41998

photoshop-banner.jpg
  • droidika
    ...haajráá Bexter !

...dzsuvajoe: gratula a helyezésedért (linkelhetnéd a képeket, hogy ne kelljen keresgélni)

• zsolesz92
    Nem is vagyok olyan pofátlan hogy ide beirjam amit irsz. Nem veszem magamra, van benne némi igazság, de amig ez nem zavar másokat annyira hogy muszáj legyen megváltoznom, miért foglalkoznék vele. Azt sem mondtam h nem a tpoikod, grat hogy eddig birtad, ott az a topik amit én nyitottam, nézd meg mi van vele, MIATTAM. Én vállaltam el, olyan nagy lelkesedéssel voltam, aztán csak punnyad.
    Egyik hszedben már erre is utaltál de nem vettem magamra. Szóval engem nem zavarsz itt, meg hiába is zavarnál, sok mindent nem tudnék tenni
  • ktomi22
    VRSDM-nek ebben igaza van..jócskán.. mért kell kötekedni zsolesz? vagy indítani 1et?
  • VRSDM
    és mi a baj hogy nézem a (asszem ennyi hsz után mondhatom) topikom sorsát? hol a gond? vagy netán te kitiltasz innen? höh. a pm meg azért pm mert nem tartozik másra.

/Bex. 14207-1029 törölhető részemről
  • ktomi22
    Bexter köszi,.. (olyan pofátlan nem vagyok, hogy bevételt szedek más munkájából,...bár igaz..nem ismersz...)
    De jeleleg amugy nem is akarom használni, cak informálódtam ;)
  • zsolesz92
    VRSDM barátunk még mindig itt van, 2. pm jött tőle mióta elment innen
  • PJack
    #14192 - köszi
    #14193 - semmit igazából.. csak iylen brush-keverék :)
  • zsolesz92
    Nem ez ilyen önsajnáltató hsz volt és a végén meg bemutatok hogy kapja be mindenki, sza ilyen értelmetlen önsajnáltató és nagyképü hsznek készült :D

Hát VRSDM, Zsizsko (remélem igy kell irni), őőő, meg még biztos páran :P
  • Bexter
    #14194 Ha képben vannak olnantol nem sok kell ahozz hogy weblap legyen belőle :)
    Kell hozzám az imageready nevü progi amit photoshop mellet megtalálsz. ott felvágod a képet és elmented html-ként. Onnan meg html kodkén tudod modosiatni :)

#14196 ahogy mondod ha neki kell saját használatra és nem származik tőle bevétele szivesen adok mindent :) És igen vannak képek amikhez nem szeretem ha hozzányulnak :)
  • ktomi22
    szivesen.. de tényleg igy gondolom.. Mért utálnának?

(azt nekem mutogatod?)
  • zsolesz92
    Ez jól esett thx. Azt hittem már mindenki utál :(

• ktomi22
    (amugy állandó topic spektetoros vagyok itt,..néha beírok:).. de VRSD, Bexter Zsolesz... és még páran nagyon jó munkákat végeznek.. grat nekik... szívből.. :)
  • ktomi22
    a felsőre gondoltam..
  • zsolesz92
    vagy melyik? a gombok melletti? Nekem az tetszik, csak a felső nem tetszik.
  • Kontrakcio
    mi a phöcs? gazdit cserélt a tápikő?
  • zsolesz92
    nekem se
  • zsolesz92
    sztem ha neked kell megengedi, de ha árusítani akarod... :D:D
    Meg Bexter nem szereti ha hozzányulsz a képéhez. Legalábbis ezt vontam le a hszeiből.

De nem biztos ám, majd ő mgmondja :D
  • ktomi22
    nem azér de nekem a "izzó" cucc nem tetszik..
  • ktomi22
    a webes képidre.. pl olyan amit most zsolesz is csinált.. csak te szoktál saját 5leteket nem SG set átcsinálni... mert hogy devianarton néztem neked, de azok csak képek... hogy lehet tényleg web sablonnak használni? :P
  • zsolesz92

amugy mit ábrázol?:D
  • Bexter
    Jó sötét, mondjuk illik ezekhez a napokhoz. Ki fogom tenni
  • Bexter
    Milyen designekre gondolsz?
  • PJack
    [ unatkozt :I ]
  • bardocz
    vagy nem kell,vagy ne egyenes legyen,néhol lójon picit le,vagy esetleg a fejléc alá is
  • ktomi22
    Bexter:
    A webdesing képeket mi módon lehet felhasználni tényleg webhez? :P Meg kell tőled netán venni? :D:P
  • zsolesz92
    Na jó, ha kép kell akkor ide is berakom, hogy nagyobb képü legyek :D

kb ez a vége, de nem biztos.
    Sztetek kell a fejlécbe a kék csikra az az izzósor? sztem gagyi
  • PJack
    ég veled
  • Shiwo
    én nem búcsúzom Véres...bízom benne, hogy fogunk még alkotásokat látni tőled itt (is)

én meg el melóba.. jó lenne, ha reggelig nem csak szöveget, hanem képeket is szpemmelnétek..
  • bardocz
    üdv,és sok sikert;)
  • Bexter
    Nem törlöm 2 év mulva jo emlék lesz :)
  • zsolesz92
    Üdvözlünk!
  • gazgoblin
    udvaszopod@ban

torolheted is csak hogy szokjad nadebuntipontot nem kerek koszi
  • Benc16
    viszlát vrsdm! üdv bexter :)
  • Bexter
    Hát akkor hello mindenki :)
    Remélem én is kihuzom addig mint vrsdm.
  • bardocz
    vt2 zöld mazda nagyon jó lett csak a szpojler nem olyan valósághű,első lökös nagyon durva:)
  • gazgoblin
    Hiányozni fogsz aztán ne tunj el teljesen mint en..hopp most is itt vok...

pussz,

Goblin
  • tsarffi
    Akit érdekel megtekintheti eddigi legjobb ps munkáimat itt! Folyamatosan töltöm fel a képeket. Véleményeket várok.
  • Shiwo
    gyere ide alkotni :P
  • VRSDM
    [apro]14042-hsz-en át voltam itt. micsoda számok :]
  • AntiHero