PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A utsó csámpa, nem a dodók csak úgy jöttek,

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

NessieGraf
Ahogy elnézem, sok jómadárka. 😊 De tetszenek.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

SMGBAS
Uccsónak mé hátrafelé néznek a lábai? 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

berlinboy6329
Nem fogok Mayázni...Nincs kedvem 10órákat várni,míg megcsinálja a gagyin kinézõ rendert...Inkább megoldom 2.D-ben,AE hamarabb végez vele,hisz csak képek,meg camera projection.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MANOWAR
Maya topikban nem tudnak segíteni?

pxxl
ezek a Jégkorszakból a dodók? 😄

All hail the double x!

mgé madár?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

VRSDM
miféle vanishing point. nem kell ide semmi fotosop felejtsd el. ez két dimenzió.

ha te ilyet akarsz akkor menj háromdézni, kell egy doboz, belselyére a textúra és foroghat a kamerád. nem úgy kell ahogy azt elképzeled.

u dont have to listen anybody else but me

berlinboy6329
Viszont Vanishing point csak abba' van...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

VRSDM
háromdébe tedd be az összeillesztett textúrákat, majd onnan felvenni... de inkább énis blablabla mert ez nem ps

u dont have to listen anybody else but me

Te szívesen dolgoznál egy emberrel aki magát egy vízfejû zombinak látja? Rossz nyomasztó hangulata van szerintem, a hátoldala az király, kicsit talán finomabban a glowal

pxxl
copy - paste számodra is ismeretlen fogalom? 😄

All hail the double x!

III dOMINO III
<#idiota>Nem röstelte kiírni ezt a sok bla-blát...

No, úgyéreztem itt az ideje végre, hogy magamnak is összecuccoljak egy névjegykártyát, hát ez lett belõle.
Mitszóltok ?

[/url][/img]

pxxl
teh, most komolyan végiggondoltad te ezt? van 6 db képed, amit összeraksz, ok nem nagy cucc. de ezt te hogy akarod így meganimálni, hogy változik a kamera állása? tudod mi lesz belõle? elnyúlt házak, amik kezdenek majd formát önteni, aztán ha átesnek az eredeti nézõponton, akkor újra elkezdenek torzulni 😄 azé egy 2D-s képbõl ne akarj már 3D-s animációt 😄 meg egy ilyen komplex mozgáshoz nem 6db kép kell, hanem egy játékbeli kamera mozgatás (minimum)

All hail the double x!

hungary27
Ne csinálj olyat amit nem tudsz vagy nem értesz.
SMGBAS
AE topikban senki se válaszo...:C

bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla

bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Szerintetek?

<#eplus2>

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

pyrohun
<#worship><#worship><#worship>

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

berlinboy6329
AE topikban senki se válaszol...:C

Szerintetek h lehetne megoldani azt,h csinálok pár képet CoD4ben a pályákról és egybe akarom tenni a képeket,h egy nagy várost alkossanak...Ezt talán egtudom oldani egy módszerrel h a perspektívákaet egyeztessem,de mit csináljak a Vanishing pointtal?

Az lenne h utáán animálni is kellene és nem tudom a 6 mapon úgy beállytani a kameramopzgást,h ha egybeteszem õket olyan legyen,mintha a pályák mindig is egyben lettek volna.

Szerintetekh hogy oldjam meg?

Úgy lenne h az utca közepérõl indulok,majd elkezdek a város felé emelkedni olyan jó 50-100 métert átlósan,miközben a kamera szöge folyamatosan változik..Indul 0 fokról majd ahogy aladoke gyre feljebb úgy dõl elõre a kamera a "városra"...

Azon gondolkoztam,h tolok egy képet a kezdõpontról,aztán lefényképezem felülrõl is,h mikor emelkedik a kamera és elõjönnek a tetõk akkor ne hiányozzonak,a többi map meg már aránylag úgyis messze van tehát max még a kiindulási pálya körül lévõ pályáknak csinálok tetõt,a többi már úgyis olyan szögben lesz,h a Camera projection talán egtudja csinálni a torzulást.

Szerintetek?

SMGBAS
Valaki feltörte Jack nickjét

JP Forever
Ez nagyon jól néz ki. Like!😊

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

passatgt
csak linkbe

kár h a szakszi beépült a betonba

SMGBAS
Annyira már nem érdekel 😄
kb 20 perc volt még az órából és ezzel csesztem el az idõt...

hungary27
talán még a retusált részt bal alul igazítgathatnád. nagyon látszik a tagolódás
papi08
Eeeez igen tetszik! 😉 jóó lett😊

13 éve itt. Szép idő.

