41998
-
#13081 Néha engem is idegesít, de amig engem békén hagy, nem szólok ;) -
#13080 szerintem egyértelmű, hogy nem a negatív véleménnyel van bajom :)
amúgy direkt lett "ilyen" - kb. ez tükrözte a tegnapi hangulatomat -
#13079 Nekem például kurvára nem tetszik, szerintem elég undorító lett ;) de ízlések és pofonok :D -
#13078 Krealj egyet 2 perc alatt :) Ha meg nem vagod a photoshopot akkor semmi jogod nincs, hogy tudd, mennyi ido volt... -
#13077 nem mintha számítana de egyetértek pyro-val. meglehetne normálisan is mondani a véleményét az embernek... -
#13076 nnem, dehogy, neked van igazad mester! -
#13075 Szerinted ez szép lett? -
#13074 Imádom ezt a kutya fajtát :D
Egy kolesz szoba ajtajára jó kép lenne :D
Gyep powwa -
#13073 :) én is szeretlek
amúgy a Te véleményed még annyira sem számít, mintha egy útszéli koldus próbálna kioktatni, de azért nyugodtan folytasd... :)
költői kérdés: vajon miért érdeke egyes embereknek, hogy mindenki megutálja és hülyét csináljon magából? :) -
#13072 kb 2 perc lehetet, és baromiranda lett, kurvára izléstelen -
#13071 szintén lehetetlen. csak vektoros ábrákat lehet így nagyítani. igy az ecset is kizárt... kerss olyat amibe van 2500-as méret :] -
#13070 olyan plugint vagy megoldást keresnék aminek segítségével megtudom növelni az ecset méretét, mert a 2500kpt-s nem elég nagy, ill. az is jó lenne ha megőrizné az élességét, tehát ne legyen halvány a széle -
Dénes é #13069 én is -
#13068 olyan aranyos feje van, imádom :) -
Dénes é #13067 szegény bull terrier ha látná magát elfutna :)) am jó lett -
#13066 hát igazság szerint jobban néz ki, mint amennyi munka volt vele, de thx! :) -
#13065 grat. nem lehetett rövid munka -
#13064 nem contestre, csak úgy:
-
#13063 alkoss nekünk mester
mutasd meg, hogy veled az erő -
#13062 Sajnos sztem ez egyszerü de nem nagyszerű -
#13061 Max az egyszerüsége miatt tetszik :D:D -
#13060 -
#13059 hyperminimal. közösségi oldalra fel :D
[center] -
#13058 winamphoz volt egy látvány-plugin, az nézett ki így, csak név nélkül :) -
#13057 amúgy dreamweaver cs3 tényleg van már.. -
#13056 Nem belekötés csak én használom a dreamweaver és kinézem adobéból hogy ilyen nevet add neki és kellet volna az uj verzio.
Ennyit a kötöszködés elméletedről...
#13055 Már volt itt nem? -
#13055 -
#13054 Persze, h létezik, az 1 dolog, h elírta a nevét, de mki levágta, h miről van szó....
Mindig van vki aki ilyenbe 1ből beleköt.... -
#13053 Létezik Adobe Dreamwear CS3? -
Gebein #13052 Sziasztok
Lenne egy égető problémám. Amikor egy trial CS3 próbálok elindítani a következő hibaüzenet fogad:
"A problem was encountered while trying to load the trial period for Adobe Dreamwear CS3" Photosoph-nál is.
Egy teljesen szűz (frissen telepített) gépre akarom feltenni. A konfig teljesen megfelel.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
#13051 Nem ismerem azt a zajszűrő proit de VRSDM tud segíteni, azt amit autótuning topikban is használnak, na aazzal csináld meg a képek meg filter->???-> unsharp mask.
bocs nem jut eszembe h miben van az unsharp mask
lol annyira fáradt vagyok hogy a nevbéen sem vagyok biztos
majd holnap javítom hogyha nem jó
zajszűrő meg vmi neat image ha jól emléxek -
#13050 Hát...mert láttam egy képet amin egy ugyan ilyen táblán az volt hogy élet vagy halál. És akkor gondoltam én is csinálok egy ilyet. De végülis átírhatnám de már nem akarok többet vele foglalkozni. -
#13049 nekem csak értelmezésbeli problémám van: ha már meghalt, akkor miért aközött kell választania, h élet v halál?!
Miért nem menny vagy pokol? -
#13048 kép -
#13047 De úgy érti hogy töltsd föl úgy a képet hogy nagyítva legyen. (BlowUpp-al) -
#13046 megnyitod a képet, fájl->automatizálások->alien skin... -
braaa #13045
..mármint a BlowUppal nagyitott képet -
#13044 Alien Skin BlowUp -
braaa #13043 linkeld azt is, legalább meglátjuk mit (nem) tud ez a BlowUp... -
#13042 rájöttem a megoldásra. A photoshop mappáján belül a plug-in mappába installálta magát, de azt a két bizonyos fájlt át kell helyezni a Adobe Photoshop CS2\Beépülő modulok\Adobe Photoshop Only\Automatizálás mappába. Így már megjelenik a programban az opció.
braaa DJ ANTONYO lenne az a bizonyos személy. Nekem sikerült felnagyítani de hát őszintén szólva olyan mintha kilenne folyva a szeme