41998
-
#12632 Nem kell hód:) az a te műfajod:D -
#12631 na mivel a multkor felhuztam magam a színek miatt hogy mekkora láma vagyok, ezért ujra nekiugrottam egy flash honlapnak. illetve csak a látványnak, honlap valszeg soha nem lesz belőle!
Nagyon gáz lett? -
#12630 Kép cimét elolvasod azért :)
#12626 - játsz még a szinekkel a mezőn meg háttérnél is. esetleg vidd feljebb az eget pár csillag esetleg hod, vagy hold. :P -
#12629 ilyen árnyékot h csináltok?:O -
#12628 Bexter! A színei jól el lettek találva, de mér van a szemeken repedés? Összetört a szeme és így néz? Szerintem a szemének nem kéne, hogy össze legyen törve. A felső és alsó ajkakon ugyanaz a repedés húzódik. Szerintem az se néz ki valami jól. A többi egyébként jó, de legfőképpen a színek tetszenek -
#12627 Na össze dobtam még egy képet, de ez szerintem nem lett annyira jó. Vagy igen?
-
tree on the hill
-
#12625 [center] just for fun
-
#12624 Én mindig elkezdek működni valamit, és ha elkezdtem, akkor már jön az ötlet. Akkor már nem tudok megállni. Csak idő kell, és semmi más:D -
#12623 nem tom, nekem is gyakran pangás van 5let terén.. -
#12622 nincs psd-m asszem :D lényeg hogy ahoz nincs kedvem, valami gyönyörű munkát szeretnék készíteni de se ötletem se tudásom. Nektek honnan jön a sok ötlet??? :S -
#12621 Rajta vagyok a témán. Majd nyomok egyet, ha lesz időm. Mert most nincs:D -
#12620 te viszont nem javítottad a kezest... -
#12619 ami nem is lett rossz. szvsz fasza lett :D
de attol még tehet -
#12618 1et már nyomott... -
#12617 Hát te meg mér nem nyomol? -
#12616 szivesen.
Este lehet hogy alkotok -
#12615 Képeket!!! Nyomjatok inkább képeket! -
#12614 :D lol -
röviden... :D -
#12606 gondoltam én is beszállok, ezt dobtam össze :
-
#12605 én nem így csináltam volna az árnyékot, hanem, hogy a táj legvégéből indul és úgy a közepéig tart -
#12604 brrrr....sztem a földre nem kéne árnyék...inkább az égre tennék..meg valamit próbálhatnál kezdeni a fehér terület és a kéz közötti fekete körrel..ha most olyan akar lenni, mint ami átszakadt, nem kéne oda a kör.. inkább valami ilyesminek kellene lennie -
#12603 javítva!!! -
#12602 nemrossz! bár szerintem a "törésnek" nem kéne az árnyék. sőt inkább a kéznek kéne egy halvány a földön :) -
#12601 Nemrossz:D -
#12600 a lényege a természettel való békülés, vagyis a non-szemetelés stb ;) -
#12599 rákattantam a hirdetésekre, reklámokra: -
#12598 Ujra rági hangulat mi :) ÉS mindez kinek köszönhető? A fekete báránynak WEHHEEE! Na majd lehet h megmozditom a seggem es csinalok valamit! Jó képek, nem volt idom annyira megnezni őket h tudjam is "fikázni" rendesen:) majd hunap. NA pá -
#12597 obakke :-))))))))))))) -
#12596 Tőlem kapsz, de csak azért, mert az emberi agy kapacitása 1164153Gb -
#12595 100-as skálán ? :P -
#12594 Köszi, akkor egy hármast azé kapok rá? :-) -
#12593 OK. Azt vágom, hogy a madár közel van, de nekem akkor is úgy tűnik, mintha az oszlopokat támasztották volna a bárkának, nem pedig a bárkát az oszlopoknak. Itt természetesen azokra az oszlopokra gondolok, amit ebből a szemszögből mi látunk. -
#12592 -a madár közelebb van
-azért ferde mert fel van dúcolva, valószínüleg pont ott dolgoznak rajta, és ha nem támasztanák alá az építkezőkre dőlne a bárka
-a fénnyel meg tényleg lehetne még operálni.
DE. az ötlet tetszik. -
#12591 Nem osztásnak mondom, de mér ezt a Brush-t használtad? Ez a Brush se lenne rossz, de a bal szélét leradírozhatnád, mert ott már túl pixeles, és látszik is, hogy ilyen X-eket akar rajzolni a Brush. Lens Flare-el próbáltad?Ez a hajó az Evan-ból van? Ha ilyen ferdén áll, akkor minek vannak bal oldalt a tartóoszlopok? A kép alapján semmi hasznukat nem látom. A madárka jó ötlet, és illik oda nagyon is, de a hajó méretéhez képest túl nagy. Transformáld kicsit kisebbre! Egyénként alapvetően nem rossz, csak ezeket még ha megcsinálnád, akkor jobban tetszene. -
#12590 Tudod . .. . jön a fééény :-D bár lehetett volna jobb is, majd egy év mulva má jobb lesz :-))) -
#12589 annak jó :) -
#12588 Az isteni letekintés :-)))))))))))))
há mondom, csak ien lett :-) -
#12587 az 5let jó..jobb fent mi akar lenni ?