SMGBAS
Nem a legjobb, de má' leszrom 😄

src

+1
hát én nem szívesen bámulnám ezt egész nap, sztem vmi sokkal viszafogottabb kellene

SMGBAS
Logó nagyon ratyi 😄
De felette a karcos rész tetszik (:

III dOMINO III
Kaptam egy lehetõséget hogy készítsek egy céges háttérképet a szabadkai vízmûveknek.A lógó adott volt ahogy a felirat font is .Hát én ennyit tudtam kihozni belõle, azért az xp-és mezõnél csak jobb.
Észrevételek , vélemények - még nincs késõ változtatni rajta.

[/url][/img]

Bexter
<#eljen>

http://bexter.hu Szép Fényeket!

skócia, mo-n csak a mome ami megérheti, de nekem nem szimpi

passatgt
mome média szak jóhely

berlinboy6329
Hova tudnál elmenni máshova?Van vmi ahol még ilyesmit tanítanak?Ps,3d,After effects....

Adtál már be jelentkezést vhova,v még jövõre is ott maradsz?

Igen midnenbõl a legújabb van, de hát mondjuk az alap, lófaszt nem tanitottnekünk senki, még csak szotfvetismeret sincs rendesen, egyértelmes óránk volt a 3d de az meg má csk 2 hete van :S nevetséges, igen megpróbálok elmenni, azt nem tudhatjuk még h mit ér a végzettség bizunk benne h nem terjed el h szar

berlinboy6329
Legalább csüt péntek üres,az már jó lol😛

viszont vmiért mintha akkoris más lenne amiket összeraksz,mint régebben.Vmi csak megváltoztatott.

Imac 27" nem hangzik rosszul,meg a Maya elérhetõsége,az adobe master collection sem rossz..A legújabb verziók?

Felesleges pénzem emg nincs,mert kurva zsugori vagyok..Államira adtam be a jelentkezést..

Szóval jó minden,csak a tanítás nem..Tényleg nem tanultok semmi jót,értelmeset?
gondolkoztál már h elmész máshova?Tudsz vmit kezdeni a végzettséggel,amit kapsz majd esetleg?

Nem akarlak elszomorítani, de nem a bkf nevelsének köszönhetõ, mer hogy a suli az leginkább egy napközihez hasonlítható, a tanárok gyengék, bár mind az iparról jön, vagy el vasn szálva magától, vagy nemtud tanitani,
A szakvezetõnk az elsõ félév elején leépett, csak amásodik elejére lett, döcögõs minden, kiabasztam félmillát egyenlõre a lófaszér, csak reménykedünk h majd változik majd változik, az animációs szakvezetõ se túnik túl motiváltnak, a vkfre minden tanár csak pénzt felvenni jár be én nem ajánlom ha csak nincs egy rakás felesleges pénzed, íamugy a felszereltség jó 27 colos imacac mindenüt, full adobe master collection, 3d max, maya, csak h a gépterembe órán kivül be se jutathunk, az órarend meg borzalmasan van összerakva 5- órás lyukasórák, csüt pént üres 😊

berlinboy6329
Látom értelmes dolgokra nevelnek végre az iskolában....Mindjárt normálisabb képeket csinálsz,mint régen.Ez,mwg a Hey Joe-s(a belógó kezet leszámítva) bejön..És nekem ritkán jönnek be dolgok...
Milyen egyébként az iskola?Órák,programok amiket használtok,van-e pénteken tanítás,tantárgyak....Megsdobhatnál egy privivel,h mirõl maradtam le..Most megint megpróbálkozok, csak animációval.

SMGBAS
<#eljen>

SMGBAS
Jah meg -az égbõl kiindulva- a levegõ magas páratartalma miatt a cseppekrõl is 😄D
A zokszigénbõl veszi ki a vizet 😄

pxxl
<#nevetes1> visszaverõdik a falról <#idiota>

All hail the double x!

SMGBAS
amúgy az épület a másik irányból kapja a fényt <#eplus2>

pxxl
hát volt 5 perc tutira (ps indítással együtt) <#idiota>

All hail the double x!

pxxl
akad. nem konkrétan nekem, hanem a munkáltatómnak, de igen akad 😄

All hail the double x!

III dOMINO III
Ezt úgy 5 percig tartott öszerakni vagy karcoltad a 10-et?<#idiota>

Én nem vagyok túl profi ,de a beöltözött emberek mögé nem kellene valami félig átlátszó háttérszín vagy valami?Nem?<#fejvakaras>

van aki ezért fizet neked?

pxxl
lassan hosszában fogom felvágni az ereimet ha sok ilyen szart kell csinálnom <#wilting>

All hail the double x!