41998

photoshop-banner.jpg
  • kraawz
    én is erre gondolok. De azt hogy ? :D
    Nekem egy egész honlap van készen,és azt daraboltam fel. A darabokat ki kellene mentem .jpg-ben mondjuk és feltöltögetni ? :S
  • BlackShadow
    mert a képeket nem töltötted fel hozzá, gondolom :)
  • kraawz
    Még egy kérdés. Van egy honlapom. Szépen slice tool-al x felé vágtam,lementettem HTMLbe. Feltöltöm honlapra index.html néven ahogy illik,honlap alapja be is jön,de a képek nem jellennek meg, csak piros x-ek :S
  • ppk
    nem eccerü . .. .
  • Shiwo
    hát az függ a képtől, de a legtöbb esetben másnem aprólékos munkával eltüntethető..javallott a patch és a clone stamp tools használata..de akár sima brush is jól jöhet (szinfelvevés alt-tal könnyű)
  • RaZoK
    mutasd meg miről van szó...
  • kraawz
    Üdvözlet. Photoshopban írást kellene eltüntetnem. Annyi a nehézség,hogy nem egy sima háttér,hanem gradient átmenetes hátteren van a szöveg. Hogy tudnám azt onnan eltüntetni a lehető legpontosabban ?
  • RaZoK
    pssztt....inkább dolgozni a kontesztre....plíz :)
  • RaZoK
    Téma: Építsd fel saját városod

• berlinboy6329
    Azaz..mindenki volt kezdő..Én is.:)

Bár még midig annak érzem magam...Én anno úgy kezdtem,h netre fel,tutorial oldalakat keresni,és minden szir-szart leszedni és használni,így megtanultam a toolokat,filtereket(ezeket jobban)használni,meg minden mást is,onnatól már próbáltam tutor nélkül is alkotni,mikor h sikerült.Megcsináltam legalább 150 tutorialt,aztán magam is elkezdtem tutor nélkül tevékenykedni.Azóta csak akkor nézek tutor után ha vmit nem tok h kell.
  • Shiwo
    az igazat megvalva én mozgóképeket eddig mindig ulead gifanimatorral csináltam, szal ebben a kérdésben én nem tok segíteni, de biztos lesz, aki tud..
  • rooney8
    Köszi hogy kiállsz mellettem (nem vok buzi :) )

Akkor most kéne egy kis segítség. Hogyan lehet mozgó képet csinálni?
    Azt tudom hogy Image Ready-ben, de azon belűl hogy?
  • Shiwo
    ne vedd a szívedre, ambózia tökéletesre született, ő nem értheti, hogy milyen kezdőnek lenni...nyugodtan linkeld a képeid, majd ugyis mondunk tanácsokat, hogy mit kellene javítani esetleg rajta..ha meg valamit nem értesz, vagy nem tod, hogyan kellene, majd segítünk, elmagyarázzuk..
  • berlinboy6329
    Az igaz. :)

Mondjuk megvolt már az 5let is,csak aztán elfelejtettem. :)
    Miközben csináltam a képet még tudtam,aztán szevasz...
  • rooney8
    Majd meglátom...lehet nekiesek x)
  • dzsuvajoe
    PRobald meg kijavitani amiket mondtam és lehet hogy jobb kép lesz belőle, mert sztem az alap nem rosz, cs akicsit tbb idot kel belefektetni. Én is valami ilyesmi képre gondoltam, csak kvara nincs idob nekiallni PS elni meg képeket gyujtogetni XD
  • rooney8
    Nekem se teccik, de ha már megcsináltam akkor berakom ide is....
    Meg én amúgy s etudok jó képeket csinálni...
  • rooney8
    Az én tudásom csak addig terjed hogy ilyen szarokat csinálok....
  • dzsuvajoe
    meg furánnak találom hogy lépcső egyből a halálba vezet. Sztem jobbAN Stimmölne hogyha pokolról és mennyről van szó nem pedig életről és halálról. Mert az élet nem feltétlenül anygali és peace love happines, h halál meg nem mindig büntetés, viszont aképek meg téléleg inkébb poklot és mennyt sugalnak. Nincs igazam?
  • dzsuvajoe
    Ha már festményeket használsz valamit kéne csinálni a hiddas képpel h nem üssön igy el a 2, meg az a tábla sem illik oda, mert a kép alapbol nem vicces, az atála meg eléggé viccsé teszi megint keverednek a dolgok. De nem hiszem el h ti nem látjátok h ezek a dolgok együtt nem stimmelnek!!! Könyörgöm nezzetek mar rá aképre miután összedobáltok 4 képet, h van e özük egymáshoz!!! MEg a határ is elég gyatra még... meg a kompzison se teccik nagyon
  • dzsuvajoe
    het ez a sílus! Hát ez megengedhetetlen, én már bann kapnék érte.

