41998
-
#14047 mostmi?! :@ irígykedsz hogy berakta ide is ? vagy nemmegy a topikod vagy mivan? hányszor rakják be több helyre? sokszor, ps munka nem? de... akkormeg berakhatja. majd szólok ha zavar. köszöntem hogy gondolkodsz helyettem is! -
#14045 :DDDDD -
...nagyobb méret!
sources
-
JackMeadow #14043 Worthre megy, critter pirates contest: -
#14042 a földön szétterjedő füst elég homogén ,és rombolás is kéne a középpont körül, a szárnyon is kéne dolgozni még. -
#14041 én nem tudom megcsinálni (időő :CCC) de ezeket csinálnám.
elsőre egy alapos zajszűrés (még akár túlozva is, később kicsinyítéssel eltűnik majd a nagyon gázos rész)
szemekből lejebb venném a piros részt kisebbre
a környezet semmiképp sem ideális. nem egyszintű az alannyal :D
egyéb probléma nincsen a nőszeméllyel (szerintem egy halál sima mátrix-contract szerű halvány árnyékos képpel pl. isteni jó lenne -
#14040 3 hónapja van bnőm,és nem ez a csaj az ..
ő legjobb bnőm,de off -
#14039 Sokkal jobb, de még mindig a naggyal kéne írnod az egész szöveget, annak jobb a dőlése szerintem, valamint annak is pirosan kéne ragyognia. Meg az az alien még mindig fénylik egy kicsit. -
#14038 hát 1 jó randit kilehetne belőle hozni ,-P -
#14037 Hali. Ebből a képből kellene valami jót kihozni. Volt ien topik is,hogy csajtuning. Na egy ilyesmit kérnék. Nekem egy trükk tetszett,hogy kijelöltem alakot, aztán select inverse , filter blur gaussian blur. Ez jól mutat,mert kiemeli alakot. De tovább sajna nem naon ment. Segítenétek ? :)
-
#14036 cs2-ben is így volt ;) -
#14035 keresel 1 élő predatort egy valódi szétlött űrhajón, és lefényképezed :P -
sztetek h lehetne élethübbre varázsolni? -
#14033 Ooooohhhhhh,pazzeg.CS2ben nem volt ilyen,h a képre kell nyomni a layer mellett.Oda nyomtam ahova akartam,akkoris kijelölte..Itt meg csak igy jelöli ki? :S
Legalább megy. :) Thx. -
#14032 én a szárnyakat (jó ez az alap) szóval fölé tennék egy layer maskos. füstöt valahonnan, hasonlóan ködös.rombolós.kontrasztost, és állítgatnék blending mode-t esetleg opacity-t hogy olyan legyen mintha a füst lenne szárny forma...
a talajon lévő pusztítással is hasonlót, nomeg igaz hogy a lökéshullámon belüli dologra valami hatalmas nagy síkság kéne ;)
viszont összeségébe, tetszik a dolog. -
#14031 szerintem mire kialakul ekkora gombafelhő, (kb 10mp) arra már a földön is kialakul kisebb pusztítás :-) de jó amúgy :-) még a szárnyal kellene vmit csinálni, talán füstösebbé tenni? passz -
#14030 Ez nem sikerült valami jól szerintem. Mit kéne még csinálni vele?:
-
braaa #14029 de azt még nem hogy van worth1000 előszoba is, oda meg a worth1000.com-os képeid jöhetnek!!!
Berlinboy:ide nyomsz rá és ugy nem jellöli körbe!??!?!?!????!!!!?!?! mer akkor tényleg nemtudom mmi a gáz... -
JackMeadow #14028 Nincs eldugva nem? -
#14027 9 napja regeltél, és már vágod h van banner műhely? :-D -
JackMeadow #14026 sztem menj a bannerműhelybe... -
#14025 nekem bejönde a szöveg nekem túl "puha"...inkább rücskös hatást kéne keltenie szerintem:) ja és ne legyen ilyen gyors...nagyon hamar elkpja a képet. -
#14024 ujabb ötlet :-)
eredetibe;
-
#14023 szerintem a villogo predátorban van valami ,azzal lehetne valami faszányosat kezdeni ,de a többi...:D -
#14022 nekem csak a topik felirat tetszik :D -
#14021 :-DDDD
lehet :-) -
#14020 ez csak nekem tetszik egyedül akkor? :D -
#14019 szerintem is ocsmány lett :-DDDD -
#14018 Nem igaz seggem,a tököm tele van már.Írtam 1x h nem hajlandó kijelölni a lyaeren található dolgot/dolgokat CTRL+bal klikkre.Miért?Minden verziónál működött amit eddig használtam,de ennél b@szik. :S
Nyomom CTRL,aztán bal klikk és nem h kijelölné,még deszelektálja is a layert...Nem értem.Hát ti? -
#14017 nem szeretem a vektoros képeket, számomra ez full csunya -
#14016 aki csinált valaha a is a topiknak banner-t és meg is van még neki, kérem szépen hogy KÜLDJE EL NEKEM PM-BE AZ URL-jét (ha nincsfennt tegye fel valahova) szeretnék csinálni egy összeállítást, hogy mik voltak már. KÖSZÖNÖM ELŐRE IS! -
#14015 Ezen már nem fogok változtatni. Mondom, hogy régi kép. De azért melyik színekre gondoltál? -
#14014 Az összhatás jó, de ez az az eset, amikor az ajtón kinn van, hogy nők, aztán bent meg wc?
Piktogrammokat, táblákat, tollat gyártó cégnek remek reklám, bár ha toll, a baloldalra nagyobb hangsúly kell. -
Shadow_THH #14013 alakul, jó lesz ha még gyakorolsz ezekkel az ecsetekkel majd
ja és a szineket állitsd át mert azok viszont nem jók -
#14012 Na, hogy tereljük a szót és legyen valami kép is, benyomom egy régebbi művemet. erről kérünk véleményt. Szegény predator már kapott eleget.
-
#14011 hát..a felirat stílusát még valami gördeszka-topicba eltudnám képzelni..a villogó predatort meg ..öö..hát azt nem tom elképzelni sehol, ahol jól is mutatna... -
#14010 Mer mihez passzol? -
#14009 sztem marhára nem passzol a predator-feelinghez.. -
ktomi22 #14008 ne vedd rossz néven de ocsmány.. -
#14007 Hát ez elég érdekes lett.