41998
-
#39317 Köszi srácok a biztatást még 4-5 ilyet kell rajzolnom remélem az is elnyeri tetszéseteket :) -
#39316 Az elsőn furák a felhők.
Alapvetően nem szeretem a lilát , de a második képen mégsem idegesít, tényleg jó a hangulata. -
#39315 kéne egy shotgun a vállára :D -
#39314 Nekem a felsőről a Book of Eli jutott eszembe :D
Jobban is tetszik, mert szeretem az ilyen sötét naplementés képeket :D -
#39313 A vázas szerkezetek brush kicsit ismerősnek tűnik :D
flickR
pont múltkor keresgéltem cityscape témában és tetszett ez a kép
így most a tied is :)
Nekem a felső jobban bejön, kicsit durvábban lehetne fokozni a naplementét -
#39312 A fák eléggé ismétlődnek.
Az alsó hangulatosabb (szerintem). -
#39311 Nincs rajta bolygó...
:D
alsó tetszik -
#39310 Ilyesmi képeket még nemcsináltam szóval kiméletesen :)
Egy katingatos online játékhoz lesznek
-
#39309 szerintem semmi durvát nem írtam... -
#39308 ne sértegess senkit.
írd meg a véleményed (szépen okosan) és adj neki tanácsot.
magyarázd meg azt amit nem jól tudott. de bunkózni azt könnyebb amúgy ez igaz :)
-
#39307 Berlinboy bazz...
"Miért kell egy halom stock fotós sitera loginolni?
Némelyik még fizetős is-.- "
Azé mert szerencsétlen fotós szeretne valamiből megélni, ha már stock-ot ÁRUL
de gondolom halvány fogalmad nincs a stock fotó mivoltáról...
max annyit hogy honnan tudsz lelopni ingyé képet, vagy ha még ennyi eszed sincs akkor a google-ben keresgélsz a "kép" keresésben 0.1 Mp méretben... -
#39306 Jóvót! :) -
#39305 na sikerült megfogni a lényeget.
---
am nem is olyan régen linkeltem egy közepesen hosszú írást pont erről. 'la inspiration ... látom sikerült elolvasni mindenkinek.
nem azért mert baj hogy kihagytátok, de most erről (arról) vitatkoztok, ami ott kerek perec le van írva.
én meg hülye vagyok hogy megfogadom a nálam okosabbak tanácsait.
---
tessék nézegetni másokat, tessék lemásolni másokat 1000x, majd közben úgyis meglátod miben vagy jó, ügyes, kreatív, kialakul az egyéni stílusod, érzéked, rálátásod, látásmódod ... mittudomén sok szinoníma van még biztos.
lényeg hogy megtanulod hogyan kell.
persze nem ezekkel kell menőzni, meg promozni, ezeket szépen magadnak meg a haveroknak megmutatod.
"nézd nekem is sikerült ami neki"
dejó :))
aztán a sok apró kis elem ami megragadt benned alkotja azt ami te lettél a témában.
---
remélem nem voltam túl értelmezhetetlen / f@sz :D -
#39304 Természetesen nem azt mondtam, hogy BIZTOS hogy lopták az ötletet, csak elég nagy a hasonlóság. De lehet nem is látták a szóban forgó logo-kat.
Mondjuk én fullra lemásolni egy bármilyen design-t, logo-t, soha nem tennék. Szívesen nézegetem a designer blogokat és oldalakat, ahonnan viszont lehet hogy ötletet/ihletet kapok, stb..., de más munkáját direkt soha nem másolnám le. -
#39303 az telyesen kizárt ja -
#39302 Én lopok , te lopsz , ő lop , mi lopunk , tik loptok , ők lopnak...
Az telyesen kizárt, hogy két embernek a világ két különböző részén ugyanaz az ötlet jut eszébe?
Mondjuk a lisztes esetében tényleg olyan mindha egy az egyben át lett volna emelve... -
#39301 Én mondok: berlinboy -
#39300 az sxc pont ilyen...
ez a lopás dolog meg piszok unalmas már.
mondjatok olyat aki nem lop. ja nincs. kösz. -
JagFater #39299 B+ neked mennyi bajod van... -
#39298 Akkor jól gondoltam h a város kép:P
reprodukálni a cuccost?Rákkattintok a képre loginoltatni akar-.-
Miért kell egy halom stock fotós sitera loginolni?
Némelyik még fizetős is-.-
ingyenes van?Ami jó is?Annyira h megérje regelni? -
retoucher #39297 Hmm, tetszik a flyer!
A készítő elmondása szerint 3ds Max + Ps, ill. "Ket nap keresgeles a neten a megfelelo fenykep utan, aztan egy 3d-s typo, sok textura es sok photoshopos ora, hogy ossealljon szepen egybe."
Ref fotó + font
(Ha vki szeretné esetleg reprodukálni a cuccost) -
#39296 #39294, #39295 - elkeseírtő, a liszteset kerestem én is, mert láttam már valahol, de nem találtam -
#39295 [URL=http://www.logofaves.com/2008/12/wiesinger-music/]A "Lisztes"[/URL] -
#39294 Nos igen... A hazai tervező is talán innen merített? -
#39293 Ez nekem is tetszik, viszont valamelyik nap belefutottam egy tök ugyanilyen koncepcióba (zongorabillentyűkből betűk) egy külföldi site-on, szóval lehet hogy aki a Liszt logot tervezte, hogy is mondjam... khmmm... merítette az ihletet. De nem akarok vádaskodni, csak nem lehetett nem észrevenni a különbséget.
