PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hayni
Amit beszúrtam elsõ 2 azt én csináltam Ps-ben...az utcsó háttereset nem, ez egy mesébõl van, ennek alapján csináltam az enyémet
MANOWAR
szívatsz xD azt hittem PS-ben dobtad össze..akkor azért jött be a dolog...és mesélj mit csinál azokkal a fehér izékkel? xD
amúgy ha nem PS akkor Ide katt.

Hayni
mint látod ez nagyon nem az amit én rajzoltam 😄 és ott is a TV logó mellette 😄 egy mesébõl van ez a kép 😊
MANOWAR
Na ez már teljesen mangás lett, így hogy környezetbe raktad tuti lett. Tetszik. Tipikus a mangáknál, hogy festett hátteret használnak ezt is eltaláltad 😊 a váll és fejvédõt még mindig nem tudom hova rakni de nem baj.😊Árnyékolás is fajántos így tovább. <#eljen>

Hayni
nahm, akkor valószínûleg az elõzõ kép nem látszódott
MANOWAR
neeeem az egy MANGAlica XPRO 2000-es 😄 (ajándék wifis fülhalagatóval)

Spészgószt
uhh az egy analintruder2000-es? <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

MANOWAR
Ha fantázia kérdése akkor ami a fején van az egy fémfülvédõ?
Erre tuti azt fogod mondani hogy akár az is lehet ezért ezt neked. 😊

Spészgószt
középen a keze mögött pont nem látszik a forgókapocs, amikor emeli a kezét a pncél is vele mozog....azt az apró gixert meg figyelmen kívül hagyhatjuk, hogy ha túlságosa felemeli levágja a fejét <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

pxxl
és ha fém a vállvégõ akkor hogy fogja megemelni a kezét? 😄 összeszorítja a vállánál 😛

All hail the double x!

ez fantázia kérdése, ugya miért kell megmagyarázni, h egy páncél lebeghet e vagy sem, ebben nem lehet sztem szabályokat felállítani, hõ õ ugy talalta ki h lebeg akor sztem lebegehet,

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Jim Morrison
<#eljen><#eljen><#eljen><#gonosz1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hayni
hehe 😄D ez nagyon aranyos, majd megpróbálom így is 😄
am:

MANOWAR
mi a francért nem müxik a képfeltöltés? LoL

Képed

MANOWAR

MANOWAR
Valami ilyesmi:

MANOWAR
El kell dönteni, hogy mit is szeretnél😊. Megfogod a vállvédõt és a sisakot és tessék a helyére rajzolni ilyen még mangában sincs, hogy a test körül van a páncélzat persze vannak kivételek de ott szinte mindig valamilyen erõtér tartja a helyén és itt szó nincs ilyenrõl. Ha "rásimítod" a testre sokkal kecsesebb nõi alakot kapsz. Azt is el kellene dönteni hogy ez most egy angyal (fehér lepel) vagy valami harci esetleg gonosz nõ (páncél). Elõször adjál neki valami sötétebb hátteret mondjuk sötétkékest, a páncél legyen fehér persze a testen rajta 😊, arra esetleg valami aranyszínû mintát. A teste így kezdésnek nem rossz de az meg nem manga stílus, nincsenek meg azok a vonalak mint a hajon vagy ruhán illetve az árnyékolás sem ua fajta. Ne vedd tolakodásnak de ha valamit rossz helyre rajzol az ember (páncélzat) akkor azt vagy javítsa ki vagy találjon ki rá valami megoldást. Ha gondolod megmutatom mire gondoltam. <#wave>

Hayni
+ ?
Hayni
itt a másik fajta, most lett kész, nagyon elüt a két dolog (egyik mangás másik realisztikus (akar lenni 😄)

SMGBAS
Van egy ilyenem, még komolyabb tervem van vele 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Hát próbálj meg fakítani a váll és fejvédõn aztán keresgél fém cuccokat neten és nézd meg, hogy hogyan csillog és hol törik rajta a fény. Az alsón egész jó a bõr, én már csak finomítanék rajta egy kicsit (esetleg más színnel megpróbálhatnád + egy enyhe textúra rá) és ha majd kész vagy mindennel akkor mehetne rá a komolyabb árnyék. Hajhoz nem tudok mit mondani, én csak egérrel szoktam szarakodni és nem lesz valami jó

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

nan76
+fav!Zseniális!!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

LaliK
Most éppen vetkõzik <#idiota>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Hayni
az nekem is feltûnt xD eredetileg amúgy a balhoz sem ér hozzá, aztán így sikerült 😄 még korrigálva lesz <#wink>
no meg van sisakja is xD
csinálok majd egy keretes verziót is 😊
pxxl
kezdetnek lehetne a vállán a vállvédõ 😄

All hail the double x!

Hayni
Élethûbbétételi javaslatokat várnék, fõleg a vállvédõjével és kezével kapcsolatban 😊

www.seobaglyak.devserver.hu

Építõ jellegû kritikákat várok😄 Egy SEO versenyre készült. A tartalom még nem teljesen "stabil" sajnos.
RaZoK
az út végére tennék (messzi távolba) egy asszonykát aki sikongat 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

RaZoK
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

haki92
szvsz ez a legjobb, a színest nem lehet ennyire átérezni.

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

SMGBAS
Én is akarok csinálni, de szerintem holnap hajnalnál hamarabb nem állok neki, mert egész éjjel karikatúrákat rajzoltam és mindjárt megyek aludni 😄 (kell egy kis plusz píz a zsebembe... 😄)

Rettenthető
Ezt úgy ismertem, hogy, ettõl még igaz lehet a tiéd is:
A nõs férfiak* tovább élnek, de szívesebben halnak meg :-)

*mint a nem nõs ff-k.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Jim Morrison
Jimi Hendrix<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Többiekkel mi van bealudtak?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

SMGBAS
Egész pofás (:

Martinez01
hát én elkezdtem az alapokat xD és felcsesztem magam oszt abbahagytam xD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

én is kezdem felbaszni magamat 😊

ScarY MAN
na eddig csak figyeltem a topicot, de akkor most beszállok én is 😊

...

ScarY MAN
gyors volt 😄

...

Martinez01
hát nemjötössze xD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
énis megpróbálkozok valamivel xD
(nembiztos hogy sikerülnifog xD)

akkor ketten már megmérettetünk

jeah madafakka, sztem sokkaljobb, botot tehetnél oda is ahol az aszonyság megmurdal, mer jó hangulatot ad a bot, de ott nagyon feltünõ a szinváltás pont afa közepénél nagyon változik

VRSDM
én lehet rakok valamit.

u dont have to listen anybody else but me

SMGBAS
A szín mindegyiknél változik egy kicsit (:

SMGBAS
xD <#eljen>

berlinboy6329
Sztem FF jobb,viszont a fák összemennek,ha elöregszenek?😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

rég volt már:

Új Contest:

Song to Picture converter
Rakd be kedvenc számodat, vagy csupán egy számot amit szeretsz, és vizualizáld valahogy, öntsd képe amit eszedbe jut róla, vágsi? 😊