41998

photoshop-banner.jpg
  • Kovács legény
    nálam határozottan jobb mint a kék verzió ,de lehetne még visszavenni belőle.
  • robos
    Ezekkel a sötétbemenő verlauf-okkal az a baj, h ahány monitor annyi fényerőbeállítás, szal mki másnak látja, ezt így nem lehet eltalálni, h mkinek jó legyen....
    (Nálam is sötét amúgy) :)
  • Kicsikiraly
    tetszik ez a narancssárga-fekete színkombináció, mondjuk szerintem a teteje túl sötét.
  • sztyui2
    Photoshop CS3 Extended
    Photoshop Lightroom
    Photoshop Elements
    Photoshop Album Starter Edition
    Ezek a Programok mire valók? Mire tudom őket hazsnálni? Ezek a Photoshopnak valami kiegészítői? Megvannak valakinek? Ha van értelem, akkor honnan tudom letölteni?
  • Benc16
    Csináltam akkor megintcsak egy újabb hátteret, szerintem ígymár végleges is :)

• Icey87
    köszönöm a hozzoszólásokat és a pozitív, építő kritikát :) Nekem megtisztelő, ha ez lesz a mobilod háttere :)
  • NessieGraf
    Lehet ám hetekig dolgozni, aztán kidobni az eredményt! Egy dolog az idő, a másik a program, a legfontosabb kettő: a szem és az érzés. Hova, mit, hogyan (nem fizikailag).
  • Kovács legény
    csak annyit mondtam ,hogy nem volt nagy munka kb 1 perc
    sokkal komolyabb munkákat látok én itt ,ahol több van mint egy szimpla bevágás és szín,tónus,kontraszt beállitás.
    na de azért köszönöm:)

jah meg két fehér pötty a szemnél és a kis fogacskák:D
  • NessieGraf
    Hát kedves Malvin! Most panaszkodsz, vagy dicsekszel? Szerintem ezért a képért nem kéne szabadkoznod! Rendben van.
  • Kovács legény
    jaj akkor nem mondtam semmit:D
  • sztyui2
    Egész jó lett. Ha nem mondod mit változtattál, akkor alig veszem észre
  • sztyui2
    Tudniillik a nyúlnak nagy fülei vannakNagyon tetszik ez a Design. Nagyon eltaláltad. Nincs erőltetve semmi, de mégis minden a helyén van és szép. Én is nagyon bírom a minimáldesign-t
  • Kovács legény
    nah feltolok én is egy képet ,nem nagy szám csak a barátom fejét vágtam be (egy kis plusszal) de nekem akkor is tetszik:D
  • NessieGraf
    Amit maj felcsap, ha mégis él! :)
  • Bexter
    Az még okés de mien fülek? :)
  • NessieGraf
    Mien, mien? Te írtad, hogy Döglött Nyúl Project!
  • Shadow_THH
    ez natyonjó
  • Bexter
    Mien nyúl mien fül? :D
  • NessieGraf
    #13499 Jó a nyuszi! A logó fölé tett menüpontokat viszont próbáld meg a szöveg fölött, közvetlenül a / vágás után, merha mégis él nem fér ki a füle :))
  • Bexter
  • droidika
    ... (ami nálam "még" dobott volna rajta: perspektíva / a jobb oldali mozgólépcsőből többet látni ill. a szinezés fölötte rosszúl kezdődik /, a buborékok és a vonalak, ha kapnának árnyékot lehet "teresebb" lenne, ha a vonalak végei egyenletessebben fogynának el)
  • NessieGraf
    Köszi. Akkor mindjárt jön megoldás.
  • Bexter
    Szerintem nem.
  • NessieGraf
    Kérdés (mert csak topikon kívül ismerem a dinoszauruszt): Tudok-e az SG-n belül .psd-t feltölteni, vagy küldeni? Előre is kösz.
  • Bexter
    A papir már valami nem?:P
  • NessieGraf
    Akik nap mint nap új ötleteket valósítanak meg sose lesznek nyugdíjasok (legfeljebb papíron)!
  • Bexter
    Elvileg ilyen modern flash tv-s lett volna, de elment tőle kedvem. Majd ha nyugdijas leszek
  • zoltan93
    kössz
  • NessieGraf
    #13483 Ha hangszerbolt ezerrel eltaláltad! Ha nem, talán tedd a menüpontokat a baloldalon a trombiták közé, úgy, hogy kitöltsék a helyet. Amúgy nagyon egyedi, elegáns megoldás.
  • NessieGraf
    #13486 Animációt importálással, további képeket: beilleszted, aztán felépíted a lépéseket.
  • zsolesz92
    nem is blur, outer glow
  • zsolesz92
    soka blur soka noise, nemteccik ;)
  • zoltan93
    valaki nem udja hogy hogy lehet imagereadyval több GIF-képet egymás mögé rakni?
  • zolo
    Ecsém, szeretem a képeidet, bejön a minimáldizájn. Ugye nem haragszol meg , ah mobilomon háttérnek használom majd?
  • Benc16
    tetszenek :)
  • Bexter

nincs befejezve és nem is lesz :)
    meguntam ezt a designt :P
  • Icey87
    ohh bocsi
  • Icey87
    Íme egy újabb alkotásom, így szombat estére! :)
    várom a hozzászólásokat
    http://fc02.deviantart.com/fs21/f/2007/300/4/2/onlyUPWARDS_by_iceypicture.jpg
  • soma62
    Vonalazást csináltam egy csíkot csináltam aztán belöle sokat! megfogtam elferditettem majd adtam hozzá egy maskot hogy legyen átmenetes, végül lágyperemü radirral leradiroztam a két szélét meg amit kellett!:D
  • Benc16
    Itt az új kép :P próbáltam úgy csinálni ahogy az előbb kértétek... :)