Sajnos az oldalt már nem tudom hogy melyik volt... -
#39292 Lol "Birth of a Hero" betűtipus..Mennyit láttam én ezt használva:P
A flyerben meg többnek látszik a belefektetett munka,mint amennyi valójában szerintem. -
#39291 Érdekes látni kiből, milyen érzéseket váltanak ki ezek az ultraminimalista lógók.
Ha a bankos és a lisztes lógót egy héttel ezelőtt látom, valószínőleg belőlem is olyan érzéseket váltott volna ki mint berlinboy-ból,DE az elmult időben anyit olvastam a témáról és anyira alámerültem a reklámgrafika számomra egyre táguló világába, hogy kezdem megérteni , és értékelni ezeket a "semmi" lógókat, és a mögöttük álló telyesítményt.
Hisz ha bele gondolunk mekkora dolog 3 vonallal-alakzattal kifejezni azt, amit más csak egy halommal képes(vagy még anyival sem).
Ahogy egyre több és több dologra nyílik rálátásom a szakmából, egyre hülyébnek és hülyébnek érzem magam- nem is olyan egyszerő ez ,mint ahogy azt eddig hittem -BASSZA MEG...
Sokáig nem értettem ki az az elvetemült állat, aki több százezter esetleg milliókat eltapsol egy lógóra , hisz menyi ideig tart összedobni 6 téglalapot ,netán valami számot egy négyzetbe...NEM, itt az ötletet és a tudást fizetik meg .Amit én le tudtam szűrni az eddig olvasott anyagokból,a minőségi reklámanyagoknak mély pszichológiai gyökerei vannak.
Annyi szabályba futottam belem CSAK eddig, hogy le a kalappal az előtt aki ezt mind észben tudja tartani és ezek szerint tud alkotni.
Ha már mindenki más tollaival ékeskedik...én is bele futottam egy érdemesebb darabba a dART-on.Flájerhez képest elégé nagy munka lehetett, ja és a lényeg -amint az a feliratokon is látszik egy magyar srác csinálta.
Uí.Csak ez az ocsmány pink irriája a szememet,de amúgy, szerintem nagyon hatásos.
Uuí.A honlapom megint változott,megpróbáltam a feedback-ekből kiindulva valami újat kitalálni...nem tom, ha valakinek még van erre is egy kis energiája, de ha nincs azt is megértem , már én is nagyon bele untam.
-
#39290 :D
link -
#39289 elsőre nem esett le amúgy :D aztán 1 pillantra rá megvilágosodtam, hogy zongora bill-ből kirakott liszt :D -
JackMeadow #39288 tetrisz :P
-
#39287 sztem király, úgy ahogy a Liszt plakát is
-
JackMeadow #39286 v amatőrök :S -
JackMeadow #39285 anyira amatőrek az érveléseid h leborulok a székemről... -
#39284 Minden logo ilyen...nem feltételn jó..Jó logonak az tartom,ami ötletes is,nem csak téglalapok és megpróbál úgy rávezetni vkit önmagára h ne lehessen minden szart beleképzelni,mint itt..
Lehet vki belelátja h grafikon,meg pénz meg húú,és milyen jó
vki,mint pl én meg Spészgószt észre se vettük h egyáltalán betűket ad ki+én hoztam fel példát keréknyomra házakra meg kéményre.Akik ilyennek gondolják/látják,azok szerint meg "miez a fos?".
Az a woman meets literature az jó.Toll is,nő is.Nem is lehet nagyon mást beleképzelni,a szöveg illik a képhez,nem -CSAK- téglalapok,vannak benne görbe vonalak és még ötletes is. -
#39283 és pontosan leírtad egy jó logó lényegét, még magyarázni se kell -
#39282 sok mindent rá lehet húzni téglalapokra..Hasonlít még keréknyomhoz is,meg kéményre,meg emeletes házakra.embere válogatja mit képzel oda.Odaképzeli,h mi az és mondja h huu ez de jól ki van találva.Pedig csak téglalapok.sok minden lehe téglalap alakú,elég gyakori forma.mindenbe bele lehet képzelni vmit és akkor az ember azt gondolja,h télleg milyen király. -
#39281 nyilván készült több verzió is, és a megrendelő ezt választotta ki
de egyébként a téglalapok hasonlítanak az épület homlokzatára is, hasonlít egy grafikonra is, illetve a színe is a pénzhez kapcsolható
van ebben munka, csak első ránézésre, irigyen könnyű fikázni:) -
#39280 Mondtam:P -
#39279 bazz ez fel se tűnt eddig... -
#39278 Hát ha nem mondod nem látom,lol.Talán ha közelebb lennének egymáshoz,akkor még belelátnám,de igy sehogy nem vettem volna észre.De akkor is.Téglalapok?Nemá:C
Nem igaz,h nincsenek jobb ötleteik.Volt itt még vmikor vmi logós oldal..Ott volt egy pár egész jó.Erről nem lehet ezt elmondani.