41998

photoshop-banner.jpg
  • NessieGraf
    A legegyszerűbb, ha az automatizálásnál a frames sorozatból válogatsz. Ott még olyan is van, mint a régi, hagyományos cakkosnak mondott fotószél.
    Semmi más dolgod, csinálsz képről másolatot, azon próbálgatod. Amelyik jó, megtartod.
    Még olyan is van, ami szép fehér fotósarkot tesz a képre. Egy nagyobb oldal, szürke, vagy fekete háttér, ráteszed az ilyen képeket, olyan, mint egy fotóalbum, csak nem seki ki belőle a kép. :))
  • ghost rider
    köszi most már tudom:P
  • PyRex
    ne legyen 2 egy képen szerintem.
  • sztyui2
    Köszi. Valami embör vót Iskolám igazgatója volt 50 éve, és ő harcolt azért a városunkban, hogy a csóró gyerekek is tanulhassanak az iskolában vagy valami ilyesmi. És most lesz pénteken 50 éves emléknapja. Németh Laci-val együtt, akire már csináltam egy képet.
  • braaa
    sztem baromi jó!!!!hogy hány grezsa,meg 50 legyen-e rajta azt már nemtudom...de attól függetlenül igen jó...(de ki a fa** az a grezsa?!?!?!?????)
  • RIZLA
  • sztyui2
    Segítség kéne. Elkészítettem a Grezsás képemet is, de nemtom melyik verzió lenne a megfelelő. Szerintetek nem gagyi, ha két Grezsa van egy képen?PLS full méretben nézzétek:

Version2
    Version3-1Grezsa:D
  • rmx rider
    okok :) köszi.
  • Bexter
    Akkor elöbb a vágásnál a maradékokat szedd le :)
  • ronihun
    nekem tetszik
  • rmx rider
    http://img517.imageshack.us/img517/1367/kepeslapkaracsonykeszgw3.jpg
  • rmx rider
    K4! egy sztár vagy! nagyon köszi ;)
    amúgy ez lett:

Anyám szeretné valakinek elküldeni..
  • Bexter
    Megnyitod mindkét képet ps ben, u tána egyiket kijelölöd másolod a másiknál meg beileszted...
    Ha nem erre gondoltál ird le bővebben mit szeretnél.
  • RIZLA

itt
  • ghost rider
    sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet egybevágni két képet?mert amit adtak a fórumon linkeket azokon minden volt csak ez nem valaki segítsen!!!
  • rmx rider
    egy képeslapot csinálok, de jó lenne ha cakkos lenne a széle.. mit tegyek? :) neten kerestem régi képeslapokat de nem nagyon találtam rendes anyagot.. esetleg van valami módszeretek a cikk-cakkos szélhez?

köszi
  • Benc16
    itt lenne az ideje :P
  • Benc16
    ... :DD
  • theone91
    phúú...XD
  • Enosh Chan
    De azert megprobalnd? :DD
  • theone91
    nem mer' ez így tök digi-digi-dúúú :D
  • Enosh Chan
    Nem lehetne magenta szinu kis halalfejekkel pottyok helyett? :D
  • theone91
    az előző képem alapján (#15346), a kommentelők javaslatait figyelembe véve készítettem. (msnicon ként használom (mielőtt még valaki azt mondaná: milyen ego vok ;]), és igen tudom hogy alig látszik a theone felirat ilyenkor).
  • robos
    5-10mm kifutó?? Hmm, érdekes nyomda lehet...
    Általában a bleed (kifutó) 3-5mm szokott lenni, ennél nagyobbat csak speciális kiadványokhoz szoktak kérni (pl. dosszié, ill. amit stancolnak).
    Aki egy A4es-hez 10mm bleed-et kér, azzal inkább nem dolgoztatnék...
  • PyRex
    jah bennmaradt az aláírásba, amjd lesz rajta ha végre veszem a fáradtságot és összedobom lol :)
  • Benc16
    amugy pyro, ez az odlal micsoda?: http://www.kreatura.hu/pyro/clearbox mert nincs semmi már 1 éve rajta :D
  • Benc16
    jóvanna :D
  • PyRex
    cenetr :D
  • Bexter
    Nekem anno amikor elöször elkurtam, nem kicsit nagyon azt mondták mindig legalább egy centit rakjak még rá. Minnél nagyobb annál jobban ajánlott. Pl prosiknél 1 centi kell legalább. Kisebbeknél fél centi elég pl névjegyeknél.
  • Benc16
    [cenetr]

Előre is mindenkinek kellemes karácsonyt! :)
  • Bexter
    aham
  • PyRex
    de most ez konkrétan mit jelent? mondjuk van egy 5x5 centis nyomtatnivaló cucc, 300dpi, fekete háttér.

akkor annyi az egész, hogy ne 5x5 centis legyen, hanem 6x6-os? mert ugye körben fél centit hagyjak rá?
  • LSL
    Kössz mindenkiek Volt benne munkám rendesen. Még jó, hogy az oszlopot nem kell eltüntetni... nem tudom hogy pótolnám a mögötte lévő dolgokas :S
  • Bexter
    Nem tom. Kifutó. Nekem is furcsa volt elöszőr és bután néztem :)
    van amikor néha elfelejtem bele tenni a nyomtatni valóba a kifutót ebből persze mindig gondok vannak :D
    Pl most is van egy ilyen :/
  • PyRex
    lool sejtettem, de miért ilyen állathülye szöveggel írják? :))
  • Bexter
    a keretett bővitsd ki 5 mm er. mert annyi a hiba határ :)
  • PyRex
    Please help, nyomdába kell leadnom egy anyagot és ilyet kértek:

"körben 5 mm-es szimmetrikus kifutóval"

ez mi a bánat? :) lool lehet, hogy láma kérdés.

• PyRex
    nem az EGYEDIséggel van a bajom, hanem konkrétan ezzel az egyediséggel :)
  • NessieGraf
    De ezer közül is megismernéd, hogy ez Bexter névjegye! A látható stílus a megrendelői kört határolja be.

Ha ő különleges, egyéni stílusban szeretne dolgozni és azt szeretné, hogy megjegyezzék, nem csinálhat Kovács23 János típusú névjegyet!
  • Bexter
    Csak ide nektek tettem fel a telo nélküli verziot :D nem kell nekem hogy hajnalban felhivjom valami fax :D
    A @ az tényleg problemás :D
    Azén még morfonirozom.