41998

photoshop-banner.jpg
  • Spészgószt
    a piros, sárga és narancs betűk, gombok stb. nagyon zavaróak kifolyik ez ember szeme, csak nagyon indokolt esetben használnám!
    főleg szürke háttéren
  • zsolesz92
    Ja ez az undorító logó adott volt :D
  • zsolesz92
    Egész nap ezzel kínlódtam, a megrendelő egy gombnyomással távolította el :D
    Nem tetszenek a színek neki...

Velős kritikákat kérnék, ha lehet :P
    Egyébként első templatem, amivel komolyabban fogalkoztam ;)

• VRSDM
    ez okés. de ezzel vindózon ugyanúgy nem mentem semmire :)

amúgy valakitől képek? tegyétek :)

• hungary27
    én is megnéztem, sőt még az ujjamat is vittem arra fele.
  • Kovács legény
  • VRSDM
    [apro]túl reggel van ahhoz hogy ne néztem volna le keresve azt a bizonyos gombot.
  • SMGBAS
    Ha megnyomod az F13-mat akkor olyan mintha egy here lenne :D
  • Kovács legény
    Akkor csak egy hegy kell a pálma mögé:)
    feltételezem a luxus nyaralók többsége tengerparti és nem téli vakáció a fő profilja a cégnek. A kupakból meg nekem nem derül ki mivel foglalkoznak, de aztán úgyis a megrendelő dönt.
  • Spészgószt
    az a baj nyaralás nem csak pálmafás helyen van és aki a hegyeket szereti az máris utálja a pálmafát!
    nem szabad ennyire speckó egyoldalú dolgokat beletenni!
    A "kupak" mindenre jó :D
    talán ha a 2.-t úgy rendezted volna el mint a 3. van ....gyengén talán...
  • Kovács legény
    a harmadikban nekem pont az 52 nem tetszik, a negatív formának is szépnek kell lennie, nagyon csúnyán darabolja a szét a korongot.
    lehetne játszani vele, akár a középső rész formálhatna egy pálmafát
  • VRSDM
    3.
    jó a betű
    jó hogy az ötös meg a kettes ugyan az csak tükrözve. ha választanék akkor 3.
  • Kovács legény
    2.
  • MANOWAR
    csak szvsz: Az első képnél az 52 érdekes de nem az igazi, valakinek a kezébe nyomod lehet nem fogja kitalálni az óra meg mit jelent?(heteket) ezt itt mi tudjuk de ő tuti nem fogja kitalálni, félre is reagálhatja és a sietés juthat az eszébe... Második jön be a legjobban a három közül talán a betűtípust változtatnám meg. Harmadikról azonnal egy cocacola kupak jutott eszembe. :)
  • Spészgószt
    1. kula
    2. pálmafás kula
    3. logó
    a letisztult azt jelenti nincs benne semmi bonyolult vonal (pálmafa) meg olyan értelmezhetetlen valami, amihez 2perc kell mire kibogarászod!
    ezé nyert a KÖR
  • III dOMINO III
    No csak sikerült(igaz két napba telt)

Ennél a lógónal az volt a kérés, hogy legyen egyszerő , letisztult , könyen beazonosítható, egyedi és PIROS.
    A cég neve: 52 SHARES INC - Timeshare-el foglalkoznak , azaz ingatlanokat tartanak fent kölönböző luxus nyaralóhelyeken , amiket az év mind az 52 hetében kiadnak.

1. KÉP - talán nem eléggé egyértelmő a 52 , de próbáltam valami egyedit kitalálni mivel mindenki a "piros körben az 52" megoldást variálta.

2. KÉP - ez eléggé egyszerő

3. KÉP - a nyertes : egy igazán egyedi és könnyen felismerhető lógó

Vélemények?
  • III dOMINO III

• zsolesz92
    megtaláltam bocsi, csak chrome kitöltötte helyettem az email címemmel automatikusan :)
  • zsolesz92
    A logoblog-hoz a mycroburston keresztül kell regisztrálni?

multkor elkezdtem de Paypal-t kért, ugyh abbahagytam, most meg nem kérte. nem értem :D
    Nem is találom h hol kell megadni pedig regeltem.

