41998
-
#39237 No, most megleptetek.Olyat adtatok amire nem is számítottam volna, főleg Spészgósztól.Nekem ez most nagyon sokat jelentett, mert egy igazán hozzáértő szájából mégis csak nagyobb súlya van ezeknek a mondatoknak mind egy laikuséból.Hú,no jó...
Ugy hiszem lassan eljött az ideje, hogy bepróbákozak az itteni reklámgrafikai cégekhez.
Mivel nincs befejezett grafikusi iskolám, szerintem az eddigi munkáimra kellene támaszkodnom.
Összedobtam egy portfólió oldalt amit főleg a leendő főnökeimnek szánok,
de nem tom menyire felel meg a célnak(hogy felvegyenek).
Ahogy mindent ezt is eléggé kidolgoztam, de lehet hogy ebben az esetben ez pozitív dolog, mivel itt az a lényeg hogy megmutassam mit tudok,nem?!
kicsit furcsa ez , de azt szeretném kérni hogy véleményezétek,mondjátok ha valamit hiányoltok vagy sokaltok...
Ne felegyétek, egy másik országban élek szóval biztos nem fogok nektek konkurenciát jelenteni.
LINK
U.i. Vannek rajzok is , szóval aki szereti az erőtelyes vizuális ingereket nyugottan nézzen be
-
JagFater #39236 -
#39235 Én is csak a nézelődő, megrendelő szemével kritizálom a munkáidat, hogy lásd min javíts, min változtass.
A kreativitásoddal nincs gond, jók a munkáid, csak SOK! A kritikákat építő jelleggel mondtam, nem fikáztam!
Nézegesd meg az új logo trendeket... -
JagFater #39234 Nekem tetszenek a munkáid, látszik, hogy értesz hozzá, csak egy kis kreativitás, meg egy pötty látásmód váltás kéne és nyernél.
Azzal akarod megmutatni, hogy vágod a témát, hogy sokat viszel a munkákba.
Ebben a logós bizniszben meg ahogy látom az egyszerű, érthető, könnyen lerajzolható, sokszorosítható, könnyen megmaradó a menő. És ha végig gondolod igazuk is van. Nézd a megrendelő szemével.
Mit szeretne? Egy egyedi logót, amit ha ránézel rögtön tudod miről van szó, megjegyzed és nem kell sok pénz a marketingre sem. -
#39233 -
#39232 ez a győztes? XD
minden második logo ebben a témában ilyen -
#39231 Jól tolod! -
#39230 leszarom, akkor legyen a belsejét -
#39229 belselyét? -
#39228 Elmész egy újságoshoz veszel szépen egy PLAYBOY-t és megnézed
vagy ha vársz egy pár hetet és megnézed a MOM park falát és belselyét ott is láthatsz pár munkát.... -
#39227 az egyik A3 plakát a rendezvényünkre. jöhettek, ingyé van :D
-
#39226 curves ctrl+m
a másiknak gőzöm nincs mi a betűkombója de az image/adjustmentsben van -
#39225 Oké.Értem én hogy a jelenlegi munkáidat valószínüleg különböző titkosügynökségek és titokba burkolózó szervezetek számára készíted, DE csak van valami portfóliód ami esetleg publikus ...Jöhet egy régebbi kép is , nem kell hogy ropogós legyen ,csak mutass valamit végre.
Egyébként kösz a szinezési tanácsot , mihelyt rájövök mi a "curves" meg "selective colors" megfelelője a magyar nyelvű Ps-ben ,ki is próbálom.
A lógó NEM Ps-es ,telyesen Corel-ben dobtam össze.
Amikor megláttam a contest-et a typot találtam ki először és mivel nem láttam hasonlót az addig beküldöttek között(190) úgy döntöttem, megvalósítom a víziómat.Hát igen csak hogy ekkor jött az a rész hogy a green elektronikára kellene volna utalni valamivel...
Először a villanykörtét gondoltam fel használni , de mivel 190 design közül 180 ezt a motivumot használta más alternatíva után néztem.
Látod a dugaj eszembe sem jutott, nem merült fel bennem hogy egyértelműen feltudnák ismerni az emberek.
A kábel azért enyire szabéjtalan, mert egyszerre tanulom a Corel-t és az Illustratort használni, és a Pen tool valahogy mindíg össze vissza mozog.
Aki foglalkozik ilyennel, használ Guide-okat hogy szabályosan tudja beálítani a vonalakat , vagy hogy?
