41998

photoshop-banner.jpg
  • MANOWAR
    Nem is űrhajó hanem valami kijelző modulok vannak ott vagy mik LoL.
  • MANOWAR
    Nem kell mellre szívni csak a véleményét írta le :), de azért az tényleg elgondolkodtató, hogy (aki nem ismeri annak is) egy csajszi kiteszi mindenét és közben meg Sanya a neve..?!..., de le van tojva a csajszi szépen megvan csinálva ahhoz képest hogy CG.
    Az alábbi képeden a vonalakat ha jól látom ecsettel húztad (nem egyformák, recés, túl lóg stb)próbáld meg vektorosan: Pentool/Line tool -al, esetleg valami másik színnel kékkel/pirossal ne rikítson. A fekete háttér is szvsz kevés, a jobb oldali kis kép az a napos pl mehetne háttérnek az űrhajót pont takarnák a kis képek középen. :)
  • sanya200
    Tök jó ha legközelebb faszis képeket linkelek akkor is ez lesz?
    Itt egy régebbi képem de majd feljavítom ha lesz rá időm.
  • karajjj
    annyit tennék hozzá, hogy a corel az elterjedtebb a nyomdákban, ezért ajánlott inkább azzal dolgozni, mert sokszor előfordul, hogy amit illustratorban faszányosan megcsinál az ember, a corel baszik normálisan kezelni
  • pxxl
    meg a hátrányai, előnyei. meg kell szokni :)
  • VRSDM
    nem ps-től tér el, elvégre adobe - adobe...

a "baj" ott keződik amikor pixel alapú szemmel esel neki egy vektoros dolognak. na abból sülnek ki jó dolgok.

nem nehéz a vektorosdi sem, nem nehezebb mint ez. más. annak is megvannak a maga szabályai és szépségei :)
  • zsolesz92
    Elképzelhető hogy megismerkedek az illustratorral akkor...
    Az a baj h semmi kedvem ujat tanulni.. Nagyon eltér a PS-től? teljesen más?

A héten 'megveszem' aztán majd játszok vele.
  • kifli
    ide nem gáspár lacit akarták tenni? :D
  • III dOMINO III
    Én, amióta hivatalos pályázatokra tervezek , mindent vektorosan rakok össze, persze vannak részletek amiket először photoshop-ban dolgozok meg (pl.a ház a kék fővel).
    Talán úgy a legegyszerűbb megmagyarázni hogy a pixeles kidolgozásnál az általad megadott rezolúció korlátolja be az anyag nagyíthatóságát, a vektorosnál pedig akkorára nagyíthassák amekkorára csak akarják ,úgy hogy az élesség nem romlik semmit.
    Nálam az illustrátor vált be.A nagy ellenfél a CorelDraw...Nemtom , szerintem az Illustrator-ban sokkal több a lehetőség és teljesen kompatibilis a Ps-el ami nekem nagyon fontos.Amikor corel-t használtam sokszor rosszul mentette a fájlokat,főleg az átmeneteket nem tudta rendesen menteni.

• tmp
    Contest

• zsolesz92
    Komolyan mondom, hogyha nem lenne ilyen zsúfolt a képed, lehet megnyerted volna :D

Ilyen téren amatőr vagyok, de a tiedre valamiért fáj ránézni...

Az a valami az, hogy túlzsúfolt a kép, beleolvad a kék háttérbe a lényeg, míg a nyertes képen megvan a kontraszt.

A megrendelő ránéz, és sokkal jobban esik neki a 2. képre nézni, mint az elsőre, nem tudom érted e amit mondok :)

Amugy tiszteletem, sztem jók lettek :)
    Ha hülyeséget irtam, akkor meg lehet b...gatni :P

--------------
    Viszont lenne egy kérdésem is. Meg szoktátok csinálni vektografikusan is a képet, amit készítetek? Már csak azért mert olvastam, hogy van akinek abban (is) kell(het).
    Ha kell, akkor miben a legérdemesebb ezt megtanulni? Soha nem csináltam vekografikus képet, legalább is nem tudok róla :)
    Illustratorral kéne kezdeni? Fontos ez egyáltalán? Köszi..
  • III dOMINO III
    No , gondolom szegény sanya erre biztos nem számított , közöl néhány mesztelen csajos képet, erre lebuzizák.

