41998

photoshop-banner.jpg
  • braaa
    mármint vki akinek fennvann a blow up (senki?), mer nálam nemmegy
  • braaa
    rakd be a képet ide (ki az? Spigibojj(?), dj Bobo(?),vagy Dj Ötzi(?)) :)
    aztán vki megcsinálja (vagy próbálja)
  • zsolesz92
    file->automate, alien skin
    csak itt fog megjelenni
  • nesto
    Igen én is így gondoltam. Csak nem akar jó lenni, nem jelenik meg a photoshopba a plugin. Uninstalálom és felrakok egy másikat, talán az a baja hogy magyar nyelvű cs2. felrakok egy angol nyelvűt de ha úgy se jó akkor jön a cs3 :S
    az egyetlen gond hogy az idő szűkös, csütörtökre kész kell hogy legyek :)
  • VRSDM
    nagyítsd a pluginnal, aztán pakolj rá pár effekt-et, úgy az egész plakátra, és nem lesz feltűnő ;)
  • Bexter
    Én Corellal szoktam nagyitani :P
  • nesto
    Köszönöm a tömérdek információt, mivel kilátástalan helyzetben vagyok megpróbálom a plugint, aztán írok a tapasztalataimról
  • VRSDM
    én is használtam, azért öhm, a bemutatók azok bemutatók, a képek nem lettek ugyan pixelesek, de színátmenet nélkül töltötte ki a plusz berakott pixeleket, értsd. olyan volt mintha ps-ben median noise-t pakolnánk rá, nézzétek csak meg a példáknál is a nő szempilláját, és a további részleteket... innentől kezdve, ugyan nem lesz pixelese de részletes sem :S

nem mondom hogy rossz, ha nagyítani kell hát legyen, de inkább keresek nagy képet ;)
  • zsolesz92
    nekem bejött...

:D
  • braaa
    ...és?
  • zsolesz92
    én használtam...
  • braaa
    hát ez ...(no komment) / GRAT!!!!!!

képnagyítás : az Alien Skin Blow Up plugin erre való, a bemutató példák megnyerőek, nemtudom milyen igazából mert a gépemre aztmondja hogy szar és nem fut rajta, INNEN (RS.com) le lehet tölteni
  • Bexter
    Nah ara kiváncsi vagyok :)
    Rakj be egy 400*400 körüli képet és nagyitsd a 400% ára és tedd fel ide mindkettőt. Ha jo akkor küldheted a pulgint :)
  • kraawz
    van egy plugin PShez,ami 400%-ra nagyitja a kepet a kepminoseg romlasa nelkul.
  • janos12
    Röviden: nincs. Próbálj meg minél nagyobb képet találni a DJ-ről, vagy ha nem akkor a poszter legyen kisebb, és a nyomtatásnál berheljetek vmit. A lényeg az egészben, hogy a képpont(pixel) alapú képeket nem lehet veszteség nélkül nagyítani. Ezt csak a vectorra épülőkkel teheted meg. És nem hiszem h lenne vectoros képed a Dj-ről.
  • nesto
    köszi a választ, de én úgy értem ha pl. netről leszedek egy képet egy emberről (vagy bánomisén egy lényegtelen képet) akkor azt ha retusálni, alakítgatni szeretném a photoshoppal akkor van-e valamilyen módszer, hogy a poszter méretű nagyítás ne rontsa el és legyen pixelzsúfolt a kép? Plakátkészítésnél jött elő ez a programnál, egy dj-ről kéne az egyik képet ráhelyezni egy A2-es méretű plakátra. (mondanom sem kell: kíváló minőségben elvileg)
  • zsolesz92
    csak vannak olyan, okosabb pluginek, melyek szebben 'számolják ki' az oda illő pixelt
    természetesen ez több időbe is telik.
    Én sokáig használtam de xp reinstlallnál már nem tettem fel
  • zsolesz92
    Ez sztem teljesen egyértelmü
  • montressor
    sztem, itt nem beszelhetunk 'veszteség nélküli felnagyítás'rol, hiszen itt plusz keppontokat kell beiktatnod. Mivel kitalalni eleg nehez, ezt mindenfele a szomszedos kepkockak atlagolasaval es egyeb trukokkel lehet, de alapvetoen egyik sem lehet 'eredeti', ha ugy erted a vesztesegmentes-t...
  • zsolesz92
    nem. de ha letöltöd az alien skin pluginját(egyíiket a sok közül) akkor azzal szebben tucc nagyítani
  • sztyui2
    Nekem is szükségem lenne egy olyan megoldásra, amivel fel lehet nagyítani a kép méretét, de úgy, hogy ne legyen pixelesebb vagy homályosabb. Tehát tudja a Photoshop a veszteség nélküli felnagyítást?
  • montressor
    Berlinboy: ?

Nesto: Nagy felbontasban kell szkennelni, es azt lehet nyomtatni
  • berlinboy6329
    A válasz lemaradt :S
  • berlinboy6329
    Nem rossz.Én most épp 1 ipari 4eden dolgozok,de xarok a sourceok,meg 5letem sincs még milyen legyen a kompozíció,de majd eldöntöm... :)
  • nesto
    Heló. Fénykép A2-es poszterméretű nagyításához mit kell tenni hogy megőrizze a program a minőséget? Nincs más lehetőség csak ha akkora képet keresek ami már alapból nagy? Légyszi segítsetek
  • ppk
    nem jön be a kép . . . mármint a link nem jo .. . de a a kép tetszik :-))))
  • ppk
    jóóó :-)
  • montressor
  • Beast Machine
    untam a hátteremet, összedobtam egyet, vélemény?

E!
  • ppk
    tanulok ezerrel :-)

adjatok még fél évet :-)
  • VRSDM
    kár hogy ilyen lowqual :(

[apro]/kurvára nincs időm semmire, előző contest is kimaradt, talán majdez . azért ittvagyok felügyelek.
  • ppk
  • VRSDM
    az meg az állványa gondoltam :$
  • BlackShadow
    észre nem vettem volna :D de amugy a lába melletti részre gondoltam, ahol elszíneződik a mező
  • AntiHero
    fényképező gép lenne:) (olyan régi fajta:D)
  • BlackShadow
    kissrácnak a jobb oldalán mi van?
  • AntiHero

Egyenlőre ennyi:) Majd jön valami nagy városi csávó és fellendűl a falucska:D
  • BlackShadow
    semmi gond, örülök, h segíthettem :)
  • kraawz
    kösz szépen,images mappa volt. Bocs az ien alap kérdésekért,de 1x kell megtanulni
  • BlackShadow
    ha psben elmentetted mint html a "képet" akkor az elmentette a részeit is. keresd meg és töltsd fel azokat is . ha mappába tette őket (pl images) akkor mappástul