41998
-
#12878 -
#12877 Jól agyondesgnoltad, ezt kajak PS l csináltad? nem vicc de ezt jegyzettömben is le lehet programozni. Nem akarlak sértegetni de hát már leirtak elottem h mi ez, csikok meg 3 kocka... -
#12876 ...
Shiwo: ...ez vazeg ! -
#12875 tudom én azt :P mármint h egyszerü -
#12874 Kérdésre válaszolva: valamilyen szerver oldali nyelvvel. PHP, Perl stb... hotscripts.com-on találsz ilyen hírező scripteket, de saját írása javasolt. Amúgy ne Photoshoppal csináld meg az oldalt, mert semmi logika nem lesz benne. Ráadásul ez olyan egyszerű oldal, hogy.... -
#12873 előbb még mind2-n a régi volt -
#12872 ha én csinálnék oldalt, ívek halmazával lepném el, a négyszögek ideje lejárt már szerintem :$ persze ízlések és pofonok
/jobblett így vizes tükröződéssel (zsolesz - nem ugyan azt linkelte be, csak az előző url-jére mentette rá, igy mind2 cserélődött... -
#12871 formára gonltam, még nagyon üres az egész, foggalmam sincs mit akarnak rátenni... -
#12870 Nagyon alap, teljesen min. van egy menü egy szöveg doboz meg egy banner aheader helyén.
Helyedben banner helyére header tennék. -
#12869 ja és ez nem lesz sztem ennyire színtelen, csak most gyorsan formailag probáltamn összeállítani. egy kékes színt gondoltam neki, kb mintz a multkori designomon.
Tudjátok, olyan szürkéskék, akár átmentes is lehet majd -
#12868 hát kb ugyanaz mint az elző honlapom csak ez más célból készült éslehet hogy müködni is fog. irtam bele egy kérdést, válkaszoljátok majd meg pls.
amugy milyen lett?
-
#12867 ugyanazt linkelted be... -
montressor #12866 na van arnyek es bubi is :)
-
#12865 ps mappa - peresets részleg. plugins asszem ide másold, ha csak simán telepítős (nemtudom hogy hogyvan én nemhaszálok ilyeneket) akkor meg a filter (szűrők) menü alatt kell legyenek külön legalul. -
#12864 -
én még kicsit lejjebb vettem volna az opa-t, de azon már ne múljék ^^ -
#12862 Oksa, megcsináltam, plusz kicseréltem a hátteret, ittvan -
#12861 tetszik :)
1 tanács :
- a tetkóra rakj egy kevés noise-ot (így azt a látszatot kelted, mintha tényleg a bőrön lenne) valamint szedd lejjebb az opacity-t hisz nem ilyen cső fekete egy tetkó :) -
#12860 pedig le lehet :)
-
braaa #12859 barátunk fogyott egy kicsit norbival...
(igen, ez valóban egy fos kép lett,tudom, de a fejét sehogysem birtam lefogyasztani)
-
#12858 állatjo :-) -
Bircsike #12857 Sziasztok, ma szereztem jópár plugin-t azt szeretném kérdezni tőletek hogy hogyan, milyen módon tudom őket alkalmazni? Nekem magyar CS3 van, azthiszem magyarul bővítménynek hívják ezeket. Kérem aki tud segítsen! -
#12856 jólesz ;) víz fényét tényleg kénemégrá, így nagyon matt. sztem ecsettel ess neki
(bush-os is jó :D) -
#12855 kis bubikat rakjál még bele :) -
montressor #12854 a viz tukrozodeset jo lenne meg ranyomni.... -
montressor #12853 igy?
-
montressor #12852 -
#12851 ha leveszed a dagirol a wavet és kékitesz rajta cool lesz :D -
montressor #12850 -
#12848 Amugy nem rosz, mármint a kép :D -
#12847 Igen van, :D -
#12846 Szia cica, van gazdid?:P -
#12845 Na ezzel nagyjából megvok, dee aztért szeretném, ha mondanátok véleményet a képről:
Eredeti
Bár a hátteren, és egyéb kisebb részletekenmég gondolkodom... -
#12844 Kitöröltem Rooney fejét, sztem így jobb itt van -
#12843 Rooney feje nekem se teccik. lehet kiveszem -
#12842 Pff hát ez télleg naon szar lett -
#12841 bab bácsi feje nagyon odavág-passzol a másik az ugyan ilyen csak negatívba. azzal valamit operálj,(értsd cseréld sztem) de bean az naggyonjó -
#12840 dejó neked bmeg :D
nekem a szomszédai xD -
#12839 Csináltam egyet, de nekem nem naon jön be :/
-
#12838 nekem csak a középső figyel be :)