41998

photoshop-banner.jpg
  • passatgt
    abból a 7 egyszerű téglalapból pont kiolvasható az mnb
  • berlinboy6329
    Huu ezt a "logot" de utálom,igazi paint színvonal.És ez vkinek tetszik...(Hisz használják)

Paint is tud szines téglalapokat meg szöveget..Biztos sok kreativitást igényel 7 téglalap rajzolása amiből kettő zöld egy meg nagyobb,mint a többi....és milliókat fizettek érte.7 téglalapért!!
  • passatgt
    kicsit hasonlít az mnb logóra:)
  • passatgt
  • VRSDM
    ha már dizájnolunk mostanság.
    (julien-renault)
    [center]

• MANOWAR
    ne fenyegetőzzél xD
  • Jim Morrison
    én is tudom állítani, de amikor a ps lesz az aktiv ablak, vagy abból váltok át, akkor mindig meghülyül... komolyan mondom lassan rákeresek guglin
  • Spészgószt
    nekem még jó hogy tudom az egéren szabályozni....pászoláskor jól is jön a minusz
  • Jim Morrison
    igen.
  • MANOWAR
    cs5?
  • Jim Morrison
    erdekes, nekem az eger erzekenysegem valt mindig...
  • SMGBAS
    Köszi
  • MANOWAR
    alt+shift :D
  • SMGBAS
    Néha átvált a billentyűzetem angolra (csak a ps-ben)
    Valahogy vissza lehet állítani ps restart nélkül?
  • Kovács legény
    ha marad akkor, legalább vágd meg a képet.
    A weboldallal kapcsolatban szerintem vegyél egy domaint és olyan weboldalat csinálj vagy vegyél ami kimondottan a galériára van kihegyezve.
    ennél léptetni sem tudok a képek között,így a harmadik kixelem arrébb görgetek megynyítom kixelem után hagyom a francba.
  • MANOWAR
    Rajzolgattam xD Ps+tablet.
  • MANOWAR
    Egyetértek veled :) barack mehet a francba, no meg a dizájn magyarul is vagy angolul vagy más szó...., hiányolom a modern és praktikus kinézetett.
    (fogalmam sincs mit enged meg ez a flash oldal, lehet érdemes körül nézni a meglévők között)meg ugye ha cache-ből lesem újra akkor persze gyors de aki elsőre lesi annak várnia kell :( , bár kilehet bírni.
  • zsolesz92
    Nekem nem jön be ez a barack szín..
    Amelett hogy a flash-t sem szeretem, sőt. De ízlések és pofonok.

Nekem így túl üres az oldal, ránézel, és hiányzik róla az élet :S

Én ezt érzem :)
  • Spészgószt
    flash oldal...nekem 120Megás netem van és észre se veszem mire megnyílik...DE a bicska is addigra a zsebemben amikor meglátom hogy valami villogó mozgó gecin kell nézelődnöm...kb 2 mp és nyomom is az x-et!
    A fikázódásról meg annyit, hogy nem igaz hogy nem veszed észre mi csak segíteni akarunk neked, hogy a többi esetleg potenciális érdeklődőt NE riaszd el azonnal...
    hidd el itt őszinte véleményt kapsz...a haverod úgyis azt mondja "tök jóóó az oldalad!"
  • III dOMINO III
    Ja, azt is meg akartam kérdezni ki-mit gondol:Az a jobb megoldás ha sok képet-munkát teszek ki , vagy inkább csak a legjobbakkal villogjak?

(Kovács,többnyire kiszúrtad azokat a rajzokat amikket én is a leggyengébbeknek tartok, de a Prince tuti marad,annak ellenére hogy a bal keze kicsit rövidebb.A legapróbb részletekig kidolgoztam ,úgyhogy minden féle képpen ott a helye.

