41998

photoshop-banner.jpg
  • NeverwinterKING
    xD
  • braaa

ambró! csak poén, bocsesz,ne flémelj rá, semmi gáz a képpel csak annyi hogy nem értjük. Ennyi.
  • braaa
    a media .proxnet.hu csak nekem nem működik? (aszondja a jpg-re nem megnegedette formátum)
  • seytanisi
  • VRSDM
    bizony a régi warm-up os gyerek :] szóval alkossunk sokat, és küldjük el nekik :D
  • PyRex
    No most mi van barátom? Megint miért kezded a flame-et meg a személyeskedést? Elmondtam, hogy mi a véleményem a képről. Lehet, hogy nem tetszik, akkor alkoss jobbat, ennyi :)
  • seytanisi
    jó megmontad a frankot, sorok között olvasás nemmegy még? De még sorokbol sem ezekszerint...

veresd: elég jól latja:), csatárol nincs ám szó
  • PyRex
    lol jó a kép...

őő, a srác amúgy a fix tv-s kristóf? :)
  • braaa
    :))) jó!
    (jó kis konteszt lesz ez, ezen sztem tuti lesz tőlem valami, de sráctól ugye megvannak a jogok/engedélyek a képe felhasználásához...:) )
  • VRSDM
    [center]mozipremieren ;]

• PyRex
    :))
  • hispan2
    A fúzió a lényeg. Aranyat és acélt így egybekovácsolni nem lehet, ezért mondhatjuk, hogy ezt az Istenek kovácsolták az embereknek... Vagy mittudomén... Mindenkinek a fantáziájára bízom :D Amúgy meg ateista vagyok de sztem mindenki szeret ilyen sztorikat fűzni egy-egy mágikus eszközhöz, amiből csak egy van vagy hatalma van...
  • VRSDM
    ja és a gyerek szellemme épp most van a két világ kapuján ezért sugárzik felle, mosódik a tér között. mert az angyal meg a démon csatáznak a lelkéért . vagymih :]
    csavaros ám a fantáziám :D
  • PyRex
    aha... biztos... :)
  • VRSDM
    valami ilyesmi hogy ott egy halott ló, aztán alrébb meg a halott ló és a gyerek szellemme, és most a ló után jönne a gonosz fekete kaszás?! a gyerekért, de azt meg őrzi egy angyal... süllyedt?! :]
  • PyRex
    hmm, ez mi?

én kb. annyit látok belőle, hogy csomó minden egy képre van összevágva. színvilágban mondjuk többé-kevésbé passzol...
  • seytanisi
    Nekem egyre jobban bejön ez a kép, nem tom ti h vagytok vele:) az angyal lehet h egy kicsit zavaró, vagy valahogy másképp kéne megoldani, nézzétek fullban, úgy h csak az vana képernyőn szal h beeteriti az egészet, tok mas érzés csak igy picibena forumon nézni.:) S

SZép kis kampányszöveg :)
  • VRSDM
    7esbe van nyelvváltás, ha most kezded akkor a cs2/cs3 közül válassz. cs3 újabb, gyorsabb kezelhetőbb. röviden ennyi. (ha nem volt dolgod még sosem akkor célszerűbb a legújabbat, legalább nem kell később átszokni ;] 7estől felfelé külön kell letölteni minden nyelvre, külön setupja van az angolnak magyarnak stb. és még sorolhatnám. röviden ennyi.
  • Enosh Chan
    Hello, melyik photoshopot hasznaljatok/ ajanljatok? Tudjon magyarul lecci :$
  • seytanisi
    ne oktassá ki... nekem igy teccet ha szines lett volna sztem elvonta volna a figyelmet, így is szétszóródik már eléggé
  • sztyui2
    Jah, és Seytanisi! A képeden mér fekete fehér a bolygó? Nagyon nem illik a sok színes mellé. Ctrl+U-val megoldhattad volna
  • sztyui2
    Jók a Contestek, majd valamit próbálok összedobni a röhögős fickóhoz. A másik Contest nem tetszik. Szinte ugyanaz volt az előző is, csak más volt a Source
  • seytanisi
    Na majd nekiállok ilyen szemmel vizsgálni a képeimet :)

