41998
-
#15628 A paint munkák nevű fórum máshol van:D -
#15627 he-he. Nem az volt a régi logóm.Régen....
-
JackMeadow #15626 mi aza kaszás ott a retyotn? Bal also sarok? -
JackMeadow #15625 A nénik bemennek a fejhalgatoba mert onnan szól a zene és ők onnan "zenélnek", de az agya az egésznek a magnó és onnan vezényli le a karmester az egészet, met a nénik bármit el tudnak játszani ami a karmestertol elmegy hzzájuk, több stlust kellet volna képviseltetnem de elfogyott az időm sajnos. A kabel meg azert van kihuzva mert a nénik nem értek fel:) és addig nem szol a zene mert akrmestertol nem jut eloda:)
Végulis nem eröltetett belemagyarázás:) neeem neeeem XD -
#15624 höh... -
#15623 Funny :) -
#15622 paint xD -
#15621 na sikerült.......szóval ezt csak úgy..:) -
#15620 -
#15619 a vágás a jack-nél rossz csak.
amúgy nincs vele gondom (előbb leírták már)
de hogy az alapkép (rádió) ennyire zajos. egy szűrés azért elkéne rá... NAGYON! :] -
#15618 nem jeleníti meg, rossza a link -
ezt csak úgy....
-
#15616 lál :P -
#15615 A meztelen nénik jobban tetszenek :( -
#15614 Elvileg sztem az lenne, hogy a nénik mennek bele a Sennheiser HD 497-esbe és az pedig rákapcsolódik a rádióra, de valamiért nincs bedugva. Ráadásul a fejhallgató kimeneti eszköz, nem pedig bemeneti, tehát nem bemegy rajta a zene a rádióba, hanem kijön. Tehát a rádióba kéne belemenniük a néniknek és a rádióba rá lenne csatlakoztatva a fejhallgató és onnan meg kijönnének a nénik. Szerintem így kéne. Ilyen formában nekem sem mond sokat, viszint a vágás szép -
#15613 Nem értem a képnek a mondani valóját :( -
#15612 ...most akkor hova mennek a nénik?...ki van húzva a kábel, vagy?...az a kék szellem, az gyilkos vagy karmester? (tükrözést már írták)
...nekem ebből nem jön át a zene, ez ahhoz túl steril.
...vágás ügyes! -
#15611 jó lett!Gratula... -
Midas #15610 Sztem nagyon jo lett -
#15609 Majdnem tökéletes. A feliratok tükörírással vannak.
Ha a készülést másik oldalként nézzük, akkor a cucc hátulja, lépcső, többi stimm. Ha elég azt láttatni, így jut bele, akkor a tükörírás zavar. -
JackMeadow #15608 khmm -
JackMeadow #15607 NEm gondolkodtatok még rajta vajon hog ykészülhet a zene? Nekem ez jutott eszembe:) --->http://images.netbag.hu/20071217/23333738801.jpeg
FULLBAN KÉRETIK NÉZETNI -
#15606 :) mindenki hozzátesz egy picit, és a végén elszilveszterezzük.... :D -
#15605 sziasztok, egy webshophoz kellene nekem layout...aki ráér, és érdekelné, privizzen rám pls, és mondom a részleteket
(tudom nem apróhirdetés totyik, de sok "unatkozó" dizájner van itt ahogy látom :)) -
#15604 azlessz csak majd reggel regelek :) -
#15603 A képnek nincs baja, sőt!
De nem lenne jobb, ha a jobb alsó sarokban lévő logószerű lény körül átlátszó lenne a háttér? Mert engem spec zavar az a négyzet, ami félig takar egy szöveget. Ráadásul én rózsaszínnek látom. Azt meg utoljára csecsemőkoromban viseltem el, mert akkor még nem tudtam tiltakozni. -
#15602 hmm, szépen le fog égni xDDDDDDDDDD -
#15601 ez a helyzet a gyorsan dugó farkasnak kedvez
amúgy jó a kép:) -
-
#15599 A Magic Wanddal és jobb klikkel! Ott van color select. -
#15598 Tedd fel DA-ra -
#15597 kössz, ennek a képnek speciel van nagyobb változata is (1200*1200), csak ugye a sg alapból 2megás tárhelyet ad... -
#15596 Jók ezek a képeid. Mér csak MSN-re használod őket? Olyan kicsiben algi látszik valami. Csináld meg háttérnek, aztán majd kicsinyíted ha kell MSN-re.
Erről a pöttyözésől jut eszembe. Megcsináltam a tutorialt, amit valamelyikőtök írt, minden fasza, de nem találáom, hogy melyik az a színkijelölő? Angolul mondjátok, mert nekem angol photoshoppom van. Lehet, hogy csak ezért nem értem. De nem hiszem, hogy ezzel a Magic Wand tool-ra gondolsz -
ismét egy msn kép, hmm? -
John1987 #15594 Hű az ennyát :)
Elég szép lett :) -
#15593 ez már elég régi... -
Midas #15592 En vasaroltam mar pixmaniatol anno nem volt veluk semmi baj teljesen korrekten ment minden. -
#15591 Várjuk az alkotásokat :) -
#15590 -off- mávsztájk miatt nem mentem ma suliba -off over- ezért ma egésznap photoshop :) -
#15589 Nah jo hallani hogy más is onnan azt rendelt :)
Majd értekezünk h megvan