41998
-
#12837 ((flame off)könyörgök, emlékezettek már a régi conteszt-ekre, az ajtósra pl. jöttek a képek dögivel stb. hagyjuk már abba ami hetek óta itt van, elhiszem hogy suli-meló-nincsszex <- feszültség de akkor azt egyedül vezessétek le ne itt. köszöntem.
[right] -
#12836 Kérdésre válaszolj. -
#12835 Én viselem a kritikát, sőt! De egyes emberek hangneme nem tetszik. Nem szoktam kibukni, csak a túl okos embereket nem bírom :-) ide jól érezni magát jön az ember, nem hiszem, hogy a kioktatós szöveg valakinek is hiányozna. Ennyi ;-) -
#12834 Amugy eddig nem sok normális képet láttam itt,
szóval nem sok . . .. az nem egyenlő a semennyivel. -
#12833 Nem láttál jo képet?
Miota is jársz ide? -
#12832 ...gratulálok Bex !
ppk: ne szívd melre, akinek nem tetszik a hozzászólása ne vedd figyelembe, és biz néha van a kritikának is alapja, én is kaptam jót is rosszat is! -
#12831 Eszméletlen mi okostojás jár ide :-D
Halál komolyan írnak egyesek xaros képekről, meg egymásról. Elég feszült itt a hangulat, nem is szeretek ide járni . . . . Meg egyesek nem azt írják le, hogy hogyan lenne jobb a kép, hanem a saját izlésükre akarják formálni, nem törődvén az alkotott képpel. Amugy eddig nem sok normális képet láttam itt, ugyhogy mki nézzen magába. De nem fikázok, inkább tanuljunk egymás hibáiból. Igaz, lehet szólni egetverő hibákról, de az is igaz, hogy minden képben van hiba, persze attól függ ki nézi. De ez az egymásnak esés, ez nem jön be . .. . . . pl ez a 12823-as komment . . . . hát elég gáz. Mi az, hogy pattanj le a gyűrüről? Ki vagy Te? Nem tudom, nem jön be a stílus. . . . Oda vissza tisztelet, mégha az illető moderátor, vagy csak annak képzeli magát. Remélem megbántottam aki megérdemli. Tiszteletem
-
#12830 senki -.-
Mindenki magátol tanult, illetve 90%.
Tutorialok nézegetése, szorgalmas probálgatás és nem is leszel kezdő -
#12829 haha Boborján rulz! :D -
#12828 Na ki er ra egy lelkes kezdo kepzesere? -
#12826 hát..tán szerencsésebb lett volna ha az oldala ezüstösebb, és a teteje arany szinübb, mert így kicsit olyan, mintha a fellülről jövő fény fakítaná ki... árnyéka még mindig nincs.. -
#12825 "kivülről nem nézitek magatokat néha?"
ezt pont te kérdezed ? -
#12822 Csillogás nélkül jobban tetszett. Elég lenne oda az árnyék vagy legyen halványabb a csillogás vagy legyen a gyűrű valamelyik másik részén a csillogás vagy nemtom:D -
#12821 Kész. Nos? -
#12820 Az árnyék és a csillanás jogos, azon dolgozom.
Amúgy tudom, hogy megtévesztő volt a név, ezt a kaput én találtam ki, az a lényege, hogy csak a hírnök tudja irányítani, de amúgy ugyanúgy működik, mint a rendes csillagkapuk :D -
#12819 hirtelen azt hittem hogy berakod oda az Ori szupercsilagkaput XD -
#12818 ill akár a fény meg is csillanhatna a tetején.. -
#12817 ha onnan fentről jön a fény, alatta mindenképp kellene lennie egy sávnyi árnyéknak, amit a kapu vet.. -
#12816 Tenapi gyűrűmet kicsit más környezetbe ültetve:
Ori kapu az erdőben (az eredeti kép)
Ötletek, javaslatok, vélemény? -
#12815 jo :-) -
#12814 off
Beketült a Home sweet home c. képem a deviantarton a Future art magazin eheti részébe :D
itt lehet meglesni
on -
#12813 -
#12811 a beillesztések valami borzalmasak, de még most tanulom, és a középső alany feje fölé még jó lett volna vmi . . . .. talán egy tehén csöcs? -
#12810 Jujj ez durva... -
#12809 #12807 legalább írtad volna le mifélék :] -
#12808 -
#12806 |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_ |__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Fejlodok -
#12805 na így már jó a kép, nem tudtam mi hiányzott róla... :) -
#12804 én csak nem értettem 1-2 kijelentésedet..pl sztem nem f@szság a képed, jó poén, s ha valaki nem érti... -
braaa #12803 csak hogy nehogy az jöjjön le hogy FIKAAAA, vagy bármi (személyes) bajom lenne vele, vagy valami, szóval értitek...csak gondoltam beirom / meg flémelek :) -
braaa #12802 NO FIKA,SZEMÉLYESKEDÉS! -
#12801 -
braaa #12800 szóval az esetleges félreértesek elött:
a #12791es képem aljára odairtam, csak nem hátha nem látszik, azt hogy "ambró! csak poén, bocsesz,ne flémelj rá, semmi gáz a képpel csak annyi hogy nem értjük. Ennyi."
poénnak szántam,igényes, kidolgozott ambrózia képe, szóval a képem tényleg fasszág, ha bárki, de főleg ambró sértésnek veszi, vrsdm akkor töröld.
tényleg Ennyi. -
#12799 tudom láttam ittvagyok figyelek. kb+1kellett volna még köv. fokozatba lépéshez :]
-
#12798 hát pedig volt 1-2 érdekes beszólása ismét... -
#12797 -
#12796 -
#12795 ...muhaha! (egyetértek)
...nekem is szórakozott a képfeltöltő, de délután már müködött. -
#12794 gonoszok vagytok, és most megvédem ambróziát. -
#12793 nem tom mé csinálja, velem is eljátszotta néha.. valami a tömörítésben nem tetszhet neki, vagy nem tom, időről időre meghibban, és ezt írja ki