41998
-
#14130 LoL.
Mind1, már nem kell, a sötétkék alapra raktam olyan userbaros csikozást, aztán kész. sztem nem kell jobban tulcsicsázni -
#14129 Rudolf? :D -
#14128 ja meg még arra gondoltam hogy az sg jel mellett egy szarvas benézhetne (nem animálva, csak egy kép) de tudjátok olyan kis poénos szarvas, nem egy élőnek a képe. nem tudjátok a megfelelő szót rá? sehogy sem találok. -
#14127 Na most itt tartok, még azon gondolkodok, hogy minden, ahol olyan nyíl volt mint a kedvencek előtt, ilyen égővé fog változni, mint a kedvencek előtt van. esteleg más színben.
update
Jöhetnek az ötletek. A sötétkék külső részre nem teszek semmit! -
#14126 Ez le van kicsinyítve, azért nehezebb olvasni.
Köszi az ötleteket, akkor a narancs marad, a kedvenceket már megcsináltam, most probálok ajándékdobozt keríteni, vmi normálisat, és belül a témák mellé kicsibe, azokat betenni. lehet hogy csunya lesz, de meg szeretném nézni milyen -
#14125 Nekem a logó színestől sapkástól nagyon bejön. A háttér páros kicsit zavarja az olvashatóságot, de tetszik. -
#14124 Eddig pofas, de sztem nem kellene a narancsot elvenni, sztem az SG sajatos stilusa :) -
#14123 Tetszik!
Ajánlok pár dolgot:
1. A narancs, legyen a karácsonyfa zöld, és szélén egy kis karácsonyfa.
2. Ami a kedvenceknél egy kis képecske ilyen nyilacskával, azt vmi másra kéne kicserélni... pl. égőkre vagy vmire :)
Meg majd ha tudsz adj egy kicsit nagyobb képet, úhgy tisztábban látnám munkád :) -
#14122 Még messze nincs kész, de itt tartok. az sg logóhoz nem akarok hozzányulni, illetve nem is tudnék nagyon max, másikat csinálni, majd meglátom. még a narancs színeket sztem törölni kéne. Hogy tetszik eddig?
-
#14121 köszi :) -
#14120 fasza logó :D -
#14119 hát jah ,ha egy ember seggéhez barna fröcskölést vágok ,csak egyre gondol a jónép:D -
#14118 VRSDM az újaknak nem a p...ájukat szoktuk nyalni, hanem megmondani hogy mi a gáz a képen. Most azé huztad fel magad mer ez a csaj ismerősöd/barátnőd, nem tudom ki. Ha egy idegen bejön és bemutat egy olyan bannert ami nem tetszik a többieknek, esteleg neked sem, te is megmondod mi a bajod vele.
Sőt mi még csak nem is irtuk hogy szar, csak hogy mire hasonlít. nem tudom,. aki ezen megsértődik sztem utcára se lépjen.
Veled különösebben nincs bajom, csak sztem gáz hogy akikkel itt beszélgetsz, azokat fejlécben fikázod. Mi az hogy ambrózia ivdadék? ennyi erővel te is az vagy mert megmondod a véleményed, nem?? -
#14117 :D -
#14116 aha, de majd mi ujak rendet vágunk, kritika jöhet, de okoskodás valagbarugással jár :-)
-
#14115 jaja, egyetértek -
#14114 itt állandóan ilyen feszült a hangulat?
kb. 3 hónapja mást se látok, mindig veszekedécs -.-
unom már, de csak folytassátok nyugottan.
[apro]a banner tényleg nem lett nagy szám :o -
#14113 az a baj hogy tul komolyan veszi sokmindenki, építőjellegű, köcsög, vicces kritikák mindig voltak vannak és lesznek
nem kell foglalkozni azzal amivel nem érdemes -
#14112 nc -
#14111 Szalacsit házigazdának, jeee :-D
vagy Pógárjenzit :-D -
#14110 MINDENKI MONNYON LE -
#14109 köszi a megtiszteltetést, de lehet túl lusta és szigorú házigizda lennék..nahmeg a többieknek is belekéne egyezniük a dologba.. -
#14108 Kedves jelenlegi házigazdánk!
