41998
-
#14305 Oldal állatt lett, de nehogy megmutasd a nyelvtan tanárodnak :S
Peter Parkert középiskolás korában........tett szert képességeire -
#14304 :D-|<
xD -
#14303 Nem bántásbol, de ugy érzem nem régóta foglakozol ps-sel. Értsd napok-hetek.
Először, azt tapasztalom mindenki igy kezdi, ilyen kis mindenszinmindenfirka vn benne, aztán majd jönnek a brushok aztán talán egyszer elkezd az ember értelmeset is csinálni.
Na lényeg hogy gyakorolj még, hajrá, ha erre a képedre kicsit később visszanézel te is látni fogod hogy nem olyan jó, mert tele van mindennel.
Ezt nem lehet megfogalmazni :D
Lényeg hogy nem rossz, de bannernak nem is jó :D - Nem bántásbol -
#14302 Ez lett:
-
#14301 sztem hagyd a helyzetjelzőt, menüből itélve nem lesz nagy labirintus ha elkészited :) Sztem azt vedd le :) -
#14300 az nem gomb...az a "helyzetjelző" én csak úgy hívom....de az szerintem se lett a legjobb...arra már nem találtam jó megoldást...:) -
#14299 Home gomb kivételével nagyon jo kis flash sitot lehetne csinálni belőle. -
#14298 vágom...nem szól szám nem fáj fejem... -
#14297 legújabb webterv:
IDE KATTINTS, A MÉRETE MIATT LINKELEM (PICIT NAGY LETT) -
#14296 A banerban a szöveg egy üzenet valakinek. Hogy azt milyen nyelven írja minedgy, a lényeg hogy aki olvassa megértse. Én is azt támogatom hogy magyarul, de ebben az esetben ez egy üzenet. -
#14295 ne lázadj...csak éppen nemértem, hogy miért kell mindent angolul írni...itt van a szép magyar nyelvünk használjuk, legalább a nyelvünk maradjon már meg ha az egész országot elszarták... -
#14294 a ps feliratott sztem vidd lejjeb nagyon fenn van. -
#14293 Én is megpróbáltam alkotni egyet,mondjuk nem tudom milyen.
-
#14292 "... nem azért használják a programot sokan angolul, mivel a neten fellelhető legtöbb útmutató, leírás, tutorial, egyéb az angol nyelvű programban mutatja be a dolgokat, és emiatt egyszerűbb angolul használni a programot, mint megpróbálni fordítgatni, illetve így mindenki univerzálisan el tud mást igazítani a programban."
de azért.. és mivel van 1-2 érdekes fordítás a magyarban ahogy én hallottam..ezért is írtam, hogy az értelmesebje angolul használja..lévén tudja, hogy több segítségre lel úgy..de sztem te is erre gondolsz, csak belezavarodtál.. -
#14291 hácorri, nem ilyen szándékkal ment -
#14290 [apro] még ezt a csöpp örömömet is elbasszátok egymás karmolgatásával. -_- -
#14289 navájjá-vájjá, a photoshop a program neve, levédett márkanév azért írjuk így. azt kijelenteni, hogy "az értelmesebbje angolul nyomja"... nem azért használják a programot sokan angolul, mivel a neten fellelhető legtöbb útmutató, leírás, tutorial, egyéb az angol nyelvű programban mutatja be a dolgokat, és emiatt egyszerűbb angolul használni a programot, mint megpróbálni fordítgatni, illetve így mindenki univerzálisan el tud mást igazítani a programban.
Az más kérdés, hogy a legtöbb embernek itt nemteljesen eredeti varziója van, ami leginkább csak angolul beszerezhető, ez is egy ok.
Azonban azt mondani, hogy gyengébb értelmű az aki magyarul használ vmit... elszomorító. Ez egy magyar fórum, magyar emberekkel köztük gondolom VRSDM is az... és erősen az az érzésem, hogy itt a bannerben egy "ha angol akkor menőbben néz ki" dolog mozgott... tökéletes lenne a köszünjük az eddigi munkádat, vagy akármi is...
