41998
-
#12586 Ez lett a legjobb :-) -
#12585 -
#12584 jóóó -
#12583 Kezdő lévén ennyire futotta, semmi speciális effekt :-)
-
#12582 ...thx all!
(tudom, hogy már csak ragozom a dolgot, de nekem is "öjöm és bodottág" ennyi ötletes képet látni a topikba )
...ambrosia-nak is van közösségépítő gondolata ?! -
#12581 Köszi szépen! Nagyon jók ezek a képek. A Star Wars-os bejön;) -
braaa #12580 mindenkinek shiwo, earth, sztyuinak meg külön -
#12579 kicsit átlátszik ezen a képen a domb -
#12578 kurva jó, nagyon tetszik (Y)
a többi is tetszik ^^ -
#12577 nagyon ötletes. -
#12576 Szuper képek
Egyedűl a 3. képen látok hibát. Ott csak a hátsó villám kellet volna és akkor tökéletes. -
#12575 nagggyonjó képek. szinte mind ;] végre a régi hangulat van. -
#12574 ez nagyon jóóó! -
Dénes é #12573 durva lett -
#12572 -
#12571 Na itt egy kép contestre:
-
#12570 shiwo - emiatt a sorozat miatt hajtok most fejet előtted. -
#12569 -
#12568 Nekem már így is egy kicsit túlzsúfolt a kép. Jobban tetszett, amikor a csaj nem volt ott, csak a kocsi. Letisztultabb, szebb. Nem kell mindent túlkomplikálni. -
#12567 na köszi az észrevételeket, a hegy mező határát igy is nagyban változtattam, ha megnézitek az elzőző képet ott még gázabb volt. olyan hatást akartam kelteni, hogy a mező lejt hátrafelé, és egy völg alakul ki a hegy és a mező között. ezért probáltam árnyékolni, de ugy látszik nem jött össze. az autót teteje valóban homályos maszkoltam, és ugy látszik oda ment a soft brushbol több is
csajon is látszik egy két hiba, pl a maszkolásnál, hajánál ,meg a villáskulcsnál is, de össszességében nekem tetszik xD -
#12566 sztem nem baj, ha üres a közepe, ha oda is tesz valamit, akkor meg túlzsúfolt lesz a kép -
#12565 A hegy meg a mező határa elég necces, azon próbálj meg egy kicsit javitani, ne elfedni próbáld csak a találkozást. A hegy ugye napos, szal én még a helyedben világosítanék egy kicsit a füvön a nőn meg a trabin, meg esetlek nyomnék rá egy kis szaturációt h élethűbb legyen. A trabant teteje egy kicsit mintha homályos lenne. És tényleg ne legyen sztem fekete a hegy meg amező határa legalábbis ilyen sötétes mert nagyon feltűnő. Meg egy csöppet mintha üres lenne a kép közepe, figyelj jobban a kompoziciora is. LEhetne vágni rajta vbagy a csajt közelebb rakni a tütühöz, mert tényleg egy pont köré rendeződik minden, odameg akkor mehetne még valami ütős! ;) -
#12564 #12558 - 1. kép és a 2. kép fantasztikus, a 3. abban a legközelebbi villám, csak nekem olyan pixeles, vagy az tényleg olyan? és a 4. -ben pedig, tegyél hóembert, kisgyereket ahogy szaladgálnak, egy kis faházikót... ^^ -
#12563 #12562 - grat, az ötlet mennyei, csak azt a szöveget, csináld meg valami más hatással, ami jobba nillik oda, mert nekem csak az nem tetszik... ^^ -
#12562 na hibákat probáltam enyhíteni, meg egy kis plusz:
-
#12561 sztem nagyon jó -
#12560 Na én is alkottam megtetszett a téma:
vélemény? asszem továbbfejlesztem egy reklámra, amit müsor előtt nyomnak be, pl címnek hogy Old Cars, rárakni pár cskávót, akik szerelők, vagy szakértők (kb mint a wheeler dealers)
-
#12559 hát..ha garhoz kérik, az eléggé szívás..bár nem tom mi a francnak nekik, simán újratelepítik a szoftvert (én spec nokia javító gyárba dolgozom, itt többnyire már nem vacakolnak vele, régi szoftver gyalu, újat tesznek rá, kicseréljük ami sz@r vagy sérült, oszt ha müxik (még nem találkoztam olyannal, ami menthetetlen lett volna) megy vissza a tulajnak
de ha tényleg kérik, akkor ne bízz benne, hogy nem nézik meg.. ill. ahol vetted, ott lehet még elfogadják, de ha bekerül nagyszervízbe, ott már szinte biztos, hogy észreveszik..onnan meg simán visszajeleznek az eladónak, hogy ez bizony nem garos.. (mondjuk hülyeségnek tartom, hogy csak azért ne lenne garos, mert lecserélted az ikonokat..ha tényleg így van, sz@r helyen vetted...)
nah, bocsi mindenkitől az "offért" , részemről telóügy lezárva, ha kérdés van, az privibe jöjjön.. (és nem, nem tom ingyen megjavíttatni a telótokat :) -
#12558 akkor javítom az arányt..
flashbe akartam, de nincs telepítve a noteszre..
