41998
-
JackMeadow #14170 Na a kis képecském wothon 5/46 let szal kva jo vagyok!
Congratulations! Your entry, Pirate Heaven, was selected as a Jury's pick
(amongst the cream of the crop) in Contest 17256.
This is really just a pat on the back since this award is independent of
the contests and any monetary reward,
but that doesn't mean you shouldn't feel proud of yourself. Heck, give
yourself a hug. Job well done! -
#14169 Pont ez lett volna a következő, amit írni akartam. Megnéztem a Deviant Art-on a képeidet és láttam ezt a Death Bunny Project-et, és ha saját ötlet, akkor Gratulálok hozzá. Nagyon király lett. Teljes mértékben elnyerte a tetszésemet. Ami igazán tetszik, hogy mind a három kép ugyanaz és szinte csak a szöveg változik. Egy baj van, hogy kicsit elcsépelt poénokat használtál, de kezdetnek megteszi. Nekem nagyon tetszik, de szerezhetnél valahonnan valami ütős szöveget. Várom a Death Bunny Project további képkockáit -
#14168 hát viszlát,kár hogy ezért itthagyod a topikot :S -
#14167 Szia!
Nagyon tetszik a munkád, azon gondolkoztam, hogy ez nekem pont jó lenne Karácsony környékén háttérnek. Ha szépen megkérlek, akkor tudnál nekem csinálni egy 1680x1050-es verziót? :)
[szépenkéri] -
#14166 [center][apro]moderálás megtörtént. a szép viszont látásra -
#14165 Ja hopsz. A linket meg kifelejtettem:Poszterek -
#14164 -
#14163 Egyébként itt van egy link a "Megérzés" című film posztereihez. Remélem a "Photoshop szemű" emberek észreveszik, hogy azok a levelek a fákon egy alap Brush-al vannak elkészítve -
#14162 én már nem írok semmit sem... #BYE. -
#14161 Na wazzeh. Épp hogy leírom, és már itt is van Mi van Ambrosia? Elment a régi házigazda és most felbátorodtál, hogy hátha kapsz még egy esélyt? Na jó. Ezt inkább fogd fel poénnak, mer ha komolyan veszed, akkor megint vagy 30 hsz vita lesz és 0 kép -
#14160 Most mit kell így besértődni? Mi lenne veled, ha még itt lenne Ambrosia. Már nem azért, de ő is mindig osztott mindenkit és mindenki elviselte, sőt, néha megfogadtuk a tanácsait. Egy képet raktál be eddig(ha többet, akkor bocs), ami valljuk be nem valami jó, de azért elmegy. Erről szól ez a fórum. Mindenki rak be képeket, jót is, rosszat is, és mindenki mond róla véleményt. Már nem azért, de mit vártál? Hogy kinyaljuk a segged? Elmondta mindenki a személyes véleményét a képről. Egyébként nekem is a fülzsír jutott eszembe először. És akkor mi van? Ezt felfoghattad volna tanácsként is és átrakod azt a layert máshova vagy leveszed és beraksz helyette mást. A másik dolog, hogy nem kell mindent egyből feladni. Lehet tovább próbálkozni, nem pedig egyből lelépni ebből a topicból(bár ha a szíved így kivánja, akkor tégy amit akarsz). Meg mi az, hogy "nem nagy Photoshop munka". Nem tökmindegy? Lehet, hogy a mostani hiperszuper képeinket, amiket mi egy óra alatt rakunk össze, egy profi két perc alatt összedob. És? Ha az összhatás jó akkor nem mindegy, hogy 4 órát dolgozott vele vagy 3 képet összevágott? Szerintem mind1. Mióta Photoshopozok minden képet leszarozok én is , mert hoyg milyen könnyű megcsinálni meg minden. Másolni könnyű, de újat, egyedit alkotni nehéz. Ezt egy átlagember észre se veszi. Például nézze meg mindenki a "Megérzés" című film borítóját. Full alap összevagdosás meg alapból a Photoshop program által tartalmazott Brushok vannak rajta. És mégis profik csinálták(elvileg). Ennyit erről. Minden lehet jó ha van benne valami ötletes és olyan dolog, ami megfogja a nézőt. A tied is lehetett volna jó, ha nem adod fel egyből és nem sértődsz be. -
#14159 Kívánságod számomra parancs, nagyon gáz ami itt "folyik" (fent) XD -
#14158 Közben a félmeléssel top 10ben is benne vagyunk -
