41998
-
#14264 Köszi, indítom. Csak egy elszámolt fogamzásgátlás...
7 kutya volt, meg 33 macska. De már fogytak. Köszi. -
#14263 ...f*asza (várom a következőt)
PyRex: nekem is bejön, de ha már mozgásról van szó, lehetne hangsúlyosabb a figura (pl.: eredeti szín) -
#14262 .....O_o
Szia.... -
#14261 Úristen, leesett. Nem értettem mi az a gizi, meg cicagyerek, azt hittem valakire itt érted az sg-n.
Na mind1. tegyél fel képet, és majd meglátom mit lehet -
#14260 Figyuszka, segítek, 1 feltétellel.
ÍRD MÁR LE MAGYRUL BAZMEG -
#14259 -
#14258 Hű de jó, hogy valaki unatkozik! Van egy csomó gazdát kereső cicagyerek, meg négy Gizi. A Gizik kutyagyerekek, de talán az anyjuk meg tudja őket különböztetni.
Nekem semmi ötlet sincs, milyen reklámképet csináljak róluk, hogy valaki észre is vegye. Segítenél? Képeket teszek fel a filepostára. -
#14257 -
#14256 engem zavar alul a felirat, am jó (y) -
JackMeadow #14255 kocka smile?:) -
Első nekifutásra ilyenre sikerült. A következő már jobb lesz. nem olyan könnyü mint amilyennek látszik. madarak levél brush többi nem. -
#14253 Okéoké.
Beteg vok egész nap gép előtt ülök, jó lenne látni vmit már :D -
#14252 Lentebb valaki álitotta h mi olyat nem tudunk most azon dolgozok :)
Pepecselős melo :)
Eredményt ma vagy holnap rakom. -
#14251 Mivan emberek meghaltunk? Képeket dobáljatok már, Sg karácsonyi design, vagy vaaki dobjon témát -
braaa #14250 ja -
braaa #14249 jó, ez ALAP hogy alap, de én pénzért/semennyi idő alatt se tudnék (még(meg asszem soha) ) OLYAT és ÚGY összehozni..hogy a faágak és a madarak (tökmindegyel mivel csinálta alap brush, pentool,rajzolta, paintbrushba csinálta vagy csak a fülzsirát robbantotta emberarc alakba, leszarom), szóval egy olyanhoz tényleg profi tudás kell....
...vagy akkor most egyről beszélünk?!?!???!!!?!?? -
#14248 hagyjátokmár abba :(
vrsdm teljesen feleslegesen lépett ki, ugyanúgy folytatjátok. elég máár! :( -
#14247 ???
Tudom kire gondolsz, de miért is?Én nem kezdtem el semmilyen kötekedést, ebből a képől indult az egész (banner) hogy OLYAN MINTHA.
De mrá gondolom láttad leirva párszor. Nem hiszem hogy én lennék az oka, hogy VRSDM felmondott a csajnak meg 1 kép után elege lett a viccből, kritikábol, belőlünk.
Mit vétettem idézd pls, de ne a veszekedést, hanem amivel elindítottam. Sztem nem én voltam, ez egy hosszu folyamat eredménye -
#14246 Ezt mondtam én is, hogy szinte minden Brush.
