41998
-
JackMeadow #14090 Jah értem... -
JackMeadow #14089 Mi ez abanner csak en nemértem? -
#14088 nikon D50... megfelel? -
#14087 hát nemtom ezek a képek biztos, hogy profi fényképezőgéppel is készülnek a photoshop editálás mellett... szóval nagyon sok technika van a fényképezésnél is, meg persze a fényhatások beállításánál... természetesen az utómunka is eszméletlen profi, de hiába egy 2 megapixeles digitális fényképezővel sose lehet olyan képet csinálni, amit utána módosítással ilyenre változtathatsz -
#14086 igen, lenne benne meg lehetoseg, de nemvolt tobb idom foglalkozni vele (~30perc) :) meg a kivagas is valoban lehetne szebb -
#14085 sry de tényleg ez ugrott be elsőként:D -
#14084 öhh, ha dragannak lehet saját style-ja nekem mé ne lehetne? :)
Actiont életemben nem használtam -
#14083 sry a dupláért
hatásos lenne valami sugrárirányú (epicentrumközzépontból) fénynyalábokkal, amik term. megszűnnek az alakok holtterében szvsz :$ :DD -
#14082 jó :-) -
#14081 gomba szép. match color szép, a hajak kivágása öhm. homály :/
alapötlet jó -
#14080 Adtál egy kis ihletett :) -
#14079 nekem csak az nem tetszik hogy nem éles a 2 ember. -
#14078 velemeny?:)
-
#14077 közel sem áll dragan-hoz ha mást akartál akkor irdle mit :]
/másrészt látszik hogy valami action-el próbálkoztál, mert a világos kijelölésnél igénytelenül nagy smooth-ecsetet használtál... -
#14076 bal oldalon a szakálla fekete.mért nem szürke? mondjuk annyira nem szembetűnő.deh azért látszik hogy ott van jópár szál ami nem egyezik a szakál színével. -
#14074 eredeti -
#14072 -
#14070 nekem is az juott eszembe:D
Fülgyulladás, ami már gennyedzik
Na akkor jöjjön egy Zsolesz Style
eredeti: azért képként mert igy legalább kicsinyíti az sg, ha linkként teszem akkor tul nagy lesz a kép és nem látjátok át.
És ezt csináltam én belőle
-
#14069 kösz a bókot a képre. -
#14068 :DDDD -
#14067 kirobbanó fülzsír:D -
#14066 [center] -
#14065 aztakurva
-
#14064 erre gondolsz?
-
#14063 mékmindik.KKÓÓÓKLE :] am. az egy ficak aki kitalált egy stílust. és csak nagyon kevesen tudják utánacsinálni. -
#14062 Tessék, csináltam egy képet neked, nemtom tetszik-e nekem igen, mondjuk jó alapanyagból... :D Ha bejön adok linket .psd-re megnézheted mit változtattam.
Link, lánykához -
#14061 egy mit? -
#14060 ha valaki csinál egy 100%ig egyező dragan képet, és megtanít rá lábat csókolok komolyan mondom, mert hetek múltán sem tudom leutánozni .... :C -
#14059 Nekem így jobban tetszik:Puzzle effekt -
#14058 ha meg magasság-szélességet akarsz akkor image->image size -
#14057 mikor elmented jpg-be egy csuszkán tudod állítani a minőségét. -
#14056 hogy lehet a képet kicsinyiteni és nagyitani/ megcsinálni hogy hány kb-s legyen? -
raymond01 #14055 először ezt próbálgattam:
http://www.designwork.hu/photoshop/max-payne-effect.html
azt a szétvágást meg vhol itt láttam, de most nem találom:
http://www.good-tutorials.com/
amúgy nem nehéz szétvágni
1 vonalzó, ott oldalakbehúzogatásával fel tudod szeletelni
2 a szeleteket egyenként kijelölöd, majd rétegmásolásall úhat hozol létre mindegyikből, így annyi réteg lesz ahány szelet, +1 az eredeti
3 aztán minde egyes szelet rétegére Ctrl+t ott a szélességet meg magasságot behúzo 90-90% ra mindegyik szeletnél (én esetemben mind a 9 nél)
4 utána rámész az egyik szeletre, kis domborítás+ körvonal ízlés szerint
5 az eredeti képet kikacsolod és voalá, csak tegyél alá egy fehér réteget
remélem érthetően írtam -
#14054 Milyen tutorial ez? Nyomj már egy linket pls! -
raymond01 #14053 Csináltam még egyet, csak hogy jobban megjegyezzem!
Előtte:
Utána:
-
#14052 sokkkal jobb már, na dolgozz már még rajta :D tökéletessékig ;) -
#14051 Ennyit tudtam kihozni belőle:bomba2 -
#14050 Próbáld meg a háttérre: Actions - Image effects - Soft posterize. Olyan lesz a háttér, mintha tejüvegen át látnád. Meghagyja az eredeti layert, másolaton dolgozik. Az eredeti képből maszkold ki a lányt egy másik layerre, azt tedd legfelülre.
Ha csak a kimaszkolt lány látható épp a képen, csinálhatsz belőle patternt és ecsetet (edit menü). Ezután pattern stamp eszköz, kiválasztod az előzőleg definiáltakat és egy következő layerre ráteszed a lányt. Ez egy különböző mértékben átlátszó kép lesz. Arra tehetsz stílust, amitől a lány ki is domborodik a képből.
És még ezer ötlet, de ha találtál egy jó játékot, miért mi játsszuk helyetted? -
#14049 a gond az hogy a nincs idő, nem egy napra, hanem kb. suliidőszakra vonatkozik. ha meg szabadidőm van inkább lányozok meg bmx-ezek. de ez off... -
#14048 végülis nem olyan sürgős a kép,jövőhét péntekig ráér. Elvállalnád ?:)
Aztán ha megkérhetlek, legyen egy .psd / pdf is,hogy tanulmányozzam a munkát