41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    ezt is megbeszelutk mar hogy a 7es verzioig at lehetett allitani, de attol felfel MAR NEM! mintha irta volna hogy neki cs2je van, igy hiaba nezelodik.
  • BladeW
    Az en magyar photoshopomat at lehet angolra allitani. Nezz szet a beallitasok menuben.
  • Kovács legény
    itt is érdemes körülnézni
  • Bexter
    vagy a netoktato.hu -t :P
  • zsolesz92
    hajrá.
    aztán kezdjed a tutorial.hu-n
  • martinho040150
    ok,már töltöm a cs2 angol-t :p
  • Icey87
    mondtam, hogy majd lesz még rajta igazítás! :)
    Legalább tudom, hogy hol nyúljak még hozzá, kb. ez is volt a célom, ezért köszönöm!Ahogy lesz időm és energiám átpreprarálom, de első a munka!
    Na peace ;)
  • sztyui2
    Az a durva, hogy narancssárga csíkon van Outer glow, a többin meg nincs. Mindenkinek más hangulatot idéz. Legtöbbünknek nyarat, de ahhoz meg nem stimmel a fa színe. A lényeg, hogy ősz hangulatot senkiben nem ébreszt.
  • Enosh Chan
    Szamomra olyan nyari-alkony szaga van :S
  • VRSDM
    én szeretem a puzis kis színeket. :] a kép tetszik, (egyedül a nyári szöveg, meg az aláírás helye nem jön be) ja és a vonalakról (ha jól látom) hiányzik a "szokásos" outer-glow
  • AntiHero
    Ez most sztem se lett jó...
  • NessieGraf
    Hát nemtom. A fa jónak látszik, de nálad pórázon jön az ősz? Mer ha igen, akkor hol a fáról a fehér és a narancs?
    Ha a nyár húzza el a csíkot, akkor a csíkok színe nem stimmel.
    Az aláírásodat máshova kéne tenned.
  • sztyui2
    Én semmi Autumn style-t nem érzek benne. Nem érzem az ősz hangulatát. Ha zöld lenne a fa, akkor lehetne akár nyár, vagy Tavasz, és akkor még passzolnak is a színek. Ez a kép nem lett valami jó. És a vonalak is eléggé szabálytalanul, rondán vannak húzva.
  • Icey87
    Még majd lehet, hogy alakítok rajta, de erre a hétre ennyi... :)
  • zsolesz92
    a második pont lehetne hogy: ha ezt nem tudod felfogni, örültünk hogy segythettünk, mert a sok akaratos kezdő azér is magyarral
  • sztyui2
    Nehéz lesz összeyűjteni ezeket a kérdéseket. Kezdetnek leírhatnád, hogy magyar Photoshop, nem Photoshop Azzal egy kezdő semmit se tud kezdeni, mert nincs tutorial, amiből megtanulhatna.
  • VRSDM
    asszem csinálok egy faq-t ha visszajön a gépem, vagy "tippek-trükkök-kezdőknek" vagy valami hasonlót, belefogalmazni az ilyen kérdéseket, és rá a lehetséges válaszokat, mert tényleg sokszor kérdezik ugyan azt :]
  • zsolesz92
    nem
  • martinho040150
    Azt szeretném kérdezni,hogy lehet-e "angolositani" magyar nyelvű Photoshop CS2-t?
    ha igen akkor honnan szedhetném le az angol nyelvű fájlokat?
  • NessieGraf
    Szívesen az oldalt. Én nagy fájlt este szoktam küldeni. Beírom miket, az 1 perc se, aztán ő küldi, én meg szunya.
  • Dénes é
    nem néztem, mert ilyenkor délután 1-2 fele szoktam kelni és ezekről lemaradok :PP. egy haver adta mert suliba nagy unatkozásba rajzolt egy kis rízs szedőt aztán én meg most unatkoztam.
  • VRSDM
    csak nem a ma reggeli rtlklub meserészlegbe a tininindzsa harciteknőcok részből a régi mester adta az ichletet hozzá? (akinek az egyik tanítványának, az asszonyának a patkánya volt régen szecskamester) :D

[right]nem azért tudja így mert Ő is látta, csak a hugi nézte
  • PJack
    bika :DDDDDdd
    jóazért, de túlsötét csakugyan :)
  • Dénes é
  • martinho040150
    ok,nekem cs2 van,dehát nem értek ehhez ,de próbálkozok XD
    köszi
  • janos12
    Télleg jó. Kis prob.: A bike felirat így, hogy belelóg a hegybe v mibe bika-nak látszik.
  • Bexter
    7.1 el is simán megy ez :)
  • zsolesz92
    cs2 / cs3
  • martinho040150
    király a képed,megkérdezhetném hogy melyik verzióval csináltad?
  • zsolesz92
    türhető.. Köszi az oldalt. Ha naon fontos akkor kivárható az a 20 perc sztem
  • NessieGraf
    #13527 Az oldal felől nincs korlát. Küldeni az is tud, aki nincs regisztrálva, csak feltölteni nem.
  • VRSDM
    itt irtam egyet nemrég

zsolesz - ez természetesen a te netsebességedtől függ (hacsak nincs korlátozva az oldal felől)
  • NessieGraf
    #13525 Közepes sebességű neten 50MB volt kb. 17 perc
  • zsolesz92
    Mennyi idő alatt tesz fel 100 Mb-ot?
  • ZilogR
    Hi All! Láttam itt egy-két hozzászólást tabletekkel kapcsolatban. Én AutoCAD-et használok napi 8-10-12 órában de kacsingatok a Corel és Photoshop irányába is (mertugye ott a ShutterStock és társai... ;) :P)

Örülnék, ha itt a fórumon mindenki, akinek van tapasztalata táblákkal kapcsolatban, leírná, hogy megkönnyítse a döntést azok számára, akik tervezik, h efféle dolgot vegyenek.
  • VRSDM
    NessieGraf ötlete alapján aki szeretne megoszta file-okat itt egymással azok tegyék meg az alábbi módon!

FILEPOSTA

felhasználónév: sghups

belépési és láthatási jelszó: psmunkak

NessieGraftól idézem:
    "Itt válaszokat egyszerűsítő lehetőség van arra, hogy bármelyikünk feltöltsön, letöltsön fájlokat, nem tároltként bármekkorát küldhessen bárhova.

Feltettem egy MiHogy.doc fájlt, amiben a lehetőségeket és beállításokat leírtam.

Én naponta használom a fájlpostát, nagyon kényelmes megoldás. Eddig a legnagyobb egyszerre küldött anyag 140MB volt, emilmellékletként ment el."
  • NessieGraf
    #13515 A Starter Editionnal találkoztam. Telefonkiegnek adják. Agyamra megy, mert beteszem a pent, azonnal nézi rajta a képeket. Aztán ha valamit gyorsan kinyomtatnék vele szépen levágja a széleket - a képből. Valószínűleg fix méretű telóképekből albumnak jó.
  • Dénes é
    jó de sztem ha kicsit sötétebbre csinálnád a háttérben lévő adatokat akkor jobb lenne
  • sztyui2
    Source
    Csináltam egy képet délelőtt, mert már untam a hátterem. Belinkeltem a Source-ot, a többi mind én írógattam oda. Milyen lett?:
  • sztyui2
    Szerintem a narancssárga és a kék verzió is nagyon jó. Nekem mindkét szín nagyon bejön