41998

photoshop-banner.jpg
  • sztyui2
    A paint munkák nevű fórum máshol van:D
  • nan76
    he-he. Nem az volt a régi logóm.Régen....
  • JackMeadow
    mi aza kaszás ott a retyotn? Bal also sarok?
  • JackMeadow
    A nénik bemennek a fejhalgatoba mert onnan szól a zene és ők onnan "zenélnek", de az agya az egésznek a magnó és onnan vezényli le a karmester az egészet, met a nénik bármit el tudnak játszani ami a karmestertol elmegy hzzájuk, több stlust kellet volna képviseltetnem de elfogyott az időm sajnos. A kabel meg azert van kihuzva mert a nénik nem értek fel:) és addig nem szol a zene mert akrmestertol nem jut eloda:)

Végulis nem eröltetett belemagyarázás:) neeem neeeem XD
  • theone91
    höh...
  • Bexter
    Funny :)
  • Rockynhooo
    paint xD
  • nan76
    na sikerült.......szóval ezt csak úgy..:)
  • nan76
  • VRSDM
    a vágás a jack-nél rossz csak.
    amúgy nincs vele gondom (előbb leírták már)

de hogy az alapkép (rádió) ennyire zajos. egy szűrés azért elkéne rá... NAGYON! :]
  • theone91
    nem jeleníti meg, rossza a link
  • nan76

ezt csak úgy....
  • theone91
    lál :P
  • Bexter
    A meztelen nénik jobban tetszenek :(
  • sztyui2
    Elvileg sztem az lenne, hogy a nénik mennek bele a Sennheiser HD 497-esbe és az pedig rákapcsolódik a rádióra, de valamiért nincs bedugva. Ráadásul a fejhallgató kimeneti eszköz, nem pedig bemeneti, tehát nem bemegy rajta a zene a rádióba, hanem kijön. Tehát a rádióba kéne belemenniük a néniknek és a rádióba rá lenne csatlakoztatva a fejhallgató és onnan meg kijönnének a nénik. Szerintem így kéne. Ilyen formában nekem sem mond sokat, viszint a vágás szép
  • Bexter
    Nem értem a képnek a mondani valóját :(
  • droidika
    ...most akkor hova mennek a nénik?...ki van húzva a kábel, vagy?...az a kék szellem, az gyilkos vagy karmester? (tükrözést már írták)
    ...nekem ebből nem jön át a zene, ez ahhoz túl steril.
    ...vágás ügyes!
  • nan76
    jó lett!Gratula...
  • Midas
    Sztem nagyon jo lett
  • NessieGraf
    Majdnem tökéletes. A feliratok tükörírással vannak.

Ha a készülést másik oldalként nézzük, akkor a cucc hátulja, lépcső, többi stimm. Ha elég azt láttatni, így jut bele, akkor a tükörírás zavar.
  • JackMeadow
    khmm
  • JackMeadow
    NEm gondolkodtatok még rajta vajon hog ykészülhet a zene? Nekem ez jutott eszembe:) --->http://images.netbag.hu/20071217/23333738801.jpeg

FULLBAN KÉRETIK NÉZETNI
  • RIZLA
    :) mindenki hozzátesz egy picit, és a végén elszilveszterezzük.... :D
  • joebacsi
    sziasztok, egy webshophoz kellene nekem layout...aki ráér, és érdekelné, privizzen rám pls, és mondom a részleteket
    (tudom nem apróhirdetés totyik, de sok "unatkozó" dizájner van itt ahogy látom :))
  • theone91
    azlessz csak majd reggel regelek :)
  • NessieGraf
    A képnek nincs baja, sőt!

De nem lenne jobb, ha a jobb alsó sarokban lévő logószerű lény körül átlátszó lenne a háttér? Mert engem spec zavar az a négyzet, ami félig takar egy szöveget. Ráadásul én rózsaszínnek látom. Azt meg utoljára csecsemőkoromban viseltem el, mert akkor még nem tudtam tiltakozni.
  • PyRex
    hmm, szépen le fog égni xDDDDDDDDDD
  • bardocz
    ez a helyzet a gyorsan dugó farkasnak kedvez
    amúgy jó a kép:)
  • nan76

• NessieGraf
    A Magic Wanddal és jobb klikkel! Ott van color select.
  • Bexter
    Tedd fel DA-ra
  • theone91
    kössz, ennek a képnek speciel van nagyobb változata is (1200*1200), csak ugye a sg alapból 2megás tárhelyet ad...
  • sztyui2
    Jók ezek a képeid. Mér csak MSN-re használod őket? Olyan kicsiben algi látszik valami. Csináld meg háttérnek, aztán majd kicsinyíted ha kell MSN-re.
    Erről a pöttyözésől jut eszembe. Megcsináltam a tutorialt, amit valamelyikőtök írt, minden fasza, de nem találáom, hogy melyik az a színkijelölő? Angolul mondjátok, mert nekem angol photoshoppom van. Lehet, hogy csak ezért nem értem. De nem hiszem, hogy ezzel a Magic Wand tool-ra gondolsz
  • theone91

ismét egy msn kép, hmm?
  • John1987
    Hű az ennyát :)
    Elég szép lett :)
  • nan76
    ez már elég régi...
  • Midas
    En vasaroltam mar pixmaniatol anno nem volt veluk semmi baj teljesen korrekten ment minden.
  • Bexter
    Várjuk az alkotásokat :)
  • theone91
    -off- mávsztájk miatt nem mentem ma suliba -off over- ezért ma egésznap photoshop :)
  • Bexter
    Nah jo hallani hogy más is onnan azt rendelt :)
    Majd értekezünk h megvan