PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benc16
kicsit szürkísd el õket... 😄

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Bexter
Hát az oldaltól nem estem annyira hasra 😊
legalább a design lene a tiétek...

http://bexter.hu Szép Fényeket!

droidika
...bocs! 😄 (én sem tudom minek a jele ez így együtt, csak ez jött le nekem!)

Hixer
nemtom pontosan melyik melyik mer szerintem ez a szex jele, amikor meg a kör egy és ugyanaz és abból jön ki a kereszt meg nyíl az a herafrodita, de mind1, érdekes tanulmány lehetne ki minek látja...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

droidika
<#eljen> egyszerû,de találó! (ezt hívják hermafroditának? 😄)

droidika

NEM KÉREK ÉRTÉKELÉST!!! (tartsd meg magadnak,tudom én is!!!)
(egyebként két lábú lovat láttam már bannernek, és még szaladt is 😄)

Hixer
jólvan látom azért vannak akik rendszeresen látogatják a topikot... hajrá fiúk minél többet dolgoztok annál ügyesebbek lesztek (ez rám is vonatkozik, háme béna vagyok de nagyon még)

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

zsolesz92
<#lama>
<#heureka>

<#crazya>

droidika
...háááát!!! (már láttam rég a galériádban, nekem tetszik mint ötlet, vagy ötletadó <#eljen>)<#lama><#taps> (a láma csak poén!)

zsolesz92
Ezt "pályafutásom" nagyon elején csináltam...😛
De az árnyékot nem is figyeltem 😄

VRSDM
legalább az árnyékát cserélted volna 😄
de ha eez a téma akkor alkotni kell rá újat jobbat 😊

u dont have to listen anybody else but me

zsolesz92

régi és gagyi de ha már ez a téma...

VRSDM
<#whatever>pláginellenes<#confused>
nekem nem poén ha 2 klikkre ottvan egy egész hadiflottányi effekt 😄

CONTEST
KEVERÉK ÁLLATOK

source kép nélkül... értelemszerûen, ez megint egy ügyeskedõs nem 2perces téma lesz azt vallom 😉

u dont have to listen anybody else but me

igazd van nincs értelme de jó contest jöhetne

droidika
...ezt ti se gondoljátok komolyan! (most írja PAKO, hány giga a PS-ja, ki a f*sz tudja megmondani ki milyen efektet használ!)(de az is lehet, hogy csak engem nem érdekel!!!???)<#wilting>

leirtam az öszes efektet 6304
mystical lighting =fényefektek
human soft sqizz4.4 =torzito
anromeda shadow= szelemkép
harry's filters 3.0=szin manipulácio effekt stb.ezek mind photoshop pluginek érdemes ki probálni öket de megjegyzem irtozatos sok plugin létezik az én photoshopom jelenleg 3.1 giga<#wave>
apropo jo kis contest jöhetne

Nuxa
û... bocs, nem figyeltem hogy már leírtad. De lehetne most contest, hogy meg kell mondani, milyen effekteket használt az illetõ a képen. Értitek, tetszik az ötlet?

Because cheese...

Nuxa
Nem haragszok 😄 látok még egy lensz fláré-t, mi van még? a levél fonákján kolor dodzs?

Because cheese...

az a szar az 1.be hogy a jeg csak a betu korul van a betun nincs amugy jol nez ki
na jó kérésre tehát kép keres erdös kép ki vág nagyit maszat szürö csep folyosit harry's filters 3.0/ I.C net software filters unlimited 2.0/anromeda shadow.../auto fx software mystical lighting /human soft sqizz4.4 ennyi <#eljen>

Bexter
Irigykedem mennyi idõd van 😄DDDD
Vicc volt. De google tényleg a barátod 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

droidika
Google a barátod! Komolyan!
ez a kettõ, kb. 3 másodperc volt!<#eplus2>

SpiritFire
Hali a betûket meglehet úgy csinálni hogy jégcsaplógjon róla?

(Magyarul pls mert HUN ps-em van)

THX

Voltam nyitás után!

thanks <#integet2>

droidika
...(ezt most miért?)
nem lett volna egyszerübb leírni mit csináltál!? <#wilting>(vagy ez rejtvény?)

bocs nem akartam cinikus lenni fére ne érts

meg még 5-6 dolgot amit észre sem vettél pedig az a lényeg

Nuxa
Jó lett, a vízcseppet is te csináltad, vagy csak bevágtál egy halat? 😄
Mondjuk látok még egy kis fókuszmanipulációt is...