télleg szépen fogalmaztal:) Irodalombol 5 ös
  • VRSDM
    máshogy jár az agyunk más képek tetszenek, a legutóbbi bogaras képed ugrott be erről a képről, hogy rá van téve sok minden, és akkor van egy elgndolás ami alapján azok összepasszolnak. nincs is ezzel gond, nekem inkább azok a képek jönnek be amig egyszerűek, és mindenki megtalálja benne saját magát, saját maga érzéseit, és így érzi magának közelihez azt a képet, és saját maga életéből meríti hozzá a mondanivalót. :] de szépen fogalmaztam. köszönöm :]
  • seytanisi
    VAgy ezüst vagy arany, ez az átmenet sztem gusztustalan lett... :)
  • seytanisi
    Nyilván van akinek nem tecik van akinek teccik, hh a stílus? FEjtsd ki léci, tényleg csak kivancsisagbol kérdem.
  • hispan2
    Utolsó utáni verzió: acél és arany:

http://stalker.hardwired.hu/2007_09_30_ring_v4.jpg
  • VRSDM
    a képpel semmi gondom nekem, a stílusod ami nem jön be, ez nem oltás, nem lebaszás vagy ilyen, nem is személyeskedés, bennem van az ízlésficam :] mert mint láttuk alattam meg valakinek nagyon bejön...

na de emberek!

[center]VAN CONTESZT!!
  • Rockynhooo
    baszott yoo hangulata van ennek a képnek , cool ezt bámulom már 5 perce :D
  • hispan2
    Final version. Megváltoztattam a karika fényét, mert túl telített volt, szerintem.

http://stalker.hardwired.hu/2007_09_30_ring_v3.jpg
  • seytanisi
  • Shiwo
    akkor mittomén te hogy mondod , de elüt a háttértől... mondhattam volna 1szerüen, hogy sz@r az egész, de az a te stílusod...
  • seytanisi
    Túl éles

#12758: Tükröződjön rajta valami, de mit akarsz egy karikán élethűbbé tenni??? A közepén az a fénytörés nagyon fura, azzal valami nem stimmel az tutti főleg hogyha egy iránybol kapja afényt, nem eshet az árnyékban lévő részre os ugyanugy aza fénycsík, mármint h a kör széle fele homályosodik, a fényekkel van abaj
  • Shiwo
    hát...sztem a sziklák, a fekete szobor (?) meg a baloldali gyerek széle túl éles..a bal oldali kaszás nem nagyon passzol, tökre látszik rajta, hogy valami rajz volt, míg minden más "valódi" .. a döglött ló elég jól sikerült sztem (márha nem a képen volt eredetileg..), bár annak is a hátsó része kicsit fura
  • hispan2
    Oké.
    Esetleg további ötlet, mitől lehetne a kép valószerűbb?
  • seytanisi
    1. Bevel and emb... nem belev... :P
    2. javitott képeket mar csak linkelni szokzunk h ne azzal legyen tele a forum
    3. ja jobb
  • hispan2
    Meglett, végülis volt a Belev and Emboss menüben is szín csak nem vettem észre. Így jobb?

• seytanisi
    Select menü-> color range, ott katints a pipettával a szürkére pluszu shiftel még az szürke oldalára meg ilyesmi, szal az árnyalatokra is okz le es delete
  • seytanisi
    Én is alkottam egy kis bolygósat, igy a reggeli johangulat kedvvért:
  • hispan2
    Igazából nem gyűrű, mert nem az oldalára írtam, egyszerűen csak karika.

Hogyan tűntessem el a szürkét? Belev and Emboss-al csináltam a szélét, és ott nem volt színválasztó...