41998
-
#14006 Van benne valami, de mondjuk ez: #13991 nem az? -
#14005 Bocsi, de sztem izléstelenül ronda az egész -
#14004 Nem rossz, de hat év, mire kiolvassa az illető, hogy Predator topic. Ha nem tudnám mi lenne a téma, akkor nekem is lett volna vagy 4 év. Így csak kettő. Nah, nehezen lehet kiolvasni, hogy Predator -
#14003 -
#14002 uhh köszi, tényleg észre sem vettem, hogy nem a ecset hanem a ceruza volt kiválasztva a radir alatt :) -
#14001 Hát a legegyszerűbb ötlet: nem ecset, hanem ceruza van kiválasztva. Az sose lágy szélű.
Ha van macskád nézz rá beragadt alt/ctrl/shift billentyűknek, lenyomott caps locknak is. Én egy ilyen miatt fél napig kerestem miért más a color picker, mér nincs hegye, -
JackMeadow #14000 A kis trabi teccet a Worthnek
Congratulations! Your entry, Beetle Warrior, was selected as a Jury's pick
(amongst the cream of the crop) in Contest 17211.
This is really just a pat on the back since this award is independent of
the contests and any monetary reward,
but that doesn't mean you shouldn't feel proud of yourself. Heck, give
yourself a hug. Job well done! -
#13999 -
#13998 valamit elnyomtam de nem tudok olyan halvány szélű ecsetet használni mint eddig. az alábbi kép szemlélteti, hogy csak durva szélű ecsetettel tudok dolgozni. mit állítsak vissza, hogy újra a régi legyen? köszi
A KÉP:
-
raymond01 #13997 -
raymond01 #13996 Szakítottunk és széttéptem a képét is! Nagyon mérges lettem...
[img]http://oldalad URL-je/thumbs/thumb_1194639132.jpg[/img] -
#13995 Ja és ha ez banner lesz, akkor túl magas. -
#13994 Hát ez elég gyenge lett. Az alap jó, de ez a sárga glow nagyon igénytelenné teszi az egészet, valamint ez a szürke háttér se az igazi. A betű jó, azt leszámítva, hogy szerintem az egészet nagybetűvel kéne írnod, mert nekem jobban tetszik annak a dőlése, vaalmint az árnyék is lehetne szerintem kicsit közelebb a betűkhöz és halványabb is. Dolgozz még ezen kicsit, sokkal jobb lesz. Jó alap ez, kár lenne így hagyni. Ja és a jobb alsó sarokban a jelek árnyékát úgy kéne szerintem csinálni jobb-lefelé vetüljön, meg az is lehetne kicsit közelebb a jelekhez. -
rmx rider #13993 nagyon kiráály! :)) kösszi -
#13992 nah, itt a végleges változat, lehet még vmi bolygó neve: halál cimü filmböl keresek félelmetes foylosót háttérnek...
-
#13991 reggelt! eskü nincs szépérzékük az embereknek bazze! jobb bannernek tarták a régit -
#13990 ha nem tudod átteni az az image - image mod részben való rgb-re tétel után elv. meg kell hogy javuljon. :$ -
#13989 Az én szememet zavarja a predator világos körvonala. Meg talán a TOPIK feliratot át kéne tenni a jobboldali üres részbe. -
köszi méx1x a segitséget meg az infót :) -
#13987 Nagyon köszönöm Szépen :) -
#13986 ...predator PNG-be mentve (áttetsző a háttere így te magad rakhatod, oda ahová akarod)...és egy kis segítség, hogyan csináld legközelebb egyedűl! -
#13985 srácok, kérhetnék tőletek egy kis segitséget? #13973 képet kivágva a predet rárakná nekem a #13970 kép bal also részére ? nagyon megköszönném, én még kezdő vagyok és nem tom normálisan kiszedni a predet :S
előre is köszi :)
-
Full
...sorry braaa, szerkesztettem! -
braaa #13983 az a freetransform, de hova lett a 13978???!???!?!??? -
braaa #13981 egyébként nekem is teccik, csak ritkán szoktam ebbe a topikba "szakérteni", azért csak most irom....
earth turist:jó! -
#13980 ctrl+t ? -
braaa #13979 én cs3al küldöm ,de nekem megy a crtl+balklikk.. -
#13977 jóez (Y)
vannak még ilyenek?...deviantartod vane? -
#13976 Az mit jelent,hogy lakatolva?Nem másolható?Mint a .gif meg a .bmp?
Nem kell Painttal sz@rakodni,fogod ctrl+a,aztán csinálsz 1 üres oldalt(ne állits a méretén auto,azt veszi fel,amekkora képet másoltál)és ctrl+v vel beilleszted,innen már azt csinálsz vele amit akarszt,aztán ha nem kell kilépsz.Legalábbis én igy csinálom.
BTW,leszwdtwm a CS3-at,de vmi nems timmel.CS-ben tudtam olyat,h Ctrl+bal klikk vmelyik layeren,akkor az azon lévő akármit körüljelöli.De itt vmiért nem akarja. :S
Miért? -
#13975 ugytom a formátumtól függ -
#13974 mitöl van az h a netröl huzott képek lakatolva vannak? lehet bonyolultan csinálom de paintböl lementve majd ps-ben megnyitva már okés :I -
#13973 jah, szerencsére nem sokáig kellett kerersenm neten prdatoros és AvP-s fontot :) szinte elsőre sierült :) csak a pred képpel vagyok bajban... gec nehéz lesz találni egy olyat amit könnyen berakhatok :S
ezt még talán könnyi lesz -
#13972 nekem tetszik hogy a betűk összevissza dőlnek. sztem mondjuk DA egyenes, a többi befelé dől hatásosabb... na meg valami kép mindenképp kéne rá. sőőt :]
szvsz ha szöveg nélkül is felismerik hogy predatoros banner, akkor igazán fasza lett. :] -
#13971 ja és a jobb also sarokban By Kontra van irva predator abc-vel :DDD -
#13970 Estét ! :)
Srácok,lányok... segitenétek nekem? csinálok egy bannert predatornak és eddig jutottam... annyi ideje foglalkozom vele h kikopott az agyam... talán kellene középre egy predator fej, vagy vmelyik szélére egy fél faszkos arc... vmi jó 5let?:)
-
#13969 Ha valakit érdekel, a filepostán néhány megpiszkált betűtípus (nemcsak Wordben magyar ékezetes, néhány hiányzó karakter pótolva, pl. @): írtbetűk.zip -
#13968 :D -
rmx rider #13967 Eleget ^^ de ráérős a dolog -
#13966 lol -
#13965 Az UFO-s hsz-od alapján ....