41998
-
#13558 ezt is megbeszelutk mar hogy a 7es verzioig at lehetett allitani, de attol felfel MAR NEM! mintha irta volna hogy neki cs2je van, igy hiaba nezelodik. -
BladeW #13557 Az en magyar photoshopomat at lehet angolra allitani. Nezz szet a beallitasok menuben. -
#13556 itt is érdemes körülnézni -
#13555 vagy a netoktato.hu -t :P -
#13554 hajrá.
aztán kezdjed a tutorial.hu-n -
martinho040150 #13553 ok,már töltöm a cs2 angol-t :p
-
Icey87 #13552 mondtam, hogy majd lesz még rajta igazítás! :)
Legalább tudom, hogy hol nyúljak még hozzá, kb. ez is volt a célom, ezért köszönöm!Ahogy lesz időm és energiám átpreprarálom, de első a munka!
Na peace ;) -
#13551 Az a durva, hogy narancssárga csíkon van Outer glow, a többin meg nincs. Mindenkinek más hangulatot idéz. Legtöbbünknek nyarat, de ahhoz meg nem stimmel a fa színe. A lényeg, hogy ősz hangulatot senkiben nem ébreszt. -
#13550 Szamomra olyan nyari-alkony szaga van :S -
#13549 én szeretem a puzis kis színeket. :] a kép tetszik, (egyedül a nyári szöveg, meg az aláírás helye nem jön be) ja és a vonalakról (ha jól látom) hiányzik a "szokásos" outer-glow -
#13548 Ez most sztem se lett jó... -
#13547 Hát nemtom. A fa jónak látszik, de nálad pórázon jön az ősz? Mer ha igen, akkor hol a fáról a fehér és a narancs?
Ha a nyár húzza el a csíkot, akkor a csíkok színe nem stimmel.
Az aláírásodat máshova kéne tenned. -
#13546 Én semmi Autumn style-t nem érzek benne. Nem érzem az ősz hangulatát. Ha zöld lenne a fa, akkor lehetne akár nyár, vagy Tavasz, és akkor még passzolnak is a színek. Ez a kép nem lett valami jó. És a vonalak is eléggé szabálytalanul, rondán vannak húzva. -
Icey87 #13545 Még majd lehet, hogy alakítok rajta, de erre a hétre ennyi... :)
-
#13544 a második pont lehetne hogy: ha ezt nem tudod felfogni, örültünk hogy segythettünk, mert a sok akaratos kezdő azér is magyarral -
#13543 Nehéz lesz összeyűjteni ezeket a kérdéseket. Kezdetnek leírhatnád, hogy magyar Photoshop, nem Photoshop Azzal egy kezdő semmit se tud kezdeni, mert nincs tutorial, amiből megtanulhatna. -
#13542 asszem csinálok egy faq-t ha visszajön a gépem, vagy "tippek-trükkök-kezdőknek" vagy valami hasonlót, belefogalmazni az ilyen kérdéseket, és rá a lehetséges válaszokat, mert tényleg sokszor kérdezik ugyan azt :] -
#13541 nem -
martinho040150 #13540 Azt szeretném kérdezni,hogy lehet-e "angolositani" magyar nyelvű Photoshop CS2-t?
ha igen akkor honnan szedhetném le az angol nyelvű fájlokat? -
#13539 Szívesen az oldalt. Én nagy fájlt este szoktam küldeni. Beírom miket, az 1 perc se, aztán ő küldi, én meg szunya. -
Dénes é #13538 nem néztem, mert ilyenkor délután 1-2 fele szoktam kelni és ezekről lemaradok :PP. egy haver adta mert suliba nagy unatkozásba rajzolt egy kis rízs szedőt aztán én meg most unatkoztam. -
#13537 csak nem a ma reggeli rtlklub meserészlegbe a tininindzsa harciteknőcok részből a régi mester adta az ichletet hozzá? (akinek az egyik tanítványának, az asszonyának a patkánya volt régen szecskamester) :D
[right]nem azért tudja így mert Ő is látta, csak a hugi nézte -
#13536 bika :DDDDDdd
jóazért, de túlsötét csakugyan :) -
Dénes é #13535 -
martinho040150 #13534 ok,nekem cs2 van,dehát nem értek ehhez ,de próbálkozok XD
köszi
-
janos12 #13533 Télleg jó. Kis prob.: A bike felirat így, hogy belelóg a hegybe v mibe bika-nak látszik. -
#13532 7.1 el is simán megy ez :) -
#13531 cs2 / cs3 -
martinho040150 #13530 király a képed,megkérdezhetném hogy melyik verzióval csináltad?
-
#13529 türhető.. Köszi az oldalt. Ha naon fontos akkor kivárható az a 20 perc sztem -
#13528 #13527 Az oldal felől nincs korlát. Küldeni az is tud, aki nincs regisztrálva, csak feltölteni nem. -
#13527 itt irtam egyet nemrég
zsolesz - ez természetesen a te netsebességedtől függ (hacsak nincs korlátozva az oldal felől) -
#13526 #13525 Közepes sebességű neten 50MB volt kb. 17 perc -
#13525 Mennyi idő alatt tesz fel 100 Mb-ot? -
#13524 Hi All! Láttam itt egy-két hozzászólást tabletekkel kapcsolatban. Én AutoCAD-et használok napi 8-10-12 órában de kacsingatok a Corel és Photoshop irányába is (mertugye ott a ShutterStock és társai... ;) :P)
Örülnék, ha itt a fórumon mindenki, akinek van tapasztalata táblákkal kapcsolatban, leírná, hogy megkönnyítse a döntést azok számára, akik tervezik, h efféle dolgot vegyenek.
-
#13523 NessieGraf ötlete alapján aki szeretne megoszta file-okat itt egymással azok tegyék meg az alábbi módon!NessieGraftól idézem:
FILEPOSTA
felhasználónév: sghups
belépési és láthatási jelszó: psmunkak
"Itt válaszokat egyszerűsítő lehetőség van arra, hogy bármelyikünk feltöltsön, letöltsön fájlokat, nem tároltként bármekkorát küldhessen bárhova.
Feltettem egy MiHogy.doc fájlt, amiben a lehetőségeket és beállításokat leírtam.
Én naponta használom a fájlpostát, nagyon kényelmes megoldás. Eddig a legnagyobb egyszerre küldött anyag 140MB volt, emilmellékletként ment el." -
#13522 #13515 A Starter Editionnal találkoztam. Telefonkiegnek adják. Agyamra megy, mert beteszem a pent, azonnal nézi rajta a képeket. Aztán ha valamit gyorsan kinyomtatnék vele szépen levágja a széleket - a képből. Valószínűleg fix méretű telóképekből albumnak jó. -
Dénes é #13521 jó de sztem ha kicsit sötétebbre csinálnád a háttérben lévő adatokat akkor jobb lenne -
#13520 Source
Csináltam egy képet délelőtt, mert már untam a hátterem. Belinkeltem a Source-ot, a többi mind én írógattam oda. Milyen lett?:
-
#13519 Szerintem a narancssárga és a kék verzió is nagyon jó. Nekem mindkét szín nagyon bejön