41998
-
#39277 abból a 7 egyszerű téglalapból pont kiolvasható az mnb -
#39276 Huu ezt a "logot" de utálom,igazi paint színvonal.És ez vkinek tetszik...(Hisz használják)
Paint is tud szines téglalapokat meg szöveget..Biztos sok kreativitást igényel 7 téglalap rajzolása amiből kettő zöld egy meg nagyobb,mint a többi....és milliókat fizettek érte.7 téglalapért!! -
#39275 kicsit hasonlít az mnb logóra:)
-
#39274 -
#39273 ha már dizájnolunk mostanság.
(julien-renault)
[center]
-
#39272 ne fenyegetőzzél xD -
#39271 én is tudom állítani, de amikor a ps lesz az aktiv ablak, vagy abból váltok át, akkor mindig meghülyül... komolyan mondom lassan rákeresek guglin -
#39270 nekem még jó hogy tudom az egéren szabályozni....pászoláskor jól is jön a minusz -
#39269 igen. -
#39268 cs5? -
#39267 erdekes, nekem az eger erzekenysegem valt mindig... -
#39266 Köszi -
#39265 alt+shift :D -
#39264 Néha átvált a billentyűzetem angolra (csak a ps-ben)
Valahogy vissza lehet állítani ps restart nélkül? -
#39263 ha marad akkor, legalább vágd meg a képet.
A weboldallal kapcsolatban szerintem vegyél egy domaint és olyan weboldalat csinálj vagy vegyél ami kimondottan a galériára van kihegyezve.
ennél léptetni sem tudok a képek között,így a harmadik kixelem arrébb görgetek megynyítom kixelem után hagyom a francba. -
#39262 Rajzolgattam xD Ps+tablet. -
#39261 Egyetértek veled :) barack mehet a francba, no meg a dizájn magyarul is vagy angolul vagy más szó...., hiányolom a modern és praktikus kinézetett.
(fogalmam sincs mit enged meg ez a flash oldal, lehet érdemes körül nézni a meglévők között)meg ugye ha cache-ből lesem újra akkor persze gyors de aki elsőre lesi annak várnia kell :( , bár kilehet bírni. -
#39260 Nekem nem jön be ez a barack szín..
Amelett hogy a flash-t sem szeretem, sőt. De ízlések és pofonok.
Nekem így túl üres az oldal, ránézel, és hiányzik róla az élet :S
Én ezt érzem :) -
#39259 flash oldal...nekem 120Megás netem van és észre se veszem mire megnyílik...DE a bicska is addigra a zsebemben amikor meglátom hogy valami villogó mozgó gecin kell nézelődnöm...kb 2 mp és nyomom is az x-et!
A fikázódásról meg annyit, hogy nem igaz hogy nem veszed észre mi csak segíteni akarunk neked, hogy a többi esetleg potenciális érdeklődőt NE riaszd el azonnal...
hidd el itt őszinte véleményt kapsz...a haverod úgyis azt mondja "tök jóóó az oldalad!" -
#39258 Ja, azt is meg akartam kérdezni ki-mit gondol:Az a jobb megoldás ha sok képet-munkát teszek ki , vagy inkább csak a legjobbakkal villogjak?
(Kovács,többnyire kiszúrtad azokat a rajzokat amikket én is a leggyengébbeknek tartok, de a Prince tuti marad,annak ellenére hogy a bal keze kicsit rövidebb.A legapróbb részletekig kidolgoztam ,úgyhogy minden féle képpen ott a helye.
Óh...hát csak elő került végre Jacky is.Emlékszem még annak idején , amikor ajánlották nekem ezt a topikot, rögtön azzal a tanácsal láttak el hogy ne engedjem hogy Jacky elzavarjon.