átmenetbe meg nem az igazi..
-
Shadow_THH #12557 8 kép / 100 üzenet
remélem érzitek -
#12556 Azért tettem be az eredeti ikonos képet, ami a telómon van , mert abból könnyebb kiindulni....
Nem tudom honnan vette bárki is, hogy én 5000Ft-os fizetek....Szívességet kértem, VRSDM azt mondta megcsinálja, ha mégse akkor meg úgyis mindegy....
Gariról mint írtam tudok, nem is véletlenül van szükségem a Live ikonokra.....
Tényleg vége az Offnak részemről. -
#12554 Bherelás után a garancia mindig elveszik... -
#12553 Már megcsináltam magamnak (hazudik) -
#12552 OFF:
Sajnálom h eddig voltál képes eljutni a témában. NEM fogom megcisnálni a te képedet, mégis miért csinálnám??? Nem az enyém... Elmodntam h mik a hibái ill. mi nem teccik rajta... körülbelül ez a 2 történt a képen amit te csnáltál, és az hibás legalábbis szvsz nem néz ki jól. Nem az én dolgomezt kijavitani. Tettem egy contestet mert kérték h legyen valami, nekem ez szimpatikus nak tunt, gondoltam kiirom. Nincs olyan szabály h a contest kiirojanak kéne is rá alkotni kötelezően. Vagy van? Azt kétlem... HA nincs időm nem alkotok rá csak azért h neked és a többi kedves és mélyentisztelt fórumozonak bizonygassam hozzáértésemet vagy rátermettségemet, vagy akármimet. Ugyhogy kérek mindenkit hogy a hasonszőrű: "de akor mutassal is valamit" cimukommentetktol kimeljen. Megvaltozni meg nem fogok ez van...az előző kommentekben meg meg a stilusommal sem volt baj. Neked az abahod h nem iromle h mi jó hanem az h mi rossz, a hibáiból tanul az ember. nem abból h jaj de szépen kivágtad azt a házad, és az a CTRL-C , V mozdulatod mennyire szép volt! Röviden ennyi. Én le is zárnám, tob bilyen kommentet nem kérek legalábbis töbször nem mondom el az álláspontomat, ha nem értitek meg az sajnálom...
OFF:
On: Jó
pofa a tengeres kép! :) -
#12551 Akkor a telefonos témának ezennel kérem legyen is
[center][b]VÉGE! -
#12550 5000-et adnál érte, hogy megrajzolják? Ennyiért simán újratelepítik az egész rendszert a mobilodon és viheted ahova akarod. Ha megrajzolják, az soha nem lesz hihető. Hidd el, jobb ha máshogy próbálkozol megoldani a problémádat. A lényeg az, hogy Live menü legyen rajta. A Vodafon egy egész világra kiterjedő hálózat, és mindenütt a szar Live menüt használja, ami senkinek se tetszik. Ergo sokan illegálisan valahogy leszedik, csak aztán nem tudják visszarakni, mint ahogy te sem. Ez nem egyedi probléma. Ha felütöd a Google-t és szánsz rá mondjuk egy órát, akkor a problémádra meg lesz a válasz. Ha mégsem, akkor nemtom. Jah tudom:Szívás! -
#12549 ugyan nemvagyok telefonos, és a sajátomba méginkább rossz érzés offolni.
DE
Szerinted csak szemre néznek rá? simán megnézik hogy másolgattál-e ide oda. vagy megnézik hogy mikor lett módosítva a téma. Hoppá tegnap? a mérete sem azonos az eredetijével Hoppá?! szóval ha azt akarod hogy azthigyjék ez az eredeti témája, akkor valahonnan szerváld elő. mert hogy ugyan olyanra nem rajzolja meg senki, az fix. -
#12548 grat, jó hogy most ez volt nekem is a témám csak még nemkészült el, de e gyorsabb voltál ^^ -
#12547 Nem tudom hogy kipróbálják-e, de ha belenéznek, így több az esély rá, hogy nem veszik észre, mintha más ikonok lennének.
Az a baj, hogy a telefonról nem lehetett lementeni az eredeti fájlokat, és erre sajnos későn jöttem rá, mivel a program kimásolta, de 0 kb-t szedett le, ergo mintha nem is történt volna semmi :( -
#12546 most nem akarok okoskodni, de szerintem simán megtalálod a neten valahol, vagy kéne keresni egy ilyen telefonnal rendelkezőt... csöppet egyszerűbb lenne.
vagy te TÉNYLEG azt gondolod, hogy ha megrajzolja valaki ezeket, akkor beveszik, hogy az eredeti ikonok????? :))))))))))))))))