41998
-
#15588 Ott rendeltem meg én is. Mondjuk a pixmániáról hallottam már sok rosszat is de télleg olcsóbb volt mint máshol.
És igen maga a kis tábla nagyon esztétikusan néz ki :) bár nem az a legfőbb szempont, de azért jól fog mutatni az asztalon. -
#15587 Akkor valószinüleg egy oldalon néztük ki a tabletet. Sokat vaciláltam, de én a szin miatt döntöttem melette, jobban illik a többi cuchoz :P
Ha pixmedia vagy minél rendeled ott a legolcsobb de cask átutalással lehet fizetni :( Nincs utánvétel...
Szóval én ma megyek befizetni összeget talán karácsony elött megjön... -
#15586 Én is azt néztem ki magamnak. Igaz kicsi az aktív felület de én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen kicsi és jó, mint nagy de rosz minőség. Elötte a4-es trustal szemeztem (egy árban vannak) de tesztek és forumok alapján (volnalzó mellett húzott vonalból hullámos lesz stb.) maradok a wacom-nál. -
#15585 " ott van a bestia :D Hol? a nyúlon túl?... " :D -
#15584 Nekem ez a színvilág nem igazán jön be. Ízlések és...De Photoshop szempontjából nem rossz -
#15583 Ez nem az én lábam. DeviantArt-on egy kép. én csak a feliratot raktam rá! Mondjuk honnan tudhatnád? Ja, és NEM festem a körmöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#15582 Ezt csak mert megtetszett egy ismerősöm fotója, volt negyed órám, illetve amúgy is rég néztem be ide
1440x900 -
#15581 Aztán még a csomó macskámból mindig nincsen reglám! Azt karácsony el, makka meg maradik!
Nan! Fagyott Országház rendben, csak út közben nem látom akiket kéne! -
#15580 fested a körmöd? :o -
#15579 Én most rendeltem egy wacom bamboot :D Pici kis fekete, sajnos a nagyobb nem fér el asztalomon :P Próbát megér, a 20k nem egy olyan nagy összeg meg ház van pénz viszafizetés gari ha nem tetszik viszaküldöd :) -
#15578 Kedves fotosoppos kollegág. Aki használ vagy rendelkezik konkrét tapasztalatokkal tabletek terén az írna egy kis tanácsot, hogy mi érdemes vásárolni. Csak hobbi szinten szeretnék venni egyet 20Ft körül. Valószínüleg egy wacom jöhet csak szóba(inkább kicsit de jó minőségüt mint nagyot de gyengét) de érdekelne a ti véleményetek is. -
#15577 köszi!Van még hasonló téma.Feltőltsem?
-
#15576 Emberek! Nagyon unatkozok :
-
#15575 Szerény vízilabda csapatom: A dátumot ne nézzétek. Lusta voltam leszedni, és csak nagyon rondán sikerült volna. 2006 volt eredetileg, de hogy aktuális legyen egy ideig, átírtam 2008-ra(arra még volt erőm):
-
#15574 üdv a klubban... -
#15573 Sztem király lett. Ehhez a hangulathoz "illik" ez a minőség. Amikor Magyarországon minden lefagyott, akkor az emberek nem tudják előkapni a 20Megapixeles fényképezőgépüket, és csak ilyen képet tudtak csinálni(mondjuk telefonnal) vagy bármivel. -
#15572 sajna.Ez volt az első képemamit bárhová is feltöltöttem,úgyhogy még nincs gyakorlatom benne.Majd a kövi jobb lesz.Remélem......
-
#15571 jó lesz ez, csak kár hogy ennyire rossz minőségű :( -
#15570 Nagyon köszi mindenkinek aki segített!!!!Ez nem az a kép mert még dolgozom rajta,ha minden igaz akkor hasonló lesz.Mégegyszer kösz!!!
-
#15569 -
#15568 ...képfeltöltő! (a kapott címet másolod, majd "KÉP BESZÚRÁSA" vagy "URL BESZÚRÁSA" és beilleszted) -
#15567 köszi már megvan a hiba csak nem tudom megoldani.
-
#15566 köszi
-
#15565 töltsed fel valahova máshova és ide csak linkeld be -
#15564 Engem megihletett de nem tudom felnyomni a képet.Miért??? -
#15563 Sziasztok! -
#15562 VRSDM-nek igaza van. A víznél már csak tárgyak nélkül a szél nehezebb.
Egy kép - nem én csináltam - lehet, ötletadónak jó.
-
#15561 ...meg kéne egy ici-pici motion blur. -
#15560 adj mélységet a sebeknek. (árnyék)
minden szín passzoljon az alapképen szereplő színekhez... (ugyan olyan kékek-ugyan olyan pirosak)
és ne legyen minőségbeli eltérés...
[apro]#15556-> egyszer újraírtam, valszeg akkor lett "hibás" . de köszi -
#15559 -
#15558 még mindig nem az igazi de egy fokkal azért jobb, mint a télapós. -
#15557 Esti unatkozásom.Megpróbáltam tökéletesíteni a terminátorosításomat.
-
#15556 most tünt csak fel...
"...le nem huyom..." -
#15555 nehéz ... szétrobbanó vízt nagggyon.
szvsz vízeffekteket a legnehezebb. akár csak egy vízgömböt is nehéz csinálni ... :S nemhogy robbanást :/ -
#15554 Firefox - Eszközök - Kiegészítók - Kiterjesztések letöltése - Cooliris -
#15553 Nem tudjátok hogy valamilyen robbanást hogyan kell csinálni, legyen az víz akár láng,legfőbben valami víz efektre vagyok kiváncsi.Akárhányszor rákerestem normálisat nem találtam. -
JackMeadow #15552 jah értem:) kösz -
#15551 nem egy átalakított kép source-ét mutatja, hanem ha egy linkre viszed az egeret, megmutatja neked kis képben, nem kell rákattintanod, ha nem akarsz -
JackMeadow #15550 leszedtem de nem értem hogy mutatja a sourcekat
-
#15549 * Preview web links, images, and videos without even clicking.
* “Stack” previewed items into temporary bookmarks to quickly preview later.
* Instantly send links to friends and family with just a click.
* Automatically subsearch Google, Wikipedia, and many others by right-clicking on any phrase
* Customize preferences to control preview window activation, time delay, size & position, etc.
szóval tényleg az amire gondoltam