41998
-
janos12 #13598 Az első lineart képem. Valszeg az utolsó is...
-
#13597 2 legujabb weboldalterv:
17 Design
Nature style -
#13596 amuyg jah, msot néztem meg hány éves vagy, és csak úgy kell mondani, hogy idősebb. :$ -
#13595 !Idősebb! -
#13594 nem számít hogy öreg vagy, több tapasztalatot tudsz már és ezeket meg hallgatom. majd alakítgatom, de nem az igazi. ez az első oldal amit csináltam így. :) -
#13593 akkor legyen szem:D -
#13592 őszintén? én sem tudom :-) -
#13591 #13583 Tudod én már öreg vagyok, a szemem se a régi, de az eddigi hozzászólásokon túl: a logó olvashatatlan. Az elképzelés viszont jó, a forma rendben. A szöveges részt nézd meg nem fehér, de világos, tónusban illő háttérrel is. -
#13590 szem? -
#13589 nekem torrentről megvan, most is van 10 seeder :-) privi ha kell :-)
ezzel tököltem, két hibát látok, de majd rájövök hogy javítsam :-D remélem . .. :-))) -
#13588 Itt mindenki megvette a PhotoshopotVan egy-két ember, aki le szeretné tölteni, hogy lássa, hogy azt vette-e meg, ami a neten is fent van
Naszóval, honnan is kell a jó fajta CS3-at letölteni? Melyik verziót éredemes?
Ha valaki nem szereti a Wareztaz légyszi küldjön már egy e-mailt vagy egy linket egy kis magyarázattal vagy valami:[email protected] várom az üzeneteket. Serial number és aktiváló kód is kéneElőre is köszi. -
#13587 oké, ezt megogadom :P -
#13586 csak akkor ha szerinted is:)
amugy zavaró ha túl nagyok a szövegek, elején én is elcsesztem mindig amikor próbálkoztam weblappal ,IE-ben megnyitottam, kissebb felbontásban és borzalmasan nézett ki. Nekem az oldotta meg ezt a problémát hogy 800*600ban csinálom és igy nagy felbontásnál is igényesen néz ki.
-
#13585 oké, kicsinyítem -
#13584 idáig jó ,de szerintem a sponsored felirat túl nagy -
#13583 még nicns kész, de eddig így állok az oldallal :)
-
#13582 természetesen -
#13581 vanishing point, az olyat tud, hogy az általatt létrehozott térbeli síkokon mozgatott rétegen alkalmazkodnak a tér síklyához, ergó egy fal a térben hátrafele "csökken" így a rakárakott plakát layer hátrafelé húzva szépen felveszi az aktuális alakot.
vagy így klónozni, vagy akármit, sokmindenre jó ám :]
cs3ból van már tökéletesen krakkos verzió. DE NEM WAREZ TÉMA! itt is mindenki megvette ugye. :] -
Icey87 #13580 Köszönöm, igen én csináltam! -
#13579 Vki árulja el nekem, hogyan bírhatom rá a CS2-t, hogy path -nál ott kezdje a szöveget, ahol szeretném, ha lehet úgy, hogy ne összeszavakat a keverem legyen belőle! Lécci! -
#13578 #13572 nem. A CS2 nagyot lépett. Gyönyörű warpokat lehet tenni bármire. Csak textre külön van warp text is. De ha szöveges és nem szöveges réteget egyszerre jelölsz ki, együtt görbíthetők (Edit menü). -
#13577 Ha minden szavam komoly lenne, hülyébb lennék, mint most! -
Shadow_THH #13576 nekem meg kurvára tetszik
márha tényleg TE csináltad az egészet -
#13575 nem a próba verzsönt kel letötikézni:) -
#13574 Hmmmmm....Most látom csak h kicsit el voltam tévedve...Sima CS-em van. :S
Van azóta normális cs3?Nekem mindig kinja volt a cd kulcscsal meg hibádzott 1 hónap után,vmi product key v a jóisten tudja már milyen baja volt....:S -
#13573 asszem it az ideje hogy lewarezoljam már ezt a cs3at -
#13572 vanishing point az mi? az nem csak cs3ban van? -
#13571 nem. cs2 cs3-ba mind mind van warp és vanishing point, mind nagy új külön fícsör. cs3-ba még jött pár ami a 3d-s modellezést segíti. de kell hogy legyen. -
#13570 Te VRSDM!
Ez a warp nekem nincs..CS2-t használok.CS3-tól van csak? -
#13569 tutorial.hu
google.hu -
raymond01 #13568 köszi, a segítséget!
magát a vizfelületet, akkor egy misk képből kéne vhogy áthozni? az eredetire kellene vhogy vízfelületet szerkeszteni nem? erre nem tud vki egy tutorialt? -
#13567 ha vízre teszed, akkor az alsó víz rétegre tehetsz filter-tistort-ripple-t vagy akár ctrl-t warp-al is lehet próbálkozni, de ilyen vizezésre van külön program nem egy. amik animálva, vagy csak képként, szóval elég szépen csinálnak víztükröt.
persze lehet ps-ben is :] -
#13566 a legegyszerűbb:
- kettévágod
- a felső részt duplikálod és tükrözöd horizontálisan
- elhelyezed és elhalványítod a layer-t
ez persze nagyon le van egyszerűsítve, de gyakorlatilag ennyi a lényeg, a többi csak szépítgetés :)
-
raymond01 #13565 Tudna nekem vki segíteni!?
Hogyann tudnám azt megcsinálni hogy egy képet vízszintesen kettévágok és a fenti rész visszatükröződik mint egy vizfelületen, értelem szerűen lent vmi vízfelület vagy üveg felületet kellene létrehozni!
Meg lehet vhogy vagy nagyon bonyolult? -
#13564 pontosan ahogy zsolesz irta. -
#13563 szvsz cs2-n belül ugyan nincs 7.0
cs3 - 10
cs2 - 9...
cs - 8
7.0-7 -
#13562 Gyerekek.Nem hallottatok még a Google-ről? Ha nem tudnátok CS2 van, és azon belül van több verzió:pl.:7.0, 9.0....Olyan nincs, hogy CS7A Photoshop legújabb változata a CS3, aminek később szintén lesznek különböző verziói. -
#13561 A CS meg a szóköz után, bár amilyen ez a nap, lehet, hogy előtte mégis. -
BladeW #13560 CS2-t hasznalok enis -
#13559 de 2 a 7 elött van