Tudtok segíteni benne?
  • cenobite
    Hajrá!!!
    Nekem eddig 6-ból 1, de én is most kezdtem pár hete. Az a baj, hogy nincs annyi időm amennyit szeretnék. :(
  • Spészgószt
    én most 10% os vagyok...de még csak pár hónapja kezdtem
  • cenobite
    Nos, hogy ne csak a szám járjon, pár kattintás után találtam azért olyanokat akinek bejön ez a "100-ból 10 nyertes" dolog. (Nem kellett túl sokat keresgélni)
    Persze természetes, hogy vannak olyanok, akiknek mondjuk 200-ból egy sem jön be, de talán nem véletlenül...

• III dOMINO III
    MIÉRT...MIÉRT...?Hagyuk a francba.Mék és bedobok egy idegcsillapítót.
  • III dOMINO III
    Az Istenit akkor is meg mutatom.

1.

2.

Winner
  • III dOMINO III
    No megpróbálom újra:

1.

2.

The Winner
  • III dOMINO III
    Akkor m u t a t o m:

Ennél a lógónal az volt a kérés, hogy legyen egyszerő , letisztult , könyen beazonosítható, egyedi és PIROS.
    A cég neve: 52 SHARES INC - Timeshare-el foglalkoznak , azaz ingatlanokat tartanak fent kölönböző luxus nyaralóhelyeken , amiket az év mind az 52 hetében kiadnak.
    Első megoldásom - talán nem eléggé egyértelmő a 52 , de próbáltam valami egyedit kitalálni mivel mindenki a "piros körben az 52" megoldást variálta.

A második totál egyszerűre sikeredett.

És végül a győztes-természetesen egy nagyon egyedi és eszméletlenül jellegzetes pályázat nyert.
  • VRSDM
  • cenobite
    "Kezdő álmai..." Lehet tényleg álom, amíg ki nem próbálod napi 8 órában csinálni. Így voltam a stock-al is. Gondoltam jól jön ha havonta 100 dodó összejön. Kis zsebpénz. Aztán amikor normálisan csináltam, vagyis naponta töltöttem fel 4-5 ábrát - szóval nem erőltettem meg magam, de MINDEN NAP töltöttem fel valamit - összejött 200-300 dollár. És konkrétan tudok olyanokat akik stock-ból megélnek. Nem rosszul.

Másik téma az ingyenes oldalak. Azért van ami nagyon jó. Sőt... Nem feltétlenül kell perkálnod, hogy normális szolgáltatást kapj.
    Csak két példa:
    www.99designs.com
    www.mycroburst.com
    Ingyenesek. Annyi melót vállalsz be amennyit akarsz, kommentelhetsz, van fórum, blog, hírlevél, vannak jó pénzes melók, stb...
  • SMGBAS
    És már linkeltem is anno :D
  • LaliK
    Még nem vagyok 18, nem nézhetem meg :/
    Amúgy jah :D Ez már napiszaron is volt még másnap :D
  • rooney8
    nocsak mit találtam :D emlékeztek még ki csinálta? :D
    link
  • MANOWAR
    Festek (a tojásaim)
  • LaliK
    Én meg alszok :D
  • SMGBAS
    Én meg fáradt... 4 óta folyamatosan rajzolok
    Még valaki? :D
  • pyrohun #39163
    éhes vagyok. :)
  • LaliK

@ 39152 - Nekem tetszik így ahogy van, de a sporthoz tényleg nemsok köze van :D Guitar Hero ugrott be róla
  • SMGBAS
    Jaja saját, kell a píz :D

Amúgy egy ff focilabda tényleg jó ötlet. Még az a nyúlás is maradhatna esetleg pirosan, mintha annyira erősen lenne rúgva :D
  • Spészgószt
    bocs tripla...de még valami!
    A Rock-hoz se kötném nagyon a zöld színt!
    A sikeres logótervezés pont a színelméleten múlik, mi tetszik a szemnek mi fog meg, mi mivel illik össze!
  • Spészgószt
    beírod google-ba "sport logo" katt a képekre és semmi mást nem látsz csak kék fehér piros logókat feketével kombinálva, zöld nagyon kevés van!
    Mint mondtam LOGÓ (embléma) nem grafikáról van szó...ne tévedj el te is! Itt a LOGÓ a lényeg nem a dizájnos elemek!
  • Spészgószt
    nézz meg pár sport logót
    kék,piros,fehér...stb de konkrétan, tehetnél egy feketfehér focilabdát a "takonycsepp" (ha már ez ragadt rá) helyett! A rock az OK ott a gitár már csak sport kell bele, egy ilyen üstökös izé takonycsepp nem sport! Szerintem!