41998
-
#13518 nálam határozottan jobb mint a kék verzió ,de lehetne még visszavenni belőle. -
#13517 Ezekkel a sötétbemenő verlauf-okkal az a baj, h ahány monitor annyi fényerőbeállítás, szal mki másnak látja, ezt így nem lehet eltalálni, h mkinek jó legyen....
(Nálam is sötét amúgy) :) -
#13516 tetszik ez a narancssárga-fekete színkombináció, mondjuk szerintem a teteje túl sötét. -
#13515 Photoshop CS3 Extended
Photoshop Lightroom
Photoshop Elements
Photoshop Album Starter Edition
Ezek a Programok mire valók? Mire tudom őket hazsnálni? Ezek a Photoshopnak valami kiegészítői? Megvannak valakinek? Ha van értelem, akkor honnan tudom letölteni? -
#13514 Csináltam akkor megintcsak egy újabb hátteret, szerintem ígymár végleges is :)
-
Icey87 #13513 köszönöm a hozzoszólásokat és a pozitív, építő kritikát :) Nekem megtisztelő, ha ez lesz a mobilod háttere :) -
#13512 Lehet ám hetekig dolgozni, aztán kidobni az eredményt! Egy dolog az idő, a másik a program, a legfontosabb kettő: a szem és az érzés. Hova, mit, hogyan (nem fizikailag). -
#13511 csak annyit mondtam ,hogy nem volt nagy munka kb 1 perc
sokkal komolyabb munkákat látok én itt ,ahol több van mint egy szimpla bevágás és szín,tónus,kontraszt beállitás.
na de azért köszönöm:)
jah meg két fehér pötty a szemnél és a kis fogacskák:D -
#13510 Hát kedves Malvin! Most panaszkodsz, vagy dicsekszel? Szerintem ezért a képért nem kéne szabadkoznod! Rendben van. -
#13509 jaj akkor nem mondtam semmit:D -
#13508 Egész jó lett. Ha nem mondod mit változtattál, akkor alig veszem észre -
#13507 Tudniillik a nyúlnak nagy fülei vannakNagyon tetszik ez a Design. Nagyon eltaláltad. Nincs erőltetve semmi, de mégis minden a helyén van és szép. Én is nagyon bírom a minimáldesign-t -
#13506 nah feltolok én is egy képet ,nem nagy szám csak a barátom fejét vágtam be (egy kis plusszal) de nekem akkor is tetszik:D
-
#13505 Amit maj felcsap, ha mégis él! :) -
#13504 Az még okés de mien fülek? :) -
#13503 Mien, mien? Te írtad, hogy Döglött Nyúl Project! -
Shadow_THH #13502 ez natyonjó -
#13501 Mien nyúl mien fül? :D -
#13500 #13499 Jó a nyuszi! A logó fölé tett menüpontokat viszont próbáld meg a szöveg fölött, közvetlenül a / vágás után, merha mégis él nem fér ki a füle :)) -
#13499 -
#13498 ... (ami nálam "még" dobott volna rajta: perspektíva / a jobb oldali mozgólépcsőből többet látni ill. a szinezés fölötte rosszúl kezdődik /, a buborékok és a vonalak, ha kapnának árnyékot lehet "teresebb" lenne, ha a vonalak végei egyenletessebben fogynának el) -
#13497 Köszi. Akkor mindjárt jön megoldás. -
#13496 Szerintem nem. -
#13495 Kérdés (mert csak topikon kívül ismerem a dinoszauruszt): Tudok-e az SG-n belül .psd-t feltölteni, vagy küldeni? Előre is kösz. -
#13494 A papir már valami nem?:P -
#13493 Akik nap mint nap új ötleteket valósítanak meg sose lesznek nyugdíjasok (legfeljebb papíron)! -
#13492 Elvileg ilyen modern flash tv-s lett volna, de elment tőle kedvem. Majd ha nyugdijas leszek -
#13491 kössz -
#13490 #13483 Ha hangszerbolt ezerrel eltaláltad! Ha nem, talán tedd a menüpontokat a baloldalon a trombiták közé, úgy, hogy kitöltsék a helyet. Amúgy nagyon egyedi, elegáns megoldás. -
#13489 #13486 Animációt importálással, további képeket: beilleszted, aztán felépíted a lépéseket. -
#13488 nem is blur, outer glow -
#13487 soka blur soka noise, nemteccik ;) -
#13486 valaki nem udja hogy hogy lehet imagereadyval több GIF-képet egymás mögé rakni? -
#13485 Ecsém, szeretem a képeidet, bejön a minimáldizájn. Ugye nem haragszol meg , ah mobilomon háttérnek használom majd? -
#13484 tetszenek :) -
nincs befejezve és nem is lesz :)
meguntam ezt a designt :P -
Icey87 #13482 ohh bocsi
-
Icey87 #13481 Íme egy újabb alkotásom, így szombat estére! :)
várom a hozzászólásokat
http://fc02.deviantart.com/fs21/f/2007/300/4/2/onlyUPWARDS_by_iceypicture.jpg -
#13480 Vonalazást csináltam egy csíkot csináltam aztán belöle sokat! megfogtam elferditettem majd adtam hozzá egy maskot hogy legyen átmenetes, végül lágyperemü radirral leradiroztam a két szélét meg amit kellett!:D -
#13479 Itt az új kép :P próbáltam úgy csinálni ahogy az előbb kértétek... :)