Because cheese...

droidika
...halucihalucihaluci(szerencsétlen)!
...ebbõl mi vagy te? (a kép <#eljen>)

azért szeretnék egy izzzost is látni<#wave><#eljen>

Basic
Én ezt modt nem értem<#conf> Különbözõ alakzatú szövegeket küldjünk neked psd-ben? Ha psd-ben kéred, akkor gondolom van photoshopod, és ilyen egyszerû dolgot te is megcsinálhatnál.

csepnyi élet avagy haluci haluci

Benc16
Csinálna nekem vki nem csak egyet hanem többet is, ahol van egy "text" és különbözõ alakzatú.... .PSD -ben elmenti elküldi vagy vmi Copy Layer, és felvesz midnent vele. Elõre is kösz! Röviden FontStyle! 😉

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Hali!

El lehet valahogy menteni ps-ben a guide-okat, es a slice-okat?
koszonom
droidika
..."fuss apa fuss" 😄 (körtésre, van még ötletem, majd lessz még!!!)
...na most utoljára csak NEKED (meg hátha más már nem kérdezi +)! azért nem izzasztottam azt a q. körtét jobban, mert még csak PETTINGELNEK! (ha a fantáziádban tovább (mész), mennek, egyre jobban "izzisztják" egymást, és ezzel egyenes arányban fog az izzó is izzani!) vágod!<#heureka><#eplus2>
...(nézd meg az eredeti képet és látni fogod az izzószál külömbségét (#6268 Ezekbõl!))

csak kicsit szomoru vagyok tök jó ötlet elöted minden és nem látod a lehetöségeket vissza olvastam nekem is csak ezek hiányzanak ha az a izzó izzana mekkora kép lett volna,beteszel egy izzokörtét ami nem világit(mé?) létezik egynéhány jó plugin amit nem ismersz ezzel megkönyitedéd a munkád az egérel. persze a grafikus padot nem potolja tecik a kép jó csinálj egy izzókörtést mosmár a mi kedvünkért de ragyogjon hogy a kakas csipje meg iráshibákért elnézést futok a gyerekért<#eljen>

Sas6
Huu de jol néz ki😊) Mikor fogok tudni én ilyet csinálni... 😊

droidika
..."hamákritizálsz", legalább vennéd a fáradságot oszt visszaolvasnál egy csöppet, mé nem izzik az a k*rva izzószál!(domborítani + (szépen!!!) nem lehetett, árnyékokat, fénytöréseket rajzolni kellett volna! (egérrel áljon neki az q.annya, elég volt átalakítani a figurákat!)
...ilyenkor azt szoktam írni, "erröl ennyit, majd lehet még elõveszem" (+nem kiállításra készült 😄)<#heureka><#eplus2>

egész jó(domboritásal igazán tuningolhatad volna a csöcs az förtelem) kár hogy nem izzik

Benc16
loool 😄DDDD

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

droidika
Átalakítottam a képet!
... de nem minden (sõt!) "igényt" vettem figyelembe! (csöcs és kész, izzásról meg már volt szó! (azé kösz!)) <#eplus2>

dzsuvajoe
Ja meg mért nem izzik 1000el az a lámpa? kb enyi😊 ja meg nincs ilyen szexi kocka hasu pasi😊 de ez mar téleg csak kötöszködés

#6267: Te meg ne oltogassá😊

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
Pont h az embereknek az elembol kinyuló részét kellet voln adomboritani nem a belsõt ig yolyan mintha 2 fekete embe r allna egy elem elõt😛😊

dzsuvajoe
ez kurva jo otlet teccik😊 Amit en maskepp csinaltam volna: Nem "ugrasztottam volna ki belõl eenyyire az embereket nagyon Echte lett tõle, illa csavo dasza viccesen log( nnez meg musveszkepeket, töre fel van huzodva meg öszezyugorodva), igy max az x betüs jatek utan lóg😛 😊 a csecse tén észre se vettem volna😊

inkább csinálj képet

http://www.lohere.net - a MagyarChan

KILLER2
Gondolom.

Töltsük le az internetet!

droidika
...szerintem folyamátában van a dolog a f*szinál ( húúú akkor kezd ám el csak izzani az izzószál)
...csaj melle? (jól esett rajzolgatni! 😄)<#eplus2>

KILLER2
Szép. Még jó, hogy a csávó f@szára is gondoltál bazz. De szeitnem egy ilyen csajnál máshogy nézne az ki. Amúgy csaj melle nem érdekes picit?

Töltsük le az internetet!

droidika
...ja agyból! v.színûleg a vegyületeim! <#vigyor> (érzésbõl b*z!😄)
...a legtöbbet az emberkékkel idõztem, szinte újra lettek rajzolva, egérrel, gondolhatod! 😄 (de élveztem <#zavart1>)

Rettenthető
"...meg nem vok teljesen kész XD"

De, sztm Te teljesen kész vagy :-)

droidika!

Jól sikerült ez a kép is. Mondd, ezeket Te hogy generálod? Vagy csak úgy pattannak ki az agyadból?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.