan gondoltam, mivel a telómon már nem ezek az ikonok vannak, de a garanciát csak ezekkel vehetem igénybe, ergo szükségem van rájuk.
  • PyRex
    5000-ért megcsinálsz 12 ikont nemtomhány animációs fázisban?
    szerintem a Te tudásoddal annyi idő alatt 35 ezer forintot is kereshetsz :)))
  • VRSDM
    most mit mókázol ? 5000-ért el van vállalva :]

12541 -
  • PyRex
    ez jó!
  • ByB
  • PyRex
    loooool ezt most ugye cak viccnek szántad :))))))
  • zolo
    A képen látható telefonról van szó, maximum 3-4 képkocka bőven elég, annyiból már látszik a mozgás.A sebessgét utána már tudom állítani, ha van kész gif, és nagyon-nagyon köszönöm :)
    Ja, igen , minden kép ikon külön gif legyen, de ez gondolom érthető :)

Mégegyszer
  • VRSDM
    és egy mozgást pl. dobókocka fordulást hány képkockából képzelted el? mennyit tud a telefon? nem azért kérdezem mert nekiállok :] csak simán már a dobókokca ha csak 5-6 képkocka, már akkor is geci sok meló annyiszor megrajzolni... :$ ami csak ide oda csúszkál az még csak-csak...
  • zolo
    Sziasztok

Lenne egy nagy-nagy kérésem, tudom hogy nem ez a topic célja, de máshoz nemnagyon fordulhatok...

Itt lenne ez a kép:

Photoshop tudásom arra elég , hogy lementsem az ikonokat külön fájlként, de gif animáció készítésébe már beletörik a bicskám. Ha valaki meg tudná nekem csinálni az animációkat, azt nagyon megköszönném, de ha azt mondjátok nem, akkor megoldom valahogy máshogy...

Így nézne ki a dolog:

1.A dobókocka átfordul az 1-esről úgy, hogy a 2-es van fölül.
    2.A földgömb körbefodul, eközben picit előre-hátra mozog a nyíl
    3.A hangjegy fel-le húzza az alját kétszer
    4.KAmera optikája kicsit befele mozog, eközben lenyomódik a gomb.
    5.A borítékot úgy kéne, hogy csukott állapotból kinyíljon, és kijöljön a képen látható módra a levél.
    6.A mappából előbújik egy hangjegy és egy kiskép egyszerre.A képalja hullámos fehér,teteje kék, mint a földgömb kékje, és kis piros pötty van a jobb felső sarkában
    7.naptár lapja felhajtódik és egy kettes látszik , ebben az állapotban megmarad.
    8.Kinyílik a telefonkönyv, semmi extra, csak a lap csíkos
    9.A kék nyíl előrefele, a piros vele ellentétes irányban mozog egy picit,
    10.A óra rezeg picit, ezt fekete hullámokkal érzékeltetve
    11.Az nem csinál semmit
    12.A csavarkulcs 90°-ot elmozdul, úgy hogy a szürke rész a telefonbe lesz, és eközben pirosra vált a kijelző.

Tudom hogy nem egyszerű a kérésem, ha valaki megcsinálja, akkor hálás leszek, hogy rámáldozza a szabadidejét. Annyi megkötés lenne még, hogy az ikonok mérete 58x46-os kell hogy legyen.

Köszönöm
  • PyRex
    "Én a határt a fű meg a beton mögöt kicsit összemosnál, pár fűdzál lógjon rá az utcára XD, meg a végén setétitenék egy kicsit"

No, akkor várom a Tied, csináld meg...
    De tényleg csináld meg, mert indítasz egy contest-et, megint mind a 3 képbe belekötsz, de megint nulla az, amit te magad készítettél, szóval kíváncsian várom a művedet ;)

Te amúgy tudod milyen vagy? Ne vedd sértésnek, de ha van egy adott dolog, akkor abban csak a rosszat látod meg. Tök mindegy, hogy most kinek az alkotásáról van szó. Mindenben csak a rosszat. Nem azt mondod, hogy mi az ami tetszik, hanem azt, hogy mi az, ami nem. És ez hosszútávon rohadt idegesítő tud lenni. A BME-n volt egy ilyen tanár, aki ugyanilyen volt. Megírtad a vizsgát tök jól, tehát a tudásod volt mondjuk 80%-os, erre a maradék 20%-ot ő olyan hibának vélte, amire NULLÁST adott (nem egyest, hanem nullást, amivel nem mehetsz UV-re)... Szal' ő ugrik be mindig, amikor bekommentelsz ide, sorry, de ez van :)

