41998
-
#15468 Jajj ugy orulnek, ha jonne x360-ra :))) -
#15467 after effectshez volt vmi kikurtjó oldal, csak arra emléxek hogy video tutorok voltak, és az elején mindig ugy jelentkezett be a csávó hogy, hey, what's up
:D -
#15466 tényleg? köszi meglesem :) Esetleg nem tudsz vmi hasonlo tutoialt? -
#15465 nem feltétlenül flash, ilyet lehet adobe after effectsben is -
#15464 és flashben csak mozog vagy ott is csinálja a grafikát vajon? -
#15463 Hát nem olyan veszélyes megcsinálni flashben sem.. -
#15462 Az már flash. Én annyir anem lövök hozzá hogy ilyet meg tudjak csinálni, és sztem majdnem egy év ilyet összrakni :) -
#15461 ez csak 2 csillag :D és ilyet photoshop ecsettel is lehet csinálni engem inkább az foglalkoztat hogy ez akkor vajon minden egyes fénypont külön grafika és minden egyes fénypontot külön szinez forgat animál stb?Mert akkor egy év ilyet készíteni, vagy van egyszerübb módja is ilyen elkészítésére? Pl egy progi -
#15460 Nah igy már szebb :)
A válasz cserébe: katt ide. -
#15459 Sztem még ebbe is beleköthet, h nem használtad az "Url beszúrása" gombot, h másoknak csak rá kelljen klikkelni... -
#15458 Bocsi de nem tudtam hogy van ilyen linktördelő...
Remélem így már megfelel:
www.us.playstation.com/Folklore/
http://www.imaxbudapest.hu/
http://href.hu/x/45c5
http://href.hu/x/45c7
Szóval a linkeken láthato fényanimácio készítése érdekelne, ha valaki esetleg tudja hogy kell ilyet készíteni milyen progval ecsettel methodussal szinezéssel stb :)
Helpet előre is köszy! -
#15457 Sztem, szerkeszteni kellett volna a hsz-t, mintsem, h törölni...
Valszeg nem direkt rakta így be. Csórikám segítségért jött ide, te meg kidobtad, mint... -
#15456 ezaz, mondd meg neki XD... -
#15455 Riana töröltem hozzászolásod!
Tanulj meg normálisan linkelni és nem 1,5 kilométeres linket berakni, főleg ne ilyen google képeset!
Ha túl hosszu a link használd a http://href.hu/ -t! -
martinho040150 #15454 sztem király
én nem értek a photoshop-hoz,de ez tetszik
ilyen mobil témának is jó lenne :P
-
#15453 nem illik össze a színvilág, ahogy azt már nessie is írta. próbáld vmi mással megoldani :) -
#15452 Bexter, tök jó lett :)
Nessie, megnéztem, válaszoltam. :) -
#15451 A lány tényleg különleges, de ez a szín nem illik hozzá. Poénosabb, szebb, hozzáillőbb lenne a lány körül a fekete-fehérből színesbe átmenet: igazi virágok, vagy táj. Utóbbihoz jő elhelyezett horizont = szoba felőli oldalon a faliszőnyeg teteje; egymásba átfolyó képek. -
#15450 hozzápiszkáltam, csak ugy ....
-
#15449 valld be hogy dupla v-vel és 2 s-el akartad írni-.- :D -
#15448 Rájöttem, egy egyszerű stroke kellet csak^^ -
#15447 Valami ilyesmire gondoltam
[Ha photoshopba mentem akkor nem marad ott] -
#15446 mhmmmm :DD -
#15445 Mert a kifutó, meg az elvadult névjegyek. Hát ez az egyik enyém negyede:
Meg volt mostanában képből alak kifele:
-
#15444 Vki tudna segíteni? Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy van 1 3D-s írásom amit photoshopban csináltam (CTRL+ALT+UP-al) és a legfelső layer kivételével mindegyiket összehoztam egyre és azt szeretném megcsinálni hogy a legfelső layeren az írásnak csak a körvonala látszódjon. Előre is köszi a segítséget. -
#15443 köszönöm itt is :) -
#15442 "...es korban hozzad epp jo volna" -
#15441 Küldtem ötletet a @ jelre! A telefonszám üzenetedhez: a mintára minden szám 0 azt felhívhatja bárki. -
#15440 nem mondtam hogy szines kifutó nélkül legyen :) -
#15439 Én nagyon sokmindent itthon nyomtatok. A névjegyeket egy nagyon ügyes ember vágja. Ő azt mondta, hogy a kifutóból jó, ha kb. 1-2 mm még olyan színes, mint maga a kép, mert akkor ha kicsit megcsúszik a vágás, akkor se lesz randa papírszínű széle.
Bexter névjegyképét pl. nem lenne érdemes színes kifutó nélkül nyomni, merz a kétoldalasnál a nyomat csúszására is van esély. Egy tizedmilliméter nem sok, de látszik. -
#15438 15 -
#15437 Sziasztok!
Megengeditek nekem, hogy fentről az ünnepi SG logót lelopjam, hogy egy másik topikban használhassam? :) -
JackMeadow #15436 szar a háttér, ha mar ilyen kis pozer képlettbelőle akor nem hagynék nagxy szürke homályt mogotte -
#15435 Mennyi idos? -
#15434 hali! [apro](új logót követelek neked :P) -
#15433 Hohhohóóó. Visszajöttwm, dejónektek, dejónekem, végülis csak 234 üzenet vár olvasásra, legalábbis rápillantásra. ;) -
#15432 b*ssza meg nem igaz hogy nem bírok írni :S -
#15431 hehe [apro(nem érti... :DDD) -
#15430 reggel hugom este... :DDD -
#15429 húgomnak csináltam iwiwre ..
eredeti kép sajna nincs meg gépen,de ezt a semmiből hoztam ki kb...