41998
-
#15388 Egy hibája van! A @ jel akkor sem illeik a betűtípushoz, ha gyári!
Egyébként minden szempontból kifogástalan, feltéve, hogy telefonos kommunikációt nem akarsz.
A lehetséges megrendelők jó része nem feltétlenül van mindig számítógép közelben - ha egyáltalán. Több ajánlásra számíthatsz, ha telefonszámod is van! -
#15387 hmm, ha őszinte véleményt vársz: nekem nem jön be. valahogy sem a színek, sem a betűtipus, sem a formák nem az én világom, ettől persze még lehet jó. -
#15386 [center]Leendő névjegyen
-
#15385 Néha olvasd el a privát üzeneteket is! Fórum főoldalon megtalálod a menüpontot. -
#15384 nagyon jó lett! egyedül a bal oldali háztető lett kicsit szemcsés, de aki nem látta az eredeti képet, annak fel sem tűnik -
#15383 Húha, ez nagyonjó lett...
Ilyenre nem is gondoltam :)
Az a baj, hogy mindig olyanszabályosat csinálok... Félek a kódolástól, pedig most próbáltamúgy, hogy ne a szokásos legyen,de nem igazán jött össze. Majd talán legközelebb =) -
braaa #15382 egyetértek. LSL-nek -
#15381 -
#15380 ja így utólag már észrevettem :) -
#15379 Szeirtnem csak a hab lett bleőle betéve, ami a szájából lóg ki. -
#15378 a kutya hovakerült (mernemlátom)? -
Full
Miből -
#15376 Akkor itt egy konteszt
Szabad asszociáció, mi tör elő a tojásból? -
#15375 Mazoista vagy? :D -
#15374 hihetetlen :o -
#15373 előszőr nem is értettem hogy mi a retus? a színek? :D
aztán esett csak le a későbbi hsz-ekből hogy miről van szó...
ergó-> profi munka:D -
#15372 le vettem. de nagyon sokáig, 5-6 óráig is eltartott... -
#15371 felmászott, levágta a madzagokat, és ujra lefotozta.... tuti :DD
elég "matyi" melo lehetet, v tévedek ... ? jo leett! -
#15370 beraktad avgy kivetted? :)
mert jo :) -
#15369 Egy "kis" retusálós feladatot kaptam...
-
#15368 szerintem is. :) a vafé lehetne pl. kávé szemecskékből kirakva.. .:P -
braaa #15367 nekem ez teljesen teccik!!!!! csak talán a café feliratre más fon-ot tennék, valami szabályosabbat...én legallábbis..de attól még baromi szép, nyugoddt! -
#15366 vertikális irányban simán széthúzható akármennyire, max akkor több menüpont, vagy ha az nincs akkor banner vagy bármi betehető a menüpontok alá. -
#15365 Sztem is. Valahogy kombinálni kéne a kettőt -
#15364 Bátrabban! Nem kell feltétlenül hasonlítania az oldalakra. Pyrex terve azzal hívja fel a figyelmet, hogy más. Bár szerintem sok rajta az üres hely. -
#15363 hát ez tényleg elég minimal, de tetszik :D -
#15362 csináltam egyet én is bár elég minimal lett de ezt szeretem, nem tehetek róla :)
[center]
-
#15361 majdmég finomítok rajta ;)
-
#15360 azok a hullám cuccok vagy túl élesek, vagy túl láthatóak, nem tudom, azok vhogy bántják a szemem :O
vagy sok van belőlük?
Nem tudom, azért igy is jó -
#15359 te oldalad lesz, formáld ahogycsak te akarod ;) -
#15358 A betűméret természetesen kisebb lesz (meg nem is ez a stílus) Most csak úgy ráraktam... -
#15357 Vagy lehet ennyi vonal, mer most, hogy számolom csak 3 vonal van, csak akkor lehetnének vékonyabbak;) -
#15356 köszönöm, így már más, így tudom mit kell változtatni... -
#15355 betűméret -
#15354 #15345 szerintetek milyen? mit változtassak rajta? -
#15353 Nem szar a kép és nem a nevén vok kiakadva. Így ebben a formában nem nagyon tetszik. Például ahhoz képest, hogy minimal design, szerintem túl sok a vonal ott középen. Vagy szórd szét egy kicsit őket vagy tüntess el közülük párat és maradjon ott 1 vagy 2, mert így túl nagy a zsúfoltság ott középen, ahhoz képest, hogy máshol meg nincs semmi -
#15352 thx! -
#15351 szvsz szeretem az ilyen lágy képeket. tetszik -
#15350 nemértem mi a bajod a kép nevén vagy kiakadva? inkább mond azt h szar a kép... -
#15349 Hát ennek nagyon köze nincs a Vista style-hoz. Azér mer alja zöld és a teteje kék, attól még nem lesz Vista Style. Meg az a keret se kéne rá szvsz.