41998

photoshop-banner.jpg
  • AntiHero
    Nem kell hód:) az a te műfajod:D
  • zsolesz92
    na mivel a multkor felhuztam magam a színek miatt hogy mekkora láma vagyok, ezért ujra nekiugrottam egy flash honlapnak. illetve csak a látványnak, honlap valszeg soha nem lesz belőle!
    Nagyon gáz lett?
  • Bexter
    Kép cimét elolvasod azért :)

#12626 - játsz még a szinekkel a mezőn meg háttérnél is. esetleg vidd feljebb az eget pár csillag esetleg hod, vagy hold. :P
  • NeverwinterKING
    ilyen árnyékot h csináltok?:O
  • sztyui2
    Bexter! A színei jól el lettek találva, de mér van a szemeken repedés? Összetört a szeme és így néz? Szerintem a szemének nem kéne, hogy össze legyen törve. A felső és alsó ajkakon ugyanaz a repedés húzódik. Szerintem az se néz ki valami jól. A többi egyébként jó, de legfőképpen a színek tetszenek
  • sztyui2
    Na össze dobtam még egy képet, de ez szerintem nem lett annyira jó. Vagy igen?
  • AntiHero

tree on the hill

• Bexter
    [center] just for fun

• sztyui2
    Én mindig elkezdek működni valamit, és ha elkezdtem, akkor már jön az ötlet. Akkor már nem tudok megállni. Csak idő kell, és semmi más:D
  • Shiwo
    nem tom, nekem is gyakran pangás van 5let terén..
  • zsolesz92
    nincs psd-m asszem :D lényeg hogy ahoz nincs kedvem, valami gyönyörű munkát szeretnék készíteni de se ötletem se tudásom. Nektek honnan jön a sok ötlet??? :S
  • sztyui2
    Rajta vagyok a témán. Majd nyomok egyet, ha lesz időm. Mert most nincs:D
  • Shiwo
    te viszont nem javítottad a kezest...
  • zsolesz92
    ami nem is lett rossz. szvsz fasza lett :D
    de attol még tehet
  • Shiwo
    1et már nyomott...
  • zsolesz92
    Hát te meg mér nem nyomol?
  • zsolesz92
    szivesen.

Este lehet hogy alkotok
  • sztyui2
    Képeket!!! Nyomjatok inkább képeket!
  • Penec
    :D lol
  • NeverwinterKING

röviden... :D
  • BlackShadow
    gondoltam én is beszállok, ezt dobtam össze :

• BlackShadow
    én nem így csináltam volna az árnyékot, hanem, hogy a táj legvégéből indul és úgy a közepéig tart
  • Shiwo
    brrrr....sztem a földre nem kéne árnyék...inkább az égre tennék..meg valamit próbálhatnál kezdeni a fehér terület és a kéz közötti fekete körrel..ha most olyan akar lenni, mint ami átszakadt, nem kéne oda a kör.. inkább valami ilyesminek kellene lennie
  • zsolesz92
    javítva!!!
  • BlackShadow
    nemrossz! bár szerintem a "törésnek" nem kéne az árnyék. sőt inkább a kéznek kéne egy halvány a földön :)
  • soma62
    Nemrossz:D
  • zsolesz92
    a lényege a természettel való békülés, vagyis a non-szemetelés stb ;)
  • zsolesz92
    rákattantam a hirdetésekre, reklámokra:
  • seytanisi
    Ujra rági hangulat mi :) ÉS mindez kinek köszönhető? A fekete báránynak WEHHEEE! Na majd lehet h megmozditom a seggem es csinalok valamit! Jó képek, nem volt idom annyira megnezni őket h tudjam is "fikázni" rendesen:) majd hunap. NA pá
  • ppk
    obakke :-)))))))))))))
  • sztyui2
    Tőlem kapsz, de csak azért, mert az emberi agy kapacitása 1164153Gb
  • Shiwo
    100-as skálán ? :P
  • ppk
    Köszi, akkor egy hármast azé kapok rá? :-)
  • sztyui2
    OK. Azt vágom, hogy a madár közel van, de nekem akkor is úgy tűnik, mintha az oszlopokat támasztották volna a bárkának, nem pedig a bárkát az oszlopoknak. Itt természetesen azokra az oszlopokra gondolok, amit ebből a szemszögből mi látunk.
  • VRSDM
    -a madár közelebb van
    -azért ferde mert fel van dúcolva, valószínüleg pont ott dolgoznak rajta, és ha nem támasztanák alá az építkezőkre dőlne a bárka
    -a fénnyel meg tényleg lehetne még operálni.

DE. az ötlet tetszik.
  • sztyui2
    Nem osztásnak mondom, de mér ezt a Brush-t használtad? Ez a Brush se lenne rossz, de a bal szélét leradírozhatnád, mert ott már túl pixeles, és látszik is, hogy ilyen X-eket akar rajzolni a Brush. Lens Flare-el próbáltad?Ez a hajó az Evan-ból van? Ha ilyen ferdén áll, akkor minek vannak bal oldalt a tartóoszlopok? A kép alapján semmi hasznukat nem látom. A madárka jó ötlet, és illik oda nagyon is, de a hajó méretéhez képest túl nagy. Transformáld kicsit kisebbre! Egyénként alapvetően nem rossz, csak ezeket még ha megcsinálnád, akkor jobban tetszene.
  • ppk
    Tudod . .. . jön a fééény :-D bár lehetett volna jobb is, majd egy év mulva má jobb lesz :-)))
  • Shiwo
    annak jó :)
  • ppk
    Az isteni letekintés :-)))))))))))))

há mondom, csak ien lett :-)
  • Shiwo
    az 5let jó..jobb fent mi akar lenni ?