Az elmult hetekben volt 2 majdnem megnyert pályázatom, mindkétszer 4-4 csillagot kaptam (5 cs-os nem volt), és mind kétszer benne voltam a top 2-ben olyan 40-70 pályázóból.
    Szóval, én ennek nagyon megörültem , és végre úgyéreztem mégis csak lehet ebből a dizájnos baszakodásomból valami, DE majd ti most jól megmondjátok , hogy :

Az undorító lógó adott volt:

A Győző

----------------------------------------------------------------------

Flyer

Winner

• VRSDM
    nem kell messzire menni hogy megértsd miről beszélünk.

és belsős link. copó win.
  • sanya200
    Hát erre mit mondjak,az avatarok 80%-án pucér nő van.Miért legyek én a kivétel?:D
    Van másféle avatarom is nem csak pucér csajos, csak megtetszett az alapkép és azért raktam be.Akkor arra mit mondasz hogy női karakterrel tolom a mass effectet?Hogy ferde hajlamaim vannak?Inkább nézek egy jó nőt a monitoron mint egy randa faszit.
  • SMGBAS
    :D
  • Spészgószt
  • SMGBAS
  • zsolesz92
    és a Witcher..
  • VRSDM
    ha élőbe te se látnál mezítelen női testöt, neked is ilyen lenne ^^
    (aki nem inge)
  • Spészgószt
    amúgy tetszik jók a képek...szép a munka...csak az értelmét kerestem...
    pucér csaj tőrrel és alul: SANYA
  • Spészgószt
    sose értettem az emberek minek csinálnak magukról pucércsajos avatart!? az vagány? vagy ilyen lányos-fiú e vagy?
  • MANOWAR
    Nem rosszak csak mind nagyon zajos, vegyél le belőle és jó lesz.
  • JP Forever
    Nem rossz, de azért még finomíthatnád, olyan DOS-os. :D
  • sanya200
    A minap készítettem ezeket az avatarokat,saját munka benne a keret.A többi mint pl a fej a jobb alsó sarokban,a felül lévő tigris fej és a képek azokat úgy használtam fel.Kivágtam, finomítottam rajta, színátmenettel, kontraszttal...stb.
  • Bexter
    man bear pig? :D
  • MANOWAR
    A számból vetted ki a szót de a mamuszt a lábán te sem vetted észre... xD
    Ettől függetlenül nem rossz, biztos el lehet vele pöcsölni órákon át még így is hogy nincs értelme a képnek, freedom feeling lett volna gondolom csak hát ki a tököm menekülne a sötétbe a fényből Darth Vader nagyúr?:D
  • Spészgószt
    mert az a félig medve félig disznó ember kisebbik tehenének kölyke, akit felcsinált egy sirály az északi sarkon, amikor kiállt tavaly
  • Bexter
    Alsó madáron mért van szarv? :D
  • Spészgószt
    ősrobbanás a befagyott tengeren vízalatti bubarékok sirály satobbi
  • pxxl
    forró volt a helyzet...
  • MANOWAR
    Madaras ősrobbanás powwa :) a karikákat nem vágom xD
  • III dOMINO III
    Olyan régen pixeleztem:

• RaZoK
  • Dobronski
    Köszönöm! :)
  • RIZLA
    valószínűleg a máj 6 az 06 élesben, nehogy ezen bukjon be a projekt :)
  • SMGBAS
    Kicsit leszedsz a telítettségből + recésebbre a szélét és kész van nagyjából.
  • RaZoK
    ja de az elméleti kérdés válasza, igen át lehet...
  • NessieGraf
    Az nem mintha. Pont pecsét, meg aláírás részlet játszik be.
  • pxxl
    a 20-al nincs gond, ott van a 2011 elején, a 6-os már problémásabb. :)
  • MANOWAR
    lehet igazad van csak azért gondoltam arra mert a kép baloldalán mintha egy pecsét/bélyegző szélét látná az ember. :)