41998
-
#13639 de komolyan, te minek jársz ide? -
#13638 "u.i.: ha nem tecceke a vélemények ne olvasd el, h anem tecceneka képek ne nézd... ennyi..."
Kérlek ezt te is tarsd be :) -
#13637 amúgymeg ez belefért volna egy üzibe is
[center]és egy dnb-s ikszelős háttér
-
#13636 Amugy meg hiába lázongtok és írogatjátok h támaogatjátok az ötletet ilyen ugyse lesz soha... meg akor nem csak én lennék kibaszva innen... -
#13635 Szivem most nem fogok egy ujab vitába belemenni, olyan sokszor lejátszottuk már ezt a sztoryt ha érdekel olvass vissza...
u.i.: ha nem tecceke a vélemények ne olvasd el, h anem tecceneka képek ne nézd... ennyi... -
#13634 NEm teccik hogy pirossal irtad rá kicsit vibrál, meg nem is oda raktam volna, kicsit furi olyan sehova sincs elhelyezve meg olyan kis semmilyen az afelirat. amugy a csajszi vicces a kis csikokkal az eleg jo -
#13633 na ha már nike megvolt jöjjön a konkurencia. picit átszerkesztett jelmondattal.
[center]pls.view.in.full
/most nézem hogy a medium-ba való mentés miatt a szövegnél hibás lett. azt nézzétek el és képzeljetek oda csodaéles mac fontokat :D -
#13632 közben leesett :D -
#13631 az első két mondata neked ment :) a többi ambróziának -
#13630 neked írta róla -
#13629 signed -
#13628 már ezt most nekem írtad vagy dzsuvajoe-nak? :) -
#13627 Én is támogatom. Ha mindig annyira tudja, hogy mit kéne csinálni és osztja az észt, akkor mutasson is képeket. Őszintén szólva(nem személyeskedés) egyik képed sem volt valami nagy alkotás, sőt nekem egyik se tetszett(mintha olyan sok lett volna), nem értem, akkor mire a nagy arc? Fogadjunk erre majd jön válasznak a jól megszokott kioktatás, hogy kit érdekel az én véleményem, és hogy ő nem azért csinálja, hogy a sok csincska a fórumon örüljön. -
#13626 Támogatva. -
#13625 álmodozz... -
#13624 akkor bannercsere "kritikák":)
bár én már raktam be egy képet:D -
#13623 örülök, hogy ismét osztod az észt
be kéne vezetni olyan szabályt, hogy aki csak véleményt mond és egy rohadt képet nem szúr be soha, azt kivágjuk innen. :) -
#13622 #13597: elég jol neznek ki a fű eg ykicsit kockás let az engem zavar, meg a gombjaid sztem rém unalmasak
#13598télleg nem éri meg folytatni
#13603 te ebben találsz hangulatot, olyan mintha ráfolyot vaoln avéletlenül a festék, eleg szörnyü igy ez az szin összeallitas sztem, olyan érzésem lesz tőle mintha egy kifakult fotót néznék -
Icey87 #13621 Braaa: Igazán elismerő számomra a dicséreted! :) Köszönöm!
Örülök, hogy az új Contest-hez talán nekemis volt valami közöm, majd okoskodok is valamit!
Ja már készül a képem "ősziesebb" verziója, már csak pár finomítás!:) -
#13620 Valamit félreértettél! Nem lehúztuk, bíztattuk mégjobb alkotásra. Mert ő azt is tudja. -
braaa #13619 Icey: nekem ez a képed jön be eddig legjobban, eddigieg is tetszettek szóval godolhatod mennyire...(baromi jó lett szerintem , nem értem a sok lehúzó kritikát...elolvastam öket, csakután utána vettem észre azokat a "hibákat", de mindegy, ránézek, és egyszerűen...odabasz, na!!!!!!!
RaZok: a 17 dizájn az meg.... igy röviden... nagyon tetszik!!!
cs3 meg az adobe.comról letölthető, regiszrálnod kell annyi, krekk meg van hozzá mindenfele -
#13618 #13596 Rosszul gondolod! Csak régebben van papírom arról, hogy vagyok. És ennek semmi jelentősége. -
#13617 Nem PS, de nagyon jó (szerintem):
Trabanthoz karosszérialakatost keresek.
Megjelent hirdetés. Forrás: 2007.10.05. Ingyen Piac -
#13616 énis emléxek rá.. -
#13615 PEN TOOL, AZTÁN STROKE PATCH -
#13614 Ha már minimalart....Érdekelne-mivel nems zoktam annyira ilyeneket csinálgatni-h olyan volnalakat h kell csinálni? -
#13613 Ezt te csináltad? Csomó helyen láttam már ezt a képet.Ezek is hasonlóak. Nem a te műveid?:
-
#13612 én még emlékszem rá annoról :D de már akkor is anno kép volt :D
-
#13611 Ez a kép kb 4 éves még noob korombol :D -
#13610 ez a kötél jól nézne ki buzisztájlban :D:D -
#13609 Ilyenre gondolsz?
-
#13608 [nemérti]
Nike reklám = nike pulcsi sok csikkal mellette pl? :D -
janos12 #13607 Thx... -
#13606 [center]CONTESZT - MINIMALART
/ha már úgy is mindenki ezt készíti....
TÉMA: ruhamárka reklám ;) -
#13605 Kéne uj contest! PLS NEW CONTEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#13603 maga a kép hangulata szerintem yo lenne , ha a környezettel is csinálnál valamit! -
#13602 Mindenki elkezd ilyen "buzis" képeket cisnálni? :D
Csináljatok contestet belőle :) -
#13601 én meg egy ilyet csináltam. talán életem első ilyen szines semmijelentőséges képe. hát asszem nem fogok rászokni erre a stílusra
-
raymond01 #13600 Nagyon jó lett pedig sztem! -
#13599 Furcsák, meg nem lesz egyszerü szépen html ben megcsinálni.