41998
-
Icey87 #13162 Igen fent vagyok, Iceypicture néven!
Köszönöm az elismerést :)
Neked is VRSDM & Berlinboy!
-
#13161 icey régóta rakja már a minimal képeit, és sztem pár kivétellel mind elég ütős... azis igaz hogy régóta nem járt már erre...
szóval így tovább és szaporábban ;) -
#13160 Az 1xrűség néha jobb :)
Fasza.A kis szöveg az oszlopon eszembejuttaja,h nekem is kéne vmi copyrightos aláírás a műveimhez. :)
BTW vmi új contestet nem akar vki rakni?Alkotni akarok. -
#13159 akkora kell, amekkora csak van:) -
#13158 Ez a kemény szolás erős volt. Kulturáltabban pliz. -
#13157 is....MA már azon se lepődnék meg ha az ágyamba látnám. mindenütt ott van.:) -
#13156 közösségi portálok hölgy topik? :) -
#13155 nehülyéskedj ez gecikemény!!...DA-n fenntvagy?...megnézném a többi munkádat is :) -
#13154 képre jobb egérgomb, tulajdonságok, és a címét másold ki. majd azt tegyed be képnek ide -
#13153 egonzoli . ha nem megy a kép beszúrása akkor linkeld vagy valahogy, mert ha továbbra is így lesz akkor muszályleszek törölni a hsz-eidet..
/fogd a képed címét, majd katt a "kép beszúrása" ikonra itt fentebb és aztán másold oda a kép urlt- és OK és jólesz ,) -
#13152 minták -
#13151 majd akkor mondok véleményt ha előlről is láttam -
#13150 brush -
#13149 hmmm :) (y) -
#13148 Hali!Antihero az lenne a kérdésem hogy ezeket a virágos mintákat mivel csinálod? Mert azt nemhiszem hogy rajzolod(persze félre ne értsd biztos tehetséges vagy!)Válaszodat előre is köszönöm -
egonzoli #13147
Bocs a képet egonzoli.galéria.extra.hu lehet elérni Valami nagyon nem megy nekem -
egonzoli #13146 Ime egy másik kép -
Icey87 #13145 Ha rákattintasz akkor kiadja nagyobba, de hza még nagyobb kell akkor szolj! -
#13144 :P aha.. -
#13143 partyarcok? :P -
egonzoli #13142 Van. Az eredeti több mint öt megás tif -
#13141 Válát leszámitva -
#13140 hmm -
#13139 Vélemény?
-
#13138 hmm, van ebből nagy változat? baromira tetszik! -
#13137 hm nemrossz, nekedm tetszik:)
egyedül talán annyit változtatást csinálhatnál rajta (márha persze van kedved hozzá) hogy a távolba nyúló fehér csíkocskák vége elhalványuljon, és mosódjon el, mert ez egy kicsit piszkálja a szemem :) -
egonzoli #13136 Bocs a képet egonzoli.galéria.extra.hu lehet elérni -
egonzoli #13135 Űdv Hát én még új vagyok itt,de kezdetnek itt egy kép.Az alap ceruza rajz de a többi már PS -
Icey87 #13134 katt rá akkor nem kockás :) -
Icey87 #13133 hello
Egy kis minimal, lehet a feladat nem ez volt, de más most nem jött ki... :)
-
rmx rider #13132 a bringa saját, de majd ki megyek keresek valami jobb hátteret... a mostani állapotot meg majd egyszer fojtatom -
#13131 hát igen ezen még van mit javitani elég pontatlan -
rmx rider #13130 itt tartok:
http://img136.imageshack.us/img136/1477/feherbt8.jpg
sokféle módszerrel.. egy két helyen még javítanom kell, nameg a küllők még hátra vannak -
#13129 A giftől időnként "mákos" lesz a kép! A png jobb, mert az is kicsi, de ilyet nem csinál. Viszont az elmentett képre rá kell nézni, mert a színek tompulnak. A kész kép viszont jól korrigálható. -
#13128 ne jpg-be mentsd, hanem gif-be sokkal kisebb lesz a mérete...
ez a bringa meg simán kivágható. nincs vele probléma, neki kell álni és szépen ügyesen kattingatni akármivel. nem fél perc de megoldható. -
janos12 #13127 Kicsi szerencséd van, mert a küllő elég jól elüt a háttértől, ezért ha jól beállítod a magnetic-lassot simán végigmegy a vonal mentén és akkor más csak ki kell törölnöd. Legalábbis néhány helyen megpróbáltam és ott sikerült. De a füvet tényleg meg kell hagynod a kerekek mentén, mert az alját eltakarják. -
#13126 + én még a kerkeket is megnéztem,ha elm. az egész bicaj kell neki,akkor a kerekeket eltakaró fű is jó buli lesz. -
#13125 Ha saját a riga, akkor ez 1 nagyon jó példa arra, h ha tudod mihez fotózol, máskor figyelsz majd a háttérre is, h mielőtt kapod le a cuccot....
Ilyen háttér előtt jó kis délutáni móka lesz ezt kihátterezni, sok sikert hozzá... -
#13124 töltsd fel a saját galériádba, majd onnan linkeld... -
#13123 ...Knock out ...Vertus
...maszkoló plug-in-ok amikkel lényegesen gyorsabban, pontosabban dolgozhatsz.
stargatelost: töltsd fel ide , és onnan kép beszúrásával linkeld.