Közben kiválasztották a győztest:
-
#39224 ez ps logo gyanítom
ami tetszik: a typo alapötlet (a JP, középen a C) ez így zseá
de a konektor zsinor elég szabálytalan, göröngyös ez vonatkozik a levél formájára is
a c és a levél túl plasztikus, sztem felejtsd el ezt a bevel emboss mittomén mit, nem professzinális sőt gagyabugya :(
a pén mi az a cucc? :D
csak egy ötlet:
leveszel minden efektet megmarad az alap, eltávolítod a kábelt meg a levelet, csinálj egy szebb levelet (formásabbat)
méretben jó. ha kész a levél fogod duplikálod tehát kettő lesz (jobbra - balra néző) - ezt félrerakod
JCP typo maradt ügye a "c" és a két betü közt van egy kis kocka" na az legyen inkább egy nagyobb (ne tú nagy) kör -benne két kicsi körrel (dugalj)
most jön a két egymással ellentétesen fordított leveleünk amit a konektor möge csapacc ( a levél lógjon rá a két szélső betüre)
ha ez kész akkor szépen és igényesen dolgozd ki, a levelélre kerülhet erezet esetleg vízcsepp, a betükön minimál fény estébé -
#39223 " Nekem fizetnek a munkámért... és főleg azért hogy mások ne lássák "
ez mekkora XD -
Nem mutatok képet me azé megbasszák a seggem :)
Nekem fizetnek a munkámért... és főleg azért hogy mások ne lássák
majd ha olyat csinálok amin csak én szórakozok magamnak akkor felteszem, de ilyenre nincs időm... :D
Amúgy attól hogy valamit fekete-fehérré teszel utána visszafestel pont a tónusa NEM változik meg :D és ettől lesz mász színű.
Egyszerűbb ha curves-t húzgálod meg a selective colorsban játszol -
#39221 Nekem tetszenek a színesek azon belül a kicsi színesek a szürkék nem. Ahogy passatgt írta tényleg talán dugóalj kellene de ha mégis a dugót választod azért azt is vedd számításba, hogy más országokban 3 pólusú dugóaljak/dugók vannak. (nem rég szoptam be én is).A P betű ívében az a fekete foltot a szürkében nem tudom hova tenni, illetve a levél szára és kábel nem egyforma széles végig. Talán kicsit sok a glow a levélen.
Remélem pozitívnak veszed amit írtam. -
#39220 villannyal megy a levél? vagy ha zöld energia, akkor dugalj kellene, nem dugó:) -
#39219 Nekem mondjuk a 3. még mindíg jobban tetszik mint a második, habár ha jobban belegondolok talán azt díjazták, hogy alig használt más stock-ot a erőre megadottakon kívül.
A csajos tigrises képről anyit, hogy szerintem sem lett tökéletes , de ettől függetlenül Spészgószt nyaja meg a konektort.
(Amióta én ebbe a topikba nézelődök (olyan 4 hónapja) tőle még semmi értékelhetőt nem láttam.Mutass csak 1 munkát, mindjárt meglátod milyen könyű kritizálni.Nemvagyok egy fórumban oda mondogató ember de ez most már tényleg ki kellet írnom magamból , mivel szinte mindengyik kibaszott munkámban csak a rosszat tudja meglátni, képtelen a halom negatívum mellé legaláb egy ku.va pozitívumaot megemlíteni.)
Maga az ötlet volt a rossz , hisz az FPS-eknél sem lehet úgy megoldani a karakter megjelenítését hogy az ne áljon furcsa szögben.
Ahhoz hogy ilyen minőségben tudjam kivitelezni(amit tudunk hogy Spészgószt szerint meglehetősen sz.r)tulajdonképen csak megfelelő stock-okat kellet találnom - a lábakra volt a legnehezebb ráakadni-, egy csomót maszkolni és színezni(ami szintén meglehetősen silányul sikerült, Spészgószt szerint).
Mivel mind a két kéz és a lábak is külön képről lettek kivágva, eléggé eltértek a bőr színek.ÉN úgy oldottam meg- persze Spészgószt biztos tudna valami gyorsabb és enegiahatékonyabb megoldást mondani erre is- hogy az összes képet átalakítottam fekete fehérbe és kb egyformára álítottam a brightness-t, majd kifestettem bőrszínüre.
Végül pedig az egész képre tettem egy pirossas réteget ami egy kicsit összehozta a tigrist ,a hátteret és a csajt.
No még egy lógót a végére, hogy ne csak szöveg legyen:
-
#39218 A harmadik helyezett számomra kimondottan szar lett...
Nekem hangulatra az epres képed jön be legjobban :) -
#39217 azé látszik és gáz is mert mások a színek és a fények rajta!
