41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    mostmi?! :@ irígykedsz hogy berakta ide is ? vagy nemmegy a topikod vagy mivan? hányszor rakják be több helyre? sokszor, ps munka nem? de... akkormeg berakhatja. majd szólok ha zavar. köszöntem hogy gondolkodsz helyettem is!
  • Bexter
    :DDDDD
  • droidika

...nagyobb méret!
    sources
  • JackMeadow
    Worthre megy, critter pirates contest:
  • Kovács legény
    a földön szétterjedő füst elég homogén ,és rombolás is kéne a középpont körül, a szárnyon is kéne dolgozni még.
  • VRSDM
    én nem tudom megcsinálni (időő :CCC) de ezeket csinálnám.
    elsőre egy alapos zajszűrés (még akár túlozva is, később kicsinyítéssel eltűnik majd a nagyon gázos rész)
    szemekből lejebb venném a piros részt kisebbre
    a környezet semmiképp sem ideális. nem egyszintű az alannyal :D

egyéb probléma nincsen a nőszeméllyel (szerintem egy halál sima mátrix-contract szerű halvány árnyékos képpel pl. isteni jó lenne
  • kraawz
    3 hónapja van bnőm,és nem ez a csaj az ..
    ő legjobb bnőm,de off
  • KILLER2
    Sokkal jobb, de még mindig a naggyal kéne írnod az egész szöveget, annak jobb a dőlése szerintem, valamint annak is pirosan kéne ragyognia. Meg az az alien még mindig fénylik egy kicsit.
  • Shiwo
    hát 1 jó randit kilehetne belőle hozni ,-P
  • kraawz
    Hali. Ebből a képből kellene valami jót kihozni. Volt ien topik is,hogy csajtuning. Na egy ilyesmit kérnék. Nekem egy trükk tetszett,hogy kijelöltem alakot, aztán select inverse , filter blur gaussian blur. Ez jól mutat,mert kiemeli alakot. De tovább sajna nem naon ment. Segítenétek ? :)

• VRSDM
    cs2-ben is így volt ;)
  • Shiwo
    keresel 1 élő predatort egy valódi szétlött űrhajón, és lefényképezed :P
  • Kontrakcio

sztetek h lehetne élethübbre varázsolni?
  • berlinboy6329
    Ooooohhhhhh,pazzeg.CS2ben nem volt ilyen,h a képre kell nyomni a layer mellett.Oda nyomtam ahova akartam,akkoris kijelölte..Itt meg csak igy jelöli ki? :S

Legalább megy. :) Thx.
  • VRSDM
    én a szárnyakat (jó ez az alap) szóval fölé tennék egy layer maskos. füstöt valahonnan, hasonlóan ködös.rombolós.kontrasztost, és állítgatnék blending mode-t esetleg opacity-t hogy olyan legyen mintha a füst lenne szárny forma...

a talajon lévő pusztítással is hasonlót, nomeg igaz hogy a lökéshullámon belüli dologra valami hatalmas nagy síkság kéne ;)

viszont összeségébe, tetszik a dolog.
  • ppk
    szerintem mire kialakul ekkora gombafelhő, (kb 10mp) arra már a földön is kialakul kisebb pusztítás :-) de jó amúgy :-) még a szárnyal kellene vmit csinálni, talán füstösebbé tenni? passz
  • sztyui2
    Ez nem sikerült valami jól szerintem. Mit kéne még csinálni vele?:
  • braaa
    de azt még nem hogy van worth1000 előszoba is, oda meg a worth1000.com-os képeid jöhetnek!!!
    Berlinboy:ide nyomsz rá és ugy nem jellöli körbe!??!?!?!????!!!!?!?! mer akkor tényleg nemtudom mmi a gáz...
  • JackMeadow
    Nincs eldugva nem?
  • ppk
    9 napja regeltél, és már vágod h van banner műhely? :-D
  • JackMeadow
    sztem menj a bannerműhelybe...
  • fsgh
    nekem bejönde a szöveg nekem túl "puha"...inkább rücskös hatást kéne keltenie szerintem:) ja és ne legyen ilyen gyors...nagyon hamar elkpja a képet.
  • ppk
    ujabb ötlet :-)

eredetibe;

• Kovács legény
    szerintem a villogo predátorban van valami ,azzal lehetne valami faszányosat kezdeni ,de a többi...:D
  • zsolesz92
    nekem csak a topik felirat tetszik :D
  • ppk
    :-DDDD

lehet :-)
  • PJack
    ez csak nekem tetszik egyedül akkor? :D
  • ppk
    szerintem is ocsmány lett :-DDDD
  • berlinboy6329
    Nem igaz seggem,a tököm tele van már.Írtam 1x h nem hajlandó kijelölni a lyaeren található dolgot/dolgokat CTRL+bal klikkre.Miért?Minden verziónál működött amit eddig használtam,de ennél b@szik. :S

Nyomom CTRL,aztán bal klikk és nem h kijelölné,még deszelektálja is a layert...Nem értem.Hát ti?
  • zsolesz92
    nem szeretem a vektoros képeket, számomra ez full csunya
  • VRSDM
    aki csinált valaha a is a topiknak banner-t és meg is van még neki, kérem szépen hogy KÜLDJE EL NEKEM PM-BE AZ URL-jét (ha nincsfennt tegye fel valahova) szeretnék csinálni egy összeállítást, hogy mik voltak már. KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!
  • sztyui2
    Ezen már nem fogok változtatni. Mondom, hogy régi kép. De azért melyik színekre gondoltál?
  • NessieGraf
    Az összhatás jó, de ez az az eset, amikor az ajtón kinn van, hogy nők, aztán bent meg wc?

Piktogrammokat, táblákat, tollat gyártó cégnek remek reklám, bár ha toll, a baloldalra nagyobb hangsúly kell.
  • Shadow_THH
    alakul, jó lesz ha még gyakorolsz ezekkel az ecsetekkel majd

ja és a szineket állitsd át mert azok viszont nem jók
  • sztyui2
    Na, hogy tereljük a szót és legyen valami kép is, benyomom egy régebbi művemet. erről kérünk véleményt. Szegény predator már kapott eleget.
  • Shiwo
    hát..a felirat stílusát még valami gördeszka-topicba eltudnám képzelni..a villogó predatort meg ..öö..hát azt nem tom elképzelni sehol, ahol jól is mutatna...
  • sztyui2
    Mer mihez passzol?
  • Shiwo
    sztem marhára nem passzol a predator-feelinghez..
  • ktomi22
    ne vedd rossz néven de ocsmány..
  • KILLER2
    Hát ez elég érdekes lett.