#14239: Küön elmondtam, hogy ezeket profik csinálják, akik gondolom fullra ebből élnek, hogy posztereket csinálnak. Szerintem ha kapnál 24 óra munkaidőt és mondjuk Kurva sok(de nagyon sokra gondolj) pénzt, és csak ezzel kéne foglalkoznod egész életedben, akkor talán te is és én is meg tudnánk csinálni. Vagy akárki ezen a fórumon. Csak el kell jutni odáig, hogy felfedezzenek, hogy azt mondják, hogy tudsz te valamit, és hogy rád merjenek bízni egy ilyen munkát. Egyébként én nem a Poszter összhatására gondoltam, hogy alap, nem is az elkészítésére, csak a levelek egy ALAP Brushal vannak elkészítve. Én csak ennyit mondtam. -
#14245 ez a plaki tényleg jó, valszeg azon minden brush (fa, levél, ágak, madár)
Ma már rengeteg brush van PS-hez neten, arról nem is beszélve, h mki tud saját magának csinálni olyat amilyet csak akar.... -
#14244 kezdesz lesüllyedni bizonyos több reg-gel rendelkező személy szintjére...gratulálok.. -
#14243 worthon tényleg ez van....egy ideig én is alkottam oda rendszeresen, de rájöttem , hogy fölösleges, mert ott is sok a ... -
#14242 ja hát ez kb. 3 perc volt, majd még dolgozom rajta (a logó már régebbi) -
#14241 Bejövös. talán a szineket fakithatnál picit -
#14240 Készülő zenei projektem cd-jének borítójának terve (na ezt most jól megaszotam lol):
[center]
-
braaa #14239 azért a Premonititon/Megérzés poszterrel egy kicsit finomabban, azért ezt nem hinném hogy bármelyikőnk is megtudná csinálni (szerintem)... -
#14238 LOL :DDD (Y) -
#14237 köszönöm a segítséget végre egy értelmes válasz ami alapján eltok indulni :)!
-
#14224 a lábaknak is kéne árnyék -
#14223 ...kissé a kiírás képre hajaz. (az alsó fogsornak nem a bakancs talpában kellene lenni és nékem a lábaknál minimális árnyék kellene)...nah majd erre is megkapod a magadét! -
#14222 vegyétek már ki a szövegbox hátteréből ezt a gusztustalan képet, semmit nem látni abból, amit írok lol. -
#14221 pfff, vagy nem pff, de főleg az autós az egy olyan trehányul összegányolt munka (na ez sem a megfelelő szó rá), hogy kb. ez jutott az elsőre az eszembe róla. nem érdekel a worth, ott is vannak hülye emberek, gondolom akkor a többi alkotás még szarabb volt.
tudod ez a worth-ös beszólásod azt a viccet juttatja eszembe, hogy:
"egyél szart. több millió légy nem tévedhet" -
JackMeadow #14220 valoszinu h kurva szar, a worthon az egyik 5/46 let a m asik 7/36 nem hiszem h ez azt mutatna h kurvaszar....pfff -
#14219 a bakancsos kép jó!
de ez a másik kettő k*rvaszar. -
#14218 -
#14217 Most melyikre gondolsz? A gazdicserélősre, vagy a Photoshopra?
Mert az előbbi nekem is. Bár nem régen vagyok itt és nem láthattam sok háttérben zajló dolgot, de egy biztos: Ha bármelyikőtöknek edzésre van szüksége kitartásban, vagy mit vegyek sértésnek témában, szóljon bátran. Előbbiben helyet cserélhet velem egy-két napra, utóbbi témában tudok edzőpartnereket.
Ha a Photoshopot tartod felfoghatatlannak: elő egy képet, és próbálj ki mindent, amit találsz, nézd meg, mit változtat a képen. Amit nem találsz az is ott van, csak nem figyeltél eléggé. Amikor már az elővett kép semmire sem hasonlít: megtetted az első lépést.
Vedd elő az eredeti képet újra. Most elkezdheted tanulmányozni a súgót, vajon bizonyos dolgokat miért nem tudtál kipróbálni az előbb. Próbáld ki azokat is. Ha a kép semmire sem...
Vedd elő az eredeti képet újra. Gondold át, mit szerettél volna belőle kihozni, hiszen nem ok nélkül választottad. És most van itt a tutorialok ideje: Hogyan használd azokat, amiket előzőleg kipróbáltál. Ha ennyi időt rászánsz, még a munka is játék lehet! -
JackMeadow #14216 benn volt az is csak elpofázták
az macis: http://www.worth1000.com/entries/354500/354839YEgd_w.jpg
a trabi meg 7dik lett: http://www.worth1000.com/entries/354000/354252UaDY.jpg
nem tok meg linkelni -
JackMeadow #14215 Na h legyen má kép is:) Worth1000 Bad clothes contestre megy:
szavaszz rám! :) -
#14214 tutorial.hu és nem lesz az :D -
#14213 számomra ez a program felfoghatatlan :\