Ahogy elnézem, rossz napod van/volt. De a morgástól nem lesz jobb. A segítség megadása - bármelyik kezdőnek, nem kezdőnek - neked is jogod. Élj vele! Amíg te vagy a gazda, te mutatod az utat is.
Kedves többiek!
Úgy látom többen vagyunk, akik azt képzelik, hogy mindenki egy általa megszokott szinten van. Biztos, hogy több nyomdászhoz képest sokat tudok a Photoshopról. De nincs olyan, amiben sosem voltam kezdő és nincs olyan, amiről mindent tudnék. Még magamról se. Képzelhetitek!... -
#14107 Én amikor idejöttem azzal kezdtem oldalam amin van pár kép reklámozni kezdtem :DDD -
#14106 na igen . . .. én mikor idejöttem, egyszerre nekemestek, de nem sértődtem be :-D mkinek az eszéhez értem :-) az ember belök egy bannert pl, és akkor páran leugatják, hogy van bannerműhely . . . .. ki nem szarja le???
a jelenlegi banner pl tök jó, -
raymond01 #14105 Nem tudom ki csinálta a bannert, de ezen fölöslegesz veszekedni, megsértődni szerintem, akinek nem tetszik csináljon és tegye be és ha mindenkinek megfelel akkor az lesz!
Igaza van VRSDM-nek itt segíteni kellene egymásnak, vagy tippit adni, véleményt mondani, mert bizony nem mindenki profi! Én is nemrég kezdtem el photoshoppal szenvedni, megtetszett, és ez az egy fúrumot talűáltam ahol eddig normálisan lehet a támáról beszélni.... -
#14104 kicsit most fel....átok az agyam. nem arról kéne szólnia a dolognak hogyha bejön egy újonc akkor segítünk? na most mindneki beszólt-leszólt-kinevetett . nem kéne leírni hogy mit csináljon másképp? ... ezért "dolgozzon" itt az ember? mert ha ezt értem el 2év alatt. akkor sajnálom de nem kérek tovább belőle.
zsolesz? nagyképű lennék? a te szád nyílt akkorára amilyen rusnya képeid vannak. (képtár)...
[center]
áhh hagyjuk az egészet. shiwo-val már beszélek gazdicsere ügyben. -
#14103 [center]fórum . szabad vélemény . nem tetszik -> rinya -> moderálás -> házigazdacsere. shiwo-nak örömmel átadom. vagy lehet mindentudó zsolesz-al jobban járunk. akarom mondani jártok. ja és aki csak leszól, aztán vígan nevetve beszél. ambrózia 2. -
#14102 Kituggya -
#14101 VRSDM mondja, hogy ambrozia ivadekok? Mirefel? -
#14100 VRSDM gondolom -
#14099 Ki csinalta ezt a bannert? -
#14098 Kinek szól az ambrosia ivadékok?
Nem vagy kicsit nagyképü? -
#14097 hát igen -
#14096 Pfujj mien már az banner!!??
igénytelen... -
#14095 Hhogy volt? Má nem jön többet?
Vagy most megsértődött a fülzsiron? vagy mivan?
xD -
#14094 értem, az tényleg egy jobbfajta gép, akkor márcsak a studióban irányítható világítás(ernyők, fényforrások), kompozíciós ötlet, és megfelelő díszlet, szereplők... de tény, hogy durva a photoshop utómunka itt -
#14093 Ilyenkor bánom , hogy nem vagyok vip, nem tudok módosítani :(
Attól , hogy az a banner nem jött be , tegyél még képeket, ha alkotsz valamit :) -
JackMeadow #14092 elég gáz ez a banner... -
#14091 Ez a banner jobban bejön, mint a fekete-fehér+sárga
A betűk tableten lettek rajzolva/írva, vagy létezik ilyen betűtípus?