41998
-
#13924 ok, eddig megvagyok... de ha nem jelenik meg akkor mi fákk van? leszedtem egy grafitis stilust majd beraktam és nem tom a photoban kiválasztamni :I -
#13923 ötös-leülhetsz :] -
#13922 szevasztok! 1 láma kérdés... ha leszedek egy bertütiopust és azt akarom felhasználni photoban akkor azt a Win/ fonts mappába kell berakni? -
#13921 csoki tetején még okés ez a platty de máshol nemjönbe (nekem) -
#13920 Na itt van még egy Need For Speed Pro Streetes képem. Ebbe már senki sem köthet bele, hogy rossz a csaj. Megjegyzem ez is "hivatalos" NFS csajszi:
-
#13919 Ná végr lejárt a büntim
Majd én is alkotok valamit, csak még föl kéne rakni a PS-t. Mer azóta már volt egy format c: -
#13918 azta :o
lehidalok., profi munka!(y) -
#13917 joak a bannerok -
#13916 direkt lett ilyen sötét ,2okból, az egyik hogy próbáltam 50es évek beli hangulatot teremteni ,a másik ,hogy nem kell látni az arcomat és giliszta testemet [azóta már szebb vagyok]:) -
#13915 nem - nem látszik.
/de amit írtál egy üzibe is elfért volna.
13911 - grafikus tábla csevej folyik -
#13914 Bocs, hogy itt. VRDSM! Már kétszer próbáltam üzenni, de mind a kétszer behalt a netem. Nem tudom, elküldte-e. Arra vagyok kíváncsi, nálatok látszik-e 13877 üzimből a kép?
Nem jó, nem fontos, de lehet, hogy nagy. Ezt jó lenne tudnom ahhoz, ha tényleg képet tennék fel. -
#13913 Hmm!!! -
#13912 Hát a színkiválasztás már megy! A képválasztás és megoldás: remek darab! Nekem a fekete-fehér rész kicsit sötét, de lehet, hogy már alig látok. -
#13911 Miro van szo? Bocs ha hulye vagyok :D -
JackMeadow #13910 Összedobtam egy kis sziget:
Hm??? -
#13909 tény hogy én sem sok jót hallottam róla. főleg meghibásodás terén.
nekem tb-4200am van. nagyobb még valamivel mint egy A4es szabvány méret. 23.000 ft. 2-3 hónapja van meg
eddig semmi hibája...
tény hogy egy wacom mérföldkövekkel jobb, de egy audi is jobb egy suzukinál, mégis több suzuki van, mert valakinek az is bőven elég.
szerintem ha most kezdesz csak neki akkor nem feltétlen kell a legjobb márka, legjúabb tábláját megvenned, de ha a pénz nem kérdés akkor már tudod előre mit fogok válaszolni :)
egy szó mint száz, nem éreztem olyat amit a készülék miatt nem tudtam megcsinálni, egy wacom-al se lennék ügyesebb. -
PJohn #13908 mert? (valami ironikusat érzek ebben a mondatban... lehet h rosszul érzem :D) -
#13907 még egy kép rólam amit hétvégén szerkeztettem:) -
#13906 óó én nem szoktam letölteni ,soha ,azom van ami a barátoknak:) -
#13905 Ebben tényleg VRSDM fog tudni segiteni :) -
PJohn #13904 esetleg a Geniussal mi a helyzet?
-
PJohn #13903 hi all, a Digitális raztáblás fórumból küldtek ide, h itt találok egy VRSDM nevű embert, aki Trust táblát használ. Na az lenne a kérdésem (nem csak hozzá), hogy a Trust elég megbízható-e, mert én is ilyet szerettem volna venni, de a többi topikban nem istenítik. Most a Wacom Bamboo Fun felé hajlok, de még nem vettem meg, még semmi sem végleges. Ti mit ajánlotok? -
#13902 De nem a PS-hoz, hanem a letöltés választáshoz! -
#13901 nekem eddig cs volt most kb 2napja van cs2 és jó
cs3am azért nincs mert hülye kezdő vagyok:D -
#13900 ahoz pedig gratulálok hogy erre a döntésre jutottál, méghozzá majdnemhogy magadtol, sok kezdő nem hiszi el h angollal kéne nyomni... -
#13899 HH milyen? jó :) CS2, meg egykét uj funkció
CS2 tökéletesen megfelel neked, sőt még a CS is.
Már nem azért mert hülye vagy, vagy kezdő de hidd el bőven elég mind az alapokhoz, mind a késöbbiekben. -
#13898 Jó lett a banner bexter! Belinkelnéd azt a háttérben lévő felrepedezett papírt vagy micsodát ha szépen megkérlek? -
#13897 Asszem tényleg jobb lessz az angol ps-t telepíteni,amúgy a cs3 milyen? -
#13896 :D
király(Y)Krtek rulz!^^ -
braaa #13895 loál!!!!!
(akkor megvan a következő téma a phéntekbe...) -
#13894 Vakondos inkáb phéntekbe menjen. -
#13893 jaja Kisvakondot témának! -
#13892 :) -
#13891 lehetne 1 kisvakondos contest :P -
#13890 Alakul! -
Shadow_THH #13889 ok thx
-