én nem értem, engem is zavar, hogy akkor most Photoshop Munkák és utána (megjegyzem, szembetűnően helytelenül) angol mondat... nemár -
#14288 ejj hogy nézek ki, mint aki benntragadt a szoliba :CC :D
[right][apro]persze jólesik ám az ilyen [csak.pislog.zavarába] -
#14287 Egy kis karácsony kezdete miatt tedd már be ha lehet. :) Köszi előre is bex :p
</style>
<style type="text/css">
#head {
background: url(http://images.netbag.hu/20071114/16453953048.png) no-repeat bottom left !important; }
body {
background: ;
}
</style> -
#14286 Thanks the good work VRSDM -
#14285 jólenne ha eltudnám olvasni a feliratot.. ott alul :] -
#14284 Fotóbolt Works jobban hangzik -
#14283 persze, és legyen rögtön Fotóbolt Munkák a topic címe, nem ?
sztem tök nem zavaró az angol, a ps -t is az értelmesebbje angolul nyomja és Véres érti az angolt..és mivel neki szól, szerintem tök mind1, hogy milyen nyelven van..aki nem érti, így járt, úgyse annak szól a dolog.. -
#14282 nem vágom minek az angol szöveg...szerintem feltűnt, hogy ez egy magyar közösségi fórum...:] -
#14281 Nagyon király! És szívemből szóltál.
Azért sajnálom, hogy így alakult. A döntése után úgy érzem, még nehezebb lehet neki akkor is, ha megkeményíti magát. Remélem, felülemelkedik a keményítésen és tovább is velünk marad. -
#14280 -
#14279 Az összes ág ami a képen van innen van: link
amit kellet azt nyújtottam vágtam picit belerajzoltam stb.
A végére lett 40-50 layer az igazításokkal együtt. Szoval hosszu folyamat. De bele lehet jönni. -
#14278 -
JackMeadow #14277 Elég komor a hangulata:) nem éppen szilveszter -
#14275 Bocs. a pontos: sg.hu photoshop
a kódot jól írtam. -
#14274 Már ennél egyszerűbb nevet, kódot nem tudtam kitalálni, ha a fájlpostára gondolsz. Merhogy: sg.photoshop a név, a photoshopmunka a kód.
A macska tényleg az, a Gizik meg fekete vizslák, 4,5 hónaposak és az egyik két centivel magasabb, mint a többi. Márha egymás mellett állnak éppen. Amúgy a szótár már készül. :)) -
braaa #14273 ja meg valaki feltehetne valahova egy NessieGraf-fordítógépet, mer behalok ezektől a kódoktól... -
braaa #14272 Mester, taníts!!!!
madár,levél brush, oké, de az ágak??
tényleg légyszi írd le részletesen hogy csináltad!
az eredeti leutánoztad vagy bármit összetudnál hozzá igy ágakból?
ááááááá, nagyonjó!!!! -
#14271 Valami olyat a képekből, amire úgy igazán felfigyelnek. Netre rakható, meg nyomtatható. Ha kell még kép van.
Fileposta: sghups jelszó: psmunka
Ezer köszi mindkettőtöknek. -
#14270 [center]CONTEST
TÉMA : BEZÁRTÁK A BITHUMENT
részletesebben aki utána kíván nézni...
[URL=http://asva.info/gal.html]egyes - kettes
üdv. VRDSM -
#14269 Az a figura egy szobor :) eredeti színe fekete :)) Elég élethűnek tűnik, de szobor, én fényképeztem Spanyolországban :) -
#14268 ugyanitt házikolbász eladó :D -
JackMeadow #14267 mit is kén evelük csinálni? -
#14266 má megvan -
#14265 adnál logint meg jelszót fájlpostához? nem müxik a kereső