41998
-
#12792 xD -
braaa #12791
ambró! csak poén, bocsesz,ne flémelj rá, semmi gáz a képpel csak annyi hogy nem értjük. Ennyi. -
braaa #12790 a media .proxnet.hu csak nekem nem működik? (aszondja a jpg-re nem megnegedette formátum) -
#12789 -
#12788 bizony a régi warm-up os gyerek :] szóval alkossunk sokat, és küldjük el nekik :D -
#12787 No most mi van barátom? Megint miért kezded a flame-et meg a személyeskedést? Elmondtam, hogy mi a véleményem a képről. Lehet, hogy nem tetszik, akkor alkoss jobbat, ennyi :) -
#12786 jó megmontad a frankot, sorok között olvasás nemmegy még? De még sorokbol sem ezekszerint...
veresd: elég jól latja:), csatárol nincs ám szó -
#12785 lol jó a kép...
őő, a srác amúgy a fix tv-s kristóf? :) -
braaa #12784 :))) jó!
(jó kis konteszt lesz ez, ezen sztem tuti lesz tőlem valami, de sráctól ugye megvannak a jogok/engedélyek a képe felhasználásához...:) ) -
#12783 [center]mozipremieren ;]
-
#12782 :)) -
#12781 A fúzió a lényeg. Aranyat és acélt így egybekovácsolni nem lehet, ezért mondhatjuk, hogy ezt az Istenek kovácsolták az embereknek... Vagy mittudomén... Mindenkinek a fantáziájára bízom :D Amúgy meg ateista vagyok de sztem mindenki szeret ilyen sztorikat fűzni egy-egy mágikus eszközhöz, amiből csak egy van vagy hatalma van... -
#12780 ja és a gyerek szellemme épp most van a két világ kapuján ezért sugárzik felle, mosódik a tér között. mert az angyal meg a démon csatáznak a lelkéért . vagymih :]
csavaros ám a fantáziám :D -
#12779 aha... biztos... :) -
#12778 valami ilyesmi hogy ott egy halott ló, aztán alrébb meg a halott ló és a gyerek szellemme, és most a ló után jönne a gonosz fekete kaszás?! a gyerekért, de azt meg őrzi egy angyal... süllyedt?! :] -
#12777 hmm, ez mi?
én kb. annyit látok belőle, hogy csomó minden egy képre van összevágva. színvilágban mondjuk többé-kevésbé passzol... -
#12776 Nekem egyre jobban bejön ez a kép, nem tom ti h vagytok vele:) az angyal lehet h egy kicsit zavaró, vagy valahogy másképp kéne megoldani, nézzétek fullban, úgy h csak az vana képernyőn szal h beeteriti az egészet, tok mas érzés csak igy picibena forumon nézni.:) S
SZép kis kampányszöveg :) -
#12775 7esbe van nyelvváltás, ha most kezded akkor a cs2/cs3 közül válassz. cs3 újabb, gyorsabb kezelhetőbb. röviden ennyi. (ha nem volt dolgod még sosem akkor célszerűbb a legújabbat, legalább nem kell később átszokni ;] 7estől felfelé külön kell letölteni minden nyelvre, külön setupja van az angolnak magyarnak stb. és még sorolhatnám. röviden ennyi. -
#12774 Hello, melyik photoshopot hasznaljatok/ ajanljatok? Tudjon magyarul lecci :$ -
#12773 ne oktassá ki... nekem igy teccet ha szines lett volna sztem elvonta volna a figyelmet, így is szétszóródik már eléggé -
#12772 Jah, és Seytanisi! A képeden mér fekete fehér a bolygó? Nagyon nem illik a sok színes mellé. Ctrl+U-val megoldhattad volna -
#12771 Jók a Contestek, majd valamit próbálok összedobni a röhögős fickóhoz. A másik Contest nem tetszik. Szinte ugyanaz volt az előző is, csak más volt a Source -
#12770 Na majd nekiállok ilyen szemmel vizsgálni a képeimet :)
télleg szépen fogalmaztal:) Irodalombol 5 ös -
#12769 máshogy jár az agyunk más képek tetszenek, a legutóbbi bogaras képed ugrott be erről a képről, hogy rá van téve sok minden, és akkor van egy elgndolás ami alapján azok összepasszolnak. nincs is ezzel gond, nekem inkább azok a képek jönnek be amig egyszerűek, és mindenki megtalálja benne saját magát, saját maga érzéseit, és így érzi magának közelihez azt a képet, és saját maga életéből meríti hozzá a mondanivalót. :] de szépen fogalmaztam. köszönöm :] -
#12768 VAgy ezüst vagy arany, ez az átmenet sztem gusztustalan lett... :) -
#12767 Nyilván van akinek nem tecik van akinek teccik, hh a stílus? FEjtsd ki léci, tényleg csak kivancsisagbol kérdem. -
#12766 Utolsó utáni verzió: acél és arany:
http://stalker.hardwired.hu/2007_09_30_ring_v4.jpg -
#12765 a képpel semmi gondom nekem, a stílusod ami nem jön be, ez nem oltás, nem lebaszás vagy ilyen, nem is személyeskedés, bennem van az ízlésficam :] mert mint láttuk alattam meg valakinek nagyon bejön...
na de emberek!
[center]VAN CONTESZT!! -
#12764 baszott yoo hangulata van ennek a képnek , cool ezt bámulom már 5 perce :D -
#12763 Final version. Megváltoztattam a karika fényét, mert túl telített volt, szerintem.
http://stalker.hardwired.hu/2007_09_30_ring_v3.jpg -
#12762 -
#12761 akkor mittomén te hogy mondod , de elüt a háttértől... mondhattam volna 1szerüen, hogy sz@r az egész, de az a te stílusod... -
#12760 Túl éles
#12758: Tükröződjön rajta valami, de mit akarsz egy karikán élethűbbé tenni??? A közepén az a fénytörés nagyon fura, azzal valami nem stimmel az tutti főleg hogyha egy iránybol kapja afényt, nem eshet az árnyékban lévő részre os ugyanugy aza fénycsík, mármint h a kör széle fele homályosodik, a fényekkel van abaj -
#12759 hát...sztem a sziklák, a fekete szobor (?) meg a baloldali gyerek széle túl éles..a bal oldali kaszás nem nagyon passzol, tökre látszik rajta, hogy valami rajz volt, míg minden más "valódi" .. a döglött ló elég jól sikerült sztem (márha nem a képen volt eredetileg..), bár annak is a hátsó része kicsit fura -
#12758 Oké.
Esetleg további ötlet, mitől lehetne a kép valószerűbb? -
#12757 1. Bevel and emb... nem belev... :P
2. javitott képeket mar csak linkelni szokzunk h ne azzal legyen tele a forum
3. ja jobb -
#12756 Meglett, végülis volt a Belev and Emboss menüben is szín csak nem vettem észre. Így jobb?
-
#12755 Select menü-> color range, ott katints a pipettával a szürkére pluszu shiftel még az szürke oldalára meg ilyesmi, szal az árnyalatokra is okz le es delete -
#12754 Én is alkottam egy kis bolygósat, igy a reggeli johangulat kedvvért:
-
#12753 Igazából nem gyűrű, mert nem az oldalára írtam, egyszerűen csak karika.
Hogyan tűntessem el a szürkét? Belev and Emboss-al csináltam a szélét, és ott nem volt színválasztó...