Milyen szép az már,ha valakinek ilyen hírneve van, biztos sok energiát fektetett a furkálásba, fikázásba és beszólogatásba, hogy elérjen erre a szintre.Gratulálok.#taps]
Nehogy az szóljs már le a Ps munkáimat aki egy fekete pacát és 3 egymásba olvasztott képet könyvborítónak nevez <--Lásd JackMeadow utolsó a topicban pubikált munkája)
Ha már igy tesztelgetünk sok helyen azt írják hogy a flash oldal hülyeség mert a betöltési idő alatt könyen elveszítheti az ember az érdeklődését és hajlamos ellapozni.Nálam és 3 barátomnál is meglehetősen gyorsan nyílik meg az oldal és eléggé és a lapozás is eléggé dinamikus, persze flashez képest.Nálatok? -
#39257 Cucc.Az első festmény nagyon tetszik,hálás a téma választás.Ezeknek a bogár vagy halott ember perspektívás , erdős képeknek mindíg van valami különleges hangulata. Ps vagy Painter?
A másodikon ...azon mi van,Falling of Tedi?
Aszt a mindenit, kijelenthessük a első webdizájnom csúnyán leszerepelt .Hogy,hogy sem megint túlpörögtem - Ki gondolta volna,hogy ez lesz?
Telyesen átgondoltam és megváltoztattam a koncepciót.
A legutóbb általam készített weboldal kisebb agyvérzéseket okozó hatására való tekintettel,mutatok egy screenshot-ot,hogy mindenki eldönthesse ,beválalja, vagy sem hogy újra megnyissa a linket.
LINK
-
#39256 inkább a rajzhoz értek ezért csak ahoz szólok,
a gyengébb munkákat vedd ki a portfólióból mert lehúzza a többit, pl a második kép(profilból a cajszi), a perzsi hercege, hátrakötözött kezű hidrogénezett lány és az utcsó elötti kép(csíkos ruhás csajszi) -
#39255 90%-ban, főleg ezeknél a "negativ space"-es logóknál így van -
#39254 Azért szerintem többnyire úgy történik, hogy xy cég/személy szeretne logo-t/arculatot (akár teljesen új cégről van szó, akár a régi logo ráncfellvarrása/újragondolása) és erre felkéri az alkalmas személyt. -
#39253 amikor kitalálják hozzá a nevet is, eladhatóvá válik a brand, ezért lehet az, hogy léteznek -
#39252 Nem tudom, szerintem nem kitalált brand-ek, legalábbis többségük biztos hogy nem. Próbaképp rákerestem néhányra a neten és van weboldaluk, az oldalon lévő logo-val. Persze volt olyan is amit nem találtam, de nem is böngésztem órákat, csak párat kattintottam random. -
#39251 mondjuk ezek általában kitalált brand-ek, tehát előbb kitalálta a designert a szimbólumot, majd keresett hozzá valami nevet:)
ettől függetlenül fasza -
JackMeadow #39250 csúnya, ódivatú, mondhatni ódon, a dizájn j vel meg eléggázos sztem, meg a "fotomanip" is elég sufni tuning -
#39249 -
#39248 Ez mekkora jó!
-
#39247 Logo-soknak egy remek oldal. -
#39246 Első kép fajántos lett, a másodikra a beteg agyammal azt hittem valami idegen lény nyúl felém a fényből, de aztán rájöttem egy maci a vonósugárban :) -
#39245 NEM REKLÁM csak érdeklődés, illetve kis "segítség"
Érdekelne esetleg valakit (céget!) CÉGES megjelenés a Reklámzabálókon illetve a Sportzabálók éjszakáján, délutánján???
LastMinute ajánlatok azaz valszeg olcsóbbak mint amúgy, sokat nem tudok róla, kaptam promó anyagot, küldök annak akit érdekel! -
#39244 első két napos négy sörös kurzus.
második ma reggeli kávécigi mellé.
de gondoltam ha má akkor má méne. -
#39243 elso tok jo, de nehogy azt hidd, hogy a masodik szar lett, csak az elso jobban bejon.
huhh, keso van. -
#39242 mai festésterápia :)
-
#39241 ...:( -
karajjj #39240 a flash oldal nem tetszik -
#39239 a wix szerintem nagyon rossz... már bocsánat
persze én se értek hozzá. -
#39238 Huh! Hát majdnem alapból az X-re nyomtam, ahogy bejött ez a flash nemistudommineknevezzem A tartalom jó, de a körítést - ahogy megjeleníted - teljesen lecserélném.