Óh...hát csak elő került végre Jacky is.Emlékszem még annak idején , amikor ajánlották nekem ezt a topikot, rögtön azzal a tanácsal láttak el hogy ne engedjem hogy Jacky elzavarjon.
    Milyen szép az már,ha valakinek ilyen hírneve van, biztos sok energiát fektetett a furkálásba, fikázásba és beszólogatásba, hogy elérjen erre a szintre.Gratulálok.#taps]
    Nehogy az szóljs már le a Ps munkáimat aki egy fekete pacát és 3 egymásba olvasztott képet könyvborítónak nevez <--Lásd JackMeadow utolsó a topicban pubikált munkája)

Ha már igy tesztelgetünk sok helyen azt írják hogy a flash oldal hülyeség mert a betöltési idő alatt könyen elveszítheti az ember az érdeklődését és hajlamos ellapozni.Nálam és 3 barátomnál is meglehetősen gyorsan nyílik meg az oldal és eléggé és a lapozás is eléggé dinamikus, persze flashez képest.Nálatok?
  • III dOMINO III
    Cucc.Az első festmény nagyon tetszik,hálás a téma választás.Ezeknek a bogár vagy halott ember perspektívás , erdős képeknek mindíg van valami különleges hangulata. Ps vagy Painter?
    A másodikon ...azon mi van,Falling of Tedi?

Aszt a mindenit, kijelenthessük a első webdizájnom csúnyán leszerepelt .Hogy,hogy sem megint túlpörögtem - Ki gondolta volna,hogy ez lesz?

Telyesen átgondoltam és megváltoztattam a koncepciót.
    A legutóbb általam készített weboldal kisebb agyvérzéseket okozó hatására való tekintettel,mutatok egy screenshot-ot,hogy mindenki eldönthesse ,beválalja, vagy sem hogy újra megnyissa a linket.

LINK

• Kovács legény
    inkább a rajzhoz értek ezért csak ahoz szólok,
    a gyengébb munkákat vedd ki a portfólióból mert lehúzza a többit, pl a második kép(profilból a cajszi), a perzsi hercege, hátrakötözött kezű hidrogénezett lány és az utcsó elötti kép(csíkos ruhás csajszi)
  • passatgt
    90%-ban, főleg ezeknél a "negativ space"-es logóknál így van
  • cenobite
    Azért szerintem többnyire úgy történik, hogy xy cég/személy szeretne logo-t/arculatot (akár teljesen új cégről van szó, akár a régi logo ráncfellvarrása/újragondolása) és erre felkéri az alkalmas személyt.
  • passatgt
    amikor kitalálják hozzá a nevet is, eladhatóvá válik a brand, ezért lehet az, hogy léteznek
  • cenobite
    Nem tudom, szerintem nem kitalált brand-ek, legalábbis többségük biztos hogy nem. Próbaképp rákerestem néhányra a neten és van weboldaluk, az oldalon lévő logo-val. Persze volt olyan is amit nem találtam, de nem is böngésztem órákat, csak párat kattintottam random.
  • passatgt
    mondjuk ezek általában kitalált brand-ek, tehát előbb kitalálta a designert a szimbólumot, majd keresett hozzá valami nevet:)

ettől függetlenül fasza
  • JackMeadow
    csúnya, ódivatú, mondhatni ódon, a dizájn j vel meg eléggázos sztem, meg a "fotomanip" is elég sufni tuning
  • Spészgószt
  • cenobite
    Ez mekkora jó!

• cenobite
    Logo-soknak egy remek oldal.
  • MANOWAR
    Első kép fajántos lett, a másodikra a beteg agyammal azt hittem valami idegen lény nyúl felém a fényből, de aztán rájöttem egy maci a vonósugárban :)
  • Spészgószt
    NEM REKLÁM csak érdeklődés, illetve kis "segítség"
    Érdekelne esetleg valakit (céget!) CÉGES megjelenés a Reklámzabálókon illetve a Sportzabálók éjszakáján, délutánján???
    LastMinute ajánlatok azaz valszeg olcsóbbak mint amúgy, sokat nem tudok róla, kaptam promó anyagot, küldök annak akit érdekel!
  • VRSDM
    első két napos négy sörös kurzus.
    második ma reggeli kávécigi mellé.

de gondoltam ha má akkor má méne.
  • Jim Morrison
    elso tok jo, de nehogy azt hidd, hogy a masodik szar lett, csak az elso jobban bejon.
    huhh, keso van.
  • VRSDM
    mai festésterápia :)

• RaZoK
    ...:(
  • karajjj
    a flash oldal nem tetszik
  • VRSDM
    a wix szerintem nagyon rossz... már bocsánat
    persze én se értek hozzá.
  • madi 9k
    Huh! Hát majdnem alapból az X-re nyomtam, ahogy bejött ez a flash nemistudommineknevezzem A tartalom jó, de a körítést - ahogy megjeleníted - teljesen lecserélném.