41998

photoshop-banner.jpg
  • Icey87
    Igen fent vagyok, Iceypicture néven!
    Köszönöm az elismerést :)
    Neked is VRSDM & Berlinboy!
  • VRSDM
    icey régóta rakja már a minimal képeit, és sztem pár kivétellel mind elég ütős... azis igaz hogy régóta nem járt már erre...
    szóval így tovább és szaporábban ;)
  • berlinboy6329
    Az 1xrűség néha jobb :)

Fasza.A kis szöveg az oszlopon eszembejuttaja,h nekem is kéne vmi copyrightos aláírás a műveimhez. :)

BTW vmi új contestet nem akar vki rakni?Alkotni akarok.
  • PyRex
    akkora kell, amekkora csak van:)
  • Bexter
    Ez a kemény szolás erős volt. Kulturáltabban pliz.
  • AntiHero
    is....MA már azon se lepődnék meg ha az ágyamba látnám. mindenütt ott van.:)
  • RaZoK
    közösségi portálok hölgy topik? :)
  • RaZoK
    nehülyéskedj ez gecikemény!!...DA-n fenntvagy?...megnézném a többi munkádat is :)
  • zsolesz92
    képre jobb egérgomb, tulajdonságok, és a címét másold ki. majd azt tegyed be képnek ide
  • VRSDM
    egonzoli . ha nem megy a kép beszúrása akkor linkeld vagy valahogy, mert ha továbbra is így lesz akkor muszályleszek törölni a hsz-eidet..

/fogd a képed címét, majd katt a "kép beszúrása" ikonra itt fentebb és aztán másold oda a kép urlt- és OK és jólesz ,)
  • nesto
    minták
  • Kicsikiraly
    majd akkor mondok véleményt ha előlről is láttam
  • AntiHero
    brush
  • PJack
    hmmm :) (y)
  • soma62
    Hali!Antihero az lenne a kérdésem hogy ezeket a virágos mintákat mivel csinálod? Mert azt nemhiszem hogy rajzolod(persze félre ne értsd biztos tehetséges vagy!)Válaszodat előre is köszönöm
  • egonzoli

Bocs a képet egonzoli.galéria.extra.hu lehet elérni Valami nagyon nem megy nekem
  • egonzoli
    Ime egy másik kép
  • Icey87
    Ha rákattintasz akkor kiadja nagyobba, de hza még nagyobb kell akkor szolj!
  • AntiHero
    :P aha..
  • BlackShadow
    partyarcok? :P
  • egonzoli
    Van. Az eredeti több mint öt megás tif
  • Bexter
    Válát leszámitva
  • PyRex
    hmm
  • AntiHero
    Vélemény?

• PyRex
    hmm, van ebből nagy változat? baromira tetszik!
  • PJack
    hm nemrossz, nekedm tetszik:)
    egyedül talán annyit változtatást csinálhatnál rajta (márha persze van kedved hozzá) hogy a távolba nyúló fehér csíkocskák vége elhalványuljon, és mosódjon el, mert ez egy kicsit piszkálja a szemem :)
  • egonzoli
    Bocs a képet egonzoli.galéria.extra.hu lehet elérni
  • egonzoli
    Űdv Hát én még új vagyok itt,de kezdetnek itt egy kép.Az alap ceruza rajz de a többi már PS
  • Icey87
    katt rá akkor nem kockás :)
  • Icey87
    hello
    Egy kis minimal, lehet a feladat nem ez volt, de más most nem jött ki... :)
  • rmx rider
    a bringa saját, de majd ki megyek keresek valami jobb hátteret... a mostani állapotot meg majd egyszer fojtatom
  • acsati
    hát igen ezen még van mit javitani elég pontatlan
  • rmx rider
    itt tartok:
    http://img136.imageshack.us/img136/1477/feherbt8.jpg
    sokféle módszerrel.. egy két helyen még javítanom kell, nameg a küllők még hátra vannak
  • NessieGraf
    A giftől időnként "mákos" lesz a kép! A png jobb, mert az is kicsi, de ilyet nem csinál. Viszont az elmentett képre rá kell nézni, mert a színek tompulnak. A kész kép viszont jól korrigálható.
  • VRSDM
    ne jpg-be mentsd, hanem gif-be sokkal kisebb lesz a mérete...

ez a bringa meg simán kivágható. nincs vele probléma, neki kell álni és szépen ügyesen kattingatni akármivel. nem fél perc de megoldható.
  • janos12
    Kicsi szerencséd van, mert a küllő elég jól elüt a háttértől, ezért ha jól beállítod a magnetic-lassot simán végigmegy a vonal mentén és akkor más csak ki kell törölnöd. Legalábbis néhány helyen megpróbáltam és ott sikerült. De a füvet tényleg meg kell hagynod a kerekek mentén, mert az alját eltakarják.
  • berlinboy6329
    + én még a kerkeket is megnéztem,ha elm. az egész bicaj kell neki,akkor a kerekeket eltakaró fű is jó buli lesz.
  • robos
    Ha saját a riga, akkor ez 1 nagyon jó példa arra, h ha tudod mihez fotózol, máskor figyelsz majd a háttérre is, h mielőtt kapod le a cuccot....
    Ilyen háttér előtt jó kis délutáni móka lesz ezt kihátterezni, sok sikert hozzá...
  • Rockynhooo
    töltsd fel a saját galériádba, majd onnan linkeld...
  • droidika
    ...Knock out ...Vertus
    ...maszkoló plug-in-ok amikkel lényegesen gyorsabban, pontosabban dolgozhatsz.

stargatelost: töltsd fel ide , és onnan kép beszúrásával linkeld.