41998

photoshop-banner.jpg
  • sztyui2
    Van benne valami, de mondjuk ez: #13991 nem az?
  • seytanisi
    Bocsi, de sztem izléstelenül ronda az egész
  • sztyui2
    Nem rossz, de hat év, mire kiolvassa az illető, hogy Predator topic. Ha nem tudnám mi lenne a téma, akkor nekem is lett volna vagy 4 év. Így csak kettő. Nah, nehezen lehet kiolvasni, hogy Predator
  • ppk
  • nesto
    uhh köszi, tényleg észre sem vettem, hogy nem a ecset hanem a ceruza volt kiválasztva a radir alatt :)
  • NessieGraf
    Hát a legegyszerűbb ötlet: nem ecset, hanem ceruza van kiválasztva. Az sose lágy szélű.

Ha van macskád nézz rá beragadt alt/ctrl/shift billentyűknek, lenyomott caps locknak is. Én egy ilyen miatt fél napig kerestem miért más a color picker, mér nincs hegye,
  • JackMeadow
    A kis trabi teccet a Worthnek

Congratulations! Your entry, Beetle Warrior, was selected as a Jury's pick
    (amongst the cream of the crop) in Contest 17211.
    This is really just a pat on the back since this award is independent of
    the contests and any monetary reward,
    but that doesn't mean you shouldn't feel proud of yourself. Heck, give
    yourself a hug. Job well done!
  • nesto
  • nesto
    valamit elnyomtam de nem tudok olyan halvány szélű ecsetet használni mint eddig. az alábbi kép szemlélteti, hogy csak durva szélű ecsetettel tudok dolgozni. mit állítsak vissza, hogy újra a régi legyen? köszi

A KÉP:
  • raymond01
  • raymond01
    Szakítottunk és széttéptem a képét is! Nagyon mérges lettem...
    [img]http://oldalad URL-je/thumbs/thumb_1194639132.jpg[/img]
  • KILLER2
    Ja és ha ez banner lesz, akkor túl magas.
  • KILLER2
    Hát ez elég gyenge lett. Az alap jó, de ez a sárga glow nagyon igénytelenné teszi az egészet, valamint ez a szürke háttér se az igazi. A betű jó, azt leszámítva, hogy szerintem az egészet nagybetűvel kéne írnod, mert nekem jobban tetszik annak a dőlése, vaalmint az árnyék is lehetne szerintem kicsit közelebb a betűkhöz és halványabb is. Dolgozz még ezen kicsit, sokkal jobb lesz. Jó alap ez, kár lenne így hagyni. Ja és a jobb alsó sarokban a jelek árnyékát úgy kéne szerintem csinálni jobb-lefelé vetüljön, meg az is lehetne kicsit közelebb a jelekhez.
  • rmx rider
    nagyon kiráály! :)) kösszi
  • Kontrakcio
    nah, itt a végleges változat, lehet még vmi bolygó neve: halál cimü filmböl keresek félelmetes foylosót háttérnek...

• Kontrakcio
    reggelt! eskü nincs szépérzékük az embereknek bazze! jobb bannernek tarták a régit
  • VRSDM
    ha nem tudod átteni az az image - image mod részben való rgb-re tétel után elv. meg kell hogy javuljon. :$
  • NessieGraf
    Az én szememet zavarja a predator világos körvonala. Meg talán a TOPIK feliratot át kéne tenni a jobboldali üres részbe.
  • Kontrakcio

köszi méx1x a segitséget meg az infót :)
  • Kontrakcio
    Nagyon köszönöm Szépen :)
  • droidika
    ...predator PNG-be mentve (áttetsző a háttere így te magad rakhatod, oda ahová akarod)...és egy kis segítség, hogyan csináld legközelebb egyedűl!
  • Kontrakcio
    srácok, kérhetnék tőletek egy kis segitséget? #13973 képet kivágva a predet rárakná nekem a #13970 kép bal also részére ? nagyon megköszönném, én még kezdő vagyok és nem tom normálisan kiszedni a predet :S

előre is köszi :)
  • droidika

Full

...sorry braaa, szerkesztettem!
  • braaa
    az a freetransform, de hova lett a 13978???!???!?!???
  • braaa
    egyébként nekem is teccik, csak ritkán szoktam ebbe a topikba "szakérteni", azért csak most irom....
    earth turist:jó!
  • Kovács legény
    ctrl+t ?
  • braaa
    én cs3al küldöm ,de nekem megy a crtl+balklikk..
  • RaZoK
    jóez (Y)
    vannak még ilyenek?...deviantartod vane?
  • berlinboy6329
    Az mit jelent,hogy lakatolva?Nem másolható?Mint a .gif meg a .bmp?

Nem kell Painttal sz@rakodni,fogod ctrl+a,aztán csinálsz 1 üres oldalt(ne állits a méretén auto,azt veszi fel,amekkora képet másoltál)és ctrl+v vel beilleszted,innen már azt csinálsz vele amit akarszt,aztán ha nem kell kilépsz.Legalábbis én igy csinálom.

BTW,leszwdtwm a CS3-at,de vmi nems timmel.CS-ben tudtam olyat,h Ctrl+bal klikk vmelyik layeren,akkor az azon lévő akármit körüljelöli.De itt vmiért nem akarja. :S
    Miért?
  • Kovács legény
    ugytom a formátumtól függ
  • Kontrakcio
    mitöl van az h a netröl huzott képek lakatolva vannak? lehet bonyolultan csinálom de paintböl lementve majd ps-ben megnyitva már okés :I
  • Kontrakcio
    jah, szerencsére nem sokáig kellett kerersenm neten prdatoros és AvP-s fontot :) szinte elsőre sierült :) csak a pred képpel vagyok bajban... gec nehéz lesz találni egy olyat amit könnyen berakhatok :S

ezt még talán könnyi lesz
  • VRSDM
    nekem tetszik hogy a betűk összevissza dőlnek. sztem mondjuk DA egyenes, a többi befelé dől hatásosabb... na meg valami kép mindenképp kéne rá. sőőt :]
    szvsz ha szöveg nélkül is felismerik hogy predatoros banner, akkor igazán fasza lett. :]
  • Kontrakcio
    ja és a jobb also sarokban By Kontra van irva predator abc-vel :DDD
  • Kontrakcio
    Estét ! :)

Srácok,lányok... segitenétek nekem? csinálok egy bannert predatornak és eddig jutottam... annyi ideje foglalkozom vele h kikopott az agyam... talán kellene középre egy predator fej, vagy vmelyik szélére egy fél faszkos arc... vmi jó 5let?:)

• NessieGraf
    Ha valakit érdekel, a filepostán néhány megpiszkált betűtípus (nemcsak Wordben magyar ékezetes, néhány hiányzó karakter pótolva, pl. @): írtbetűk.zip
  • PJack
    :D
  • rmx rider
    Eleget ^^ de ráérős a dolog
  • Bexter
    lol
  • robos
    Az UFO-s hsz-od alapján ....