41998
-
braaa #13041 mármint vki akinek fennvann a blow up (senki?), mer nálam nemmegy -
braaa #13040 rakd be a képet ide (ki az? Spigibojj(?), dj Bobo(?),vagy Dj Ötzi(?)) :)
aztán vki megcsinálja (vagy próbálja) -
#13039 file->automate, alien skin
csak itt fog megjelenni -
#13038 Igen én is így gondoltam. Csak nem akar jó lenni, nem jelenik meg a photoshopba a plugin. Uninstalálom és felrakok egy másikat, talán az a baja hogy magyar nyelvű cs2. felrakok egy angol nyelvűt de ha úgy se jó akkor jön a cs3 :S
az egyetlen gond hogy az idő szűkös, csütörtökre kész kell hogy legyek :) -
#13037 nagyítsd a pluginnal, aztán pakolj rá pár effekt-et, úgy az egész plakátra, és nem lesz feltűnő ;) -
#13036 Én Corellal szoktam nagyitani :P -
#13035 Köszönöm a tömérdek információt, mivel kilátástalan helyzetben vagyok megpróbálom a plugint, aztán írok a tapasztalataimról -
#13034 én is használtam, azért öhm, a bemutatók azok bemutatók, a képek nem lettek ugyan pixelesek, de színátmenet nélkül töltötte ki a plusz berakott pixeleket, értsd. olyan volt mintha ps-ben median noise-t pakolnánk rá, nézzétek csak meg a példáknál is a nő szempilláját, és a további részleteket... innentől kezdve, ugyan nem lesz pixelese de részletes sem :S
nem mondom hogy rossz, ha nagyítani kell hát legyen, de inkább keresek nagy képet ;) -
#13033 nekem bejött...
:D -
braaa #13032 ...és? -
#13031 én használtam... -
braaa #13030 hát ez ...(no komment) / GRAT!!!!!!
képnagyítás : az Alien Skin Blow Up plugin erre való, a bemutató példák megnyerőek, nemtudom milyen igazából mert a gépemre aztmondja hogy szar és nem fut rajta, INNEN (RS.com) le lehet tölteni -
#13029 Nah ara kiváncsi vagyok :)
Rakj be egy 400*400 körüli képet és nagyitsd a 400% ára és tedd fel ide mindkettőt. Ha jo akkor küldheted a pulgint :) -
#13028 van egy plugin PShez,ami 400%-ra nagyitja a kepet a kepminoseg romlasa nelkul. -
janos12 #13027 Röviden: nincs. Próbálj meg minél nagyobb képet találni a DJ-ről, vagy ha nem akkor a poszter legyen kisebb, és a nyomtatásnál berheljetek vmit. A lényeg az egészben, hogy a képpont(pixel) alapú képeket nem lehet veszteség nélkül nagyítani. Ezt csak a vectorra épülőkkel teheted meg. És nem hiszem h lenne vectoros képed a Dj-ről. -
#13026 köszi a választ, de én úgy értem ha pl. netről leszedek egy képet egy emberről (vagy bánomisén egy lényegtelen képet) akkor azt ha retusálni, alakítgatni szeretném a photoshoppal akkor van-e valamilyen módszer, hogy a poszter méretű nagyítás ne rontsa el és legyen pixelzsúfolt a kép? Plakátkészítésnél jött elő ez a programnál, egy dj-ről kéne az egyik képet ráhelyezni egy A2-es méretű plakátra. (mondanom sem kell: kíváló minőségben elvileg) -
#13025 csak vannak olyan, okosabb pluginek, melyek szebben 'számolják ki' az oda illő pixelt
természetesen ez több időbe is telik.
Én sokáig használtam de xp reinstlallnál már nem tettem fel
-
#13024 Ez sztem teljesen egyértelmü -
montressor #13023 sztem, itt nem beszelhetunk 'veszteség nélküli felnagyítás'rol, hiszen itt plusz keppontokat kell beiktatnod. Mivel kitalalni eleg nehez, ezt mindenfele a szomszedos kepkockak atlagolasaval es egyeb trukokkel lehet, de alapvetoen egyik sem lehet 'eredeti', ha ugy erted a vesztesegmentes-t... -
#13022 nem. de ha letöltöd az alien skin pluginját(egyíiket a sok közül) akkor azzal szebben tucc nagyítani -
#13021 Nekem is szükségem lenne egy olyan megoldásra, amivel fel lehet nagyítani a kép méretét, de úgy, hogy ne legyen pixelesebb vagy homályosabb. Tehát tudja a Photoshop a veszteség nélküli felnagyítást? -
montressor #13020 Berlinboy: ?
Nesto: Nagy felbontasban kell szkennelni, es azt lehet nyomtatni -
#13019 A válasz lemaradt :S -
#13018 Nem rossz.Én most épp 1 ipari 4eden dolgozok,de xarok a sourceok,meg 5letem sincs még milyen legyen a kompozíció,de majd eldöntöm... :) -
#13017 Heló. Fénykép A2-es poszterméretű nagyításához mit kell tenni hogy megőrizze a program a minőséget? Nincs más lehetőség csak ha akkora képet keresek ami már alapból nagy? Légyszi segítsetek -
#13016 nem jön be a kép . . . mármint a link nem jo .. . de a a kép tetszik :-)))) -
#13015 jóóó :-) -
montressor #13014 -
#13013 untam a hátteremet, összedobtam egyet, vélemény?
E! -
#13012 tanulok ezerrel :-)
adjatok még fél évet :-) -
#13011 kár hogy ilyen lowqual :(
[apro]/kurvára nincs időm semmire, előző contest is kimaradt, talán majdez . azért ittvagyok felügyelek. -
#13010 -
#13009 az meg az állványa gondoltam :$ -
#13008 észre nem vettem volna :D de amugy a lába melletti részre gondoltam, ahol elszíneződik a mező -
#13007 fényképező gép lenne:) (olyan régi fajta:D) -
#13006 kissrácnak a jobb oldalán mi van? -
Egyenlőre ennyi:) Majd jön valami nagy városi csávó és fellendűl a falucska:D -
#13004 semmi gond, örülök, h segíthettem :) -
#13003 kösz szépen,images mappa volt. Bocs az ien alap kérdésekért,de 1x kell megtanulni -
#13002 ha psben elmentetted mint html a "képet" akkor az elmentette a részeit is. keresd meg és töltsd fel azokat is . ha mappába tette őket (pl images) akkor mappástul