Amúgy egy jóindulatú tanács: változz meg! (Ne azért, hogy engem ne idegelj, hanem azért, mert az élet így k*rva nehéz lesz neked ha majd felnősz...)
  • Shiwo
    mert álmos voltam és lusta
  • Bexter
    mé nem egyformák?:P Télnél hiányolom a hoembert :(
  • Shiwo
    direkt írtam Z-vel...az átmenetben 1et értek, de hajnali 1kor nem volt kedvem sokat vacakolni vele..
  • Shiwo
    4

eső/tél/napsütés/eredeti
  • Bexter
    4 fele vagy 3 fele van osztva?
  • braaa
  • PJack
  • seytanisi
    NA kössünk békét skacok, megprobalok normalis kommenteket irni, értsd: "normális" stílusban, de ugyanugy felhívva a hibákra a figyelmet! "I think this is begining of a beautifull friendship"!
  • seytanisi
    Sívó: Továbbra is S el irom a nevemet nem Z vel:)

Házak: Én a határt a fű meg a beton mögöt kicsit összemosnál, pár fűdzál lógjon rá az utcára XD, meg a végén setétitenék egy kicsit

Ídőjarasok: Az ötlet nem rossz, a kivitelezes annyira meg nem jó, kicsit finomabban csinálnám az átmeneteket, h ne szúrja ki ennyire az embereknek a szemit, teccik erteni?

Windowos: Hát gratulálok, a legjobb kép amit idaig lattam!
  • VRSDM
    üdv. ambrózia újra köztünk :]

ez a conteszt kép tetszik ;] többit nem is nagyon értem. /reggelvanmég
  • Shiwo
    ez meg egy elvont dolog a contestre..

• AntiHero
    :D jó
  • Shiwo
    még a reggeli "contestre"...

nem tom mennyire lett sötét, mert a notesz mindig világosabb, mint a többség monitora..
  • AntiHero
    Mer nincs ötletem:) Meg kedvem se:D
  • PyRex
    pontosan hacsak méginkább de!
  • Shiwo
    nem az ötlet hanem a fontos ,)
  • Kicsikiraly
    őőő igen :D akkor és most. hát igy ez jutott eszembe :D
  • Kicsikiraly
    és az most miért van hogy az enyém ilyen rossz minőségű? o.O
  • PyRex
    most jól látom, hogy rátettél egy windows logót? :) ennyi?
  • Kicsikiraly
    Akkor és most:

Első ilyen nagy képem, eddig ps-be csak msn képeket és sg-s logókat csináltam.
  • PyRex

[center]akkor és most

• sztyui2
    Holnap lesz egy kis időm, rányomulok a Contest-re. Szeretem a mobilokat:D
  • seytanisi
    Csak hogy egy kicsit komolyab legyen a dolog, gondoltam.

Télleg arik vtok h mar ki is rakták a szűrömet, ti meg még rajtam veritek a nyálatok. Puszi érte h nem tudtok elereszteni!
  • seytanisi
    Az Új Contest

[center]Téma: Ellentétek, Változó világ, Akkor és Most

Source:

Alkosson mindenki! Rém egyszerű téma,remek source! Csináld meg ami elősször beugrik róla.
    Hajrá!
  • PyRex
    "szegény" :)

no, mondok egy contest-et:

a kép témája legyen a tavasz és kötelezően legyen a képen egy mobiltelefon (tök mindegy, milyen)
  • Benc16
    tetszik ^^
  • PyRex
    logo akar lenni... jó? nem jó?

[center]
  • PyRex
    Én szívesen beszállok, amúgy lac-coo is a H!C (Far Cry) klánban volt, ahogyan jómagam :)

Egyébként pont ma játszottam a játékkal és esküszöm ma jutott eszembe, hogy még mindig milyen jól néz ki a game és mennyire jó lenne még szebbé varázsolni.
  • VRSDM
    Felhívás!
    Sok időd van? Segíteni szeretnél? Van kedved létrehozni valamit?

Megjelent a CRYSIS beta. 300.000 forintos pc-ken nem megy 25fps alá. örülnünk kéne. de 30 fölé sem. lacc co és jómagam [apro]gondoltunk egyet. és nekiállunk a farcry alá tenni jóval magasabb felbontású textúrákat mint amit a crysis használ. megmutatva ezzel hogy a harmad olyan erős gépünk szebb grafikát produkál mint az ő csodamasináik a csodacrysis-al ...

időigényes munka lesz, először megnézzük hogy is megy a dolog, hogy néz ki az első pályán. de ha van kedved beszállni és segíteni textúrákat cserélgetni akkor tudod hol találsz..

ON!
  • gazgoblin