(csajos tigrises kép) -
#39216 A csajos tigrises képen a csajt te tetted oda?Milyen módszerrel?Tipikusan úgy néz ki,mint rengeteg PS-es kép amit látok reklámoknál... -
#39215 Hát én nem tom h utólag vannak e rajta a "szereplúk",de ha nem akkor bizony meg kell dolgozni a hátteret..most pontosan hirtelen nem tudom leirni,de szeintem eyszerű csak le kell tlejesen vezetni..After Effectset én ajálok hozzá,csak mer értek hozzá és ez meg nem videó,de egynél több frameből van-.-
nálam az már Ae-ba megy...
De előtte Ps..Van benne egy szép dolog,pont erre való..Vanishing point...Megadod neki a talajt meg a házakat ,talán az eget is és ennyi...A szereplőket meg külön vezed..Bár látod h mozog a farks a krokodilnak v miaz meg a hasa,nem tom h hiba,v télleg ugy kell,de a vanishing point kiszedi a hátteret,Betolod AE-ba,és eleve ugy megy bele,h 3D--Tehát a talaj vizszintes és külön layeren van a ház...És tudod forgatni rendesen,torzul is..De azért nagy dolgokat ne várj tőle..Erre a félcenti mozgatásra tökéletes...Ennyi az egész..Aztán a szereplők meg ne mozogjanak,esetleg egy picit,attól függ..De sztem ennyi az egész.Meg még annyi h a pivot pointot oda kell rakni ahol a mozgás középpontja legyen és kész. -
#39214 nem láttam ugyan az összes indulót. de a díjazottak. azért nem rosszak. -
#39213 Volt a dART-on egy fotómanipulációs verseny: One Cat, One Fruit, One Clock .
Az alábbi 9 képből kellet ki kiválasztani 3-mat és összedobni valamit belőlük,természetesen más képekkel is kilehetett egészíteni a művet.
Olyan 9000+ munka érkezet be.Eből elsőkörben ki lett választva a 25 középdöntős majd a 3 győztes.
Az alábbi munkám belyutott a középdöntőbe de úgy látszik sajnos nem volt elég potenciál benne ahhoz ,hogy egy kis pízt is keressek vele.
Az előzőn kívül neveztem még 3-mal
Talán ez lett a legsilányabb
És most következnek a győztesek
1. 1.500$
2. 1.000$
3. 500$
-
#39212 Sima ps-el is meg lehet csinálni -
#39211 azt passzolom nem foglalkoztam vele még. -
#39210 erre mondtam az after effectet -
#39209 a nyomdában ahol dolgoztam, mikor megjött az új nyomdagép, új technológiát is hozott. tudtunk vele lentucular-t nyomni. na itt lehet használni ál 3D-t, csak kell hozzá egy ilyesmi kép, mint az a krokis, és külön layerre kell rakni mindent amit el akarunk választani egymástól + maszk, és persze ami mögötte kiesik azt be kell retusálni, mert lukas lesz. aztán van egy program, ami a kész psd-t lebontja, és megcsinálja az ál 3D-t. csak nem emlékszem a program nevére, meg am is asszem hardverkulcsos volt
szval a lényeg az, hogy lehet ilyesmit csinálni 1 képből is. :) -
#39208 ez igen de ha egy meglévő képből akar ilyet csinálni -
JackMeadow #39207 egymás után van rakva kér különbőző szögbél fotózott kép sztem, -
#39206 én azt mondanám, hogy ez nem ps hanem after effectes téma
itt a topicja -
#39205 igen az animálásra gondolok :) légyszi valaki tutorialt :S -
#39204 az a vicces h nálam egyáltalán nem mozgott ez előbb, csak egy képet láttam végig -.-
Komment törölhető :D -
#39203 valszeg az animálásra gondolt
a középső rész kisebb tartományban mozog mint a háttér ezért van 3D hatása
amúgy jó szar film volt ez
-
#39202 Pontosan mit szeretnél?
Keresel egy képet, amin sok a szemét, kivágod a babát a székkel, rárakod, dobsz alá árnyékot.
Keresel egy ilyen aligátoros krokodilos szörnyet (szerintem ez modellezett amúgy, a póz miatt gondolom), és azt is rávágod a képre, meg alákensz egy árnyékot, amire nyomsz kis gauss blurt + leveszed az opacityt.
Leirva elég egyszerü, de a legnehezbb része a source keresés lesz ;) -
#39201 ilyneről vki toljon nekem tutorial-t legyenszíves mert nem találok:S előre is köszi
-
#39200 tudomtudomtudom :) -
#39199 hááát inkább anál gyorsabban nyomom el az adott weblapról...mert idegesít -
#39198 A piros engem is zavar kicsit, a többi viszont nem igazán :)
Csak rikít kicsit :D
Minél előbb rányomsz, hogy add to cart, annál gyorsabban tűnik el :D