PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
All hail the double x!
nehéz dió...de ahhoz nem fórumokon kell melót kunyerálni 😉
VR nek igaza van elõször legyen belõled valaki, és azt nem cora katalógus gyártó droidként lehet összerakni <#alien2>#alien2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

lehet is belõle jó pénzeket szakítani. de hogy ha szeretni is akarod amit csinálsz, amitõl persze csilliárdokkal jobb végeredmény lesz a kész munkadarab, sugározva magából a minõséget. nos hát ezt sosem éred el onnan.
vagy annyi évig kell elõtte a buta semmitmondó "szarokat" (bocsánat, tényleg ez a véleményem a nyomtatott sajtó egy részérõl) szóval ki kell találni valami új dolgot, ami nem nehéz. de neki kell ülni és csinálni, fejleszteni, a legjobbnak lenni benne. majd abból egy ütõs médiumot összecsapni, képek, filmek, honlap mellé mittudomén. ami körbevegy az interneten pár hét alatt (jó példa a twixtor pluginos 1000fps canon-os gyerek) és máris aki lát benned fantáziát keresni fog.
de hogy semmi melókból meg kis munkákból megélj vagy legyél az aki lennél ha tudnál. hát szerintem füst.
/nem olvasom újra. nemtudom volt-e értelme egyáltalán 😄
u dont have to listen anybody else but me
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Ha megrajzolod az egyes betûket, akkor még maradnak a jelek, a számok. Ugyanolyan paraméterezéssel, mint a fentiek.
Az ékezetes betûket általában úgy hozzák létre, hogy külön csak az ékezetet. Azt a progi fizetõs változatával elég egyszerû az eredeti betûvel kombinálni. A paraméterezések, elnevezések, kódolások ilyenkor is érvényesek.
Én a magam részérõl a saját betûtípust feladtam, pedig több, mint kétszázat magyar ékezetesítettem, és alakítottam a betûtípushoz a jeleket. Mert különösen undorítónak találtam, hogy egy jól kinézõ betûtípusnak pl. Arialból átvett @ jele van.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
(márc 14)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- Hozzál egy sört!
- De, drágám, legalább kérd szépen!
....
- ODABASSZAK ?!
/házibuliban:
-szia veled nem táncol senki?
-nem
-akkor megforgatnád a virsilket?

egyik remek pályamû. ez egy vicc <#wilting>#wilting>
All hail the double x!
azokkal a négyzetekkel nem tok mit kezdeni most hírtelen a pöttyök stb lehet mondjuk lõpor, vagy ilyesmi 😄
All hail the double x!
de azért a jobb kezével még belecsippentett a kotányi fûszersóba, ballal meg még meghinti épp a tepertõs pogikat :'DD
/off.
ritka nagy alpári társaság vagyunk ám így azért remélem látjuk 😄
-nem saját-

ez meg azért ilyen kicsi, mert nem gépre készült hanem lapba és eredetileg fel se tettem volna

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
de hát 100% sosenincsnemisvót 😊