41998

photoshop-banner.jpg
  • RIZLA
  • seytanisi
    Jól agyondesgnoltad, ezt kajak PS l csináltad? nem vicc de ezt jegyzettömben is le lehet programozni. Nem akarlak sértegetni de hát már leirtak elottem h mi ez, csikok meg 3 kocka...
  • droidika
    ...

Shiwo: ...ez vazeg !
  • zsolesz92
    tudom én azt :P mármint h egyszerü
  • Ability
    Kérdésre válaszolva: valamilyen szerver oldali nyelvvel. PHP, Perl stb... hotscripts.com-on találsz ilyen hírező scripteket, de saját írása javasolt. Amúgy ne Photoshoppal csináld meg az oldalt, mert semmi logika nem lesz benne. Ráadásul ez olyan egyszerű oldal, hogy....
  • zsolesz92
    előbb még mind2-n a régi volt
  • VRSDM
    ha én csinálnék oldalt, ívek halmazával lepném el, a négyszögek ideje lejárt már szerintem :$ persze ízlések és pofonok

/jobblett így vizes tükröződéssel (zsolesz - nem ugyan azt linkelte be, csak az előző url-jére mentette rá, igy mind2 cserélődött...
  • zsolesz92
    formára gonltam, még nagyon üres az egész, foggalmam sincs mit akarnak rátenni...
  • Bexter
    Nagyon alap, teljesen min. van egy menü egy szöveg doboz meg egy banner aheader helyén.
    Helyedben banner helyére header tennék.
  • zsolesz92
    ja és ez nem lesz sztem ennyire színtelen, csak most gyorsan formailag probáltamn összeállítani. egy kékes színt gondoltam neki, kb mintz a multkori designomon.
    Tudjátok, olyan szürkéskék, akár átmentes is lehet majd
  • zsolesz92
    hát kb ugyanaz mint az elző honlapom csak ez más célból készült éslehet hogy müködni is fog. irtam bele egy kérdést, válkaszoljátok majd meg pls.
    amugy milyen lett?
  • zsolesz92
    ugyanazt linkelted be...
  • montressor
    na van arnyek es bubi is :)
  • VRSDM
    ps mappa - peresets részleg. plugins asszem ide másold, ha csak simán telepítős (nemtudom hogy hogyvan én nemhaszálok ilyeneket) akkor meg a filter (szűrők) menü alatt kell legyenek külön legalul.
  • Shiwo
  • BlackShadow

én még kicsit lejjebb vettem volna az opa-t, de azon már ne múljék ^^
  • MikX
    Oksa, megcsináltam, plusz kicseréltem a hátteret, ittvan
  • BlackShadow
    tetszik :)
    1 tanács :
    - a tetkóra rakj egy kevés noise-ot (így azt a látszatot kelted, mintha tényleg a bőrön lenne) valamint szedd lejjebb az opacity-t hisz nem ilyen cső fekete egy tetkó :)
  • PyRex
    pedig le lehet :)
  • braaa
    barátunk fogyott egy kicsit norbival...
    (igen, ez valóban egy fos kép lett,tudom, de a fejét sehogysem birtam lefogyasztani)
  • ppk
    állatjo :-)
  • Bircsike
    Sziasztok, ma szereztem jópár plugin-t azt szeretném kérdezni tőletek hogy hogyan, milyen módon tudom őket alkalmazni? Nekem magyar CS3 van, azthiszem magyarul bővítménynek hívják ezeket. Kérem aki tud segítsen!
  • VRSDM
    jólesz ;) víz fényét tényleg kénemégrá, így nagyon matt. sztem ecsettel ess neki
    (bush-os is jó :D)
  • Bexter
    kis bubikat rakjál még bele :)
  • montressor
    a viz tukrozodeset jo lenne meg ranyomni....
  • montressor
    igy?
  • montressor
  • Bexter
    ha leveszed a dagirol a wavet és kékitesz rajta cool lesz :D
  • montressor
  • Bexter
    Amugy nem rosz, mármint a kép :D
  • MikX
    Igen van, :D
  • Bexter
    Szia cica, van gazdid?:P
  • MikX
    Na ezzel nagyjából megvok, dee aztért szeretném, ha mondanátok véleményet a képről:

Eredeti
    Bár a hátteren, és egyéb kisebb részletekenmég gondolkodom...
  • rooney8
    Kitöröltem Rooney fejét, sztem így jobb itt van
  • rooney8
    Rooney feje nekem se teccik. lehet kiveszem
  • rooney8
    Pff hát ez télleg naon szar lett
  • VRSDM
    bab bácsi feje nagyon odavág-passzol a másik az ugyan ilyen csak negatívba. azzal valamit operálj,(értsd cseréld sztem) de bean az naggyonjó
  • zsolesz92
    dejó neked bmeg :D
    nekem a szomszédai xD
  • rooney8
    Csináltam egyet, de nekem nem naon jön be :/
  • Shiwo
    nekem csak a középső figyel be :)