41998
-
#15428 A legegyszerűbb, ha az automatizálásnál a frames sorozatból válogatsz. Ott még olyan is van, mint a régi, hagyományos cakkosnak mondott fotószél.
Semmi más dolgod, csinálsz képről másolatot, azon próbálgatod. Amelyik jó, megtartod.
Még olyan is van, ami szép fehér fotósarkot tesz a képre. Egy nagyobb oldal, szürke, vagy fekete háttér, ráteszed az ilyen képeket, olyan, mint egy fotóalbum, csak nem seki ki belőle a kép. :)) -
#15427 köszi most már tudom:P -
#15426 ne legyen 2 egy képen szerintem. -
#15425 Köszi. Valami embör vót Iskolám igazgatója volt 50 éve, és ő harcolt azért a városunkban, hogy a csóró gyerekek is tanulhassanak az iskolában vagy valami ilyesmi. És most lesz pénteken 50 éves emléknapja. Németh Laci-val együtt, akire már csináltam egy képet. -
braaa #15424 sztem baromi jó!!!!hogy hány grezsa,meg 50 legyen-e rajta azt már nemtudom...de attól függetlenül igen jó...(de ki a fa** az a grezsa?!?!?!?????) -
#15423 -
#15422 Segítség kéne. Elkészítettem a Grezsás képemet is, de nemtom melyik verzió lenne a megfelelő. Szerintetek nem gagyi, ha két Grezsa van egy képen?PLS full méretben nézzétek:
Version2
Version3-1Grezsa:D -
rmx rider #15421 okok :) köszi. -
#15420 Akkor elöbb a vágásnál a maradékokat szedd le :) -
#15419 nekem tetszik -
rmx rider #15418 http://img517.imageshack.us/img517/1367/kepeslapkaracsonykeszgw3.jpg -
rmx rider #15417 K4! egy sztár vagy! nagyon köszi ;)
amúgy ez lett:
Anyám szeretné valakinek elküldeni.. -
#15416 Megnyitod mindkét képet ps ben, u tána egyiket kijelölöd másolod a másiknál meg beileszted...
Ha nem erre gondoltál ird le bővebben mit szeretnél. -
itt
-
#15414 sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet egybevágni két képet?mert amit adtak a fórumon linkeket azokon minden volt csak ez nem valaki segítsen!!! -
rmx rider #15413 egy képeslapot csinálok, de jó lenne ha cakkos lenne a széle.. mit tegyek? :) neten kerestem régi képeslapokat de nem nagyon találtam rendes anyagot.. esetleg van valami módszeretek a cikk-cakkos szélhez?
köszi -
#15412 itt lenne az ideje :P -
#15411 ... :DD -
#15410 phúú...XD -
#15409 De azert megprobalnd? :DD -
#15408 nem mer' ez így tök digi-digi-dúúú :D -
#15407 Nem lehetne magenta szinu kis halalfejekkel pottyok helyett? :D -
#15406 az előző képem alapján (#15346), a kommentelők javaslatait figyelembe véve készítettem. (msnicon ként használom (mielőtt még valaki azt mondaná: milyen ego vok ;]), és igen tudom hogy alig látszik a theone felirat ilyenkor).
-
#15405 5-10mm kifutó?? Hmm, érdekes nyomda lehet...
Általában a bleed (kifutó) 3-5mm szokott lenni, ennél nagyobbat csak speciális kiadványokhoz szoktak kérni (pl. dosszié, ill. amit stancolnak).
Aki egy A4es-hez 10mm bleed-et kér, azzal inkább nem dolgoztatnék... -
#15404 jah bennmaradt az aláírásba, amjd lesz rajta ha végre veszem a fáradtságot és összedobom lol :) -
#15403 amugy pyro, ez az odlal micsoda?: http://www.kreatura.hu/pyro/clearbox mert nincs semmi már 1 éve rajta :D -
#15402 jóvanna :D -
#15401 cenetr :D -
#15400 Nekem anno amikor elöször elkurtam, nem kicsit nagyon azt mondták mindig legalább egy centit rakjak még rá. Minnél nagyobb annál jobban ajánlott. Pl prosiknél 1 centi kell legalább. Kisebbeknél fél centi elég pl névjegyeknél. -
#15399 [cenetr]
Előre is mindenkinek kellemes karácsonyt! :) -
#15398 aham -
#15397 de most ez konkrétan mit jelent? mondjuk van egy 5x5 centis nyomtatnivaló cucc, 300dpi, fekete háttér.
akkor annyi az egész, hogy ne 5x5 centis legyen, hanem 6x6-os? mert ugye körben fél centit hagyjak rá? -
#15396 Kössz mindenkiek Volt benne munkám rendesen. Még jó, hogy az oszlopot nem kell eltüntetni... nem tudom hogy pótolnám a mögötte lévő dolgokas :S -
#15395 Nem tom. Kifutó. Nekem is furcsa volt elöszőr és bután néztem :)
van amikor néha elfelejtem bele tenni a nyomtatni valóba a kifutót ebből persze mindig gondok vannak :D
Pl most is van egy ilyen :/ -
#15394 lool sejtettem, de miért ilyen állathülye szöveggel írják? :))
-
#15393 a keretett bővitsd ki 5 mm er. mert annyi a hiba határ :) -
#15392 Please help, nyomdába kell leadnom egy anyagot és ilyet kértek:
"körben 5 mm-es szimmetrikus kifutóval"
ez mi a bánat? :) lool lehet, hogy láma kérdés.
-
#15391 nem az EGYEDIséggel van a bajom, hanem konkrétan ezzel az egyediséggel :) -
#15390 De ezer közül is megismernéd, hogy ez Bexter névjegye! A látható stílus a megrendelői kört határolja be.
Ha ő különleges, egyéni stílusban szeretne dolgozni és azt szeretné, hogy megjegyezzék, nem csinálhat Kovács23 János típusú névjegyet! -
#15389 Csak ide nektek tettem fel a telo nélküli verziot :D nem kell nekem hogy hajnalban felhivjom valami fax :D
A @ az tényleg problemás :D
Azén még morfonirozom.