41998
-
#39197 a piros, sárga és narancs betűk, gombok stb. nagyon zavaróak kifolyik ez ember szeme, csak nagyon indokolt esetben használnám!
főleg szürke háttéren -
#39196 Ja ez az undorító logó adott volt :D -
#39195 Egész nap ezzel kínlódtam, a megrendelő egy gombnyomással távolította el :D
Nem tetszenek a színek neki...
Velős kritikákat kérnék, ha lehet :P
Egyébként első templatem, amivel komolyabban fogalkoztam ;)
-
#39194 ez okés. de ezzel vindózon ugyanúgy nem mentem semmire :)
amúgy valakitől képek? tegyétek :)
-
#39193 én is megnéztem, sőt még az ujjamat is vittem arra fele. -
#39192 -
#39191 [apro]túl reggel van ahhoz hogy ne néztem volna le keresve azt a bizonyos gombot. -
#39190 Ha megnyomod az F13-mat akkor olyan mintha egy here lenne :D -
#39189 Akkor csak egy hegy kell a pálma mögé:)
feltételezem a luxus nyaralók többsége tengerparti és nem téli vakáció a fő profilja a cégnek. A kupakból meg nekem nem derül ki mivel foglalkoznak, de aztán úgyis a megrendelő dönt. -
#39188 az a baj nyaralás nem csak pálmafás helyen van és aki a hegyeket szereti az máris utálja a pálmafát!
nem szabad ennyire speckó egyoldalú dolgokat beletenni!
A "kupak" mindenre jó :D
talán ha a 2.-t úgy rendezted volna el mint a 3. van ....gyengén talán...
-
#39187 a harmadikban nekem pont az 52 nem tetszik, a negatív formának is szépnek kell lennie, nagyon csúnyán darabolja a szét a korongot.
lehetne játszani vele, akár a középső rész formálhatna egy pálmafát -
#39186 3.
jó a betű
jó hogy az ötös meg a kettes ugyan az csak tükrözve. ha választanék akkor 3. -
#39185 2. -
#39184 csak szvsz: Az első képnél az 52 érdekes de nem az igazi, valakinek a kezébe nyomod lehet nem fogja kitalálni az óra meg mit jelent?(heteket) ezt itt mi tudjuk de ő tuti nem fogja kitalálni, félre is reagálhatja és a sietés juthat az eszébe... Második jön be a legjobban a három közül talán a betűtípust változtatnám meg. Harmadikról azonnal egy cocacola kupak jutott eszembe. :) -
#39183 1. kula
2. pálmafás kula
3. logó
a letisztult azt jelenti nincs benne semmi bonyolult vonal (pálmafa) meg olyan értelmezhetetlen valami, amihez 2perc kell mire kibogarászod!
ezé nyert a KÖR -
#39182 No csak sikerült(igaz két napba telt)
Ennél a lógónal az volt a kérés, hogy legyen egyszerő , letisztult , könyen beazonosítható, egyedi és PIROS.
A cég neve: 52 SHARES INC - Timeshare-el foglalkoznak , azaz ingatlanokat tartanak fent kölönböző luxus nyaralóhelyeken , amiket az év mind az 52 hetében kiadnak.
1. KÉP - talán nem eléggé egyértelmő a 52 , de próbáltam valami egyedit kitalálni mivel mindenki a "piros körben az 52" megoldást variálta.
2. KÉP - ez eléggé egyszerő
3. KÉP - a nyertes : egy igazán egyedi és könnyen felismerhető lógó
Vélemények?
-
-
#39180 megtaláltam bocsi, csak chrome kitöltötte helyettem az email címemmel automatikusan :) -
#39179 A logoblog-hoz a mycroburston keresztül kell regisztrálni?
multkor elkezdtem de Paypal-t kért, ugyh abbahagytam, most meg nem kérte. nem értem :D
Nem is találom h hol kell megadni pedig regeltem.
Tudtok segíteni benne? -
#39178 Hajrá!!!