#14157 többiek nevében is köszi, hogy megvéded a topikot -
#14156 jajj,csak viccből mondták,interneten semmit sem szabad komolyan venni:) a képeden meg mit tudnál javítani?szerintem semmit mert amit csináltál rajta nincs elbaszva,max nem tetszik pár embernek...azt meg le kell szarni,ilyen egyszerü:) az meg nem igaz hogy senki nem segít senkinek,olvastam már bőven itt segítségeket,sőt én is kaptam sokszor,úgy hogy ez nem az a topik ahova segítségért kell jönni:) -
#14155 Én viszont viselem a kritikát. Előbb leirtam ide egy hosszu szöveget, de inkább töröltem, nem akarok balhét. Sziasztok, remélem máshol jobban tisztelnek majd -
#14154 Ambróziát vissza XD még akkor is jobb volt a hangulat :\ -
#14153 tessék a kirobbanó fülzsír.örüljetek neki.legalább nem egy háttért teszek be és ráírom hogy photoshop.mert az aztán nagyon nagy ps munka. :] -
#14152 Na akkor innentől kezdve videlkedjünk normálisan. Én se bírom, has szar hangulat van és mindenki vitatkozik. Fórumozzunk úgy, mint amikor Bexter ontotta magából a jobbnál jobb képeket és mindenki örömmel nézte őket és csak jó vélemény volt róluk. -
#14151 úristenem ilyen felhajtást.szenvedtem azzal a képpel.és nem éreztem tökéletesnek.de igenis dolgoztam vele.és akkor egy "fasz" azt mondja hogy fülzsír és akkor már a többi is már elnézést a csúnya kifejezésésért..én próbáltam ebbe a topicba úgymond belépni.beszélgetni meg ez meg az.hát nem jött össze.őszintén senki nem mondta hogy szar.jah deh azért köszi neked zsolesz mellesleg neked is szar az a képed ami #14072-es commban van.ha már itt tartunk.én legalább megnéztem a képedet.VRSDM-nek el is mondtam mi rossz min kéne változtatni.ti meg totál nem mondtok semmit.azt hisziztek jobbak vagytok.és akkor még pluszba VRSDM-et oltjátok.ő nem a pártfogoltam.jó barátok vagyunk.deh tényleg olvasgatom a topicot már egy jó ideje és én sem viselném ezt el.sok sikert a következő házigazdának.a viszont látásra uraim. -
#14150 kár,én is inkább néztem csak a topikot(a néhány szerencsétlenkedésen után XD),de kár hogy itthagyod -
braaa #14149 -
#14148 akkor hatot :) -
#14147 A hatökör az 6 + skizo az 12 de mivel félkegyelmü ezért 6. -
[apró]ránkszabadítottál egy szörnyet [/apró] -
#14145 Ja nem, most még müxik kicsit xD -
#14144 na most szart be végleg az egérgörgőm. VVÁÁÁÁÁ -
#14143 spectatorként vok jelen ebben a topicban csak, de kár érte :(
remélem fogsz még alkotni! -
#14142 Nem is maradsz közöttünk? -
#14141 mi is köszönjük neked VRSDM! -
#14140 [center]UTOLSÓ POSTOM MINT GAZDI!
Hamarosan BEXTER nevű felhasználó lesz a téma HÁZIGAZDÁJA.
Kérdést hogy miért hogy miért pont most ... ne tegyetek se itt se pm-be, nem fogok rá válaszolni. Nekem ennyi elég volt.
Köszönöm hogy eddig a kellő tisztelettel fordultatok hozzám.
Legyen ez így a továbbiakban is BEXTER felé!
[/nagy][i]köszönöm ezt az elmúlt 2 évet, sok emlékezetes pillanat volt. sok élmény. így tovább srácok. -
#14139 yoez -
Dénes é #14138 így karácsony tájra nem nagy cucc, de ez van :) -
#14137 mer most mi van? -
#14136 Nekem lenne ihletem egy jó kis bannerre, de lehet, hogy csak hétvégén lesz belőle valami, nameg ne váltsuk le olyan gyorsan ezt a mostanit, bár mondjuk szvsz nem valami jó -
#14135 Most annyira nincs ihletetm semmire :)
Punnyadok csak.
DA-ra is cask fotokat tettem fel az elmult pár hétben :) -
#14134 LooL ez vicces volt :DÉn szoktam eladásra kész designokat csinálni biztos.
új contest
Készíts a mostani Sg Designból karácsonyi design-t -
#14133 Zsir tetszik az ötlet de melleted nem igen fogunk labdába rugni :)
kiirod? :) -
#14132 Köszi.
Nem csinálunk kontesztet? :D:D
sg-t kell karácsonyi hangulatúvá varázsolni
-