BErlinboy: ez forditva szokot mukodni előbb az ötlet utánna a kép, nem előbb a kép és magyarazunk bele valamit:) ez igy furi
  • Dénes é
    miért pont mind a 2 irányból behajtani tilos tábla??
    akkor már legalább legyen alatta hogy kivéve ha meghaltál vagy vmi
  • rooney8
    Legalább tanulok belőle :)
  • rooney8
    Így gondoltátok Life or Death?
  • Benc16
    az az angyal lehetne szebb is mert pasinak nézek, és jah, egy átmenetet nyomd kettőjük közé.
  • LaliK
    de legalább őszinte vagy...
  • KILLER2
    Alapnak jó ez, csak össze kéne mosni, mert így bocs, de szar.
  • rooney8
    Én is csináltam egyet. Nem lett valami jó
  • ppk
    nagggyoooonjoooo, egyedül az ördöggel kellene még vmit tenni, mivel a csajt csalogatja gondolom a pokolba, inkább őrá kellene hogy nézzen, és ne miránk :-)

Meg azon az oldalon áll, mind az angyal, tehát a hídon túl, ami megint furcsa, mivel a pokol lejebb van mind a menyország, így én a jobb alsó sarokba tettem volna , de mindenképp valami olyan helyzetbe, hogy érezni lehessen, lentről jött a gonosz . . . (jó, látom a távolban ott egy temető, de vmi hatás kellene, hogy nem csak ugy felbukkant mind a paprikajancsi) :-)

Végül pedig, nekem kb még két év mire erre a szintre eljutok, ugyhogy így nézve tökéletes, csak gratulálni tudok ;-)
  • Benc16
    ez szép, a feliratot vmi más betűtípussal és tökéletes az én részemről :P
  • berlinboy6329
    Hmmm...Jó kis 5let utott eszembe.Na az a lényege a képnek h a csaj csalódott az életben(találjatok ki vmit amitől öngyilkosságra is hajlandó lenne)és ezért öngyilkos lesz,és ne érdekli h a menybe v a pokolba kerül...a Cealum aut Vorgao helyett a "Disappointed in Life" lett volna a kép címe,de szeretem a latin neveket. :)
  • berlinboy6329
    Caelum Aut Vorago

Na javítva,amit lehetett.

A szöveg annyit jelent h menyország v pokol.(latin szótár ezt dobta ki).Kb annyi lenne,h volt 1 bevillanás ezzel az 5lettel,képpel,azt megcsináltam.Szal lényege az,kb h halál után hova kerülünk?Elgonodlkodni azon,amit az életben csináltunk,jót rosszat,és mi lesz velünk halál után.A csaj meg a bitófa meg kis +....Vonjátok le a jelentést/tanulságot,történetet....:)
  • dzsuvajoe
    upsz kiráj az ly-al van XD
  • dzsuvajoe
    Nekem a felhasznált képek nem tetszenek, valahogy nagyon lerii roluk hogy ok nem együt vannak, az elgondolás jó, bár nem értem h h is áll össze a kép. Tehát akkor balrol jobbra nezzuk hibákat:
    1.: Az angyalnak én személy szerint több átmenetet cisnáltam volna, kicsit fura ahogy kijön a felhőből szerintem fokozatosabban kéne elhalványulnia a szoknyának.
    2.: Az akasztófa fája elég kirájul oda lett rakva, de a kötél sztem nagyon elüt, olyan mintha egy mesefilmbol lett volna kivágva, meg mintha lenne eg pici kerete, kicsit lehet h halványitanék rajta, vagy megpróbálnám a szélét kicsit finomitani( Egy ötlet: Nagyitsd fel-> jelöld ki>select>feather>és egy két pixelre alitsd ba> majd ctrl+shift+i vel fordits akijelölésen>majd delete. Ezzel leszed pár pixelnyit a széléből lehet h jobban nézne ki.) A néni elégjol oda lett rakva, róla elhinném hogy ott is van. A háttér is teccik.
    3.: ellenben az aszörnyike ott jobboldalt nem teccik, ill. nem értem nem vágom hmit keres ott vagy hogy kerül ide. Ellentéte aka lenni az angyalnak, aki elküldi a másvilágra a csajszit v mi? Monmá el lécci. A legnagyobb baja sztem h az is kiugrik a képből, láccik rajta h rajz volt.(azzal szivtad meg amivel korábban én is) NEm értem az atlaccosagát se, ha egy szellen akar lenni én lejjeb venném az opacitit, és esetleg homályositanék rajta egy csöbbet meg esetleg világosítanék is.
    4.:(bár nem hiba) Sajnos a cimét nem értem, ha érteném lehet h meglatnam a mondanivalot is (ha van, de kell lenie mert csak vol vmi gondolatod előtte)
    5.: Nagyon furi ez akompozicio, valahogy nemigazán kellemes nézni az angyal tul kicsi a z ördöghöz képest meg ... de nemtom...

Köszöntem a figyelmet: Csoukolom a kezit labat meg a lova patáját.

(
  • BlackShadow
    egy kicsit szórakozgattam ps-el.. leginkább ezeknek az orboknak a kreálgatásával :P
  • berlinboy6329
    Hmm..Most h így megnéztem a képet,nézegettem pár percig..Többször mondtátok,h nagyobb fényerőn/contrastomn kellene alkotnom,szal feljebbvettem azt is,és most h megnézem van ám benne pár hiba.:S

Megyek ki is javítom.
  • soma62
    Király!!!!
  • janos12
    Na ez durva...;)
  • zsolesz92
  • Shiwo
    nekem tetszik az ötlet és a kivitelezés... grat