Nekem eddig 6-ból 1, de én is most kezdtem pár hete. Az a baj, hogy nincs annyi időm amennyit szeretnék. :( -
#39177 én most 10% os vagyok...de még csak pár hónapja kezdtem -
#39176 Nos, hogy ne csak a szám járjon, pár kattintás után találtam azért olyanokat akinek bejön ez a "100-ból 10 nyertes" dolog. (Nem kellett túl sokat keresgélni)
Persze természetes, hogy vannak olyanok, akiknek mondjuk 200-ból egy sem jön be, de talán nem véletlenül...
-
#39175 MIÉRT...MIÉRT...?Hagyuk a francba.Mék és bedobok egy idegcsillapítót. -
#39174 Az Istenit akkor is meg mutatom.
1.
2.
Winner
-
#39173 No megpróbálom újra:
1.
2.
The Winner
-
#39172 Akkor m u t a t o m:
Ennél a lógónal az volt a kérés, hogy legyen egyszerő , letisztult , könyen beazonosítható, egyedi és PIROS.
A cég neve: 52 SHARES INC - Timeshare-el foglalkoznak , azaz ingatlanokat tartanak fent kölönböző luxus nyaralóhelyeken , amiket az év mind az 52 hetében kiadnak.
Első megoldásom - talán nem eléggé egyértelmő a 52 , de próbáltam valami egyedit kitalálni mivel mindenki a "piros körben az 52" megoldást variálta.
A második totál egyszerűre sikeredett.
És végül a győztes-természetesen egy nagyon egyedi és eszméletlenül jellegzetes pályázat nyert.
-
#39171 -
#39170 "Kezdő álmai..." Lehet tényleg álom, amíg ki nem próbálod napi 8 órában csinálni. Így voltam a stock-al is. Gondoltam jól jön ha havonta 100 dodó összejön. Kis zsebpénz. Aztán amikor normálisan csináltam, vagyis naponta töltöttem fel 4-5 ábrát - szóval nem erőltettem meg magam, de MINDEN NAP töltöttem fel valamit - összejött 200-300 dollár. És konkrétan tudok olyanokat akik stock-ból megélnek. Nem rosszul.
Másik téma az ingyenes oldalak. Azért van ami nagyon jó. Sőt... Nem feltétlenül kell perkálnod, hogy normális szolgáltatást kapj.
Csak két példa:
www.99designs.com
www.mycroburst.com
Ingyenesek. Annyi melót vállalsz be amennyit akarsz, kommentelhetsz, van fórum, blog, hírlevél, vannak jó pénzes melók, stb...
-
#39169 És már linkeltem is anno :D -
#39168 Még nem vagyok 18, nem nézhetem meg :/
Amúgy jah :D Ez már napiszaron is volt még másnap :D -
#39167 nocsak mit találtam :D emlékeztek még ki csinálta? :D
link -
#39166 Festek (a tojásaim) -
#39165 Én meg alszok :D -
#39164 Én meg fáradt... 4 óta folyamatosan rajzolok
Még valaki? :D -
#39163 éhes vagyok. :) -
@ 39152 - Nekem tetszik így ahogy van, de a sporthoz tényleg nemsok köze van :D Guitar Hero ugrott be róla -
#39161 Jaja saját, kell a píz :D
Amúgy egy ff focilabda tényleg jó ötlet. Még az a nyúlás is maradhatna esetleg pirosan, mintha annyira erősen lenne rúgva :D -
#39160 bocs tripla...de még valami!
A Rock-hoz se kötném nagyon a zöld színt!
A sikeres logótervezés pont a színelméleten múlik, mi tetszik a szemnek mi fog meg, mi mivel illik össze!
-
#39159 beírod google-ba "sport logo" katt a képekre és semmi mást nem látsz csak kék fehér piros logókat feketével kombinálva, zöld nagyon kevés van!
Mint mondtam LOGÓ (embléma) nem grafikáról van szó...ne tévedj el te is! Itt a LOGÓ a lényeg nem a dizájnos elemek! -
#39158 nézz meg pár sport logót
kék,piros,fehér...stb de konkrétan, tehetnél egy feketfehér focilabdát a "takonycsepp" (ha már ez ragadt rá) helyett! A rock az OK ott a gitár már csak sport kell bele, egy ilyen üstökös izé takonycsepp nem sport! Szerintem!